Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Vratnik10
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la Vratnik10 » 03 jan 2018, 17:22

delinjo je napisao/la:ja ne znam zasto ti iz dijaspore pises na portaliha iz BiH ...ovo nije tvoje buraz....ovdje dodjes na odmor potrosis 100 KM i odes....navijaj simpatisi zemlju u kojoj zivis...najgrlatiji u blacenju Amara ste bas vi dijasporci,i svega sto dolazi iz ove drzave....ok pitare i zukanovica ne racunam ...oni su ugrozena vrsta :D
Ja nisam dijaspora a opet nisam za Amara, šta sad da radimo?

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 jan 2018, 17:24

svrakino1921 je napisao/la:
mire96 je napisao/la:Ovima koji kazu da dijaspora nije nista napravila u reprezentaciji, samo bih htio pitati na koliko takmicenja su se plasirali ovi premijerligasi sa svojim klubovima? Hvala unaprijed! Ako mozete reci i ko je vodio repku zadnjih 7 godina, neki tamo rvat ili domaci strucnjaci, bio bih zahvalan :D
I na kojem mjestu je Amarov klub zavrsio u zadnjoj sezoni koju je on vodio? Opet hvala :)
Zeljo igrao trece pretkolo LS i trece pretkolo EL Amar je bio dvije sezone u Kataru prvu sezonu je dosao i izvukao klub od ispadanja drugu sezonu je jedva ostao mislim na gol razliku trecu sezonu nakon tri ili cetri kola dobio je otkaz, prica se da je za te dvije godine zaradio dobre pare al vi u dijaspori mozda znate bolje a mozda i ne jer ovo je Katar a ne Svedska Danska Novi Zelend itd.
i jos Zeljo je napravio dva transfera od po 500 000eura bez da su ti igraci vidjeli reprezentaciju BiH ili vasu Dijasporsku reprezentaciju
Koje godine je Zeljo igrao to pretkolo?
Prije vise od 15 godina i ti to ovdje postavljas kao neku referencu?

Jesi svijestan sta se sve izdesavalo u tih 15 godina? Pa pojedini igraci su poceli i zavrsili fudbaleske karijere u tom vremenu i vec imaju zavidne trenerske karijere :D

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 03 jan 2018, 17:24

Moggi je napisao/la:Najbolji igrac aktuelnog prvaka drzave i višestruko pozivani Biblija karijeru će da nastavi u super jakoj švedskoj Bromapojkan- nešto
Brommapojkarna inace tim koji je prosle sezone igrao u 2 ligi Svedske, eto koliko nam je jaka liga :rol: :rol: :rol: :rol:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 03 jan 2018, 17:26

Evander je napisao/la:
svrakino1921 je napisao/la:
mire96 je napisao/la:Ovima koji kazu da dijaspora nije nista napravila u reprezentaciji, samo bih htio pitati na koliko takmicenja su se plasirali ovi premijerligasi sa svojim klubovima? Hvala unaprijed! Ako mozete reci i ko je vodio repku zadnjih 7 godina, neki tamo rvat ili domaci strucnjaci, bio bih zahvalan :D
I na kojem mjestu je Amarov klub zavrsio u zadnjoj sezoni koju je on vodio? Opet hvala :)
Zeljo igrao trece pretkolo LS i trece pretkolo EL Amar je bio dvije sezone u Kataru prvu sezonu je dosao i izvukao klub od ispadanja drugu sezonu je jedva ostao mislim na gol razliku trecu sezonu nakon tri ili cetri kola dobio je otkaz, prica se da je za te dvije godine zaradio dobre pare al vi u dijaspori mozda znate bolje a mozda i ne jer ovo je Katar a ne Svedska Danska Novi Zelend itd.
i jos Zeljo je napravio dva transfera od po 500 000eura bez da su ti igraci vidjeli reprezentaciju BiH ili vasu Dijasporsku reprezentaciju
Koje godine je Zeljo igrao to pretkolo?
Prije vise od 15 godina i ti to ovdje postavljas kao neku referencu?

Jesi svijestan sta se sve izdesavalo u tih 15 godina? Pa pojedini igraci su poceli i zavrsili fudbaleske karijere u tom vremenu i vec imaju zavidne trenerske karijere :D
otkud ti kralju pitara na koje pretkolo mislis LS ili EL

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 03 jan 2018, 17:30

Vucevich je napisao/la:
Moggi je napisao/la:Najbolji igrac aktuelnog prvaka drzave i višestruko pozivani Biblija karijeru će da nastavi u super jakoj švedskoj Bromapojkan- nešto
Brommapojkarna inace tim koji je prosle sezone igrao u 2 ligi Svedske, eto koliko nam je jaka liga :rol: :rol: :rol: :rol:
Ja mislim da je reprezentacija trasirala njegov put u skandinaviju, u kojoj je plbih inace dosla na dobar glas, kako vi to komentirate kolega vucevich
Zarathustra

