FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Pakleno teška utakmica očekuje Bayern večeras, ubjedljivo najteža utakmica ove sezone u svakom mogućem smislu.
Barcelona igra fantastično i fenomenalno su tempirali formu.
Prvi dio sezone su imali određenih problema, ponajviše unutar kluba i to se donekle prenijelo i na teren, ali prebrodili su sve to i od tad igraju odlično.
Njihove napadačke kvalitete nikad nisu bile upitne, ali sad sa ovim trojcem to izgleda odlično, pojedinačno su super kvalitetni, ali i skupa odlično posloženi i nadopunjuju jedan drugoga. Messijeva nova uloga je donijela Barceloni dimenziju više.
Odbrana im je dobra i to je ono što im je falilo prethodnih sezona. Još od vremena Pepa u Barci nisu imali ovako dobru odbranu (primili su samo 19 golova u ligi). Pique igra jednu od najboljih sezona u životu.
Ne bih se složio za Rakitića, dobar je ove sezone i nije im slaba tačka, on je upravo ono što im je trebalo da imaju vezu koja može igrati u oba pravca.
Ako bi tražio neke slabe tačke, to bi bila nešto kraća klupa. Teško da mogu promijeniti ritam utakmice i pronaći plan B igračem koji će ući sa klupe.
Što se Bayerna tiče, imaju i oni svojih aduta, uprkos povredama.
Jedan od njih je i Pep koji je večeras na pravom ispitu i u kojeg vjerujem da može pronaći lijek za Barcelonu.
Pored Pepa važno je da svi igrači budu u utakmici 110 % i da ispoštuju dogovor. One greške kao protiv Porta se ne smiju dešavati i toga me najviše i strah, da sami sebi ne budu neprijatelji.
Sviđa mi se formacija koja se provlači po medijima, sa trojicom nazad i sviđa mi se ta Pepova nova crta u zadnje vrijeme u kojoj pokazuje određenu dozu pragmatičnosti i prilagodbe protivniku i gdje rezultat stvlja iznad nekog općeg dojma.
Sve u svemu, ako budu pravi i odigraju jednu disciplinovanu utakmicu, mogu izvući pozivitivan rezultat.
Barcelona igra fantastično i fenomenalno su tempirali formu.
Prvi dio sezone su imali određenih problema, ponajviše unutar kluba i to se donekle prenijelo i na teren, ali prebrodili su sve to i od tad igraju odlično.
Njihove napadačke kvalitete nikad nisu bile upitne, ali sad sa ovim trojcem to izgleda odlično, pojedinačno su super kvalitetni, ali i skupa odlično posloženi i nadopunjuju jedan drugoga. Messijeva nova uloga je donijela Barceloni dimenziju više.
Odbrana im je dobra i to je ono što im je falilo prethodnih sezona. Još od vremena Pepa u Barci nisu imali ovako dobru odbranu (primili su samo 19 golova u ligi). Pique igra jednu od najboljih sezona u životu.
Ne bih se složio za Rakitića, dobar je ove sezone i nije im slaba tačka, on je upravo ono što im je trebalo da imaju vezu koja može igrati u oba pravca.
Ako bi tražio neke slabe tačke, to bi bila nešto kraća klupa. Teško da mogu promijeniti ritam utakmice i pronaći plan B igračem koji će ući sa klupe.
Što se Bayerna tiče, imaju i oni svojih aduta, uprkos povredama.
Jedan od njih je i Pep koji je večeras na pravom ispitu i u kojeg vjerujem da može pronaći lijek za Barcelonu.
Pored Pepa važno je da svi igrači budu u utakmici 110 % i da ispoštuju dogovor. One greške kao protiv Porta se ne smiju dešavati i toga me najviše i strah, da sami sebi ne budu neprijatelji.
Sviđa mi se formacija koja se provlači po medijima, sa trojicom nazad i sviđa mi se ta Pepova nova crta u zadnje vrijeme u kojoj pokazuje određenu dozu pragmatičnosti i prilagodbe protivniku i gdje rezultat stvlja iznad nekog općeg dojma.
Sve u svemu, ako budu pravi i odigraju jednu disciplinovanu utakmicu, mogu izvući pozivitivan rezultat.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Sretno nam veceras
Vjerujem da se moze izvuci pozitivan rezultat. Pocela je neka nervoza da me hvata ali nekako kako ide vrijeme sve sam vise i optimista.
Kada bi izvukli remi bilo bi fenomenalno, a na AA se moze i mora ici na pobjedu.
Posto su se i ovdje infiltrirale neke osobe, kojima ocito smetam i koje se trude da mi postanu problem bilo direktno ili indirektno preko drugih, rijesio sam da se malo povucem sa furuma.
Problema se uvijek klonim ako mogu.
Poz za vas sve, nastavite pisati, i jos jednom sretno nam veceras!
MIA SAN MIA!

Vjerujem da se moze izvuci pozitivan rezultat. Pocela je neka nervoza da me hvata ali nekako kako ide vrijeme sve sam vise i optimista.

Kada bi izvukli remi bilo bi fenomenalno, a na AA se moze i mora ici na pobjedu.
Posto su se i ovdje infiltrirale neke osobe, kojima ocito smetam i koje se trude da mi postanu problem bilo direktno ili indirektno preko drugih, rijesio sam da se malo povucem sa furuma.

MIA SAN MIA!
Hvala
Samo ti brate @Bilal pisi, nikakvo povlacenje. Zato je i namijenjen ovaj forum. A uostalom, bilo bi dosadno da nema kakvih koskanja
I mene neka nervoza opucala, a evo jos par sati do utakmice. Ocekujem pobjedu Pep-a, takticku pobjedu.

Samo ti brate @Bilal pisi, nikakvo povlacenje. Zato je i namijenjen ovaj forum. A uostalom, bilo bi dosadno da nema kakvih koskanja

I mene neka nervoza opucala, a evo jos par sati do utakmice. Ocekujem pobjedu Pep-a, takticku pobjedu.
Mia San Mia
ejjj, petokolonas, ne pokusavaj da umanjis bayernov uspjeh pisuci o toboznjoj povredi barcinog liliputanca.dr.adnan je napisao/la:Tada jesmo imali najjači kadar u opticaju, a oni su bili bez povrijeđenog Messija.
pravi navijaci znaju da sam jos onomad potukao sve @romarioove dokaze o toboznjoj mesijevoj povredi citirajuci celnike katalonskog kluba koji su, usput receno, kazivali da je mesi bio potpuno spreman za revans.
dakle, pospi se pepelom

[youtube][/youtube]
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Nije moguce da zbog foruma imas (privatnih) problema i da se zbog toga povlacis. Sta,nekom rekao da ti se ne svidja to i to ili taj i taj pa te proganja. Forum, jedna ozbiljna-zaj.... .Bilall je napisao/la:Sretno nam veceras![]()
Vjerujem da se moze izvuci pozitivan rezultat. Pocela je neka nervoza da me hvata ali nekako kako ide vrijeme sve sam vise i optimista.![]()
Posto su se i ovdje infiltrirale neke osobe, kojima ocito smetam i koje se trude da mi postanu problem bilo direktno ili indirektno preko drugih, rijesio sam da se malo povucem sa furuma.Problema se uvijek klonim ako mogu.
![]()
MIA SAN MIA!
- BavaracZenica
- Kontakt:
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ZBIIIIIIIIIIIJMOOO REDOVEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!
Evo spominje se opet i Griezman te Verrati, o tome drugom prilikom, jer veceras nas ocekuje okrsaj, dodje mi da pisem svakih 10 minuta, al ne moze se, dojadi sam sebi
Vise cemo znati veceras poslije tekme, nadam se da cemo biti u pozitivnom ozracju, dapace siguran sam..
MIA SAN MIAA

Evo spominje se opet i Griezman te Verrati, o tome drugom prilikom, jer veceras nas ocekuje okrsaj, dodje mi da pisem svakih 10 minuta, al ne moze se, dojadi sam sebi

Vise cemo znati veceras poslije tekme, nadam se da cemo biti u pozitivnom ozracju, dapace siguran sam..

MIA SAN MIAA

FC Bayern !!!!!
- gerdmuller
- Kontakt:

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
bavarci sretno večeras i da se vratite u dojčland sa smješkom na licu
- FranckRibery
- Kontakt:
samo da izvucemo dobar rezultat i da im pokazemo da nismo Granada Elche i ostale ekipice koje dodju na njihov stadion spustenih gaca. Pokazimo ko smo sta smo
MIA SAN MIA

Momci, ko bi pucao penal kod vas večeras? 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- el-fighter
- Kontakt:
Nisam nikako optimista uoci vecerasnje utakmice. Trojac Suarez-Messi-Neymar djeluje nezaustavljivo i stvorit ce nam mnogo problema. Sto se nas tice defanzivci moraju odigrati utakmice karijere, a prema naprijed cemo vec uspjeti nesto uraditi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ne valja se kladit.FaraonTM je napisao/la:Momci, ko bi pucao penal kod vas večeras?
Jos malo i sastavi...
Gledam EP U17 Njemačka - Belgija i jedini igrač Bayern na terenu Niklas Dorsch se upravo povrijedi. Bizarno!

- anelbavarac
- Kontakt:
Muller.FaraonTM je napisao/la:Momci, ko bi pucao penal kod vas večeras?
- schweinsteiger
- Kontakt:
Cim vecina pise da cemo proci dobro,da cemo pobijediti i slicno,znaci je gine nam poraz od 2-3 razlike...
Pesimista sam,ali nece mi nista biti zao ako vidim da nasi daju zadnju kap krvi na terenu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pesimista sam,ali nece mi nista biti zao ako vidim da nasi daju zadnju kap krvi na terenu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#miasanmia
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Neuer - Alonso, Benatia, Thiago, Lewandowski, Rafinha, Boateng, Bernat, Lahm, Müller, Schweinsteiger
Nema Dantea hvala Bogu.NYKnicks Fan je napisao/la:Neuer - Alonso, Benatia, Thiago, Lewandowski, Rafinha, Boateng, Bernat, Lahm, Müller, Schweinsteiger

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 3 gosta.