Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

FCUM
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la FCUM » 04 dec 2013, 23:08

koliko je Zahabolji igrac od nanija,younga,valencije,welbecka,giggsa
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 dec 2013, 23:09

FCUM je napisao/la:koliko je Zahabolji igrac od nanija,younga,valencije,welbecka,giggsa
Problem je sto je i bolji yebac izgleda.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

MUFC_#1
Kontakt:

Post Postao/la MUFC_#1 » 04 dec 2013, 23:11

Cukun dedo, bi imao bolju preglednost i pass igru od šišarike :( :( ,Welbeck ma.t.e.ri muz bio dabogda :evil: :evil: :evil: :evil:

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 04 dec 2013, 23:11

Cartman je napisao/la:
FCUM je napisao/la:koliko je Zahabolji igrac od nanija,younga,valencije,welbecka,giggsa
Problem je sto je i bolji yebac izgleda.
Kaze Giggsova nevjesta da su to ciste lazi...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 dec 2013, 23:12

Wisey je napisao/la:Ne bi me začudilo da se Ferguson vrati.
Onda ne poznaješ Fergusona, a ni United ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 04 dec 2013, 23:14

Ovo je dno dna, mislim da za ovakav tim ne može gore. :x

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 dec 2013, 23:14

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Wisey je napisao/la:Ne bi me začudilo da se Ferguson vrati.
Onda ne poznaješ Fergusona, a ni United ;)
Busby je se vratio, moze i Ferguson. Nista nije iskljuceno. Ali za to bi trebala prava katastrofa ove sezone.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 04 dec 2013, 23:15

ee jbg sad

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 dec 2013, 23:15

slika

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 dec 2013, 23:16

Ja bih stavio svoj život (a i život članova svoje porodice) na to da se neće vratiti, tako da je smiješno to uopće pominjati ;)

I @Mona, daj nam već jednom razjasni, jesi li za Moyesa ili si protiv njega, mani nas te svoje diplomacije :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 04 dec 2013, 23:24

Mislim da je Moyes Fergievo najgore pojačanje...niko ne bi bio sretniji da sam ja u krivu :?

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 dec 2013, 23:26

rio_Ferdy88 je napisao/la:I @Mona, daj nam već jednom razjasni, jesi li za Moyesa ili si protiv njega, mani nas te svoje diplomacije
Ko je iole čitao postove, može to zaključiti.
Naravno da sam za Moyesa - ovako United neće ništa osvojiti, a tako se otvaraju vrata Tottenhamu da ugleda kvalifikacije za LP. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 dec 2013, 23:28

Pa već sam te jednom pitao i opet si ostao nejasan, evo i sad, čitao sam postove i opet ne uspijevam zaključiti jesi li za njega ili nisi, i koga bi ti volio vidjeti ako nisi, odnosno šta je za tebe rješenje ovih problema :?
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 dec 2013, 23:28

United se definitivno oprostio od titule ove sezone.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 dec 2013, 23:35

Jbt, ja nisam pobornik mijenjanja trenera na početku sezone - to sam i prije rekao. Ali, nisam od Moyesa očekivao ništa (mislim da sam i to pisao). Ono, nije sad da sam očekivao borbu za 5-6 mjesto, al' definitivno ga nisam stavljao na jedno od prva 2 mjesta (ni u ludilu). Rekoh, da si čitao, znao bi šta tu piše.

Rješenje?

Nabildati samopouzdanje ekipi do januara, a onda se baciti u potragu za barem 3-4 nova imena. Naravno, tu ti se stvara drugi problem (neuigranost), ali treba biti iskren i reći može li gore od ovoga? Unitedu treba (barem) jedno krilo i jedan centralni vezni. Ostalo je sve dobro pokriveno. No, šta ukoliko dođe do povrede? Opet dođemo na isto. Realnost je da United igrački ne može parirati Cityju i Chelseaju. Problem je što sada ne mogu ni trenerski.

Panična kupovina ne valja (pogledati pod Liverpool -> Carroll), a United se doveo u takvu poziciju (greška trenera i kompletne uprave). Ponos te sigurno može syebati (pogledati pod Fellaini (na njega se odnosila i panična kupovina) + Zaha + Giggs). Mora se nekome dati šansa, nekome reći da nije za neke stvari.

Zdravlje!

RvP, Carrick su jako važni za United. Bez njih to nije ista ekipa. Mogu pobijediti slabije ekipe, ali jače teško.

