Ko se nije zalio? Ja nikad Hasagiceve finte nisam podnosio. Jos uz to je poznato da je slab sa udarcima iz daljine, i sa tim zelim samo reci da svaki igrac/golman ima svoje mane. Cinjenica je da se niko nije zalio jer smo bili tanki na golmanima, a sada znamo da imamo bolje i to svi zele. A upravo je Asmir Begovic to sto je reprezentaciji vec duze potrebno - mlad, napredan golman kojem je samo nebo granica sto se tice napredka.harishp je napisao/la:Ruku na srce sa Hasagicem bi kud ikamo imao vece sanse da odbrani taj penal.Uostalom k'o je deset godina skidao lopte.Tada niko se nije zalio na Kenanagrgr je napisao/la:Alaj vi pricate gluposti , boljeg golmana necemo nit mozemo imati Asmir je odlican . Jedete **** ,o Spahicu ne bi ni pricali da je napravio penal koji nas je eliminiso da Begovic nije skino 2 cista gola. Pricam o slobodnim udarcima od kojih je pri jednom udarcu loptu skrenuo u precku , ruku na srce kolko god ga volim Hasagic se ne bi pomaknuo sa linije pri onom sutu a da ne pricam o Sehicu il nekim slicnim. Mante gluposti i suplje price o tome ko je htio i ko nije htio igrat reprezentacija BiH bez obzira kolko smijesno i neprofesionalno zvucalo makar trenutno ne moze sebi priustit luksuz da otjera Begovica radi toga sto se on ponjeo neprofesionalno , jos je mlad.
Znaci **** se jedu a ovaj mlad neukusan pa moze proci,shjajno.
Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Prvo se pljuje i ismijava kada je na klupi, pa se kup uefa proglasava smijesnim takmicenjem i smijesnim tekmama. Zatim kada u 2 tekme ne primi gol, tisina na temi, jer naravno nema razloga da se pljuje, zatim igraju sa Celzijem u gostima, haman cijelu tekmu sa igracem manje, prodju sa 1 golom i opet se Begovic pljuje, ponizava, omalovazava, spominju se baterije, Nasrijev penal
, ne zna pricati Bosanski, zena mu Nicole, sad je jos i deminer ...
a niko da kaze da ga je klapa u repki prihvatila, da se redovno cuju (kako li se Spahi sada javi na telefon da mi je znati jer se cesto cuju, barem prema tome sto Begovic kaze).
Inace smo kao drzava imali toliko golmana koji su branili u ligama petice cudo jedno pa da mozemo pljuvati covjeka za kojeg interes pokazuju Celzi i Totenhem.
Znas ti nas, **** ti nas.
Bega je s.u.p.a.k, sto nije izveo korner, sam sebi nabacio i skaricama zabio gol, te spasio Stoke od poraza.

