Igrač br. 6

ASD
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la ASD » 21 nov 2018, 00:44

HankMoody je napisao/la:@ASD, dobio je crveni u finalu Kupa protiv PAOK-a koji su izgubili.
Da, upravu si.
To je jedan crveni za sezonu, i to nije direktan, nego sz bla dva zuta, pa je izasao iz igre 10 minuta prije kraja.
Opet nista specijalno, kako ga se ovdje predstavlja kao nekog ko dobija crvene svako malo.
Mislim, nema se tu sta pricati, ko god je pratio grcku ligu imalo prosle sezone, vidio je da je lik bas bio jedan od dominantnijih defanzivaca lige, a to nebi mogao da nema igrackog kvaliteta.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 nov 2018, 00:50

Kad već nije Baždarević, Prosinečki ovu budalu mora udaljiti od reprezentacije. Nije Džeko, Pjanić ili Vršajević pa da ne možemo bez njega, jer ovo što radi se graniči sa retardacijom. Posebno sada, kada smo opet na visokom nivou u svakom pogledu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 nov 2018, 00:51

On se iz reprezentacije moze udalji radi dvije stvari.
1. Ako igra lose i ako selektor nije zadovoljan sa njim, kao i bilo koji drugi igrac.
2. Radi ovog sto nepotrebno ulazi u raspravu sa navijacima, bio u pravu ili ne, i na taj nacin kvari atmosferu.

Radi tetovaze ne moze biti izbacen, sve dok je drzava ovakva kakva jeste.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 nov 2018, 00:57

Ljaljic koji je Bosnjak i nije želio da pjeva "Bože pravde" a primoravan je na to ekspresno je otjeran ko zadnji ker iz srbijanske repke,mogu mislit samo sta bi hrvati uradili nekom da istetovira granice RSK il' napise recimo KNIN čirilicom ......jedino bosnji aka "kockasta glava" nista ne smeta....štaš,gine momak na terenu....naravno on gine zbog repke a ne svoje licne promocije....e moje levatine,malo je vama jedan rat bio,meni se cini.....j e b o li vas ovaj č e t n i k u pakšu rutavi....nek nas kandjija onako inteligentan ljubim mu malu maturu sto ima....imate li imalo dostojanstva il' ce te se vazda savijati....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 21 nov 2018, 01:05

Evander je napisao/la:On se iz reprezentacije moze udalji radi dvije stvari.
1. Ako igra lose i ako selektor nije zadovoljan sa njim, kao i bilo koji drugi igrac.
2. Radi ovog sto nepotrebno ulazi u raspravu sa navijacima, bio u pravu ili ne, i na taj nacin kvari atmosferu.

Radi tetovaze ne moze biti izbacen, sve dok je drzava ovakva kakva jeste.
Kakva je drzava?

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 21 nov 2018, 01:05

staragarda je napisao/la:Ljaljic koji je Bosnjak i nije želio da pjeva "Bože pravde" a primoravan je na to ekspresno je otjeran ko zadnji ker iz srbijanske repke
Pa ja koliko se sjecam da su njihovi mediji lincovali Mihajlovica zbog te odluke i simpaticno ga prozvali pjevacem. Na kraju je taj isti Mihajlovic otjeran ko ker, a Ljajic dan danas uredno igra za Srbiju. Ako ces vec pricati, prepricaj do kraja kako je bilo, bez da navodis vodu na mlin toj 'gdje ti je ponos bosnjooo' argumentaciji.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 21 nov 2018, 01:06

Nosi **** sto dalje

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 nov 2018, 01:07

Ovdje su najvise krivi mediji koji ovako s vremena na vrijeme naprave senzacije cim se bore za svoje interese. Mediji su potpuna suprotnost novinarstvu i rade protiv novinarstva. Protezanjem odredjenih prica im daju na vaznosti, a u citaocima izazivaju ljutnju.

Drugi krivac je Vranjes koji kao i dosta profesionalnih sportista u modernom dobu ne zna koristiti drustvene mreze. Momak ocito nije bas pametna glava i ne zna da suti te mu je to problem. On ovdje ni ne prica o nekom nacionalizmu, a za dres drzave se maksimalno bori. Problem je sto bez potrebe ulazi u te price.

Ove trece ne mogu kriviti uopste. A to su navijaci. Ne bih pravio podjele, svi navijaci BIH su velike patriote koji izuzetno vole reprezentaciju i drzavu. Neki imaju rane iz proslosti i svoju viziju drzave kakva treba biti i sta je moralno, a sta ne. I tu im se nema sta reci. Moje misljenje je da dosta ljudi u ovoj reprezetaciji ima svoje uporiste gdje iskazuje ljubav prema BIH kada vec ne moze na drugim poljima, a sa druge strane na ovu reprezentaciju svi drzavljani BIH polazu pravo iako 50% njih ova reprezentacija ne zanima. Samim tim niko nema slobodu da nekom nesto zabrani i ukloni ga iz citave price. Ovo je ipak na papiru reprezentacija svih, a u praksi ima podrsku Bosnjaka/Bosanaca(ostalih). Uz to mi izgleda kao da Vranjes ima podrsku kolega iz reprezentacije.
A sa druge strane ocekivati da se izvini nema sanse jer odmah bi se nasao na osudi ljudi iz svog entiteta.

