FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

KrajPrice
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KrajPrice » 15 dec 2012, 16:56

Jel ovo ona uprava koja radi svoj posao dobro,jel ovo najbolja vas uprava!!!

Kako sste samo naivni!!

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 15 dec 2012, 17:16

KrajPrice je napisao/la:Jel ovo ona uprava koja radi svoj posao dobro,jel ovo najbolja vas uprava!!!

Kako sste samo naivni!!
Naivni? Ti hoces reci da ova uprava nije uradila dobar posao?
Iskreno mi je cudno da se ovo desilo, to sam najmanje ocekivao nakon svega dobrog sto su napravili. Nervira me vise sve ovo, svako malo neke ostavke, pa nakon malo vracanje itd Al et, ne bi mi bili mi da nema ovakvih sranja svake godine. Razocaran sam ovim postupkom, moglo se to mnogo ljepse srediti al et'.

I KAD TI BUDU SVI LEĐA OKRENULI, UVIJEK CE SJEVER TVOJ ZA TEBE GINUTI!
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 15 dec 2012, 17:21

Ne žuri sa zaključcima. Vidjećemo šta su napravili kada se bude zbrajalo sve. Niko ne zna šta će ostaviti iz sebe.

Po meni ovo se nije trebalo desiti sada jer je loša poruka eventualnim investitorima. Nije trebalo sada kada traje borba za svaku marku.

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 15 dec 2012, 17:56

rekoh vam ja,navedena gospoda su lobirali za BEVANDU a zauzvrat bevanda da bi podrzao Dinu da udje u izvrsni odbor tako da BEGIC
nebi mogao biti izabran za predsjednika nsbih!
eto vam dokaz da sam upravu jer nisu mogli svoje talove da obistine.Fuki svaka cast a ovo je dno dna.pozz
Einigkeit und Recht und Freiheit

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 15 dec 2012, 18:22

NE bih nesto puno komentarisao jer me ne interesuje previse,ali jedna stvar upada u oko. Mozda ne vama,ali meni kao posmatracu sigurno,naime,cudno je da se ostavke daju uvjek nakon sto uefa uplati pare na racun? Sjetite se BleeeeKonje i ostalih...

defter
Kontakt:

Post Postao/la defter » 15 dec 2012, 18:33

Samo me interesovo sta jto bilo komsija ko vas. Jesteli to ba vi komse proapali il nemate vise para. sve ste krali i od Zelje samo da bude vama dobro a, sada se Amar smije sto vas je z.........
Neka Vam tako sto ste stjeli da budete ispred Zellje. neka sada svatite da smo mi najbolji i da nam je amar njlepsi!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :evil: :cry:
Mi smo Zeljii Zeljo je nas

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 15 dec 2012, 18:38

defter je napisao/la:Samo me interesovo sta jto bilo komsija ko vas. Jesteli to ba vi komse proapali il nemate vise para. sve ste krali i od Zelje samo da bude vama dobro a, sada se Amar smije sto vas je z.........
Neka Vam tako sto ste stjeli da budete ispred Zellje. neka sada svatite da smo mi najbolji i da nam je amar njlepsi!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :evil: :cry:
**** klub u kojem je trener iznad uprave! :D
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 15 dec 2012, 18:46

Ocito da statut nece proci, i ljudi se na vrijeme povukli. SVAKA IM CAST! :roll:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 15 dec 2012, 19:06

Selimović: Klub nastavlja funkcionisati; Vrijeme je da se bace karte na sto

Polako ljudi za zakljuccima, vidjecemo sta ce biti, nek se UO popuni sa jos nekim ljudima, ne mogu 4 covjeka odrzavati klub
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 15 dec 2012, 19:08

Legle pare iz UEFE otisle na povrat kredita u vakufsku banku.Nema Uprave,nema para,nema problema.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 15 dec 2012, 20:49

Malo ohanite sa uvredama, pogotovo ovim tipa "legle pare od uefe, legle pare od saida i sesara , uprava sve to uzela, i sad ode"

