9mmBeduin je napisao/la:Inace u temelj kad se pravi bacimo neki zlatni prsten, lancic... a Manijaci ce ubaciti Beretu ili Glok u temelj.
Alejkumu selam, zeleni covjece.

pasa zeleni.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
9mmBeduin je napisao/la:Inace u temelj kad se pravi bacimo neki zlatni prsten, lancic... a Manijaci ce ubaciti Beretu ili Glok u temelj.
Bacit cemo Slobodu i Celik, a nakon sto ispucamo citav sanzer i jednog i drugog u glavu navedenim klubovima, pobacat cemo i to sto si ti naveo.Beduin je napisao/la:Inace u temelj kad se pravi bacimo neki zlatni prsten, lancic... a Manijaci ce ubaciti Beretu ili Glok u temelj.
Sto ste se vi onda radovali kad ste usli u Premijer ligu ? Po toj tvojoj morbidnoj logici, taj dan je trebao biti dan zalosti u Tuzli.staragarda je napisao/la:Meni vise izgleda da vam je fetis radovat se smiješnim i namjestenim pobjedama... Mislim, za ovo danas se ono bas moraš nafurat da te ne bude sramota al eto ako ti tako kazes, u dureferreira je napisao/la:Fetis nam je crveno-crne klubove izbacivat iz lige
+1ferreira je napisao/la:Fetis nam je crveno-crne klubove izbacivat iz lige
Pa da budem isti ti, neka hvala, ili ti ga thanks but no thanks....Beduin je napisao/la:Treba i tebi parkirat glavic u dupe pa da te "nacini" popularnijim od Deena.DZGZS je napisao/la:I kao takav načinio Radnik trofejnijim od Slobodanke Nevinić....tuzlak1987 je napisao/la:
Ironija je ako on to kaze, covjek koji je sa Radnikom igrao 90% utakmica tako sto parkira bus, a proljece 2016. igrao sa nekim juniorima i rezervama 2 mjeseca i pustao kome je stigao..
Nesto si mi preagresivan za stonera, da nije nestasica kakva ?Beduin je napisao/la:Inace u temelj kad se pravi bacimo neki zlatni prsten, lancic... a Manijaci ce ubaciti Beretu ili Glok u temelj.
Ja agresivan? Ma de ba.ferreira je napisao/la:Nesto si mi preagresivan za stonera, da nije nestasica kakva ?Beduin je napisao/la:Inace u temelj kad se pravi bacimo neki zlatni prsten, lancic... a Manijaci ce ubaciti Beretu ili Glok u temelj.
Primjer kompleksa vise vrijednosti.IlProfessore je napisao/la:+1ferreira je napisao/la:Fetis nam je crveno-crne klubove izbacivat iz lige
Ovaj smrdljivi čelik samo ovako zapne protiv nas i komšinica, da se ovako brane inače ušli bi i u ligu za prvaka garant
JohnCleese je napisao/la:Kada vam dolaze dolaze timovi sa tradicijom tipa Celika,Borca, Veleza, Slobode jednostavno se pokaze koliko ste nejaki i neatraktivni.
Koliko smo nejaki pokazuje cinjenica da smo od ta cetiri kluba dva vec sutali u drugu ligu, jedan je na putu prema tamo, a Lezve ce se vratit ubrzo da nam da jos jednu sansu da i njih izbacimo. IZBACIVACI 1921JohnCleese je napisao/la:Primjer kompleksa vise vrijednosti.IlProfessore je napisao/la:+1ferreira je napisao/la:Fetis nam je crveno-crne klubove izbacivat iz lige
Ovaj smrdljivi čelik samo ovako zapne protiv nas i komšinica, da se ovako brane inače ušli bi i u ligu za prvaka garant
"zapnu samo protiv nas"
Ko ba zapne?pa jedino ste sami sebi zanimljivi, nikako drugim.
Kada vam dolaze dolaze timovi sa tradicijom tipa Celika,Borca, Veleza, Slobode jednostavno se pokaze koliko ste nejaki i neatraktivni.
Mislis na ono kad ste pustili da vas Zepce pobjedi u posljednjem kolu da ispadne Borac. Nema sta, pravi izbacivaci.ferreira je napisao/la:
Koliko smo nejaki pokazuje cinjenica da smo od ta cetiri kluba dva vec sutali u drugu ligu, jedan je na putu prema tamo, a Lezve ce se vratit ubrzo da nam da jos jednu sansu da i njih izbacimo. IZBACIVACI 1921
@Bedouin
Eto me, spremaj rekvizite.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.