Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
fera brate samo lagano. uvijek će biti morbida i trollova. tu smo radi zdrave i normalne raje, a ne radi ovih što provociraju. nema potrebe da se ide dok god imaš s kim progovoriti i razmjeniti mišljenje. ovih trollova je bio bilo i uvijek će ih biti, jednostavno ignore kao što si do sad radio. kao što reče rizo važno je da ima ljudi s kojom se može progovoriti, sve dok tako bude na ovoj temi biće super.
i bašum sagosum i ako Bog da vidimo se sutra na okupljanju ako budeš išao.
i bašum sagosum i ako Bog da vidimo se sutra na okupljanju ako budeš išao.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Fera, javi ako napuštaš forum. Idem i ja sa tobom.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
fera moje saučešće - Başın Sağolsun
volio bih da sutra pokusamo ovako izaci
---------------reina-----------
----coates---skrtel----agger
johnson------allen----downing
--------------gerrard-----------
suarez------------------sterling
---------------borini------------
mada sumnjam ali mislim da bi ovako puno lakse igrali i ne bi se morali previse opterecivati odbranom, al opet sumnjam da ce BR uraditi ovo i predvidjam formaciju 4-2-3-1 nesto kao protiv city-ja
neka bolji pobijedi
volio bih da sutra pokusamo ovako izaci
---------------reina-----------
----coates---skrtel----agger
johnson------allen----downing
--------------gerrard-----------
suarez------------------sterling
---------------borini------------
mada sumnjam ali mislim da bi ovako puno lakse igrali i ne bi se morali previse opterecivati odbranom, al opet sumnjam da ce BR uraditi ovo i predvidjam formaciju 4-2-3-1 nesto kao protiv city-ja
neka bolji pobijedi
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
[youtube][/youtube]
a ja sam fino govorio dovedite ovog momga isplatice se, al mene niko ne slusa
i na kraju nam ga porto uze, eh da nam je sad na anfieldu sta bi sve dao 
a ja sam fino govorio dovedite ovog momga isplatice se, al mene niko ne slusa

“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
da je došao kod nas imao bi učinak od deset pogođenih stativa i mali milion promašenih zicerakeno94 je napisao/la:[youtube][/youtube]
a ja sam fino govorio dovedite ovog momga isplatice se, al mene niko ne slusai na kraju nam ga porto uze, eh da nam je sad na anfieldu sta bi sve dao

Yankee odustao od gradnje novog stadiona, pa ce ici u nadogradnju postojeceg, 60,000 sjedecih mjesta sto bi kostalo 150 miliona funti!
Smiri se rasisto, i imaj respekta prema najtrofejnijim klubom u ligi. Dolazi vam sila u goste, uzivajte.Henderson je napisao/la:Po tvojoj priči bi se reklo da možete proći grupnu fazu LP, 3 pretkolo FA Cupa i da možete pobjediti ekipu iz Championshipa. Kad ono ...Cartman je napisao/la:Po ovov prici bi se reklo da United zadnje 3 godine ne igra Ligu Prvaka i da 20 godina nije osvojio ligu, a da je Liverpool osvojio titulu 4 od zadnjih 6 sezona. A ono...VolimLiverpool je napisao/la:Oho,još 16 sati i 38 minuta do Sterlingove i Suarezove dominacije nad Ferdinandom koji odavno nije kakav je bio,a o Rafaelu da ne govorim,ne mogu zamislit šta će mu Sterling raditi ako bude na nivou kao protiv Sunderlanda.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
sutra očekujem da se na klupi nađe makar jedan napadač. bio to borini, morgan ili yesil jednostavno neko mora biti na klupi. ne daj Bože povrede, nigdje nas ne bi bilo. onda bi jones morao igrati špica.
i ignorišite ovog parmaka iznad, vidi se da nije sav svoj.
i ignorišite ovog parmaka iznad, vidi se da nije sav svoj.
ma nema potrebe da iko napusta forum osim mene, ja idem malo da se smirim.Henderson je napisao/la:Fera, javi ako napuštaš forum. Idem i ja sa tobom.
@carlo sto se okupljanja tice prijavio sam se da cu doci pa se mozda i pojavim al fakat nisam raspolozen ni za to a svakako je bolje da ne vidim pojedince koji vole da kenjaju....
vama finoj raji a vi znate ko ste pozdrav i sve najbolje. btw nek niko ne misli da sam ga obrisao sa fb, deaktivirao sam account tamo.
You are someone else I am still right here
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Sila u goste koja je zadnji put pobijedila 2007. i to nakon što je Liverpoolu poništen regularan gol.Pametno moje.
@fera nisi trebao ići niti se obazirati na takve debile,ali eto,ti znaš
@fera nisi trebao ići niti se obazirati na takve debile,ali eto,ti znaš

