Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Red Assassin
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
SIR ALEX FERGUSON: WIN OR YOU’RE SACKED BRENDAN RODGERS Zakuhava Fergi pred tekmu.
http://www.dailystar.co.uk/football/vie ... n-Rodgers/
http://www.dailystar.co.uk/football/vie ... n-Rodgers/
ma pusti njega, BR neće dobiti otkaz makar bili i 15. na kraju sezone.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Slazem se i ne dolazim ja da bi provocirao imali gdje post da sam koga uvrijedio mozda?Carlo je napisao/la:niko tebi ne brani da gledaš temu i da pišeš postove, ali bi bilo lijepo da ne dolaziš samo da bi provocirao i pisao bespotrebne postove jer kao i što sam znaš da niko od nas ne zalazi na vašu temu da bi provocirao.
Daj ba redsi necu ja dolaziti nebrini te nebi ja ni poceo da nisam vidio onaj tvoj post @Carlo ali bilo i proslo.

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Oho,još 16 sati i 38 minuta do Sterlingove i Suarezove dominacije nad Ferdinandom koji odavno nije kakav je bio,a o Rafaelu da ne govorim,ne mogu zamislit šta će mu Sterling raditi ako bude na nivou kao protiv Sunderlanda. 

You'll never walk alone.
Vjerujem da vecina navija za vas sutra 
nadam se i ja vasoj pobjedi te msm da ce te i pobjedit jer je vrijeme za pobjedu
kuci igrate, protiv rivala i najbolje i igrate protiv vecih ekipa
ocel se rukovat ona dva klipana ?
ja se nadam da nece.. radi zanimljivijeg toka utakmice 

nadam se i ja vasoj pobjedi te msm da ce te i pobjedit jer je vrijeme za pobjedu
ocel se rukovat ona dva klipana ?

- BeyKopites
- Kontakt:
Jezik pregriz'osoxx je napisao/la:Vjerujem da vecina navija za vas sutra
ocel se rukovat ona dva klipana ?ja se nadam da nece.. radi zanimljivijeg toka utakmice

Nek se rukuju pa da se to već jednom riješi, mislim da nije dobro da se zakuhava.
Eto ove sezone smo loše počeli, očekivano gubimo bodove protiv manjih ekipa, novina je što sad ni velikane ne dobijamo.
Ne mogu opisati koliko bi za mene značila pobjeda sutra, a sigurno bi to bio vjetar u leđa za ubuduće.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
ma citya ste nadigrali pa na greske ste primili kasnije golove.. ne vjerujem da ce se ponoviti protiv uniteda..BeyKopites je napisao/la:Jezik pregriz'osoxx je napisao/la:Vjerujem da vecina navija za vas sutra
ocel se rukovat ona dva klipana ?ja se nadam da nece.. radi zanimljivijeg toka utakmice
![]()
Nek se rukuju pa da se to već jednom riješi, mislim da nije dobro da se zakuhava.
Eto ove sezone smo loše počeli, očekivano gubimo bodove protiv manjih ekipa, novina je što sad ni velikane ne dobijamo.
Ne mogu opisati koliko bi za mene značila pobjeda sutra, a sigurno bi to bio vjetar u leđa za ubuduće.
city - arsenal vjerujem nekom nerijesenom.. haj sto vjerujem haj sto pase mom celziju

Polako sa ovakvim komentarima.VolimLiverpool je napisao/la:Oho,još 16 sati i 38 minuta do Sterlingove i Suarezove dominacije nad Ferdinandom koji odavno nije kakav je bio,a o Rafaelu da ne govorim,ne mogu zamislit šta će mu Sterling raditi ako bude na nivou kao protiv Sunderlanda.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Budimo realni,Ferdinand nije više ono što je bio,Vidiću još treba da povrati formu prije povrede,Evra je katastrofalan,a Rafael je u nekoj stabilnoj formi mada ...MarcusLFC je napisao/la:Polako sa ovakvim komentarima.VolimLiverpool je napisao/la:Oho,još 16 sati i 38 minuta do Sterlingove i Suarezove dominacije nad Ferdinandom koji odavno nije kakav je bio,a o Rafaelu da ne govorim,ne mogu zamislit šta će mu Sterling raditi ako bude na nivou kao protiv Sunderlanda.
Imamo i mi svoje bisere u vidu Škrtela i Reine,ali opet vjerujem u nekih 2:0