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 03 jan 2018, 17:31

Kazu Amar nece ako Ivica nije glavni u Uefi da mu namjesti utakmice, drugačije pizda i ne zna kako je pokupio stvari iz Zelje kad je vidio da vise ne moze namještati hahahhaha :lol:
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 03 jan 2018, 17:32

Moggi je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:
Ja mislim da je reprezentacija trasirala njegov put u skandinaviju, u kojoj je plbih inace dosla na dobar glas, kako vi to komentirate kolega vucevich
Sjetite samo mega pojacanja Sulejmana Krpica u veliki AIK koji nije odigrao utakmicu i vratio se u Slobodu nakon 6 mjeseci :rol:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 03 jan 2018, 17:35

za mire 96- kad je Amar ispao sa Zeljom od Newcastla onda smo usli u prvo kolo kupa Uefe i igrali sa Malagom a to je kao sad uci u grupe EL.
To je Amar moj mire 96

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 03 jan 2018, 17:41

FKS i SIroki iste godine igrali Kup Uefa. treba sada da bude Musemic i Ivo Istuk selektor? :lol:

jolicnikola
Kontakt:

Post Postao/la jolicnikola » 03 jan 2018, 17:42

novi selektor bi trebalo da bude neko poput Milojevica, a buduci da nema nikog osim Prosineckog i Osima ovo je vec nakarada
bolje bi bilo da dvojica odustanu pa da donedavni Bazdarevicev pomocnik bude novi selektor, da se vise ne muce
edit: a da se mozda vrati Baka Sliskovic za selektora, a ne vjerujem da ce tako biti, jer nigdje ne ide iz Zrinjskog

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 03 jan 2018, 17:43

Zukanovic je napisao/la:FKS i SIroki iste godine igrali Kup Uefa. treba sada da bude Musemic i Ivo Istuk selektor? :lol:
Saberi trofeje tvog kluba da ih usporedimo sa Amarom Osimom.
Covjek ti je od kluba trofejniji, popisam ti se na Kramarov dres i transfermarkt.de.
Wandelanoite je napisao/la:Maloumnici kazu da je Amar odlican trener, niže neke uspjehe hahaha, samo mi nije jasno ZASTO NIKAD NIJE VODIO BILO KAKAV KLUB OSIM ZELJE? Katar i Japan ne računam to je smijurija gdje igraci ne znaju tri pasa sastavit.
Nije htio, a mogao je sta god je htio. Jer je tako u mogucnosti.
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u 03 jan 2018, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
Životni saputnik! 1921

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 03 jan 2018, 17:44

Zukanovic je napisao/la:FKS i SIroki iste godine igrali Kup Uefa. treba sada da bude Musemic i Ivo Istuk selektor? :lol:
i treba da budu veliki treneri i veliki ljudi

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 03 jan 2018, 17:46

Eisenbahner1921 je napisao/la:
Saberi trofeje tvog kluba da ih usporedimo sa Amarom Osimom.
Covjek ti je od kluba trofejniji, popisam ti se na Kramarov dres i transfermarkt.de.
Wandelanoite je napisao/la:Maloumnici kazu da je Amar odlican trener, niže neke uspjehe hahaha, samo mi nije jasno ZASTO NIKAD NIJE VODIO BILO KAKAV KLUB OSIM ZELJE? Katar i Japan ne računam to je smijurija gdje igraci ne znaju tri pasa sastavit.
Nije htio, a mogao je sta god je htio. Jer je tako u mogucnosti.
Jeste u mogućnosti zvati razne menadžerčiće Zubana, Hrapu i co. da gurnu koga u Katar da se utale :lol:

Smiješan trener koji nema veze o fudbalu.
MES QUE UN CLUB!

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 03 jan 2018, 17:49

Hocete li vi Katalonci prestati pratiti reprezentaciju ako Amar Osim dodje na celo iste?
Životni saputnik! 1921

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 03 jan 2018, 17:51

Suza mi je kanula nakon ovoga.
Životni saputnik! 1921

jolicnikola
Kontakt:

Post Postao/la jolicnikola » 03 jan 2018, 17:53

pa reprezentacija vise nije svetinja, to je vec na Balkanu jasno

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 03 jan 2018, 17:53

Eisenbahner1921 je napisao/la:Hocete li vi Katalonci prestati pratiti reprezentaciju ako Amar Osim dodje na celo iste?
Jedca čekam da uživam u tim majstorijama :lol:
MES QUE UN CLUB!

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 03 jan 2018, 17:54

Eisenbahner1921 je napisao/la:Suza mi je kanula nakon ovoga.
Bice suza cim krene nizbrdo za amaterom amarom
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

jolicnikola
Kontakt:

Post Postao/la jolicnikola » 03 jan 2018, 17:55

pa zasto da ne dodje jedan selektor s kojim bismo bili svi zadovoljni, ovako ce podjeliti zemlju

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 03 jan 2018, 17:57

jolicnikola je napisao/la:pa zasto da ne dodje jedan selektor s kojim bismo bili svi zadovoljni, ovako ce podjeliti zemlju
Nece, podjelit ce samo Sarajevo ...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, Mow, Sheyi i 14 gostiju.