a niko da kaze da ga je klapa u repki prihvatila, da se redovno cuju (kako li se Spahi sada javi na telefon da mi je znati jer se cesto cuju, barem prema tome sto Begovic kaze).
Inace smo kao drzava imali toliko golmana koji su branili u ligama petice cudo jedno pa da mozemo pljuvati covjeka za kojeg interes pokazuju Celzi i Totenhem.
Znas ti nas, **** ti nas.
Bega je s.u.p.a.k, sto nije izveo korner, sam sebi nabacio i skaricama zabio gol, te spasio Stoke od poraza.
Cuva Bog Zelju svog!
ovdje neki stvrno pisu gluposti, Begovic je veci Bosanac od velike vecine onih koji se busaju u prsa da su Bosanci!! Stvarno ne znam sta covjek vise treba da uradi da to nekome bude jasno..
Volim te Bosno!!!
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Očito je da nisi vidio boldirani dio, ili ga nisi htio vidjeti. Onaj slobodnjak bi Martina bi bio 1:1 , ako ne taj slobodnjak, onda bi sigurno onaj Nasrijev. U tom slučaju ne bi došlo do one gužve i do onog penala koji nas je poslao samo u baraž.harishp je napisao/la:Ruku na srce sa Hasagicem bi kud ikamo imao vece sanse da odbrani taj penal.Uostalom k'o je deset godina skidao lopte.Tada niko se nije zalio na Kenanagrgr je napisao/la:Alaj vi pricate gluposti , boljeg golmana necemo nit mozemo imati Asmir je odlican . Jedete **** ,o Spahicu ne bi ni pricali da je napravio penal koji nas je eliminiso da Begovic nije skino 2 cista gola. Pricam o slobodnim udarcima od kojih je pri jednom udarcu loptu skrenuo u precku , ruku na srce kolko god ga volim Hasagic se ne bi pomaknuo sa linije pri onom sutu a da ne pricam o Sehicu il nekim slicnim. Mante gluposti i suplje price o tome ko je htio i ko nije htio igrat reprezentacija BiH bez obzira kolko smijesno i neprofesionalno zvucalo makar trenutno ne moze sebi priustit luksuz da otjera Begovica radi toga sto se on ponjeo neprofesionalno , jos je mlad.
Znaci **** se jedu a ovaj mlad neukusan pa moze proci,shjajno.
Nama bi stvarno najbolje bilo da dogovorimo sa Fifom da mi jedini imamo 2 golmana i 9 igrača. Ili da dogovorimo nešto poput rukometa, da se (bar) golman može više puta mijenjati. Pa onda onako ko u rukometu, jedan golman je dobar za udarce iz igre (kod nas je to Begović) a jedan za penale (Hasagić). Pa da ih onako možemo mijenjati i da ne seremo više po forumu kako bi Hasagić skinuo onaj penal, kako bi Begović skinuo onaj slobodnjak...
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
-
- Kontakt:
Kako je to Asmir ucjenjivao BiH, bgt?baboitata je napisao/la:
Zasto lazes - nisam se pretrgo ucescem na ovoj temi, bar ne u zadnje vrijeme prije ovoga bloka....Hoces li da budes sarkastican sa Fulerom i ostalim...jer ja to nisam nigdje pomenuo. Ono sto sam rekao (mozes se uvijke vratiti i pogledati) o njegovim odbranama na ovoj utakmici reci ce ti svako ko je istu gledao. Molim da se izdvoji sta nije tacno. Ovo drugo,nije za rasprave, ja totako osjecam i to je moje pravo. Svako onaj ko je ucjenjivao BiH je za mene pusaona, ljudski otpad i nikakva osoba. Ako je vrhunski sportista, ili neki drugi strucnjak i BiH moze imati koristi od njega, neka ga.Ali meni ce zauvjek biti upamcen po onome sto sam naveo, i nikada nemoze imati normalan tretman. To sam ja. a kako vec rekoh, drugim ne sporim da budu drugaciji. Imo u menie komsija koji kaze da je gledajuci sudjenje i Karadziceve argumenta u stvari shvatio da ni Karadzic nije ono "kako su nas bombardovali informacija" te da mu je slusajuci obadvije strane missljenje malo uzdrmano....Boze moj, sta mogu,nisam ga mogao ubiti, ali od toga dana apslolutno svaki kontakt je prekinut. Hocu da kazem, neka svako ima svoje misljenje, sve dok je ono receno nekakvim normalnim jezikom, za mene je OK. A ne da dodje jedan primitivac i proglasi te trosom i nepismenim zbog tvoga misljenja i opisa onoga sto si vedio. Bezobraznik.
Svaka cast Asmiru sto se nije odazvao na par poziva od selektora. Da sam ja bio na njegovom mjestu isto bih ucinio. Cuj to, ja branim u EPL a prvi golman reprezentacije je tamo neki Hasagic koji ima zdravstvenih problema i koji stagnira vec godinama. Ti mislis da bi se Miralem, Edin redovno pojavljivali na okupljanja da ispred njih igra neki igrac nizih kvaliteta? Kod njih nebi baterije bile u pitanju, nego bi momci javno rekli da nece da budu ponizeni. Mozda mislis na ono sto je izjavio da nezna Bosanski pricat? Eto koliko je bio ozbiljan kada se mjesec dana kasnije odazvao na poziv od Cire. Momak je morao koliko toliko pronaci nacin da se sto bezbolnije izvuce. Nije bas toliko jednostavno reci drzavi i reprezentaciji koja ti je mnogo dala "ja ne zelim vas predstavljat, meni srce samo za Bosnu kuca".
Ti naravno imas pravo na svoje misljenje i to ti niko nemoze oduzeti, al' ja mislim da grijesis kad kazes da je Asmir ljudski otpad i nikakva osoba. Naprotiv, on je veliki Bosanac i veliki covjek. Dovoljno ti govori samo ta cinjenica da je momak proveo bukvalno cijeli zivot izmedju Kanade i Engleske(gdje su Engleski i Francuski jezici glavni) i momak zna Bosanski pricat, zna svoje korijene i predstavlja svoju rodnu drzavu u kojoj je svega 6 godina ukupno proveo. Ako to nije ljudska velicina i dobar covjek onda neznam sta su ustvari kriterije za to.
Begovic je ogroman i k'o co'ek i k'o golman... A da je Bosanac tu si ga pretjer'o i to posteno... Begovic je Hercegovacxavi26 je napisao/la:ovdje neki stvrno pisu gluposti, Begovic je veci Bosanac od velike vecine onih koji se busaju u prsa da su Bosanci!! Stvarno ne znam sta covjek vise treba da uradi da to nekome bude jasno..

