MT87TM je napisao/la:care moj ako Zujo hoce titulu kupiti ce je to ti treba biit jasno al Zujo hoce Zelju koji ce za 3-4 godine igrati Ligu evropski prvaka znaci praviti ce tim za titule a uspjeh ne dolazi preko noci potrebno je vrijeme zelja volja strategija a zeljo to ima aBd slijedec godine ce svi gledati u ledja gigantu al zeljo je to vecSaurman je napisao/la:sta je bilo zeljovci hocete li i dalje titulu...trebace jos doooosta uloziti love u tim da bi na nesto izgledao..i naravno da pritom ne dovode trecerazredne igrace iz Srbije Hrvatske itd...
sve je to lijepo..kap prvo Zujo i kompanija treba stvoriti tim koji ce derati sve po ligi,,timovi za koje sam cuo tek poslije rata zrinjski čiroki breg su u vrhu..drugo sto se tice lige prvaka pazi sad ovo jedan Dinamo i Mamic koji ulaze milione eura pa ne mogu uci zadnjih 10 godina u ligu prvaka al zato pojavi se debil Zujo koji kaze mi cemo uci u ligu prvaka za 3-4 godine isti taj Zujo koji je pokrao pare od tekmi s Nju Kaslom i koji nije ukucao ekser u stadion,,,onaj majmun Telibecirevic je barem postavio stolice i reflektore...