FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa i nisu zasluzili da dobiju platu. Trebali su drugom bjezati najmanje 10.bodova. Ni ja im ne bih dao plate.
Opet ti i plate zeljinim igracima hahahhahaha to ti je 4-5 post o tome.amypitar je napisao/la:Maslacak je napisao/la:Meni je drago sto imam komsije poput vas.Sa vama nikad nije dosadno.Uvijek je nesto turbulentno.Od samo pocetka evrope,grupnih faza,pa do pocetka sezone i osvajanja duplih kruna. Na kraju ide slag na tortu,pojacanja iz Lazia.Uvijek se lijepo nasmijati vama i nama.Alfa_Muzijak je napisao/la:Eto Petkovic dolazi nama na noge da nam ponudi igrace.Jos uvijek ne znamo sta je s upravom a da dovodimo, za nas nerealne igrace. Suplja 99%
Samo ona cinjenica stoji bez jakog Sarajeva,nema ni jakog Zelje.Samo sto se ovih par godina ta formula skroz okrenula.Nadam se vasem sto brzem oporavku.Da zaigrate ...
Moj djecace bolje vidi sta se radi u tvom klubu ,pa onda nesto komentarisi.![]()
Pitaj igrace Zelje, kad su zadnju platu dobili.
-
- Kontakt:
Said do kraja tjedna u Hajduku ! 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Aha 100%BILAKRV1950 je napisao/la:Said do kraja tjedna u Hajduku !

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
takve su informacije kod nas.Sarajlijc@ je napisao/la:Aha 100%BILAKRV1950 je napisao/la:Said do kraja tjedna u Hajduku !![]()
![]()
Said u Partizanu ako ga Hajduk pusti

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Lose vam info, nece Said nigdje.BILAKRV1950 je napisao/la:takve su informacije kod nas.Sarajlijc@ je napisao/la:Aha 100%BILAKRV1950 je napisao/la:Said do kraja tjedna u Hajduku !![]()
![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Pa Hajduku treba bas takav igrac. A on bi se preporodio u Hajduku i sa vise ozbiljnosti mogao bi se za kratko vrijeme prodati vani i dosta bolje proci nego da se pokusava iz BiH prodati. Ipak nas jos niko ne shvata toliko ozbiljno.
A Hajduk ukoliko zeli titulu sljedece sezone treba im upravo takav igrac. E sad da li Hajduk ima para? Svi znamo da nema.
A Hajduk ukoliko zeli titulu sljedece sezone treba im upravo takav igrac. E sad da li Hajduk ima para? Svi znamo da nema.
Sarajlic@
Lose vam info, nece Said nigdje.
Pusti ljude nek maštaju.
Lose vam info, nece Said nigdje.
Pusti ljude nek maštaju.

Dobar dan pitari jel vam to Said ode.Svi kazu da ode.Evo i moj komsija kaze ode Said i da nemate vise para nizasta. 

Mi smo Zeljii Zeljo je nas
Jeste nemamo ništa haj sad zdravo i povedi maslačka žalite za Zebom zajedno. Jovića kazniti za debilne izjavedefter je napisao/la:Dobar dan pitari jel vam to Said ode.Svi kazu da ode.Evo i moj komsija kaze ode Said i da nemate vise para nizasta.
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Povedi ti tog nisam ti nista ruzno kazo i nemoj da vrijedas.Vi ste malo nervozni jelde. I nemoj mi se vise obracat.hvala.hearts je napisao/la:Jeste nemamo ništa haj sad zdravo i povedi maslačka žalite za Zebom zajedno. Jovića kazniti za debilne izjavedefter je napisao/la:Dobar dan pitari jel vam to Said ode.Svi kazu da ode.Evo i moj komsija kaze ode Said i da nemate vise para nizasta.
Mi smo Zeljii Zeljo je nas
- Burberry46
- Kontakt:
500 000 eura i vas jeBILAKRV1950 je napisao/la:Said do kraja tjedna u Hajduku !

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma svi ga hoce i FKP ga je trazio, samo dajte dobru cifru i nije nikakva frka. 

