FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Nerminovic
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Nerminovic » 05 maj 2015, 21:44

Rode povrijeden??? :crazy: :crazy: :crazy:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 05 maj 2015, 21:52

Mislim da nema nista od tolikog trosenja jer ipak ljudi ovo je Bayern i glupo je misliti i nadati se tolikoj potrosnji. Nama nije potreban remont nego nadogradnja sa dva tri igraca prvo desni bek krilo i napadac i to ce biti mozda samo jedno pravo pojacanje jer i onako imamo previse jaku konkurenciju. Ako vajser ostane odpada desni bek kao pojacanje sa zdravim javijem i badstuberom nema potrebe za stoperom. Sredina nam je prejaka sa dodatkom alabe i lama plus xabi svajni pa i martinez jos dodat da gece i miler upadaju kad nema roberija i ko god igro bice guzva na klupi. Tako da od bombasticnog transfer roka nema nista sigurno.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 05 maj 2015, 21:53

Treba uzet ovog Lichsteinera :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#miasanmia

orionFCB
Kontakt:

Post Postao/la orionFCB » 05 maj 2015, 22:15

Ja ni pod koju cijenu ne bih volio ovakvog Balea u Bayernu.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 05 maj 2015, 22:19

orionFCB je napisao/la:Ja ni pod koju cijenu ne bih volio ovakvog Balea u Bayernu.
volio bi ja al da ga u realu odyebu ko robbena nekoć, pa da dođe za sitne pare

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 05 maj 2015, 22:39

bavaracmujo je napisao/la:Mislim da nema nista od tolikog trosenja jer ipak ljudi ovo je Bayern i glupo je misliti i nadati se tolikoj potrosnji. Nama nije potreban remont nego nadogradnja sa dva tri igraca prvo desni bek krilo i napadac i to ce biti mozda samo jedno pravo pojacanje jer i onako imamo previse jaku konkurenciju. Ako vajser ostane odpada desni bek kao pojacanje sa zdravim javijem i badstuberom nema potrebe za stoperom. Sredina nam je prejaka sa dodatkom alabe i lama plus xabi svajni pa i martinez jos dodat da gece i miler upadaju kad nema roberija i ko god igro bice guzva na klupi. Tako da od bombasticnog transfer roka nema nista sigurno.
Jednostavno Darmian , Sterling i Lacazette, ukupno nekih 100 do 110 milona, to su prava pojačanja za ovo ljeto pod uslovom da nas napusti samo Pizaro i već prezaljeni Shaqiri.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 maj 2015, 22:43

Večeras ste mogli vidjeti Balea, limitiran igrač kojeg je Perez platio 100 mil i sad traži kome će ga uvaliti.Ne bi dao jednu nogu Robbena za ovog Velšanina. :kafa:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 05 maj 2015, 22:46

Dok je bio u Engelskoj, uz CR7 i Messia, bio je najbolji igrac planete.
Prije bi se reklo da mu ne odgovara Real, trenutno je veliki kloc.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 maj 2015, 22:48

Odplesao jednu sezonu u Engleskoj kao i mnogi igrači i kasnije flopirao.Nekad je i Kevin Phillips harao EPL.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 05 maj 2015, 23:33

His technique is like Robben's
slika
He's strong as Benatia
slika
He's smart as Alonso
slika
He is...

Berni :tokralju:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 05 maj 2015, 23:35

Ma sutra je urnebes od tekme, a sto se Balea tice, slazem se, ono poceo kao bek tamo neki, ima brzinu , ima i sut, al mislim da Bayern ne bi trebao davat toliko para za njega, jer nece sigurno cijena bas opast, mozda koji milion :)

Ako ga bas budu prodavali , pokusat ce uzet sto vise love, jer su i dali. Ali otom potom, sutra ak Bog da u ovo doba eto da pisemo kroz neku pozitivnu prizmu, i siguran sam da cemo odigrati dobro, pocelo je to neko podcjenjivanje, sto se moze odbit od glavu mnogima kooji misle da ce bavarski gigant onako izaci na Camp Nou.

Samo jako od prve minute :salut:
FC Bayern !!!!!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 05 maj 2015, 23:48

anelbavarac je napisao/la:Dok je bio u Engelskoj, uz CR7 i Messia, bio je najbolji igrac planete.
Prije bi se reklo da mu ne odgovara Real, trenutno je veliki kloc.
Totenham je masina za pravljenje para. Citav Totenham je igrao za Bejla, sve mu se podredilo radi njegove statistike; sve je bio na terenu samo sto nije bio trener. Nabili su mu statistiku i dobro to naplatili. Slicno je i Njukastl uradio sa Kerolom dok ga nije uvalio, sve lopte, koje su mogle, isle na jednog igraca. Sad kad nije vise prva violina i kad sve lopte idu Ronaldu ovaj prc. Urusio psihu i dovidjenja prijatno. Ja bih ga volio vidjeti u Bayernu ali ne bih dao vise od 35 milki.

