ja ne vjerujem da se on pati.. on nema razloga da se buni i ljuti kada bude na klupi.. pogotovo ako loše igra. on je odabrao da nastavi u cityju, (neću da ga optužujem iz kojih je razloga to odabrao), znao je kakva će mu konkurencija biti i nema tu puno mudrosti.gost je napisao/la:Da, u pravu si, teška ga sudbina čeka.autogol je napisao/la:Sta je sad,to vise nije onaj Šiti koji precjenjuje igrace i placa ih vise nego sto vrijede![]()
![]()
![]()
Dzeki je ovo dobra sa finansijske strane,ali ne postoji ta budala koja ce toliku odstetu platiti City-u za njega,tako da ce do kraja ugovora ostati u ovom klubu
Al nije mi ga nimalo žao kad je odmah potrčao da potpiše. Sad nek se pati...
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
- Juventinisimo
- Kontakt:

Skupili se da prebrojavaju Dzekine pare

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Je li ovo od Amre posudio japanke?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Vala stvarno imamo cime da se ponosimo...lik zaradjuje puno para to je stvarno nas ponos.
A sto je na terenu kao primadonna to nije bitno...sebican nije bitno...los radnik nije bitno...slab uzor nije bitno.
Dzeko je pokazio i jos uvjek gazi sve principe o kojima je pricao 2008 i 2009...lik je i govorio na BHT da ga slava nece promjeniti i da novac nije bitan

A sto je na terenu kao primadonna to nije bitno...sebican nije bitno...los radnik nije bitno...slab uzor nije bitno.
Dzeko je pokazio i jos uvjek gazi sve principe o kojima je pricao 2008 i 2009...lik je i govorio na BHT da ga slava nece promjeniti i da novac nije bitan

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Neka se paucina na temi skupila, trebalo bi je poprskat necime.
stvarno je trebo odbit ovaj ugovor, jel ga stid da zaradjuje tolike pare 

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Svasta mu se moze prigovorit, al jedno je sigurno, nacekacemo se mi Bosnje koji ce dvaput bit prvak Engleske... i kad ga se kudi to ne treba zaboravit.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
- DonCorleone
- Kontakt:
Kada vidim koliko naucnici zaradjuju, masteri u blizem okruzenju, diplomski-inzinjeri, arhitekte i ova hrpa teletabisa, bude mi muka zaista. Ali eto, ludilo za nogometom, marketing, bogati vlasnici klubova cine fudbalere bogatim i *vansvakepameti* placenim.
Ma da, koliko god da mi je njihova plata suspektna, ima uvijek barem jedan sa foruma koji ce zavrsiti na aparatima radi ovih svota novca. Ocekujem uskoro statement po tom pitanju
.
EDIT: Evo ga
.
Ma da, koliko god da mi je njihova plata suspektna, ima uvijek barem jedan sa foruma koji ce zavrsiti na aparatima radi ovih svota novca. Ocekujem uskoro statement po tom pitanju

EDIT: Evo ga

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Zasto Dzeko nije trebao potpisati ovaj novi ugovor? On je standardni prvotimac u sampionu najbolje lige na svijetu i nema apsolutno nikakvog razloga da ovdje ne ostane jos nekoliko godina. Odradit ce ugovor do kraja, finansijski se odlicno obezbjedit i onda otici u neki slabiji klub igrati za manju platu.
Samo naprijed dijamantu, neka te bar neko cijeni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ironijasuhakrpa je napisao/la:Zasto Dzeko nije trebao potpisati ovaj novi ugovor? On je standardni prvotimac u sampionu najbolje lige na svijetu i nema apsolutno nikakvog razloga da ovdje ne ostane jos nekoliko godina. Odradit ce ugovor do kraja, finansijski se odlicno obezbjedit i onda otici u neki slabiji klub igrati za manju platu.
I onda kada više ne bude me ovdje
Lepo lepo...za par mjeseci kad bude grijo klupu i pravio razne grimase i incidente i dao glupe izjave onda jedva cekam kako ce raja da opravda takvo ponasanje dijamanta.
To je radio vise puta zadnje 3 godine...i tako ce opet biti al nece biti i pare i jare dragi Dzeko.
Grozno i odvratno je se ponasao mnogo puta nas dragi dijamant...al ipak je to Dzeko onda to prolazi kod nase lepe raje
To je radio vise puta zadnje 3 godine...i tako ce opet biti al nece biti i pare i jare dragi Dzeko.
Grozno i odvratno je se ponasao mnogo puta nas dragi dijamant...al ipak je to Dzeko onda to prolazi kod nase lepe raje
Pauk je napisao/la:Lepo lepo...za par mjeseci kad bude grijo klupu i pravio razne grimase i incidente i dao glupe izjave onda jedva cekam kako ce raja da opravda takvo ponasanje dijamanta.

Odavno je taj na aparatima, samo što je sad postalo baš ozbiljno, ono najgore gluho bilo.
Proliv ima bolje argumente od vas

sve ih manje druže.....eto, ostali su još ti neki englezi....al neće ni oni dugo, proći će i ove četiri godine, pa đe će onda, zapita li se on katkad......potrošiće se i ova para.kao da je neka.....i šta onda, opet će morati ostati u engelskoj, jadna mu majka..Virtu4l je napisao/la:Samo naprijed dijamantu, neka te bar neko cijeni.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ko se bavi tudjim zivotima nema svoj.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
ajd budi čovjek pa nam kaži šta ti je Džekson skrivio u životu?Pauk je napisao/la:Proliv ima bolje argumente od vas![]()
Cestitke Edine! Bas mi je drago da si ostao tu! Samo daj maks svaki put u Citiju al i u Repki, i nema ti niko nista zamjeriti.
G BUSSA BUSS