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Za njega se trazi 250-350 tako vas Dino rece nije vazno kome a pristali bi i na 200.000 a u najgorem slucaju i na 150.000 ali eura.
Espanjol je odpao. A vise ce se znati tek poslije nove godine. Za sad se samo javljaju menadzeri koji obecavaju Saidu i klubu velike para a nista konkretno nije doslo iz klubova. Znaci opet mesetare menadzeri po PL BiH i obecavaju kule i gradove i ove vijesti sto procure u javnost to plate ovi isti menadzeri.
Dinine rijeci. Ako laze on lazem i ja vas.
Espanjol je odpao. A vise ce se znati tek poslije nove godine. Za sad se samo javljaju menadzeri koji obecavaju Saidu i klubu velike para a nista konkretno nije doslo iz klubova. Znaci opet mesetare menadzeri po PL BiH i obecavaju kule i gradove i ove vijesti sto procure u javnost to plate ovi isti menadzeri.
- Burberry46
- Kontakt:
Saidu je bitno gdje ce da ide, on nece kao vecina nasih igraca samo da ode, makar to bio i Kazahstan ili Azerbejdzan, 2 Poljska liga i tako te! Ako ne bude prava ponuda koja ce zadovoljiti i njega i klub, on ce ostati do ljeta!PL BiH -1 je napisao/la:Za njega se trazi 250-350 tako vas Dino rece nije vazno kome a pristali bi i na 200.000 a u najgorem slucaju i na 150.000 ali eura.
1946
I to si upravu.Burberry46 je napisao/la:Saidu je bitno gdje ce da ide, on nece kao vecina nasih igraca samo da ode, makar to bio i Kazahstan ili Azerbejdzan, 2 Poljska liga i tako te! Ako ne bude prava ponuda koja ce zadovoljiti i njega i klub, on ce ostati do ljeta!PL BiH -1 je napisao/la:Za njega se trazi 250-350 tako vas Dino rece nije vazno kome a pristali bi i na 200.000 a u najgorem slucaju i na 150.000 ali eura.
Ali za sad nema neki konkretnih ponuda direktno od klubova. Sve neki menadzercici nasi i srbijanski.
- Burberry46
- Kontakt:
Tako je druzePL BiH -1 je napisao/la:I to si upravu.Burberry46 je napisao/la:Saidu je bitno gdje ce da ide, on nece kao vecina nasih igraca samo da ode, makar to bio i Kazahstan ili Azerbejdzan, 2 Poljska liga i tako te! Ako ne bude prava ponuda koja ce zadovoljiti i njega i klub, on ce ostati do ljeta!PL BiH -1 je napisao/la:Za njega se trazi 250-350 tako vas Dino rece nije vazno kome a pristali bi i na 200.000 a u najgorem slucaju i na 150.000 ali eura.
Ali za sad nema neki konkretnih ponuda direktno od klubova. Sve neki menadzercici nasi i srbijanski.
1946
Pozdrav , što se tiće Petkovića ne znam ja mislim da je igrao nekad u Sarajevu i sasvim je normalno da čovjek dođe i posjeti bivši klub a što ne i da mu pomogne(ovo je više želja nego realnost).Ne znam što odma sve čekaju na nož i odma nam dolaze igrači iz Lacija bla bla itd.... e baš zbog takvih volio bi da neko dođe pa makar se za opstanak borili joj pa ovo je nevejrovatno.A opet nagađanja ili dizanje cijene oko Saida bez veze sve nešto znaju polako znat če se ubrzo šta če biti sabura malo.
Sarajevo ljubavi moja!
- storm_raider
- Kontakt:
Sto se Saida tice osim Espanjola imao je i konkretnu ponudu iz Poljske, ali je odbio. Hoce samo u neki od timova iz Liga Petice. Bez 200 000 eura ne ide. Sesar ide u Tursku i to je vec zavrsena stvar, koliko je meni poznato. Vidjet cemo koga cete dovesti, jer cete nekoga morati.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Trenutno korisnika/ca: Chony533, Haksss, Hoss, OsmanhodzicBuco i 49 gostiju.