MOLIM VAS,ALI OVO JE DRAMA KLIP KAD JE VEDRAN PREMINO NEKA NAVIJACKA GRUPA MU TO NAPRAVILA POGLEDAJ TE
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TheManiacs
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
MOLIM VAS,ALI OVO JE DRAMA KLIP KAD JE VEDRAN PREMINO NEKA NAVIJACKA GRUPA MU TO NAPRAVILA POGLEDAJ TE
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Nema ovo veze sa nasim Vedranom... Ovo je napravljeno davno prije smrti Vedrana, golmanu Lensa Vedranu RunjiTheManiacs je napisao/la:
jesi ti normalan, radi se o franskucom klubu gdje brani vedran runje, vidi se hrvatska zastava i zahvaljuju mu se na ostanku u klubu,TheManiacs je napisao/la:
ako bolje pogledas vidjet ces da na transu ispod pise runje.
Cuva Bog Zelju svog!
Ovo nije za Vedrana, ne Vedrana Puljica, nego za onog hrvatskog golmana Vedrana Runje-a.
-
carobni manijak
- Kontakt:
hahahah gerrar pocela te trema fatati...nesto si mi ko nervozan hahahhahaha ....kad igra liverpool
hoces li tu gledati ili ces se dovuci na grbu 
- sarajlija89
- Kontakt:
a Sta rec nego JBEM TE ZELJO!
ULICAMA GLAVNOG GRADA,BORDO BIJELA BOJA VLADA
0-2 skoro i mumi
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ima li link sa utakmicu zeljo: sarajevo 
Sretno Sarajevo,
Pa da u drugom dijelu budemo u vrhu i da abd. napravimo pakt i odemo skupa u Evropu.
Pa da u drugom dijelu budemo u vrhu i da abd. napravimo pakt i odemo skupa u Evropu.
Zeljo - Saraj'vo 0-3 necemo puno nama je dosta i ta tri komada pa oni nek pate a sho se mene tice moze i vise al et necemo biti takvi 3 cemo im dati aBd i sa hajrom kuci ...
Sjever pamti te Puljiću Vedrane...
AME vidim ti si hordas...kako to da ne ides na utakmicu 
Nema se pare :S ......... nije tako lako imat zenu itd itd a jos sam zaboravio neidem na grbavicu vec 2 godine tim ciganima ne zelim da idem u goste nakon sto sam jednom napravio belaj...
Kako to da tako vijerni navijac ne ide na derbi...pa to nema nigdje 
hahahaha nisam ja tolki navijac kao sto ovi idu na gostujuce moje je prosle nema vise za mene gostovanja ...i grbavice
e moji debili.Jadni ste
Debili dadose po gujci.goldboy je napisao/la:e moji debili.Jadni ste
Samo da se zna ko je gazda
Ravopravna podijela bodova na Grbavici.
Sarajevu tri a zelji sipak
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma ja sam rekao davno da ce ovu utakmicu dobit sarajevo...cestitke bordo momcima na pobjedi
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJAAAA IDEMO DA CUGAMO DA CUGAMO HAHAH PLAVO OKO PLAKALO JEE
Odlicna atmosfera,gol Skore i pobjeda Sarajeva...klasika