Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
volio bi ja al da ga u realu odyebu ko robbena nekoć, pa da dođe za sitne pareorionFCB je napisao/la:Ja ni pod koju cijenu ne bih volio ovakvog Balea u Bayernu.
Jednostavno Darmian , Sterling i Lacazette, ukupno nekih 100 do 110 milona, to su prava pojačanja za ovo ljeto pod uslovom da nas napusti samo Pizaro i već prezaljeni Shaqiri.bavaracmujo je napisao/la:Mislim da nema nista od tolikog trosenja jer ipak ljudi ovo je Bayern i glupo je misliti i nadati se tolikoj potrosnji. Nama nije potreban remont nego nadogradnja sa dva tri igraca prvo desni bek krilo i napadac i to ce biti mozda samo jedno pravo pojacanje jer i onako imamo previse jaku konkurenciju. Ako vajser ostane odpada desni bek kao pojacanje sa zdravim javijem i badstuberom nema potrebe za stoperom. Sredina nam je prejaka sa dodatkom alabe i lama plus xabi svajni pa i martinez jos dodat da gece i miler upadaju kad nema roberija i ko god igro bice guzva na klupi. Tako da od bombasticnog transfer roka nema nista sigurno.
Totenham je masina za pravljenje para. Citav Totenham je igrao za Bejla, sve mu se podredilo radi njegove statistike; sve je bio na terenu samo sto nije bio trener. Nabili su mu statistiku i dobro to naplatili. Slicno je i Njukastl uradio sa Kerolom dok ga nije uvalio, sve lopte, koje su mogle, isle na jednog igraca. Sad kad nije vise prva violina i kad sve lopte idu Ronaldu ovaj prc. Urusio psihu i dovidjenja prijatno. Ja bih ga volio vidjeti u Bayernu ali ne bih dao vise od 35 milki.anelbavarac je napisao/la:Dok je bio u Engelskoj, uz CR7 i Messia, bio je najbolji igrac planete.
Prije bi se reklo da mu ne odgovara Real, trenutno je veliki kloc.
joj, ja gorim. bem ti euforiju.muamerc je napisao/la:Mislim prva vaznija tekma za koju nemam euforiju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.