BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Raspad e moj Damire tenis i zivci i splavovi ne idu zajedno , imo si talemt za puno vise nego dosad al ajde bplje ista nego nista nasa stara , a nama baraz je 

Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- firefirefirely
- Kontakt:
Ne sjeda mu smarač Manarino nikako
-
- Kontakt:
Jbm li te u usta Damire ne pokrijes li gemove,govedino
Zadnja 4 seta Damira i Mannarina zavrsena rezultatom 6-1
Smijesan je Damir, pristup 0 bodova a bas mu se fino otvorilo da ode do finala jer je i Gael ispao

Smijesan je Damir, pristup 0 bodova a bas mu se fino otvorilo da ode do finala jer je i Gael ispao
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma ko i sve nase gubitnicki mentalitet al on ima problema i sa svojim pristupom i splavovima. . Uvjek osim kad ga je ona manekenka malo smirila i valjda je spavo i jeo kako treba fokusiro se uvjek je igro isto il igra il je raspad , a i kad igra moze se raspast za 5 ,in djana je .
Klasika, napravi break, i odmah izgubi svoj servis 

- firefirefirely
- Kontakt:
Sta kaze, najmrtviji igrac na svijetu 

-
- Kontakt:
Umri,jebbi si mater
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ali nevjerovatno je kako uvijek kad ima neku šansu za odličan rezultat on odigra najgori meč, izađe na teren kao da ga je neko puškom natjerao. Ovdje priča o umoru ne prolazi, imao je poslije kvala dan odmora, poslije Marca isto dan odmora. Za igrača koji nije napadač pravi nenormalno puno neprisiljenih.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
splavovi pa sta mislite gdje om malazi one srpkinje , jel mislite da ljeze u 10 , pa joj uporedite zivote najvecih u moderno doba to su sve pravi sportisti , paze kad spavaju sta jedu . on hoda po splavovima , ja kazem da je zalosno zato sto je imo talenat za nesto vise
Evo, danas Damir igra protiv Berankisa, I kolo kvala za Peking.
-
- Kontakt:
E ovo je i za mene ne svatljivo . Uvijek sam mogao naci opravdanje . ali ovo . Treci set vodis 4-2 i 40:00 i izgubis servis , sljedeci gem imas 00:40 , 3 BL i izgubis . Halal vjera lutko nasa .Pa izgubi servis , pa ima 00:40 na njegov servis i izgubit ce mec . Uvijek sam trazio opravdanje , ali ovo je nevjerovatno . Ovo nije do servisa . Ovo je ludilo .
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 29 sep 2019, 09:16, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ima 4-2 gubi svoj servis, pa onda na protivnikova iduca dva servisa ima 0-40 i ne koristi to i gubi mec, tipicno Damir
-
- Kontakt:
E ovo ni @Samozdravlje ne razumije , izvin legendo bh sportaSamozdravlje je napisao/la:E ovo je i za mene ne svatljivo . Uvijek sam mogao naci opravdanje . ali ovo . Treci set vodis 4-2 i 40:00 i izgubis servis , sljedeci gem imas 00:40 , 3 BL i izgubis . Halal vjera lutko nasa .Pa izgubi servis , pa ima 00:40 na njegov servis i izgubit ce mec . Uvijek sam trazio opravdanje , ali ovo je nevjerovatno . Ovo nije do servisa . Ovo je ludilo .

-
- Kontakt:
4:2 i 40:00 na svoj servis , pa na njegov 00:40 . Ne kontam , ovo nisam vidio u tenisu . Da li je iko od forumasa . Samo pogledajte tijek meca . Prvih 9 gemova 8:1 , pa 0:5ronaldo99 je napisao/la:Ima 4-2 gubi svoj servis, pa onda na protivnikova iduca dva servisa ima 0-40 i ne koristi to i gubi mec, tipicno Damir

E ovo je stvarno previse i od njeg. Pa kako ??? Kako covjece ovo izgubiti ??? 3 gema imati 40-00 i izgubiti ? Kako ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.