Nisu ovi ljudi bili savrseni, daleko od toga, niko nije savrsen, ali realno tesko cemo naci bolje sada.Amir i Kusturica su dosta toga uradili za klub, izgurali su statut koji ce mozda uspjet a mozda i nece, ali je velika kolicina truda i vremena i nerava ulozena u taj projekat i na tome im svaka cast a jos su i donjeli dosta novca preko sponzorskog ugovora sa Vakufskom.
Irfan je, kako se prica, donio također nesto novca u klub kada je najpotrebnije bilo (kad se ganjala licenca).Doveo je par dobrih igraca (Said,Sesar,Dejo,Tatomirovic) ali bogami i par dobrih fula ali kao sto rekoh, ko radi taj i grijesi.
Previse se njegov rad osporavao na fazon "on je najvece zlo kluba" valjda zato sto je po profesiji menadzer i automatski mora biti lopov, loš po klub, gledati samo svoj interes itd...
Uredu, ako si ti doveo igraca, ako si ti dao svoj novac njemu na ruke, uzmi sebi procenat od transfera tog igraca.Ako si ti dao 100.000 Saidu na ruke, ti vrati tih 100 milja kad Saida prodamo za 300 milja eura.Ja sam OK sa tim ;)

Nadam se da ce ova cetvorka ipak dobiti podrsku od jos par jakih ljudi, biznismena koji mogu donjet novac kroz sponzorske ugovore, koji mogu uletit kad zatreba, jer mislim da nisu nimalo loši za klub i da su dosta bolji od svih poslje rata, izuzimajuci par pojedinaca.

Maslacak
Kontakt:

Post Postao/la Maslacak » 15 dec 2012, 21:46

samosarajvo je napisao/la:Malo ohanite sa uvredama, pogotovo ovim tipa "legle pare od uefe, legle pare od saida i sesara , uprava sve to uzela, i sad ode"

Nisu ovi ljudi bili savrseni, daleko od toga, niko nije savrsen, ali realno tesko cemo naci bolje sada.Amir i Kusturica su dosta toga uradili za klub, izgurali su statut koji ce mozda uspjet a mozda i nece, ali je velika kolicina truda i vremena i nerava ulozena u taj projekat i na tome im svaka cast a jos su i donjeli dosta novca preko sponzorskog ugovora sa Vakufskom.
Irfan je, kako se prica, donio također nesto novca u klub kada je najpotrebnije bilo (kad se ganjala licenca).Doveo je par dobrih igraca (Said,Sesar,Dejo,Tatomirovic) ali bogami i par dobrih fula ali kao sto rekoh, ko radi taj i grijesi.
Previse se njegov rad osporavao na fazon "on je najvece zlo kluba" valjda zato sto je po profesiji menadzer i automatski mora biti lopov, loš po klub, gledati samo svoj interes itd...
Uredu, ako si ti doveo igraca, ako si ti dao svoj novac njemu na ruke, uzmi sebi procenat od transfera tog igraca.Ako si ti dao 100.000 Saidu na ruke, ti vrati tih 100 milja kad Saida prodamo za 300 milja eura.Ja sam OK sa tim ;)

Nadam se da ce ova cetvorka ipak dobiti podrsku od jos par jakih ljudi, biznismena koji mogu donjet novac kroz sponzorske ugovore, koji mogu uletit kad zatreba, jer mislim da nisu nimalo loši za klub i da su dosta bolji od svih poslje rata, izuzimajuci par pojedinaca.
...i tako ti svake polusezone,svake godine mastas o nekim ljudima,transferima, bla-bla-bla i na kraju nigdje nista. Od titule,pa do nekih ljudi,nekakvi statuta,nekakvi transfera i tako zivis u zabludi svake godine.

