FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

phily
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la phily » 03 maj 2015, 11:07

PEP je napisao/la::lol: :lol: u kljucili smo se u borbu za baila uz mancester united. :facepalm:
:damn:

The Daily Mail/Fail ekvivalent nasem Avazu

:kafa:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 03 maj 2015, 11:15

phily je napisao/la:
PEP je napisao/la::lol: :lol: u kljucili smo se u borbu za baila uz mancester united. :facepalm:

:mrgreen: ko zna mozda i nas opali luda :mrgreen:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 03 maj 2015, 11:30

PEP je napisao/la:
phily je napisao/la:

:mrgreen: ko zna mozda i nas opali luda :mrgreen:
Nadam se da nece. Ako nam ciljevi prelaznog roka budu Bejli, Dzake, Gundoani i slicne pm prestajem da pratim klub. Ako su ovo zelje onda je bolje forsirati nekog od ovih mladjih. Sto smo ih kupovali?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 03 maj 2015, 11:40

Kako sam ustao nesto razmisljam koliko je onaj Gotze glup lik,pa koji je to debil ne mogu da vjerujem.
Nije mi krivo zbog poraza juce,nema veze,zbog silnog spleta okolnosti moramo prihvatiti onaj poraz u pokusaju da napravimo bolji rezultat protiv Barcelone,ali Gotze...
Znaci,imao je priliku za 0:1,on onako nonsalantno plasira loptu...
Kasnije imao sansu za 1:1,sav,ali sav posao uradio Gortler i Gotze umjesto da mu fino vrati loptu,on golmana gadja.
Kakva nezainteresovanost,ne mogu da vjerujem...
#miasanmia

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 03 maj 2015, 11:46

schweinsteiger je napisao/la:Kako sam ustao nesto razmisljam koliko je onaj Gotze glup lik,pa koji je to debil ne mogu da vjerujem.
Nije mi krivo zbog poraza juce,nema veze,zbog silnog spleta okolnosti moramo prihvatiti onaj poraz u pokusaju da napravimo bolji rezultat protiv Barcelone,ali Gotze...
Znaci,imao je priliku za 0:1,on onako nonsalantno plasira loptu...
Kasnije imao sansu za 1:1,sav,ali sav posao uradio Gortler i Gotze umjesto da mu fino vrati loptu,on golmana gadja.
Kakva nezainteresovanost,ne mogu da vjerujem...
Sto jest jest pretvara se u flopa nevidjenih razmjera. Nesto ne vjerujem da moze preko noci doci do forme tako da protiv Barse ne ocekujem da ce napraviti nesto. Bice igrac manje. Bolje ga je izbaciti i ubaciti nekog defazivnijeg, Javia, i probati igrati na kontre.

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 03 maj 2015, 12:29

Dugo me nije bilo,predugo :D al evo da prozborim koju o klubu kojeg svi simpatišemo. Moram priznati da po prvi put u nekoliko godina nemam pojma (kada je riječ o važnim tekmama Baye) kako će se situacija odvijati u utorak protiv Barce. Da kojim slučajem imamo na raspolaganju većinu igrača rekao bih da su šanse 50-50,ali pogled na roster igrača ne ohrabruje nimalo. Svako malo mi pred oči iskoči blamaža koju smo doživjeli sa Klinsmanom protiv Barce kad je nositelj igre bio Andreas "genijalni" Ottl i njemu slični. :oops: Eh sad,jedino što oponira tom sjećanju jeste što imam dobar osjećaj za ovu utakmicu i timski duh što odlikuje sve Guardioline ekipe :? (ako se to može nazvati valjanim argumentom u korist Baye)
Da se razumijemo, ja vjerujem u Bayin prolazak al' da će biti teško vraški biće :hmmmmm: Bayern mora odigrati gotovo savršenu utakmicu,prije svega defanzivno i nadati se lošem danu genijalnog trojca Barce.
Ukoliko ne donesemo trofej LP u Minhen vjerujem da bi najbolje bilo potražiti drugo rješenje na klupi umjesto Pepa! :kafa:
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 03 maj 2015, 12:38

bavaraccccc je napisao/la: Ukoliko ne donesemo trofej LP u Minhen vjerujem da bi najbolje bilo potražiti drugo rješenje na klupi umjesto Pepa! :kafa:
ehh ne bih se s tobom slozio, jer da Pep ima najjacih 11 na raspolaganju bili bi prvi favorit za osvajanje. Nije on kriv sto su se povrijedili. Sto se Boateng nije nijednom ozlijedio ili npr Muller a svaku igraju ? S ovakvom ekipom ce biti vrlo tesko doci do finala a kamoli osvojiti. :( :( Jednostavno imamo peh ove godine, neko sihire na nas bacio :crazy: :crazy: ako prodjemo Barcu sa ovakvom ekipom, onda je to veliki uspjeh :kafa:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 03 maj 2015, 13:21