You'll never walk alone.
Upravu si Rio ima dobrih godina, Vidic u nekim stalno povredama nazalost tako da cemo sutra vidjeti kako ce funkcionisati stvari na terenu ja se nadam pobjedi 1-2.
.....In David we trust.....
Po ovov prici bi se reklo da United zadnje 3 godine ne igra Ligu Prvaka i da 20 godina nije osvojio ligu, a da je Liverpool osvojio titulu 4 od zadnjih 6 sezona. A ono...VolimLiverpool je napisao/la:Oho,još 16 sati i 38 minuta do Sterlingove i Suarezove dominacije nad Ferdinandom koji odavno nije kakav je bio,a o Rafaelu da ne govorim,ne mogu zamislit šta će mu Sterling raditi ako bude na nivou kao protiv Sunderlanda.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
i ja bas posao to da napisem...Cartman je napisao/la:Po ovov prici bi se reklo da United zadnje 3 godine ne igra Ligu Prvaka i da 20 godina nije osvojio ligu, a da je Liverpool osvojio titulu 4 od zadnjih 6 sezona. A ono...VolimLiverpool je napisao/la:Oho,još 16 sati i 38 minuta do Sterlingove i Suarezove dominacije nad Ferdinandom koji odavno nije kakav je bio,a o Rafaelu da ne govorim,ne mogu zamislit šta će mu Sterling raditi ako bude na nivou kao protiv Sunderlanda.
You are someone else I am still right here
Po tvojoj priči bi se reklo da možete proći grupnu fazu LP, 3 pretkolo FA Cupa i da možete pobjediti ekipu iz Championshipa. Kad ono ...Cartman je napisao/la:Po ovov prici bi se reklo da United zadnje 3 godine ne igra Ligu Prvaka i da 20 godina nije osvojio ligu, a da je Liverpool osvojio titulu 4 od zadnjih 6 sezona. A ono...VolimLiverpool je napisao/la:Oho,još 16 sati i 38 minuta do Sterlingove i Suarezove dominacije nad Ferdinandom koji odavno nije kakav je bio,a o Rafaelu da ne govorim,ne mogu zamislit šta će mu Sterling raditi ako bude na nivou kao protiv Sunderlanda.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
zna li neko jel se moze obrisati account sa ovog foruma ili se moram truditi sam da ne ulazim nikako ?
- reds_forever
- Kontakt:
Nadam se pobjedi, ali bice jako tesko. Potrebni su nam bodovi, ali s obzirom na greske odbrane, neefikasnost napada, ne znam koliko je to realno. Bice puno sansi, a daj Boze da koji put uvale loptu u gol.
Sto se tice Suareza i evre, bezveze mi je sto se tolika frka dize oko njih dvojice. Po meni je to zavrsena prica. Suarez je iz toga trebao izvuci pouku da malo smiri narav, ali ne izgleda mi bas tako...
Sto se tice Suareza i evre, bezveze mi je sto se tolika frka dize oko njih dvojice. Po meni je to zavrsena prica. Suarez je iz toga trebao izvuci pouku da malo smiri narav, ali ne izgleda mi bas tako...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Što? Ko te je dirao?fera je napisao/la:zna li neko jel se moze obrisati account sa ovog foruma ili se moram truditi sam da ne ulazim nikako ?

juce mi umre drug, danas dženaza, i onda dođeš kuci i vidis kako te debil neki provocira i odose bezveze zivci u neku stvar. kontam najpametnije mi je da se sklonim od nekih ljudi kad oni ne znaju da me ostave na miru, bolje na ovaj nacin nego da se neko sranje desi.Henderson je napisao/la:Što? Ko te je dirao?fera je napisao/la:zna li neko jel se moze obrisati account sa ovog foruma ili se moram truditi sam da ne ulazim nikako ?
- BeyKopites
- Kontakt:
Moje Saučešće - Başın Sağolsunfera je napisao/la:juce mi umre drug, danas dženaza, i onda dođeš kuci i vidis kako te debil neki provocira i odose bezveze zivci u neku stvar. kontam najpametnije mi je da se sklonim od nekih ljudi kad oni ne znaju da me ostave na miru, bolje na ovaj nacin nego da se neko sranje desi.

Za ostale stvari se ne nerviraj, bar pokušavaj da se ne nerviraš.
Forum mi služi kao razonoda i odmaranje, mislim da bi svima trebao.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Fera brate, meni brata pronašli u gobnici u srijedu nakon 17 godina traženja i još mu odsjekli desnu nogu do članaka i lijevu šaku i na kraju glavu, pa opet me to nije ubilo. Život je takav da trebamo paziti žive a ne oplakivati umrle.
Što se tiče foruma, bespotrebno se sikiraš oko nebitnih stvari. Tu smo nas petorica koji se znamo, ovo ostalo je od danas do sutra. Bitan je Liverpool i ja ga volim iz ljubavi, a ne zbog gloryhunterstva, trofeja, pobjeda ili bilo čega.
Što se tiče foruma, bespotrebno se sikiraš oko nebitnih stvari. Tu smo nas petorica koji se znamo, ovo ostalo je od danas do sutra. Bitan je Liverpool i ja ga volim iz ljubavi, a ne zbog gloryhunterstva, trofeja, pobjeda ili bilo čega.
- reds_forever
- Kontakt:
@fera: Uvijek je na ovom forumu previse napacenih bilo. Ja uglavnom pratim temu Liverpoola, na teme ostalih klubova i ne zalazim, ali opet je bilo bezbroj provokatora koji nemaju pametnijeg posla nego da drugom prisjedaju na muku ili kvare merak. U zadnje 2 godine sam dosta rjedje posjecivala forum jer mi se dosta ruznih stvari bilo skupilo u zivotu tako da i nisam imala ni volje ni vremena da se jos zamaram glupostima. Tako sad jednostavno imam imunitet na sve provokacije i ne dajem im ni mrvu vaznosti. Ako ti odose zivci, odmori ih, nije ovo toga vrijedno 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '