Zvjezdan Misimović

viKK
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la viKK » 23 maj 2013, 14:14

Papastathopoulos je napisao/la:Ja zapravo nikad nisam ufrštuljio kome je on onda lajao, a na koga je ispucao rafal ? :mrgreen:

Nije valjda sajo nastradao ? :D
Navodno je psovao Safetu jer je u to vrijeme on nešto govorio o Misketu kako će teško početi utakmice ako sjedi na klupi u Dinamu , i onda se desilo to da Miske uđe i zabi gol , pa mu je valjda htio 'vratiti'... A rafal ne znam na koga je ispucan , možda je jednostavno tako htio proslaviti gol :lol:
Iako do danas mislim da je odluka Safeta da ostavi Zvjezdana na klupi bila ključna , jer kada je ušao na poluvremenu , unio je svježinu u igru i to se osjetilo , pa je na kraju dao i gol..

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 maj 2013, 15:01

bice gusto bez Misketa, prvo sto je pokretacka snaga ekipe i glavni igrac na sredini terena. Drugo sto daj boze da ima zamjene za njega. Mislim ni jedan nas igrac na toj poziciji ne moze odigrati ko on ni kad je zdrav 100%, a drugo za Pjanica ni mati rodjena ne zna kad je zdrav i kad ga moze nesto zabolit...

sad se uzdamo samo u Pjanica, a kad god se u njeg uzdamo on zavrsi povrijedjen. Valjda sad izdrzi nekako. Vazda su mi ti stakleni igraci bili mrski.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 23 maj 2013, 15:12

ultrasstyle_tz je napisao/la:bice gusto bez Misketa, prvo sto je pokretacka snaga ekipe i glavni igrac na sredini terena. Drugo sto daj boze da ima zamjene za njega. Mislim ni jedan nas igrac na toj poziciji ne moze odigrati ko on ni kad je zdrav 100%, a drugo za Pjanica ni mati rodjena ne zna kad je zdrav i kad ga moze nesto zabolit...

sad se uzdamo samo u Pjanica, a kad god se u njeg uzdamo on zavrsi povrijedjen. Valjda sad izdrzi nekako. Vazda su mi ti stakleni igraci bili mrski.
Miske je definitivno mozak nase repke i njegov izostanak je svakako hendikep.Ali imamo sirok izbor u veznom redu,tako da nema mjesta panici.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 maj 2013, 15:30

nema mjesta panici dok ne bude panike- ako razumijes sta zelim reci :D

ima tu dosta igraca, Medunjanin, Salihovic, Pjanic i ako tekma krene u pravom smijeru ne sikiram se ja, kad ide kod nas svi dobro igraju...al nedo bog kakvog ranog gola ili belaja na startu, e tu Miske fali, kad su svima njima mu.da manja od klikera tu on uskace kao uvijek do sad.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 23 maj 2013, 15:59

Pa mislim , neće se valjda Pjanić tek oporavljen , uspjet ozlijedit u ovom finalu kupa koje mu je ostalo da odigra :roll: Bez brige , izostanak Misketa se ne smije osjetiti (sjetite se utakmice protiv Slovenije) :!:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 maj 2013, 16:01

Mislim da jeste šteta što igramo bez Misketa. To je tačno. Ali ne treba da se paniči i priča da ovisimo
o jednom igraču, igrali smo u Sloveniji bez njega pa smo opet Slovence rastavili na proste faktore.
Sve nam ide u prilog, od forme, igrača, navijača. Sa pravim pristupom rezultat neće izostati.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Trinity74
Kontakt:

Post Postao/la Trinity74 » 23 maj 2013, 16:03

viKK je napisao/la:Pa mislim , neće se valjda Pjanić tek oporavljen , uspjet ozlijedit u ovom finalu kupa koje mu je ostalo da odigra :roll: Bez brige , izostanak Misketa se ne smije osjetiti (sjetite se utakmice protiv Slovenije) :!:
Ako se povrijedi ili Pjanic ili Salihovic onda smo *ebali jeza u ledja ...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 23 maj 2013, 16:20

Miske je jedan od nasih najboljih igraca i naravno da je hendikep sto nece igrati u Rigi,ali mislim da cemo naci zamjenu za njega,valjda ce Pjanic biti zdrav,vraca se i Salihovic,Zukanovica na stopera i to je to,bicemo dovoljno jaki da izvucemo dobar rezultat u toj mozda i kljucnoj utakmici....opet kazem zao mi je Misketa,mnogim neznalicama je nakog utakmice protiv Grcke zacepio labrnju,nadam se da ce se brzo oporaviti i zauzeti svoje mjesto u startnih 11 protiv Slovacke!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 31 maj 2013, 09:24

O čemu ovi pričaju? Nisam najbolje pratila zadnje izjave, valjalo je privesti ispite kraju.
http://wildeastfootball.net/2013/05/mis ... -interest/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne vjerujem da naši kvaziportali i portali već nisu sastavili epske grčke priče o ovome. Znači, istina je. :mrgreen:
Greek media outlet Ethnos reports Bosnia coach Safet Sušić as saying: “He told me that he really has interest in joining Olympiakos. He thinks it is a good option as they are one of Greece’s strongest teams. They are in the Champions League nearly every year.
“Regarding his role in the Bosnia side, moving to Olympiakos would be a good choice. He will have the chance to play against many of Europe’s top sides.”
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 maj 2013, 11:22