Idi se polij vodom,mozda dodes sebi i skontas da ste u veoma losoj situaciji i da vas ne moze izvuci princ s Brijuna.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 15 dec 2012, 21:53

O cemu ti pricas? jesi ti dobar s glavom uopste? :shock:

Maslacak
Kontakt:

Post Postao/la Maslacak » 15 dec 2012, 22:08

Pa ovakve stvari pisite ima vec 4 godine,kao nesto treba cekati,a svake godine isto.Prvih 5 kola prvaci svijeta,polusezona raspad sistema i onda jedva ganjaj evropu.I onda ti dodes ovdje,kao da otvaras nekome oci,a slijep vidi sta se radi.
Samo se sam te pozvao da se dozoves i ne pises Grimove bajke.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 15 dec 2012, 22:16

A sta je Bajka u mom postu?
Zelja da ovi ljudi ostanu uz malo ojacani stastav ili moje analiziranje njihovog rada za koji sam rekao da je dobar, bolji nego prije, ali da ima gresaka?

Objasni mi boga ti, u skoli smo ucili drugu definiciju bajke.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 15 dec 2012, 23:24

Maslacak odlepršaj odavde vidim da je većina željovaca došla na svoje da malo peglaju i dave ne vidim potrebu za tim. Ovo što se dešava je samo još jedan manevar u nizu ljudi u upravnom odboru Sarajeva po ko zna koji put dosada
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 16 dec 2012, 10:05

Jel sad ovo znaci da necete dovoditi Krunica i Bilbiju :mrgreen:
"JOŠ OD 1926"

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 16 dec 2012, 10:38

veteran 1987 je napisao/la:Jel sad ovo znaci da necete dovoditi Krunica i Bilbiju :mrgreen:
Ne, ne znaći nego ćemo otjerati ZEBU on ionako nije valjao (tako vi kažete ). A vidjet ćemo šta če biti poslije , prizivali ste raspad i prije dvije godine (viršle-.folovi),i onda kad smo srušili staru upravu radovali ste se kao da ste ligu prvaka uzeli(pojedini a podobra večina je u pitanju)i mi se nekako skrpili ,pa onda jedva tim skupili nismo za kopačke imali a kod vas sve idealno a jedva nas dobijete iz autogola(pod faulom) i onda se hvalite. A mi ponovo tjeraj, raspad pravi a vi jaki grupna faza znate kako ste prošli a kontali ste natrpat če nas Levski a kako vam se vratilo i onda derbi gdje ste dobili po guzici a bili ste puni sebe.Zar vam nije to dovoljno kad god ste se radovali našoj muci vratilo vam se gore i sad če ako Bog da, samo polako vidjet če se ko če se smijati, ubrzo! ;)
Sarajevo ljubavi moja!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 16 dec 2012, 11:01

sekac je napisao/la:
veteran 1987 je napisao/la:Jel sad ovo znaci da necete dovoditi Krunica i Bilbiju :mrgreen:
Ne, ne znaći nego ćemo otjerati ZEBU on ionako nije valjao (tako vi kažete ). A vidjet ćemo šta če biti poslije , prizivali ste raspad i prije dvije godine (viršle-.folovi),i onda kad smo srušili staru upravu radovali ste se kao da ste ligu prvaka uzeli(pojedini a podobra večina je u pitanju)i mi se nekako skrpili ,pa onda jedva tim skupili nismo za kopačke imali a kod vas sve idealno a jedva nas dobijete iz autogola(pod faulom) i onda se hvalite. A mi ponovo tjeraj, raspad pravi a vi jaki grupna faza znate kako ste prošli a kontali ste natrpat če nas Levski a kako vam se vratilo i onda derbi gdje ste dobili po guzici a bili ste puni sebe.Zar vam nije to dovoljno kad god ste se radovali našoj muci vratilo vam se gore i sad če ako Bog da, samo polako vidjet če se ko če se smijati, ubrzo! ;)
smijesan si , a i ovaj kojeg si citirao nije Željovac ;)
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 16 dec 2012, 11:13

Ja nisam smiješan nego ste fakat jadni radujete se uvijek nečijem jadu i nema komentara normalnog, mislio sam da si ti taj koji je ok a šta reći sad!? Ne znam ja je li on željovac ili nije uglavnom znam ko nas gnjavi mjesecima i godinama već, bez uvrede za pojedine koji su fakat u redu.Zato je moguće da se i pogriješi ako te-vas to vrijeđa ja se od srca izvinjavam svim navijačima Želje (a samo sam rekao istinu)je li sad OK?
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Chony533, mnon46, USB i 14 gostiju.