šta bola?Dylan Dog je napisao/la:Da mi je samo znati da se ovako ponasaju protivnicki navijaci prema nekom nasem igracu bili vam bilo toliko zabavno..
Ah da,ja zaboravio da je Ronaldo nafurana **** seljacina,naspram nasih cvjecki u reprezentaciji,on je to zasluzio,ne moze se to porediti..
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Bola smiri strastiDylan Dog je napisao/la:Da mi je samo znati da se ovako ponasaju protivnicki navijaci prema nekom nasem igracu bili vam bilo toliko zabavno..
Ah da,ja zaboravio da je Ronaldo nafurana **** seljacina,naspram nasih cvjecki u reprezentaciji,on je to zasluzio,ne moze se to porediti..

Nek' se loži fraer

DaBogda sutra u drugoj minuti crveni dobio !

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Bas to. Uopce ne cudi kakvu sliku saljemo Portugalcima, bas im citam komentare po njihovim portalima. Jako malo lijepih rijeci na nas narod su izrekli, jako malo, skoro nikakoGiallorossi je napisao/la:I onda kazemo,da nismo divljacianonymousHD je napisao/la:Lik kako treba iz busa nije izašao a laserima ga već počeli da za'ebavaju... Neki likovi se kod juga popeli na drvo i celo vreme ga pratili laserima..![]()

I daj ba. Sta ono seru da ce biti sjedista numerisana? Ne mozes birati mjesto

Pojela mi tastatura slovaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:cuj akbgdharishp je napisao/la:Akbgd nece biti potrebe.Dule 078 je napisao/la:igra li maletic?kad si vec napisao 5 slova, mogao si dodati jos tri

Bitno je da nece biti potrebe za Malisu da igra insalah jel bolje sad

Jer ono protiv Francuske i Mravac bi bolje odgulio.Tip je od gotovog napravio veresiju.
@Dylan Dog ti izgleda zaboravio sta su Portugalci radili nasim navijacima u Lisabonu,sta nam cine u vezi maksimalnog provociranja i podcjenjivanja stadiona,iako to jednoj Spaniji nije smetalo.
Oko za oko,prazan novcanik za pun.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- KB-TM87
- Kontakt:
Ja likova, najbolje da predamo odma utakmicu, šta ćemo uopšte igrati 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
šta ćeš kad smo fuj narod... ebigaNimla_RZ je napisao/la:Opet će se izgleda zviždat portugalskoj himni
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Bice extra kada Ronaldo izjavi da nikada nije boravio u primitivnijoj zemlji od BiH, a bio u je u raznim. Nema sumnje da ce svaki medij u svakoj zemlji prenijetu tu izjavu.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Situacija 1:
BiH reprezentativca protivnicki navijaci provocirali laserima
Reakcija BiH javnosti:"Cigani,ima da ih razvalimo zbog ovoga,fuj kako mi se gade"
Situacija 2:
Reprezentativca protivnika BiH navijaci BiH provocirali laserima
Reakcija BiH javnosti:"Cool,tako i treba,svaka cast momci"
Dvolicnost ili..
BiH reprezentativca protivnicki navijaci provocirali laserima
Reakcija BiH javnosti:"Cigani,ima da ih razvalimo zbog ovoga,fuj kako mi se gade"
Situacija 2:
Reprezentativca protivnika BiH navijaci BiH provocirali laserima
Reakcija BiH javnosti:"Cool,tako i treba,svaka cast momci"
Dvolicnost ili..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
A ti si ko biva kompententan sa tim avataromek0 je napisao/la:Bice extra kada Ronaldo izjavi da nikada nije boravio u primitivnijoj zemlji od BiH, a bio u je u raznim. Nema sumnje da ce svaki medij u svakoj zemlji prenijetu tu izjavu.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
evo vec sam poceo plakat kolk'o ce me to pogoditek0 je napisao/la:Bice extra kada Ronaldo izjavi da nikada nije boravio u primitivnijoj zemlji od BiH, a bio u je u raznim. Nema sumnje da ce svaki medij u svakoj zemlji prenijetu tu izjavu.