BaDa12 je napisao/la:O čemu ovi pričaju? Nisam najbolje pratila zadnje izjave, valjalo je privesti ispite kraju.
http://wildeastfootball.net/2013/05/mis ... -interest/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne vjerujem da naši kvaziportali i portali već nisu sastavili epske grčke priče o ovome. Znači, istina je. :mrgreen:
Greek media outlet Ethnos reports Bosnia coach Safet Sušić as saying: “He told me that he really has interest in joining Olympiakos. He thinks it is a good option as they are one of Greece’s strongest teams. They are in the Champions League nearly every year.
“Regarding his role in the Bosnia side, moving to Olympiakos would be a good choice. He will have the chance to play against many of Europe’s top sides.”
Cuj to :mrgreen: . Da je Susic ovo izjavio, vrtilo bi se vec danima po portalima :lol:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 maj 2013, 11:57

Goalgetter je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:O čemu ovi pričaju? Nisam najbolje pratila zadnje izjave, valjalo je privesti ispite kraju.
Cuj to :mrgreen: . Da je Susic ovo izjavio, vrtilo bi se vec danima po portalima :lol:
Susiceva izjava je sigurno izmisljena :D ali vjerujem da bi grci rado doveli Misketa.
Ne kontam zasto u Njemackoj nema interesa za njim. Ili ima ali on nece da igra tamo?

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 31 maj 2013, 12:22

calcio je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
Susiceva izjava je sigurno izmisljena :D ali vjerujem da bi grci rado doveli Misketa.
Ne kontam zasto u Njemackoj nema interesa za njim. Ili ima ali on nece da igra tamo?
Naravno da je izmišljeno.
A, ne znam zašto ne bi htio u Njemačku, pa već je igrao u 4 kluba. (tako da nije u situaciji recimo kao Raul, da kaže "neću nigdje osim u Real kad je Španija u pitanju" iz ljubavi prema određenom klubu)
Mislim da bi njega bilo koja ponuda od solidnog Bundesligaša neizmjerno obradovala.. bliže porodici, bliže Europi i Sušiću.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

majstorija10
Kontakt:

Post Postao/la majstorija10 » 31 maj 2013, 13:02

ma kakva grcka turska rusija kina, NJEMACKA je zakon.. radije bi ga gledo u tsv 1860 u cvajte a za njegov kvalitet mogao bi lako opet biti jedan od najboljih igrajuci za leverkusen, salke, dortmund,..

olympiakos trenutno nije nista bolji od dinama zagreba, grcka liga je katastrofa

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 maj 2013, 13:20

majstorija10 je napisao/la:olympiakos trenutno nije nista bolji od dinama zagreba, grcka liga je katastrofa
istina
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 01 jun 2013, 17:24

Bosniacum Lilium je napisao/la:
majstorija10 je napisao/la:olympiakos trenutno nije nista bolji od dinama zagreba, grcka liga je katastrofa
istina
nemate vi pojma...taj vas dinamo ne moze dati gola u LP a kamoli da pobijedi nekoga...dok olimpijakos pobjedjuje i arsenala i borusiju i etc...
pametnom dosta

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 01 jun 2013, 17:34

hurem je napisao/la:
istina
nemate vi pojma...taj vas dinamo ne moze dati gola u LP a kamoli da pobijedi nekoga...dok olimpijakos pobjedjuje i arsenala i borusiju i etc...
pametnom dosta
Pročitaj još jednom i obrati pažnju na riječ trenutno.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 01 jun 2013, 17:45

Pročitaj još jednom i obrati pažnju na riječ trenutno.[/quote][/quote]

Pa da, i trenutno...pa šta ti misliš, da je dinamo za 5 mjeseci postao zemlja, a olimpijakos pao..pa ljudima posljednje dvije godine zaredom nedostajao samo 1 bod za plasman u osminu finala LP...to nije bilo prije 5 godina, nego maltene jucer...i sada zele taj iskorak naprijed, plasman u drugi krug takmicenja...a dinamu ce biti cilj da uspiju pobijediti nekoga eventualno, i da daju makar 2 gola u 6tekmi, kako bi bili bolji neg prosle sezone...i to naravno, ako se uopce i kvalifikuju u LP (sto bih ja i volio,zbog husejinovica)...a druga stvar, lige se ne mogu porediti......nema dalje...u hrvatskoj izbaci dinamo, i dobijes maltene nasu ligu...

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 01 jun 2013, 17:49

Između "prije 5 mjeseci" i trenutno je velika razlika.
Niko ne poredi Hrvatsku i Grčku ligu, nego Olympiakos i Dinamo.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 01 jun 2013, 18:03

ceze je napisao/la:Između "prije 5 mjeseci" i trenutno je velika razlika.
Niko ne poredi Hrvatsku i Grčku ligu, nego Olympiakos i Dinamo.
tema je "Zvjezdan Misimović", i između ta 2 kluba bolje mu je da igra u Olympiakosu jer je taj klub neko i nesto u svijetu fudbala i ima zapazene rezultate u evropskim takmicenjima, i sada zele iskorak dalje, kao sto sam u prethodnom postu naveo, a ne za Dinamo koji se blamira u euro takmicenjima zadnje 2 godine, a ne vjerujem da ce se nesto promijeniti i sled.sezone (mozda?), a 2.stvar, grcka liga je bolja od hrv. pa je logicno da je Misketu bolje da igra tamo...znam da niko nije ni spominjao njegovo igranje u dinamu, samo zelim dda priblizim tu razliku u kvaliteti dinama i grč.prvaka...rezultati i renome govore svoje...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 jun 2013, 18:04

hurem je napisao/la:
istina
pametnom dosta
ajd ti seherzada pogledaj malos stanje u grckom fudbalu

pametnom dosta
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.