eto covjek vam objasnio
http://www.footytube.com/video/pl-saves ... an_vidgrid" onclick="window.open(this.href);return false;
2 odbrane begovića u top5 ovog kola
2 odbrane begovića u top5 ovog kola
ovaj Al Habsi je strašan golman
može li neko staviti link Asmirovog profila na twitteru ?

FORZA MARŠAL !!!
https://twitter.com/#!/asmir1" onclick="window.open(this.href);return false;hodža je napisao/la:ovaj Al Habsi je strašan golman![]()
![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Danas je na klupi u utakmici FA Cupa protiv Liverpoola.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- el-fighter
- Kontakt:
Da, on i Sorensen su zamijenili uloge. Sada Asmir brani u ligi, a Sorensen u kupovima. Ova solucija je svakako bolja po Asmira.LjumanM95 je napisao/la:Danas je na klupi u utakmici FA Cupa protiv Liverpoola.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- dr.van nostrand
- Kontakt:

Primi ga duboko u sudijskoj nadoknadi.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nisam gledao tekmu. Je li kriv za gol? Kako je branio? Vidim po statistici da je Tottenham imao nekoliko udaraca u okvir gola, pa...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
bas duboko?dr.van nostrand je napisao/la:
Primi ga duboko u sudijskoj nadoknadi.

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nimalo kriv, bio je bez sanse. Vidio sam da je imao par dobrih odbrana, ali nisam gledao utakmica, samo prilike i golove.Monolog je napisao/la:Nisam gledao tekmu. Je li kriv za gol? Kako je branio? Vidim po statistici da je Tottenham imao nekoliko udaraca u okvir gola, pa...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Begovic krenuo Dzekinim stopama na portalu goal.com.Hem je flop po izboru redakcije i raje a onda i top ali po izboru raje.Spasava raja sto se spasiti moze 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- spielführer_21
- Kontakt:
Ne kontam kako golman može biti flop of the match kad primi jedan gol kod do tada treće ekipe na tabeli, i plus nije kriv za taj gol 

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
ja ne kontam tko to dobrovoljno cita goal.com i njihove nebuloze..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.