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Pa što se bolan toliko prepali tih imena a pogotovo Ronalda, pa on je njihova najslabija karika...zar niste čitali Osimov komentar danas? Previše pišete po forumu a premalo razmišljate...Bosniacum Lilium je napisao/la:ma da je njih na tekmi izprovocirat da dobiju zuti (ronaldno, nani, meireles) to je bolje nego rezultat 2:1 kuci

"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
Stvarno jesmo fujek0 je napisao/la:Bice extra kada Ronaldo izjavi da nikada nije boravio u primitivnijoj zemlji od BiH, a bio u je u raznim. Nema sumnje da ce svaki medij u svakoj zemlji prenijetu tu izjavu.

Treba nas pobit'

Našli ste stvarno koga ćete branit', i od koga ćete kojekakve izjave očekivati ...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Fol samo Ronaldu što je takva osoba ovakva "gesta", kao da bi Messi, Kaka ili neko treći bolje prošao.
Nebitno je sve to skupa, mi smo indijanci i tri tačke.
Nebitno je sve to skupa, mi smo indijanci i tri tačke.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
ja iiii???da hoćemo pobijedit hebat ga nek priča da smo najgoriek0 je napisao/la:Bice extra kada Ronaldo izjavi da nikada nije boravio u primitivnijoj zemlji od BiH, a bio u je u raznim. Nema sumnje da ce svaki medij u svakoj zemlji prenijetu tu izjavu.
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
nemojte se truditi,mene čudi da primitivci znaju komp upalit kakve sve gluposti i djetinjarije sam pročitao zadnjih dana na forumu,ova tekma je došla ko naručena generalu bparana i ostatku navijača barselone da koristeći repku pljuju po Madridu,taktika ko kurchina,skandiranje pussy,pussy i laseri još samo da neko baci glavušu na portugalce i evo nas ko na kamp nou,nigdje veze s Bosnom
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 10 nov 2011, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- KB-TM87
- Kontakt:
Nek ih samo provociraju, volio bi i da lažnu dojavu jave o bombi, samo da pobjedimo 

Željezničar - kult glavnog grada
vidi ovog'madridist je napisao/la:nemojte se truditi,mene čudi da primitivci znaju komp upali kakve sve gluposti i djeinjarije sam pročitao zadnjih dana na forumu,ova tekma je došla ko naručena generalu bparana i ostatku navijača barselone da koristeći repku pljuju po Madridu,taktika ko kurchina,skandiranje pussy,pussy i laseri još samo da neko baci glavušu na portugalce i evo nas ko na kamp nou,nigdje veze s Bosnom

Kad se probudiš, prvo se umij, pa onda piši...ne valja iza sna

Ma Španci su bili došli odigrati revijalnu utakmicu, za njih i za nas je sve bilo riješeno prije te utakmice na BP.harishp je napisao/la: @Dylan Dog ti izgleda zaboravio sta su Portugalci radili nasim navijacima u Lisabonu,sta nam cine u vezi maksimalnog provociranja i podcjenjivanja stadiona,iako to jednoj Spaniji nije smetalo.
Oko za oko,prazan novcanik za pun.
Da se radilo o utakmici koja odlučuje o plasmanu na SP radili bi oni i veći ciganluk od Portugalaca
100% sportski i krajnje opušten potpis
samo se vi kofrčite, kad nas sutra ušuti, onda cemo plakati 

- Cincinnatus
- Kontakt:
Bitno je da ti imas Portugalca za avatar.ek0 je napisao/la:Bice extra kada Ronaldo izjavi da nikada nije boravio u primitivnijoj zemlji od BiH, a bio u je u raznim. Nema sumnje da ce svaki medij u svakoj zemlji prenijetu tu izjavu.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.