Neke prednosti Bayerna : za razliku od drugih klubova koji igraju protiv Barce , Bayern ima muda pravit pressing gdje god je moguće i sumnjam da će Bayern radit nešto ala PSG ili City zabit se u svojih 20 m od gola i čekat kontru :nene: , dobro postavljanja igrača i Pep . Nadat se da će flopove ostavit na klupi a vi znate koji su . :cool:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 03 maj 2015, 13:51

Ko smije kakvu opkladu da prolazimo Barsu? :cool:
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 03 maj 2015, 13:53

GazijaKalesija je napisao/la:Ko smije kakvu opkladu da prolazimo Barsu? :cool:
U avatar ? Al neću se kladit protiv Bayerna :stop:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 03 maj 2015, 13:54

Besic je napisao/la:
GazijaKalesija je napisao/la:Ko smije kakvu opkladu da prolazimo Barsu? :cool:
U avatar ? Al neću se kladit protiv Bayerna :stop:
Ne moras protiv Bayerna, kladi se na Barsu :mrgreen:
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 03 maj 2015, 14:04

Cujem komentator na areni govori da benatia ide nazad u romu.... Zna li se sta o tome?

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 03 maj 2015, 14:07

slika

Lewa postavio na fbu i napisao "Nova oprema za nove izazove."
#miasanmia

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 03 maj 2015, 15:47

Scholl je napisao/la:Cujem komentator na areni govori da benatia ide nazad u romu.... Zna li se sta o tome?

Ma nista od toga medijske spekulacije,a takodje spominjes e da bi vjerovali ili ne sacir se mogao vratiti u minken :mrgreen:

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 03 maj 2015, 17:45

Nisam ove sezone gledao Barsu, pa sam nešto prelgedavao njihovu ekipu na tm- u i došao sam do zaključka da je kod njih napad jači dio ekipe. Što se tiče golmana, odbrane i veznog reda rekao bih i da smo sa ovolikim brojem povreda jači te mi to ulijeva vjeru za naš prolaz. A ipak bi Pep trebao znati sve njihove slabe tačke i da to iskoristimo u ovom dvomeču.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 03 maj 2015, 17:52

povratakotpisanih je napisao/la:Nisam ove sezone gledao Barsu, pa sam nešto prelgedavao njihovu ekipu na tm- u i došao sam do zaključka da je kod njih napad jači dio ekipe. Što se tiče golmana, odbrane i veznog reda rekao bih i da smo sa ovolikim brojem povreda jači te mi to ulijeva vjeru za naš prolaz. A ipak bi Pep trebao znati sve njihove slabe tačke i da to iskoristimo u ovom dvomeču.

Ne znam, nadam se da ce naci neke mane i to iskoristiti. Barsa ima ofanzivni potencijal i vjerujem da ce nam u dvije tekme dati 3-4 gola sugurno. Sad dali ce dati vise i koliko mi mozemo ostaje da se vidi. Jos sam zabrinut kako ce Lewa odigrati jer znam da se skoro niko nije s maskom naigrao bez obzira ko on bio.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 03 maj 2015, 18:30

Besic je napisao/la:Bayern ima muda pravit pressing gdje god je moguće i sumnjam da će Bayern radit nešto ala PSG ili City zabit se u svojih 20 m od gola i čekat kontru :nene:
bayern je vazda imo muda, samo što nas sad yebe roster, možda bi po mom mišljenju pametnije bilo da igramo na kontre, ova odbrana barcelonina, zajedno sa veznim redom, je manje više slična kao i ona koju je peponja vodio i igra na istom principu, možda to da iskoristi i da ih čekamo na kontre, mislim da je to ipak realnije

