FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Saurman
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Saurman » 23 avg 2009, 23:15

MT87TM je napisao/la:
Saurman je napisao/la:sta je bilo zeljovci hocete li i dalje titulu...trebace jos doooosta uloziti love u tim da bi na nesto izgledao..i naravno da pritom ne dovode trecerazredne igrace iz Srbije Hrvatske itd... :)
care moj ako Zujo hoce titulu kupiti ce je to ti treba biit jasno al Zujo hoce Zelju koji ce za 3-4 godine igrati Ligu evropski prvaka znaci praviti ce tim za titule a uspjeh ne dolazi preko noci potrebno je vrijeme zelja volja strategija a zeljo to ima aBd slijedec godine ce svi gledati u ledja gigantu al zeljo je to vec

sve je to lijepo..kap prvo Zujo i kompanija treba stvoriti tim koji ce derati sve po ligi,,timovi za koje sam cuo tek poslije rata zrinjski čiroki breg su u vrhu..drugo sto se tice lige prvaka pazi sad ovo jedan Dinamo i Mamic koji ulaze milione eura pa ne mogu uci zadnjih 10 godina u ligu prvaka al zato pojavi se debil Zujo koji kaze mi cemo uci u ligu prvaka za 3-4 godine isti taj Zujo koji je pokrao pare od tekmi s Nju Kaslom i koji nije ukucao ekser u stadion,,,onaj majmun Telibecirevic je barem postavio stolice i reflektore... :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 23 avg 2009, 23:19

Samo nek bude realno na svakoj utakmici... onda bi bilo sve ok
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 23 avg 2009, 23:20

Saurman je napisao/la:
MT87TM je napisao/la:
Saurman je napisao/la:sta je bilo zeljovci hocete li i dalje titulu...trebace jos doooosta uloziti love u tim da bi na nesto izgledao..i naravno da pritom ne dovode trecerazredne igrace iz Srbije Hrvatske itd... :)
care moj ako Zujo hoce titulu kupiti ce je to ti treba biit jasno al Zujo hoce Zelju koji ce za 3-4 godine igrati Ligu evropski prvaka znaci praviti ce tim za titule a uspjeh ne dolazi preko noci potrebno je vrijeme zelja volja strategija a zeljo to ima aBd slijedec godine ce svi gledati u ledja gigantu al zeljo je to vec

sve je to lijepo..kap prvo Zujo i kompanija treba stvoriti tim koji ce derati sve po ligi,,timovi za koje sam cuo tek poslije rata zrinjski čiroki breg su u vrhu..drugo sto se tice lige prvaka pazi sad ovo jedan Dinamo i Mamic koji ulaze milione eura pa ne mogu uci zadnjih 10 godina u ligu prvaka al zato pojavi se debil Zujo koji kaze mi cemo uci u ligu prvaka za 3-4 godine isti taj Zujo koji je pokrao pare od tekmi s Nju Kaslom i koji nije ukucao ekser u stadion,,,onaj majmun Telibecirevic je barem postavio stolice i reflektore... :)
ne volim uprazno da pricam bez cinjenica pogledaj video i divi se mislim da su vec neke djelove ispunili
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 23 avg 2009, 23:20

junuz23 je napisao/la:
MT87TM je napisao/la:
:D eki liga prvaka, titula, gigant hahahaahaa...

hehe budi te sretni ako na kraju sezone zavrsite blizu evrope, a fino sam vam rekao da zbog jedne gostujuce pobjede ne okrecete razanj, jos da vam kazem samo sacekajte da sarajevo zavrsi sa evropom ili ako nastavimo sa evropom da se malo odmorimo pa da vidite sta nasi momci cine u PLBiH
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 23 avg 2009, 23:25

mah ok je sve **** ne mozes ocekivat od kloceva pa dodju do 16 i onda se dodaju pa arsenal puca kad dodje do 16 a oni se dodaju valjda niko nemoze dobacit...al et nemos rec da nisu trcali da su se valjali igrali su i bolje nego sto znaju...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 23 avg 2009, 23:26

harinjo je napisao/la:SUTRO ABD NOVA 3 BODA NA GRBAVICI 9 UTAKMICA SA ZRINJSKIM 9 POBJEDA NA KLADIONICI 1,6 KUĆU POD HIPOTEKU PO MENI 2 1 VOLIM TE ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Jadan ti, pa gdje ces sada spavati... :lol: :lol:

