Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Od kad znam za Ameriku i njihovu politiku vjerujem samo jednoj politickoj opciji.alemsa je napisao/la: ↑02 jul 2024, 20:18Bio sam liberalan u full-u do negdje 25e godine zivota, sve im zivo vjerovo i podrzavo, dok se nije desio onaj slucaj u Stl sa Michael Brownom, gdje ga je policajac navodno ubio k'o kera, egzikucija, puco mu u ledja, tad je i nastao pokret Black lives matter, a ono se dokazalo niti da mu je pucao u ledja niti da je coj'k kriv uopste, budala ga napala coj'k se branio, moro ga roknut. Sasvim normalan policajac bio bez mrlje na rekordu dok je bio uposlenik policije/sluzbe. Tad sam malo povuko rucnu jer sam vidio da apsolutno kontrolisu mainstream medije i kao da imaju agendu da stvaraju/pumpaju rasne tenzije. Onda se desava Trump gdje sam im isto vjerovo "gdjes mu vjerovati sa nuklearnim oruzjem, budala, rasista itd." Kad ono apsolutno korektan mandat imao (dapace), a u tih 4 godine sam vidio opet medije kako izokrecu stvari iz konteksta tipa gledam mu presicu i kaze @samoposmatram je prno u liftu, ako se desi da si stranac, crnac, Kinez kazu on je to rekao jer si Kinez, a nije coj'k, licno sam gledao sta je rekao. Plus ovo woke i gdje su otisli skroz u lijevo, otiso sam vise ka crvenim.
-
- Kontakt:
Koliko je samo sdfa botina sendvicarskih.
BiH ne postoji u entitetu rs, to je rezultat dejtona kao i poklona sda svojim snsd - hdz partnerima.
Zamisli oni nešto pozivaju hitno
, pa hajte na liniju ako je hitno i ako je ovo atak na "drzavu".
Jadnici laju umjesto da su jačali institucije pa da ovo mozemo zvati državom 30 godina.
BiH ne postoji u entitetu rs, to je rezultat dejtona kao i poklona sda svojim snsd - hdz partnerima.
Zamisli oni nešto pozivaju hitno

Jadnici laju umjesto da su jačali institucije pa da ovo mozemo zvati državom 30 godina.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 07 jul 2024, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
vidjelo se večeras da Putin-Orban-Vučić-Dodik-Trivić retorika ne prolazi tako lako u dobrom dijelu zapada kao kod nas...
zar i ti sine Ivane!?
Hajd sto Ramo, Helez i ostatak trojke nisu adekvatno reagovali, ali da Komsic nije otisao u Prijedor da ih lupi po prstima, to je vec necuveno.
Srce, čast i ponos!
Re: Chat
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma u Visegradu godinama cetnici defile imaju, pa zar to nije isto kao ovo?
Ne branim nikog. Odlucio sam da ne glasam do kraja zivota.
Ne branim nikog. Odlucio sam da ne glasam do kraja zivota.
Al kako je lijepo vidjeti pobjede ljevice u Engleskoj i Francuskoj
Ipak ima nade za Evropu

Ipak ima nade za Evropu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Odbranjena demokratija u Francuskoj. Međed na aparatima. 

Nekad poslije lokalnih izbora Bakir je rekao da je trojka odnijela pobjedu na društvenim mrežama i da su tu bili "vještiji". Nakon što su izgubili vlast, upregnuli su sve sile da zaposle što više botova i ništa nisu prepustili slučaju, plaćali su čak i na ovom forumu, preuzeli su Klix i sve to platili pokradenim novcem. Plaćaju i danas, ponovo našim novcem kojeg su pokrali tenderima i krađom u državnim preduzećima.Pogba je napisao/la: ↑07 jul 2024, 21:03Koliko je samo sdfa botina sendvicarskih.
Zamisli oni nešto pozivaju hitno, pa hajte na liniju ako je hitno i ako je ovo atak na "drzavu".
U Višegradu su četnici godinama defilovali pa su tek kad je trojka preuzela vlast - osuđeni i zabranjeni.
15 godina su najstrašnije šurovali sa HDZ-om i SNSD-om, dali im apsolutno sve, uništili svaku instituciju, vojsku, policiju, obavještajne agencije da bi danas nekome držali predavanja.

Stranka u kojoj danas glavnu riječ vode Zahiragić i Kapidžić, pa sad zamisli na šta je spala ta ista stranka koja je dala toliko političkih velikana kroz istoriju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Gledam Mars mira i nemogu vjerovati na sta to sve lici.
Treba zakonom zabraniti ovo silovanje zrtava prljavog rata. Ovi sto ovo drze nemogu nikad biti ambasadori mira medju narodima.
Pratio sam ove predizborne ankete i ne znam da su ikad ovoliko fulali. Iako su svi prognozirali da ovi gmazovi nece biti blizu vlasti.
Lijepo u svakom slucaju.
Lijepo u svakom slucaju.

- muhamedhulk
- Kontakt:

nekad su svabe pravile nesto slicno ali sa stekdozom tako da nisam probo prije...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Bi-Fi čini mi se. Psećija hrana kao i većina prerađevina od "mesa".
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- Maroon1946
- Kontakt:
Sve je bolje od SDA ali je meni fascinantno da mi nemamo dobrog političara koji radi sve u interesu svoje drzave
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 15 gostiju.