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 03 maj 2015, 19:17

coelho41 je napisao/la:
Besic je napisao/la:Bayern ima muda pravit pressing gdje god je moguće i sumnjam da će Bayern radit nešto ala PSG ili City zabit se u svojih 20 m od gola i čekat kontru :nene:
bayern je vazda imo muda, samo što nas sad yebe roster, možda bi po mom mišljenju pametnije bilo da igramo na kontre, ova odbrana barcelonina, zajedno sa veznim redom, je manje više slična kao i ona koju je peponja vodio i igra na istom principu, možda to da iskoristi i da ih čekamo na kontre, mislim da je to ipak realnije

Ne. Barcelona sada igra zonsku odbranu i prima mnogo manje golova, sto nije bio slucaj pod Pepunom.
27.10.2020

Klare

Post Postao/la Klare » 03 maj 2015, 20:20

Ma nije problem ni Messi koliko ono zubalo naprijed.

Kao vampir neuništiv i presing svih 90 min. vrši, i još prgav, ujeda.

Uz to najveći problem je što Barca igra u monstruoznoj formi, protivnike nabijaju kako im volja, a mi smo u padu forme.

Bolji su, i to treba biti čovjek pa priznati, i vrlo moguće da se ne snađemo na Camp Nou i svašta može biti.
Valjda nas sreća posluži, pa ovu profulaju, nojo nešto odbrani, valjda bunkerom uspijemo poraz ublažiti, po prvi put otkako Bayerna pratim osjećam da je u obraz u pitanju, ova Barca je gladna, a mi bez prijetnje naprijed teško možemo njihove napade zaustaviti.

Ne znam hoću li imati snage to gledati, a opet može biti veći šok kad bi pogledao samo krajnji rezultat,
teške odluke, ne znam šta ću. :damn:

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 03 maj 2015, 20:44

Da momci nesto rascistimo.Zaista nema razloga a ekstremni pesimizam, pa nismo mi paderborn ,a barca bayern :mrgreen: .Realno na osnovu trenutnih faktora prenesenih na papir ,barca je veci favorit za finale sigurno ,ali to barca treba da opravda i na terenu .Mi jesmo desetkovani ,ali opet imamo dobre kvalitete sa ovim sto raspolazemo sa cime mozemo pruziti otpor katalonskoj masini,da li ce biti u konacnic to biti dovoljno hhhhhh :hmmmmm: za finale sasnat cemo za desetak dana.Predaje nema ,iako mislim zasita da ce barca na kraju ta biti koja ce zavrsiti u berlinu u ,volio bi da grijesim do bola a pesimizm mi je prevlado :mrgreen: .Sigurno je da ni jednoj ni drugoj ekipi nece biti lahko , prva tekma moze nekome biti ogromna prednost ako sve krene kako treba,i obratno moze ga i kostati .Sve cemo vidjeti u srijedu ,dje smo i kako stojimo.

Sa nase strane treba samo hrabro pristupiti tekmi i dati sve od sebe a pa sta bude da bude .Nije sramota izgubiti ispati od boljeg ako te momacki nadigra i pobjedi ,pruziti ruku i cestitati .

p.s:evo malo i zanimljivosti na realciji jozo murinjo nas peponja,

evo sta jozo veli nasem peponji :mrgreen:

"I choose a club where I was happier before and a country where you are happy before. I took a risk. I am so, so happy because I won another Premier League title 10 years after [my first] in my second spell at the club.
"I was champion at every club I coached. I came to Inter, Real Madrid and Chelsea. Every title is important, to win the title in Spain with 100 points against the best Barcelona ever was a big achievement that I enjoyed so much.
"Maybe in the future I have to be smarter and choose another club in another country where everybody is champion. Maybe I will go to a country where a kitman can be coach and win the title.
"Maybe I need to be smarter but I still enjoy these difficulties. I think I'm at the right place. I'm here until [Chelsea owner Roman] Abramovich tells me to go."

jozu covjek naprosto mora voljeti koji je ovo KING :salut: :lol: :kralj:

" onclick="window.open(this.href);return false;
mislim da je ovo vido o sahrani tiki take 2013 nasi katalonci bolje ce razumjeti hespanjol :mrgreen:

evo malo novije

" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.