Sacekajmo prvo da se vidi da li ce novi Drogba zadovoljiti ukuse Simeonea sa Grbavice, covjek je na probnom radu.jurisicduska je napisao/la:Evo opklada ja i ti da će César dati 3 puta više golova od ovog razvijenog? Eto da ne bude neće niko, nismo sigurni?Elegant je napisao/la:Moramo i ove vase iz Mijanmarske lige da vidimo na djelu.
FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sve klasa do klase, da bi na kraju sve bilo OK 

Hanibal arte portas 
Sent from my LG-H635 using Tapatalk

Evander je napisao/la:Hanibal arte portas

- kenan_tm87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Malo proguglajcarsijaba je napisao/la:Evander je napisao/la:Hanibal arte portas

Ante, arte ili de. Sve u zavisnoti od verzije.
Ali helem, nebitno.
I da se zna. Ne smijemo se mi ovdje Hanibalu, ne smijemo se niti Zelji ato ga je doveo.
Smijeo se Superu koji ga je najavljivao kao igraca iz lige petice kojeg je gledao svaki vikend.
Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Ne uvaljuj se dalje. Nije ti ovo prvi gaf i samo zbog toga sam ga istakao. Općepoznate stvari ne guglam, to je u domeni opće naobrazbe.Evander je napisao/la:Malo proguglajcarsijaba je napisao/la:Evander je napisao/la:Hanibal arte portas
Ante, arte ili de. Sve u zavisnoti od verzije.
ovaj lik privukao vise paznje pitarima nego nama, ok momak dosao na probu moze moze ako ne cao zdravo i nikom nista
i opet ne znaju sta znaci rijec kompleks ili kompleksas
i opet ne znaju sta znaci rijec kompleks ili kompleksas

Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Opet ovi sa opkladama? 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Sad jedno pitanje bez zajebancije, je li Violina mora dati pristanak na ostanak ovog igraca ili kako to sad ide kod vas?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ne nego dodje on maksuz sabahom da da pristanak pa onda ako ga on aminuje tek ond ide na trening sta sve neces ovde procitati,naravno da NEjoker90 je napisao/la:Sad jedno pitanje bez zajebancije, je li Violina mora dati pristanak na ostanak ovog igraca ili kako to sad ide kod vas?
51%--------49%
De ba budi ozbiljan, frajer koji ima 23 godine promijenio 8 klubova, svjeCka klasa nema štaMCMXLVI je napisao/la:Zamisli klub ti pregovara sa Chealsea o posudbi golmana, a ti meni pricas da nije tako nesto moguce u ovoj ligi, pa naravno da nije ako navijas za NKZFaraonTM je napisao/la:
Jajalo je tu jedina klasa, a i on se zadržao samo dok je povratio formu i uhvatio se noge nakon pola godine. Što se tiče ostale dvojice, prvi vječni talenat a drugi doživio peak u 30-oj godini igrajući za Rijeku i kasnije otišao za parama u Kinu. Ako ti je to dovoljno da proglasiš igrača klasom onda ok, i Benko je klasa.

@duska
U Bundesligi sve skupa nije odigrao jedno poluvrijeme, za reprezentaciju Hrvatske možda je sastavio i 60. minuta na terenu. Opet ću i tebi reći ako ti je "najbolji strijelac HNL-a i zabijao u Europskoj ligi" neka aman klasa onda ok.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Nije aman klasa, za ovu ligu je najbolji špic od rata naovamo. Što je lako dokazati, pogledaj broj minuta i broj golova po minutama , ubjedljivo prvi je na toj listi. Šta još treba da uradi? Benko je za ninberg odigrao 16 utakmica. Ne izmišljati.
A za Ikandea niko nije rekao da je klasa, samo da je fudbaler.
Pričamo o klasama za ligu, nije ni Jajalo svjetska klasa normalno. Zeba je klasa za ovu ligu pa može i Benko biti i Jajalo i Delač a što da ne i Cimirot.
A za Ikandea niko nije rekao da je klasa, samo da je fudbaler.
Pričamo o klasama za ligu, nije ni Jajalo svjetska klasa normalno. Zeba je klasa za ovu ligu pa može i Benko biti i Jajalo i Delač a što da ne i Cimirot.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 02 dec 2015, 19:15, ukupno mijenjano 2 puta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Hajde ribare opleti i ti po svojim !
Dobro Ajzea reče ovi opet počeli s opkladama

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Nista ti mene nisi skontao druze, svi ste vi isti sa tim nickom tmFaraonTM je napisao/la:
De ba budi ozbiljan, frajer koji ima 23 godine promijenio 8 klubova, svjeCka klasa nema šta![]()
@duska
U Bundesligi sve skupa nije odigrao jedno poluvrijeme, za reprezentaciju Hrvatske možda je sastavio i 60. minuta na terenu. Opet ću i tebi reći ako ti je "najbolji strijelac HNL-a i zabijao u Europskoj ligi" neka aman klasa onda ok.

Ma ja ba ta' ce Celzi, hebo to. Bolje nama pregovarati sa igracem koji je proslu sezonu odmarao po plazama, a ni CIA ni Interpol ne mogu skupiti informacije o njemu

To zekaneee, reci Him!!
Pa eto otvorena je opklada decki, izvolite

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
Ovaj joazinho je baš regularan, ja ću se s njim kladiti, ako hoće?
- Jaozinho22
- Kontakt:
Što ne odgovori na prethodno pitanje jarane ?jurisicduska je napisao/la:Ovaj joazinho je baš regularan, ja ću se s njim kladiti, ako hoće?
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
-
- Kontakt:
Koje, nisam vidio čekaj da se zarovim, editovat ću. Misliš na opklade? Ja se nisam kladio na derbi. Ako je to.Jaozinho22 je napisao/la:Što ne odgovori na prethodno pitanje jarane ?jurisicduska je napisao/la:Ovaj joazinho je baš regularan, ja ću se s njim kladiti, ako hoće?
Trebao bi znati da je Vardy počeo karijeru u šefildu nije baš da je pravo iz fabrike upao u Englesku ligu, ovaj vaš pravo sa plaže na probu. Ne možeš to porediti. Vardy je nastupao za šefild pa uslijed privatnih problema grohnuo. To je više primjer za Ikandea recimo nego za ovog vašeg.
Ide li opklada?
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 02 dec 2015, 19:25, ukupno mijenjano 3 puta.
beslija je npr bolji od svih tih vladara svemira zajedno
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
-
- Kontakt:
Od Jajala bolji Bešlija? Po čemu?godrina je napisao/la:beslija je npr bolji od svih tih vladara svemira zajedno
Siena, Keln, Rijeka, Sarajevo, Palermo vs Slaven Živinice, Bosna Visoko, Željezničar, Genk, 9 nastupa za Hearts i Sent Truden?
Znaš li da Jajalo ima 61 nastup u Bundesligi 49 u serie A, a ima 27 godina, sigurno će na 100 nagurati jer igra trenutno. I još 80 u drugoj ligi njemačke. I tako dalje.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 02 dec 2015, 19:31, ukupno mijenjano 3 puta.
Trenutno korisnika/ca: Combattente87 i 65 gostiju.