Evo mladjoj RAji, izdvojite 5 minuta za ovog majstora

fudbalfudbal je napisao/la: ↑18 jan 2021, 23:41Na ime obeštećenja naš Velež će inkasirati od 360 000 do 400 000KM. Čestitke što uprava bere plodove dobrog rada, da ih sve prati dobro zdravlje i sreća. Armija navijača stoji iza kluba i ovim putem javno pozdravljam naše Rođene kako u Mostaru tako i širom svijeta ali i Bosne i Hercegovine, jer je i ovo korak naprijed za klub! BRAVO!![]()
Nazalost jestefudbalfudbal je napisao/la: ↑27 jan 2021, 13:01Nadam se da ne igra kod njih onaj debil đerić što je Dinu polomio prije 6 mjeseci
Ja ne znam sto nasi igraju sa ovim divljacima ali daj Boze da danas bude korektno..Trapatoni je napisao/la: ↑27 jan 2021, 13:05Nazalost jestefudbalfudbal je napisao/la: ↑27 jan 2021, 13:01Nadam se da ne igra kod njih onaj debil đerić što je Dinu polomio prije 6 mjeseci
Ma otac mu je mislim menadžer.Neznam što su dopustili da mali dođe, sjećam se da je stari učestvovao u odlasku onog majmuna u Želju, kad su preko pojedinih kamatara pokušavali prijetiti nekim ljudima u klubu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.