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 23 avg 2009, 23:28

Har3 je napisao/la:Irfane, da li si ti normalan ikako, da li si uopste svjestan koliko nama puca qrac za tvoje misljenje?

slika
to je to valjda će se sad okanit
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 avg 2009, 23:37

Lose smo igrali, bez ideje, bez pravog veznjaka, sve ide na silu... Coca standardno dobar, Beslija par puta dobro prosao, ali nedostajala je zavrsnica, ostali nista posebno. Zrinjski je puno slabiji od Sirokog, ali mi nismo bili u elementu. Posjeta ponovo odlicna, a na sve provokacije Ultrasa, Sjever je odgovarao aplauzom, pa su kasnije skontali da ne trebaju biti primitivni.

Nema veze, idemo dalje...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 23 avg 2009, 23:39

Virtu4l je napisao/la:Lose smo igrali, bez ideje, bez pravog veznjaka, sve ide na silu... Coca standardno dobar, Beslija par puta dobro prosao, ali nedostajala je zavrsnica, ostali nista posebno. Zrinjski je puno slabiji od Sirokog, ali mi nismo bili u elementu. Posjeta ponovo odlicna, a na sve provokacije Ultrasa, Sjever je odgovarao aplauzom, pa su kasnije skontali da ne trebaju biti primitivni.

Nema veze, idemo dalje...
hahahah nabise kompleks onom debelom,medi brundi :D
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 23 avg 2009, 23:39

NEZNAM LJUDI SADA SAM SA TEKME TOTALNO RAZOČARAN NEMAMO IGRU NEMAMO EKIPU TO JE POKAZALA OVA I TEKMA SA ŠIROKIM IGRA BEZ IGRE BEZ IDEJE NEMA VEZNE LINIJE MEHIĆ -SMIJEŠAN BEŠLIJU POD HITNO U VISOKO POSLATI MEŠANOVIĆ PA NEMOŽE SAM POPOVIĆ FUJ ODBRANA JE OK ŠEHIĆ DOBAR NEZNAM ,SADA DVIJE IDEMO NEK NAM JE BOG NAPOMOĆI NEG MI ŽAO ŠTO NALOŽIŠE OVOLIKU RAJU ŽELJO TV ONO-OVO I NA KRAJU KATASTROFA :cry: SRAM VAS GOSPODO BILO 2 TEKME 20 000 A NIŠTA ZAUZVRAT DA JE BAR KUP ZAGANJAT VOLIM TE ŽELJO A VI pitari tišu na dnu ste još uvijek :mrgreen:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 23 avg 2009, 23:40

Niti igra Amar, niti igraju gledaoci. Gostovala je ekipa koja je tehnicki JACA i uigranija od Zelje. Siroki je bio isto tako bolji od nas ali smo uspjeli sretno doci do 3 boda. Ekipa Zelje je limitirana i svako ko imalo prati utakmice moze vidjeti da tu jos nema nikakve igre i da fali kvalitetnih igraca.
Nije ovo smak svijeta! Idemo dalje sa istim ciljem. Do kraja polusezone biti na 5-6 mjestu jer mislim da vise ne mozemo. Seoba naroda u Lukavicu pa gostovanje Travniku i nada da mozemo barem u jednoj od te dvije ostati neporazeni. Imamo jos za.ebanih utakmica kuci (Velez, Olimpik, Sarajevo) i to je veliki problem ali ne treba posustajati nakon prvog kiksa.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 avg 2009, 23:41

nick je napisao/la:hahahah nabise kompleks onom debelom,medi brundi :D
Ludilo, ne zna lik sta ga je snaslo...

Javi seeeeeee, javi seeeeeeee :D :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 23 avg 2009, 23:41

