FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

ceze
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la ceze » 06 maj 2015, 15:39

Pakleno teška utakmica očekuje Bayern večeras, ubjedljivo najteža utakmica ove sezone u svakom mogućem smislu.

Barcelona igra fantastično i fenomenalno su tempirali formu.
Prvi dio sezone su imali određenih problema, ponajviše unutar kluba i to se donekle prenijelo i na teren, ali prebrodili su sve to i od tad igraju odlično.
Njihove napadačke kvalitete nikad nisu bile upitne, ali sad sa ovim trojcem to izgleda odlično, pojedinačno su super kvalitetni, ali i skupa odlično posloženi i nadopunjuju jedan drugoga. Messijeva nova uloga je donijela Barceloni dimenziju više.
Odbrana im je dobra i to je ono što im je falilo prethodnih sezona. Još od vremena Pepa u Barci nisu imali ovako dobru odbranu (primili su samo 19 golova u ligi). Pique igra jednu od najboljih sezona u životu.
Ne bih se složio za Rakitića, dobar je ove sezone i nije im slaba tačka, on je upravo ono što im je trebalo da imaju vezu koja može igrati u oba pravca.
Ako bi tražio neke slabe tačke, to bi bila nešto kraća klupa. Teško da mogu promijeniti ritam utakmice i pronaći plan B igračem koji će ući sa klupe.

Što se Bayerna tiče, imaju i oni svojih aduta, uprkos povredama.
Jedan od njih je i Pep koji je večeras na pravom ispitu i u kojeg vjerujem da može pronaći lijek za Barcelonu.
Pored Pepa važno je da svi igrači budu u utakmici 110 % i da ispoštuju dogovor. One greške kao protiv Porta se ne smiju dešavati i toga me najviše i strah, da sami sebi ne budu neprijatelji.
Sviđa mi se formacija koja se provlači po medijima, sa trojicom nazad i sviđa mi se ta Pepova nova crta u zadnje vrijeme u kojoj pokazuje određenu dozu pragmatičnosti i prilagodbe protivniku i gdje rezultat stvlja iznad nekog općeg dojma.
Sve u svemu, ako budu pravi i odigraju jednu disciplinovanu utakmicu, mogu izvući pozivitivan rezultat.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 06 maj 2015, 16:09

Veceras navijacki

slika

slika

:salut:
Mia San Mia

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 06 maj 2015, 16:37

cestitam :clap:
Stern des Südens

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 06 maj 2015, 17:07

Sretno nam veceras :cool:
Vjerujem da se moze izvuci pozitivan rezultat. Pocela je neka nervoza da me hvata ali nekako kako ide vrijeme sve sam vise i optimista. :D
Kada bi izvukli remi bilo bi fenomenalno, a na AA se moze i mora ici na pobjedu.

Posto su se i ovdje infiltrirale neke osobe, kojima ocito smetam i koje se trude da mi postanu problem bilo direktno ili indirektno preko drugih, rijesio sam da se malo povucem sa furuma. :) Problema se uvijek klonim ako mogu. ;)

Poz za vas sve, nastavite pisati, i jos jednom sretno nam veceras!

MIA SAN MIA!

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 06 maj 2015, 17:14

Hvala :cool:

Samo ti brate @Bilal pisi, nikakvo povlacenje. Zato je i namijenjen ovaj forum. A uostalom, bilo bi dosadno da nema kakvih koskanja :thumbup:

I mene neka nervoza opucala, a evo jos par sati do utakmice. Ocekujem pobjedu Pep-a, takticku pobjedu.
Mia San Mia

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 06 maj 2015, 17:18

dr.adnan je napisao/la:Tada jesmo imali najjači kadar u opticaju, a oni su bili bez povrijeđenog Messija.
ejjj, petokolonas, ne pokusavaj da umanjis bayernov uspjeh pisuci o toboznjoj povredi barcinog liliputanca.
pravi navijaci znaju da sam jos onomad potukao sve @romarioove dokaze o toboznjoj mesijevoj povredi citirajuci celnike katalonskog kluba koji su, usput receno, kazivali da je mesi bio potpuno spreman za revans.
dakle, pospi se pepelom :evil:

[youtube][/youtube]
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 06 maj 2015, 17:21

Bilall je napisao/la:Sretno nam veceras :cool:
Vjerujem da se moze izvuci pozitivan rezultat. Pocela je neka nervoza da me hvata ali nekako kako ide vrijeme sve sam vise i optimista. :D
Kada bi izvukli remi bilo bi fenomenalno, a na AA se moze i mora ici na pobjedu.