Ne znam, mislim da se već sad moraju tražiti pojačanja za januar i juni/juli. Možda jeste rano, ali to je prijeko potrebno. Sjesti, dobro razmisliti, staviti sve na stol i to je to.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 04 dec 2013, 23:42

http://www.redcafe.net/threads/do-you-w ... ut.380229/" onclick="window.open(this.href);return false;

Niko ne zeli otkaz Moyesu, neka covjeka. Cudo niko ne krvi igrace ovdje.
Zadnja izmjena: Chuckie, dana/u 04 dec 2013, 23:43, ukupno mijenjano 2 puta.

adc
Kontakt:

Post Postao/la adc » 04 dec 2013, 23:42

Svi imaju razloga za slavlje osim vas.

Liverpoolovci, Arsenalovci, Chelseajevci festaju, vi placete. Jbg. Tako je to u zivotu. Sad vam slijedi susan period kao sto je Arsenalu bio zadnjih osam godina.

LFC zauvijek.

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 04 dec 2013, 23:44

Jos ne mogu da vjerujem da smo u ovakvoj situaciji, u decembru sampionska ekipa na 8 mjestu sa 12 bodova zaostatka, sa 12 bodova ispred posljednjeplasiranog. Nek nam je Bog na pomoci, 20 izgubljenih bodova u 14 kola, pa ko se tome mogao nadat.

Ne vjerujem da cemo dobit sljedecih 5 utakmica, samopouzdanje ekipe je na niskom nivou, nemamo nikakvu igru, a osim Runija ni raspolozenog pojedinca. Mozda bi se u nekoj ligi i provukli sa ovakvim igrama, ali u ovoj surovoj ligi se bojim onog najgoreg. Nadam se da znaju sta rade i da su spremni na sve, od panicne kupovine igraca svjetske klase do angazovanja novog trenera. Ogroman je ulog!
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 04 dec 2013, 23:45

adc je napisao/la:Svi imaju razloga za slavlje osim vas.

Liverpoolovci, Arsenalovci, Chelseajevci festaju, vi placete. Jbg. Tako je to u zivotu. Sad vam slijedi susan period kao sto je Arsenalu bio zadnjih osam godina.

LFC zauvijek.
De mi Boga ti, reci koji par za sutra, da se uzme koja kinta, kad već tako proričeš budućnost. :mrgreen:
LUHG!

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 04 dec 2013, 23:58

Strasno je ovo dokle smo se srozali, u ovoj ekipi se ne zna ni ko pije ni ko placa za sto je najveci krivac onaj ko ih vodi i bira, a to je Moyes. Imam veliko postovanje i simpatije prema njemu, od pocetka mi je bio favorit za Fergijevog nasljednika, no ovo sto je do sada uradio je mizerno. Sa ovakvom igrom, selekcijom igraca, pristupom.. mi mozemo samo sanjati top 4. Taman kada su se poceli nazirati bolji rezultati desi se ovo i devalvira ono malo dobrog sto je napravljeno. Volio bih da mogu vjerovati da ce ovo biti momenat koji ce napraviti pozitivan rez, ali ove sezone smo imali i previse takvih trenutaka i nista se znacajno nije promjenilo, vrtimo se u krug i tonemo..

Sto se pojedinaca tice, vidim da vecina udara po Fellainiju, slazem se da je do sada odigrao katastrofalno, i veceras je bio los, no za takve njegove partije jos imam tolerancije s obzirom da je novajlija i po nesreci jedino nam pojacanje u ovako uzasnoj sezoni, covjek se prosto pogubio u cijeloj toj situaciji. Za mene je mnogo veca frustracija gledati „starosjedioca“ Welbeka kako se glupira, cekati svjetle trenutke „starosjedioca“ Smallinga za kojeg svi znamo da je ogranicen ko balkon i da bi i u prosjecnoj ekipi bio prosjecan igrac. Takvi igraci su za mene, pored onoga ko ih bira, najveci problem Uniteda kojeg trenutno gledamo, ima njih jos da se razumijemo, al et ovu dvojicu pominjem jer mi vade zivac po zivac konstantno vec par utakmica. Jednostavno prtrpani smo ogranicenim igracima, a onda kad na to dodamo ovakvo Moyesovo vodjenje dobijemo trenutni United. Sve u svemu, januar je zadnja nada da se reanimira ovaj United, a do tada tesko da kakvog optimizma osjetimo..
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.