Dobro je,najrealnije 1:1,mada zrinjski u drugom nije nista uradio.Zabili su gol iz kontre koji je ponisten zbog igranja rukom(valjda je bilo)jer mali zadro se nije ljutio!Zeljo imao par sansi ali nije htjela u goll.Sve u svemu,ne mozemo biti zadovoljni igrom nikako jer nije je ni bilo,ali borbenost je bila na nivou i mislim da je ovo realno,igrali smo protiv najacih ekipa lige(jos sarajevo i borac)ostaju.Sad cemo vidjeti kako ce ici sa ''buranijom''.Ovo je realnost ,idmo dalje i bez preseravanja,biti ce bolje!
AMAR OSIM!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 23 avg 2009, 23:43

harinjo je napisao/la:NEZNAM LJUDI SADA SAM SA TEKME TOTALNO RAZOČARAN NEMAMO IGRU NEMAMO EKIPU TO JE POKAZALA OVA I TEKMA SA ŠIROKIM IGRA BEZ IGRE BEZ IDEJE NEMA VEZNE LINIJE MEHIĆ -SMIJEŠAN BEŠLIJU POD HITNO U VISOKO POSLATI MEŠANOVIĆ PA NEMOŽE SAM POPOVIĆ FUJ ODBRANA JE OK ŠEHIĆ DOBAR NEZNAM ,SADA DVIJE IDEMO NEK NAM JE BOG NAPOMOĆI NEG MI ŽAO ŠTO NALOŽIŠE OVOLIKU RAJU ŽELJO TV ONO-OVO I NA KRAJU KATASTROFA :cry: SRAM VAS GOSPODO BILO 2 TEKME 20 000 A NIŠTA ZAUZVRAT DA JE BAR KUP ZAGANJAT VOLIM TE ŽELJO A VI pitari tišu na dnu ste još uvijek :mrgreen:
Jedno pitanje samo. Da li bi ti dolazio na utakmice da nije bilo one Zeljo TV i promjene uprave?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 23 avg 2009, 23:51

Atmosfera na tekmi je bila za 10, pokazali smo da smo najbrojnija i najjaca navijacka skupina u BiH, u dvije utakmice prosjek gledalaca 10 milja ;) a sto se tice igre nije Amar kriv sekunde, jbg iskreno Zrinjski je odlican, igraju ljudi, vezu akcije, uigrani su do bola, a ja se nadam sljedece kolo da ce biti bar bod za nas ;)
Volim te Zeljo!!!

rus-tm87
Kontakt:

Post Postao/la rus-tm87 » 23 avg 2009, 23:52

csh je napisao/la:Dobro je,najrealnije 1:1,mada zrinjski u drugom nije nista uradio.Zabili su gol iz kontre koji je ponisten zbog igranja rukom(valjda je bilo)jer mali zadro se nije ljutio!Zeljo imao par sansi ali nije htjela u goll.Sve u svemu,ne mozemo biti zadovoljni igrom nikako jer nije je ni bilo,ali borbenost je bila na nivou i mislim da je ovo realno,igrali smo protiv najacih ekipa lige(jos sarajevo i borac)ostaju.Sad cemo vidjeti kako ce ici sa ''buranijom''.Ovo je realnost ,idmo dalje i bez preseravanja,biti ce bolje!
Drug svaka cast na komentaru ! ;) slazem se 100% pozz

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 23 avg 2009, 23:54

a joj likova...sta hocete od one ekipe da sevaju prelaze pucaju sa 30m...de ba ovo je odlicno niko nije pao i valjo se svi su istrcali 90 minuta ko da je pocetak i to je njihov maksimum

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 23 avg 2009, 23:55

stole ja poslije rata nisam fulio par utakmica 1985 sam god al mi žao raje ostale jer ovo u 2 kola kući ravno je 0 u rangu prošle sezone 20 000 dvije tekme neka izgubimo nedaj bože ove 2 u gopstina vjeruj mi biće nas 2000 neka gube bodovo al bar da imamo igru kad čovjek plati kartu da vidi neešto :(

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 24 avg 2009, 00:00

igra zelje nema niti glave niti repa, da li je do amara?, ponekad se ti zapitam, ali cini mi se da s ovakvim igracima mora igrati neki skotski stil (stoper odmah horuk), kao neko ko nije vatreni, odnosno neko ko voli fudbal ali nije od vas, mislim da je ovo veceras bila jako losa partija, i da cete tesko ista postici sa ovim kadrom, a navijanje, kao i igra, lose jako lose, puno boljih predstava imali su i manijaci, uglavnom sretno u nastavku

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 24 avg 2009, 00:00

ma polako ljudi nemojte kukati nakon prvog lošeg rezultata, nadajmo se bodovima sa dva predstojeca gostovanja, veceras su momci bili losi, bezveze je ova igra s jednim napadacem, Lazar je trebao od pocetka igrati...

Serdarević je po meni večeras bio najbolji...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 57 gostiju.