Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

schweinsteiger
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la schweinsteiger » 10 dec 2013, 00:16

@goonner4
@allgoonsblazing

A vi ste vatreni navijaci.

Da se samo osvrnem i na "igru" Arsenala.Dodje vam malo ozbiljnija ekipa (koliko se United moze smatrati ozbiljno ove sezone) i kiksnete,pa onda tim koji je malo iznad prosjeka,opet kiksnete...
Potrosice se i Ozil,pa ce tek da dodje do izrazaja koliko vam je tim ustvari prosjecan.
#miasanmia

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 10 dec 2013, 00:19

schweinsteiger je napisao/la: Da se samo osvrnem i na "igru" Arsenala.Dodje vam malo ozbiljnija ekipa (koliko se United moze smatrati ozbiljno ove sezone) i kiksnete,pa onda tim koji je malo iznad prosjeka,opet kiksnete...
Potrosice se i Ozil,pa ce tek da dodje do izrazaja koliko vam je tim ustvari prosjecan.
Po tvojoj divnoj logici Bayern je ispodprosječan tim. Hajde nek si nam to priznao pa nek sve ide u 3 pm. Nije da nismo znali ranije, ali lijepo je kad vatreni navijač tog tima to sam prizna.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 dec 2013, 00:25

slika

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 10 dec 2013, 00:26

Johny je napisao/la:Moura zacementirao klupu u PSG-u sace pola godine ;)

Buducnost tog kluba i njihov najperspektivniji igrac je Veratti a ne taj precjenjeni brazilac koji zna nabiti loptu i spartati.
Veratti mozda uskoro ode odatle, jer je bas ocajan, buducnost je u Rabiotu, a ne tom precenjenom Italijanu...

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 10 dec 2013, 00:28

Jeli moguce da nas sutra niko ne prenosi protiv Napolija?
Pld W D L
38 26 12 0

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 10 dec 2013, 01:31

anell je napisao/la:Jeli moguce da nas sutra niko ne prenosi protiv Napolija?
Arena 1 i HRT prenose..pa eto..snađi se xd
A.F.C. Bournemouth!

OmarSivori
Kontakt:

Post Postao/la OmarSivori » 10 dec 2013, 09:22

chily-rz je napisao/la:slika

:lol: njemacka Helga,vjerovatno prvak u dizanju tegova, jaaa, gut.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 10 dec 2013, 11:19

rambo16 je napisao/la:
anell je napisao/la:Jeli moguce da nas sutra niko ne prenosi protiv Napolija?
Arena 1 i HRT prenose..pa eto..snađi se xd
Po ovome ovdje Arena sport ne prenosi http://www.tvarenasport.com/channel/2013-12-11" onclick="window.open(this.href);return false;
Pld W D L
38 26 12 0

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 dec 2013, 11:38

Johny je napisao/la:Moura zacementirao klupu u PSG-u sace pola godine ;)

Buducnost tog kluba i njihov najperspektivniji igrac je Veratti a ne taj precjenjeni brazilac koji zna nabiti loptu i spartati.

Inace dobra tekma sinoc , steta za prosute bodove.
Precijenjeni igrac zakucan na klupu koji samo zna nabiti loptu je uz Ibrahimovica prvi astistent lige, sta bi bilo da igra redovno?

Samo je jedan precijenjen brazilac a to je skoro 60 miliona placeni Kakadu, vrijeme ce pokazati da je Moura bolji.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 10 dec 2013, 11:44

@anell, imas arenasport za Srbiju i za BiH program.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 10 dec 2013, 14:43

ma ya...ne prenosi arena 1 Srbija...nego arena 1 BH...kultura xd
A.F.C. Bournemouth!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 10 dec 2013, 15:11

jbga ja nemam Arene nego SK. Oni kreteni sa OBNa bili neodlucni koga da prenose i znao sam da ce izabrati njima omiljene klubove za prenos. Milan i Ajax!