Posto su se i ovdje infiltrirale neke osobe, kojima ocito smetam i koje se trude da mi postanu problem bilo direktno ili indirektno preko drugih, rijesio sam da se malo povucem sa furuma. :) Problema se uvijek klonim ako mogu. ;)

Poz za vas sve, nastavite pisati, i jos jednom sretno nam veceras!

MIA SAN MIA!
Nije moguce da zbog foruma imas (privatnih) problema i da se zbog toga povlacis. Sta,nekom rekao da ti se ne svidja to i to ili taj i taj pa te proganja. Forum, jedna ozbiljna-zaj.... .

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 06 maj 2015, 17:36

AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ZBIIIIIIIIIIIJMOOO REDOVEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!

Evo spominje se opet i Griezman te Verrati, o tome drugom prilikom, jer veceras nas ocekuje okrsaj, dodje mi da pisem svakih 10 minuta, al ne moze se, dojadi sam sebi :)

Vise cemo znati veceras poslije tekme, nadam se da cemo biti u pozitivnom ozracju, dapace siguran sam.. :thumbup: :thumbup: :thumbup:

MIA SAN MIAA :kralj: :kralj: :kralj: :kralj: :kralj: :kralj: :kralj:
FC Bayern !!!!!

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 06 maj 2015, 18:36

slika
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 06 maj 2015, 19:04

bavarci sretno večeras i da se vratite u dojčland sa smješkom na licu

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 06 maj 2015, 19:08

samo da izvucemo dobar rezultat i da im pokazemo da nismo Granada Elche i ostale ekipice koje dodju na njihov stadion spustenih gaca. Pokazimo ko smo sta smo :D MIA SAN MIA :ljepota: :ljepota:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 06 maj 2015, 19:11

Momci, ko bi pucao penal kod vas večeras? :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 06 maj 2015, 19:13

Nisam nikako optimista uoci vecerasnje utakmice. Trojac Suarez-Messi-Neymar djeluje nezaustavljivo i stvorit ce nam mnogo problema. Sto se nas tice defanzivci moraju odigrati utakmice karijere, a prema naprijed cemo vec uspjeti nesto uraditi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 06 maj 2015, 19:14

FaraonTM je napisao/la:Momci, ko bi pucao penal kod vas večeras? :)
Ne valja se kladit.

Jos malo i sastavi...

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 06 maj 2015, 19:16

Gledam EP U17 Njemačka - Belgija i jedini igrač Bayern na terenu Niklas Dorsch se upravo povrijedi. Bizarno!

:roll:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 06 maj 2015, 19:17

FaraonTM je napisao/la:Momci, ko bi pucao penal kod vas večeras? :)
Muller.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 maj 2015, 19:24

Samo hrabro i pametno.

slika

MIA SAN MIA
1974---1975---1976---2001---2013---2020

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 06 maj 2015, 19:26

Cim vecina pise da cemo proci dobro,da cemo pobijediti i slicno,znaci je gine nam poraz od 2-3 razlike...
Pesimista sam,ali nece mi nista biti zao ako vidim da nasi daju zadnju kap krvi na terenu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#miasanmia

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 06 maj 2015, 19:27

Neuer - Alonso, Benatia, Thiago, Lewandowski, Rafinha, Boateng, Bernat, Lahm, Müller, Schweinsteiger

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 maj 2015, 19:29

NYKnicks Fan je napisao/la:Neuer - Alonso, Benatia, Thiago, Lewandowski, Rafinha, Boateng, Bernat, Lahm, Müller, Schweinsteiger
Nema Dantea hvala Bogu. :pray:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 3 gosta.