You'll never walk alone.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
'ebiga fera bio si mi najdrazi,najrealniji i sve al hajd valjda se vratis(i ako ne zelim da ides)
I daj ne palite se na ove mi smo njih dobijali i kad nam je N'gog predvodio napad
I daj ne palite se na ove mi smo njih dobijali i kad nam je N'gog predvodio napad
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Malo realnosti ne bi škodilo ljudi moji. Pa United je već sezonama u nazad jači i kvalitetniji tim od Liverpoola. Oni imaju Fergusona na klupi ( To je uvijek prva asocijacija kada se spomenu Đavoli ) i jači su za 2 najbolja igrača Bundes i premier lige. Jedino što nam ide u prilog jeste to što je derbi, najveći u Engleskoj, i tu nema favorita. Po kladionicama će biti tim iz Manchestera, to je sigurno, ali lopta je okrugla. Sve osim toga, naravno da ide na stranu Unitedu.
Svi koji dolazite u sport centar, vidimo se.
Danas je dan D, YNWA!
Svi koji dolazite u sport centar, vidimo se.
Danas je dan D, YNWA!

Konacno neko realan. Iako licno mislim da ce prije Liverpool do pobjede nego United, jer godinama United igra slabo na Anfieldu, a danas ce igraci Liverpoola bit ekstra napaljeni iz vise razloga.OTNYS_YNWA je napisao/la:Malo realnosti ne bi škodilo ljudi moji. Pa United je već sezonama u nazad jači i kvalitetniji tim od Liverpoola. Oni imaju Fergusona na klupi ( To je uvijek prva asocijacija kada se spomenu Đavoli ) i jači su za 2 najbolja igrača Bundes i premier lige. Jedino što nam ide u prilog jeste to što je derbi, najveći u Engleskoj, i tu nema favorita. Po kladionicama će biti tim iz Manchestera, to je sigurno, ali lopta je okrugla. Sve osim toga, naravno da ide na stranu Unitedu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
A da sacekamo kraj utakmcie i pocnemo sa prepucavanjima kojih ce biti kakav god rezultat bio ?
Realno je to da je United trenutno bolji i kvalitetnij klub od Liverpoola, ali realno je i to da Liverpool igra dobro protiv velikih klubova, te da je u proslosti kvalitetno odigrao protiv Uniteda i zabiljezio povoljne rezultate, ali ti isti rezultati Liverpoolu nista osim moralne satifakcije nisu znaicli, jer su odmah naredno kolo gubili protiv timova sa zacelja tabele.
Sretno i da uzivamo u fubalu danas!
Realno je to da je United trenutno bolji i kvalitetnij klub od Liverpoola, ali realno je i to da Liverpool igra dobro protiv velikih klubova, te da je u proslosti kvalitetno odigrao protiv Uniteda i zabiljezio povoljne rezultate, ali ti isti rezultati Liverpoolu nista osim moralne satifakcije nisu znaicli, jer su odmah naredno kolo gubili protiv timova sa zacelja tabele.
Sretno i da uzivamo u fubalu danas!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
14:30 prenos na SK+HOPLIT je napisao/la:Kad počinje utakmica?
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Hvala.
Realno United je puno bolja ekipa i trebao bi ovo uzet sa pol muke al derbi je to, može bit svašta. Nadajmo se čudu
Realno United je puno bolja ekipa i trebao bi ovo uzet sa pol muke al derbi je to, može bit svašta. Nadajmo se čudu

YNWA!
- Nail for Real
- Kontakt:
Kakav god da je, Liverpool ce korektno odigrai bilo koji derbi.
Ocekujem ipak pobjedu Manchestera.
Ocekujem ipak pobjedu Manchestera.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
LFC XI: Reina, Kelly, Agger, Skrtel, Johnson, Allen, Gerrard, Shelvey, Borini, Sterling, Suarez.
Subs: Jones, Enrique, Sahin, Assaidi, Henderson, Carragher, Suso.
Ocekujem Assaidi-a i Sahina negdje oko 65-70 minute.
Subs: Jones, Enrique, Sahin, Assaidi, Henderson, Carragher, Suso.
Ocekujem Assaidi-a i Sahina negdje oko 65-70 minute.

Zadnja izmjena: moj uzor-S.G, dana/u 23 sep 2012, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.
ZZ
The Reds team in full is: Reina, Johnson, Kelly, Skrtel, Agger, Allen, Shelvey, Gerrard, Sterling, Borini, Suarez. Subs: Jones, Enrique, Sahin, Assaidi, Henderson, Suso, Carragher.
Too suso i assaidi na klupi
Too suso i assaidi na klupi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.