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 06 maj 2015, 08:43

Bayernove prednosti :

Pep * Neuer * Skok igra *

Barcelona prednosti :

MSN * Forma * "osveta "

Ujednacenost :

Tehnika - agresivnost - lucidnost - iskustvo

Dakle po meni apsolutno su sanse 50 - 50 jer bez obzira na odsustvo Robena i Riberya Bayern ima jako kvalitetnu ekipu. Plus sto ce Tiago biti dodatno nabrijan i Pep motivisan. Glavni nedostatci su tek oporavljeni Benatia koji mora ginuti u odbrani i pokrivati daleko brzeg Neymara, Boateng koji ce morati pomagati na udvajanjima Messija ili Suareza . Jos ako im zapocnu Rafinja i Bernat koji su ipak "slabija" klasa u odnosu na ostatak tima tu se moze traziti sansa. Vjerovatno da ce u odbrani Rafinja i Lahm praviti dupli blok na strani gdje su Alba i Neymar dok je ideja da Benatia i Rafinja prave dupli blok na strani gdje je Messi. Sto ostavlja Boatenga da pokriva Suareza uz evenutalnu pomoc nekoga od bocnih strana ili Xabi Alonsa i Svajnija. Po meni puno znaci kako ce odigrati nas ( Barcin ) vezni red jer je Pep dovoljno kvalitetno postavio odbranu u odnosu na napadacki trojac. Dakle uveliko ovisimo od Lucidnosti Inieste, poteza Rakitica i pocetnog protoka lopte od Busketsa ( koji ce biti odmah pritisnut po prijemu lopte od Tiaga ). Mislim da ce zadnja linija Barce biti "rastereceniji" dio ekipe jer Lewandovski sa maskom i tek oporavljen uz radilicu Mullera koji ce vjerovatno biti zaduzen da pokriva Biskvita zajedno sa Tiagom i onemoguci brz protok lopte. Bayern sansu moze traziti u kornerima i prekidima jer uz Boatenga i Benatiu tu su Miler i Lewandoski dok sa druge strane ima samo Pique i Biskvit i donekle Raketa da skakucu.

p.s. prevaga cijele utakmice ce biti DANI ALVES ( CItirajte me u cetvrtak ). Dakle ako odigra kao ovu zadnju utakmicu bice silovanje Bayerna ili ako odigra na niovu od cijele sezone crno nam se pise. Uglavno ocekuje nas pravi mali RAT za posjed i strahovanje od neprimljenog gola gdje ce se sve odlucivati u drugoj utakmici.

Samo da se mogu poslije hvaliti predvidjanjima :D
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 06 maj 2015, 09:53

Dosao je i taj dan. Sve ce se znati nakon prve utakmice. Tako je bilo u zadnja 2 susretanja ovih ekipa u knock out fazi,tako ce biti i veceras.

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 06 maj 2015, 09:58

samo dupli blokovi znači Rafinja-Lahm. Benatia-Švajni, Boa-Alonso i nema zime za nas...dirigent Tiago, lutajuća polušpica Miler koji će dati gol večeras i naprijed Lewa nadam se barem 60 minuta u punom svjetlu...

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 06 maj 2015, 10:01

Mislim prva vaznija tekma za koju nemam euforiju. Ne znam sta, kako i sta da se ocekuje. Hajd vidit cemo, sta je Pep pripremio. Velika steta za ove izostanke jer bih volio da smo u punom pogonu pa da se pokoljemo do kraja.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 06 maj 2015, 10:06

muamerc je napisao/la:Mislim prva vaznija tekma za koju nemam euforiju.
joj, ja gorim. bem ti euforiju.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 06 maj 2015, 10:09

ne znam momci nadam se da me osjecaj ne vara,ali ovo jutro nekako sam optimistican :mrgreen: .Kazem i ponavljam najbitnije ce biti da obranmbeni sustav besprijekrono odigra i reyultat nee izostati.

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 06 maj 2015, 10:36

Sretno večeras, samo nek' bude dobra tekma za gle'at, pa nek' se bolji raduje na kraju. :thumbup:
Osveta bi Bgm bila slatka. :mrgreen:

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 06 maj 2015, 10:39

Nebitno kako je trenutno los Bale. Ima dosta i do pozicije na terenu i zamisli koje trener ima, a zeli da ovaj sprovede u dijelo. Ne mora da znaci da je Bale ispao iz forme. No to uopce nije bitno. Bayern se sigurno nece upustiti u utrku za njim iz vise razloga.
Naime, prvi i najvazniji jeste taj sto ce Real gledati da izvuce sto je moguce vise para za njega. Bas isto kao sto su ucinili sa Ozilom, di Mariom i slicnim igracima koje su prodavali.
E sad, jos jedna velika prednost za Real jeste sto imaju klub poput ManU koji su spremni izdvajati te ogromne svote novca, a opet nisu konkurentni... No o tome nema potrebe ovdje pisati.

Puno bitnije jeste vecerasnji duel. Duel koji ce odluciti osvajaca lige prvaka. Finale prije finala, svakako.

Bezbroj puta smo svi naveli prednosti jedne ekipe i nedostatke druge i obrnuto. Kada izadju na teren, jedna mala greska sve mijenja. Isto kao kada je nama Porto u 3.minuti zabiberio go.
Mora se biti totalno skoncentrisan u odbrani, a sto se tice napada, vjerujem da cemo tu imati priliku da zabijemo. Svi u odbrani, krenuvsi od Neuera, moraju biti na visini zadatka, pa nas mogu napasti i MSN i Ronaldo - Bale - Benzema - gola nece dati...

Prizeljkujem 1-2, ali mislim da ce biti 1-1
Stern des Südens

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.