Vidi ovog kobasicara nisam ja dzaba za njega glasao za kantu godine... ;) I sta ja tebi imam da se pravdam kakav sam navijac? Navijam za klub za koje navijaju i uzdanice kobasicara.
Alaba: "Arsenal are a dream for me. They're my favourite club. But I'm living a separate dream at Bayern."
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 10 dec 2013, 15:24

kaže ovaj nazovimo "legenda" Vieira da nemamo "vođu" u ekipi koji će preuzet odgovornost u bitnim trenutcima...recimo ono što je Yaya Toure u City-u...donekle je i u pravu....
A.F.C. Bournemouth!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 10 dec 2013, 15:30

rambo16 je napisao/la:kaže ovaj nazovimo "legenda" Vieira da nemamo "vođu" u ekipi koji će preuzet odgovornost u bitnim trenutcima...recimo ono što je Yaya Toure u City-u...donekle je i u pravu....
Upravo to. Donekle je upravu a ovu njegovu izjavu treba uzeti u rezervu posto bas sada dolazi pred mec koji se igra protiv kluba za koji on sada radi. Mada on za mene predstavlja jedno od vecih razocarenja. Pod stare dane se prodo za dolar vise... Kozojeb sto bi reko paja...

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 10 dec 2013, 15:44

Gunner4 je napisao/la:
rambo16 je napisao/la:kaže ovaj nazovimo "legenda" Vieira da nemamo "vođu" u ekipi koji će preuzet odgovornost u bitnim trenutcima...recimo ono što je Yaya Toure u City-u...donekle je i u pravu....
Upravo to. Donekle je upravu a ovu njegovu izjavu treba uzeti u rezervu posto bas sada dolazi pred mec koji se igra protiv kluba za koji on sada radi. Mada on za mene predstavlja jedno od vecih razocarenja. Pod stare dane se prodo za dolar vise... Kozojeb sto bi reko paja...
ma pare čuda čine....mada ga cijenim,ipak je puno toga dao klubu a ne k'o neki..život proveli u bolnici i onda se nakon jedne dobre sezone proda zbog djeteta koje vrišti u njemu.....inače još kaže "Kad bi neko oštro startovao na Henrya ili Denisa ja sam odmah trčao i rekao mu da ako još to jednom ponovi da slijedeći put neće imat čime startovat" ... xd
A.F.C. Bournemouth!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 10 dec 2013, 15:56

rambo16 je napisao/la:
Gunner4 je napisao/la:
ma pare čuda čine....mada ga cijenim,ipak je puno toga dao klubu a ne k'o neki..život proveli u bolnici i onda se nakon jedne dobre sezone proda zbog djeteta koje vrišti u njemu.....inače još kaže "Kad bi neko oštro startovao na Henrya ili Denisa ja sam odmah trčao i rekao mu da ako još to jednom ponovi da slijedeći put neće imat čime startovat" ... xd
Jeli ti ovo poznato od ove sezone? 8-)

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 10 dec 2013, 16:02

jel iko upuceniji malo u Adebayorov povratak na Emirates :?:

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 10 dec 2013, 16:09

sonik24 je napisao/la:jel iko upuceniji malo u Adebayorov povratak na Emirates :?:
Upoznat ja i potiskujem to duboko u sebe. Navodno se pozdravio sa svima medju kokosima i kao razgoarao je sa Wengerom i da se vraca u Arsenal. I onda ona izlizana prica kako je on voli Arsenal ali bas kao voli i nada se da cemu navijaci oprositi sto je jeo **** u proslosti i tako...

Druga vijest me danas mnogo vise obradovala a to je da Draxler zeli sebi da sredi transfer vec u januaru. Navodno mu Wenger obecao da ce mu ispuniti zelju i gurnuti ga u sam vrh napada. Kao profesor vidi da od nejga moze napraviti napadaca tipa Hanry i rvp sto je napravio...

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 10 dec 2013, 16:12

“When you look at Arsenal, they play fantastic football. But sometimes you need to win games playing badly, and I don’t think Arsenal are capable of that.

“Maybe there is a lack of leadership – they don’t have a Tony Adams, Martin Keown or Sol Campbell. These are players who can be leaders on or off the field.”

bravo Viera,fali tu puno fizičke snage i visine u ekipi.To se najbolje vidi kad se igra protiv Chelsea ili Uniteda.Prije u ekipi bilo po najmanje 4-5 igrača koji su bili mange i znali su odgovoriti na isti način prema protivniku i razbiti mu ****.Danas je to Flamini i Koščelni sposobni napraviti,a ostali kao **** se useru.Protivnik nam ne napravi sranja igrom nego tom fizičkom snagom i agresijom koja nedostaje danas.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 dec 2013, 17:16

Dobro ih vodja Yaya povlaci na gostovanjima ove sezone.

Seaman
Pa Arsenal je Ligu Prvaka prosle sezone izborio igrajuci taj fudbal, udaranje i grcevito branjenje 1-0 na gostovanjima.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.