PEP je napisao/la:![]()
u kljucili smo se u borbu za baila uz mancester united.

The Daily Mail/Fail ekvivalent nasem Avazu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
PEP je napisao/la:![]()
phily je napisao/la:PEP je napisao/la:![]()
![]()
Nadam se da nece. Ako nam ciljevi prelaznog roka budu Bejli, Dzake, Gundoani i slicne pm prestajem da pratim klub. Ako su ovo zelje onda je bolje forsirati nekog od ovih mladjih. Sto smo ih kupovali?PEP je napisao/la:phily je napisao/la:PEP je napisao/la:![]()
![]()
ko zna mozda i nas opali luda
Sto jest jest pretvara se u flopa nevidjenih razmjera. Nesto ne vjerujem da moze preko noci doci do forme tako da protiv Barse ne ocekujem da ce napraviti nesto. Bice igrac manje. Bolje ga je izbaciti i ubaciti nekog defazivnijeg, Javia, i probati igrati na kontre.schweinsteiger je napisao/la:Kako sam ustao nesto razmisljam koliko je onaj Gotze glup lik,pa koji je to debil ne mogu da vjerujem.
Nije mi krivo zbog poraza juce,nema veze,zbog silnog spleta okolnosti moramo prihvatiti onaj poraz u pokusaju da napravimo bolji rezultat protiv Barcelone,ali Gotze...
Znaci,imao je priliku za 0:1,on onako nonsalantno plasira loptu...
Kasnije imao sansu za 1:1,sav,ali sav posao uradio Gortler i Gotze umjesto da mu fino vrati loptu,on golmana gadja.
Kakva nezainteresovanost,ne mogu da vjerujem...
ehh ne bih se s tobom slozio, jer da Pep ima najjacih 11 na raspolaganju bili bi prvi favorit za osvajanje. Nije on kriv sto su se povrijedili. Sto se Boateng nije nijednom ozlijedio ili npr Muller a svaku igraju ? S ovakvom ekipom ce biti vrlo tesko doci do finala a kamoli osvojiti.bavaraccccc je napisao/la: Ukoliko ne donesemo trofej LP u Minhen vjerujem da bi najbolje bilo potražiti drugo rješenje na klupi umjesto Pepa!
U avatar ? Al neću se kladit protiv BayernaGazijaKalesija je napisao/la:Ko smije kakvu opkladu da prolazimo Barsu?
Ne moras protiv Bayerna, kladi se na BarsuBesic je napisao/la:U avatar ? Al neću se kladit protiv BayernaGazijaKalesija je napisao/la:Ko smije kakvu opkladu da prolazimo Barsu?
Scholl je napisao/la:Cujem komentator na areni govori da benatia ide nazad u romu.... Zna li se sta o tome?
Ne znam, nadam se da ce naci neke mane i to iskoristiti. Barsa ima ofanzivni potencijal i vjerujem da ce nam u dvije tekme dati 3-4 gola sugurno. Sad dali ce dati vise i koliko mi mozemo ostaje da se vidi. Jos sam zabrinut kako ce Lewa odigrati jer znam da se skoro niko nije s maskom naigrao bez obzira ko on bio.povratakotpisanih je napisao/la:Nisam ove sezone gledao Barsu, pa sam nešto prelgedavao njihovu ekipu na tm- u i došao sam do zaključka da je kod njih napad jači dio ekipe. Što se tiče golmana, odbrane i veznog reda rekao bih i da smo sa ovolikim brojem povreda jači te mi to ulijeva vjeru za naš prolaz. A ipak bi Pep trebao znati sve njihove slabe tačke i da to iskoristimo u ovom dvomeču.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
bayern je vazda imo muda, samo što nas sad yebe roster, možda bi po mom mišljenju pametnije bilo da igramo na kontre, ova odbrana barcelonina, zajedno sa veznim redom, je manje više slična kao i ona koju je peponja vodio i igra na istom principu, možda to da iskoristi i da ih čekamo na kontre, mislim da je to ipak realnijeBesic je napisao/la:Bayern ima muda pravit pressing gdje god je moguće i sumnjam da će Bayern radit nešto ala PSG ili City zabit se u svojih 20 m od gola i čekat kontru![]()
coelho41 je napisao/la:bayern je vazda imo muda, samo što nas sad yebe roster, možda bi po mom mišljenju pametnije bilo da igramo na kontre, ova odbrana barcelonina, zajedno sa veznim redom, je manje više slična kao i ona koju je peponja vodio i igra na istom principu, možda to da iskoristi i da ih čekamo na kontre, mislim da je to ipak realnijeBesic je napisao/la:Bayern ima muda pravit pressing gdje god je moguće i sumnjam da će Bayern radit nešto ala PSG ili City zabit se u svojih 20 m od gola i čekat kontru![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.