Uglavnom meni od svega su najgori mediji, ne novinari vec mediji koji nemaju veze sa novinarstvom vec se bore za klikove i pare.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 nov 2018, 01:09

Kajzer10 je napisao/la:Kakva je drzava?
Takva da u njoj postoji legalni entitet Republika Srpska.
Voli te tvoje Sarajevo.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 21 nov 2018, 01:16

Virtu4l je napisao/la:
Kajzer10 je napisao/la:Kakva je drzava?
Takva da u njoj postoji legalni entitet Republika Srpska.
slika
Tacno i ja tu ne sporim nista.

Ipak, Ognjen je otisao korak dalje i upustio se u neke mape koje postoje iskljucivo u glavama i kabinetima ljudi koji propagiraju separatizam.
slika
Toliko o necem legalnom i vasem Ustavu.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 21 nov 2018, 01:18

Ja imam prijatelja Srbina , on je igrao za nasu repku kada niko od Srba nije smio pomisliti da igra .. roditelji mu u tom momentu zivjeli u rs .. momak jedino sto je trazio da ne nosi zastavu ili da ga neko uslika sa zastavom da ne bi roditelji imali problem .. nije pravio skandale ,radio svoj posao , BiH smatrao svojom drzavom. Dok ovaj papak se kladio da ce uraditi tetovazu i zayebavati raju po Sa.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 nov 2018, 01:24

Kajzer10 je napisao/la:Ipak, Ognjen je otisao korak dalje i upustio se u neke mape koje postoje iskljucivo u glavama i kabinetima ljudi koji propagiraju separatizam.
I opet ga niko nema pravo otjerati iz reprezentacije zbog tetovaže. Da, mi to shvatamo kao uvredu ili provokaciju, ali kada bi ga zbog toga otjerali, morali bi praviti Bošnjačku reprezentaciju.

Ovo je svakako idealna prilika da ga se makne iz tima, ne zbog tetovaže, već zbog provociranja navijača.
Voli te tvoje Sarajevo.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 21 nov 2018, 01:28

A sta cemo sto je tetovaza smetala nekim Bosnjacima igracima ( znam pricu 100% istina ).. igraci koji su dali mnogo vise nego ovaj papak .. jel to oni zasluzuju .. zato su pametni i povukli se .. i znam sto je ostao ovaj papak .. nije zbog zasluga sigurno

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 nov 2018, 01:35

mire96 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Ljaljic koji je Bosnjak i nije želio da pjeva "Bože pravde" a primoravan je na to ekspresno je otjeran ko zadnji ker iz srbijanske repke
Pa ja koliko se sjecam da su njihovi mediji lincovali Mihajlovica zbog te odluke i simpaticno ga prozvali pjevacem. Na kraju je taj isti Mihajlovic otjeran ko ker, a Ljajic dan danas uredno igra za Srbiju. Ako ces vec pricati, prepricaj do kraja kako je bilo, bez da navodis vodu na mlin toj 'gdje ti je ponos bosnjooo' argumentaciji.
Jest tako je bilo sve... Srbi su poznati po multikulturalnosti i toleranciji :urnebes: :urnebes: ....sine,Mire.... Mihajlović je otjeran zbog rezultata a ne zbog nekog malog bosnje....da je imao rezultat stali bi novinari iza njega i jos bi trazili da siroti ljaljic istetovira Srbiju preko ledja....to isto ko onaj defektaš sto je potpisao za KK Zvezdu i svaki dan se Ciganima uvlačio u pakaš kako mu je to ostvarenje sna a oni zbog njega bojkotovali tekme plus mu na svakom koraku j e b a v a l i rod balijski :urnebes: :urnebes: .... Srbija se digla protiv cigana tada,jel da :rol:

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 21 nov 2018, 01:39

staragarda je napisao/la:
mire96 je napisao/la:
Jest tako je bilo sve... Srbi su poznati po multikulturalnosti i toleranciji :urnebes: :urnebes: ....sine,Mire.... Mihajlović je otjeran zbog rezultata a ne zbog nekog malog bosnje....da je imao rezultat stali bi novinari iza njega i jos bi trazili da siroti ljaljic istetovira Srbiju preko ledja....to isto ko onaj defektaš sto je potpisao za KK Zvezdu i svaki dan se Ciganima uvlačio u pakaš kako mu je to ostvarenje sna a oni zbog njega bojkotovali tekme plus mu na svakom koraku j e b a v a l i rod balijski :urnebes: :urnebes: .... Srbija se digla protiv cigana tada,jel da :rol:
Jbg ateista se nije smio kurciti preko drustvenih mreza nego smislio da je ateista ;)
Zadnja izmjena: TMmanija2012, dana/u 21 nov 2018, 01:44, ukupno mijenjano 1 put.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 21 nov 2018, 01:42

Glupo je diskutovati o ovim stvarima. Momak odrađuje posao jako dobro u reprezentaciji. Ne znam čemu konstantno potenciranje tetovaže i slično... Bezveze mi je sve to. Imamo sad lijepu atmosferu, ali šta bi Bošnjo drugo nego palamudio o nečemu... Mi nismo Srbija da imamo državu sa preko 83% stanovništva jedne nacionalnosti pa da možemo nametati nešto. Dok god ne ostvarimo apsolutnu većinu u državi nama je da prihvatimo ono što imamo. To dobro zapamtite.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 21 nov 2018, 01:44

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Glupo je diskutovati o ovim stvarima. Momak odrađuje posao jako dobro u reprezentaciji. Ne znam čemu konstantno potenciranje tetovaže i slično... Bezveze mi je sve to. Imamo sad lijepu atmosferu, ali šta bi Bošnjo drugo nego palamudio o nečemu... Mi nismo Srbija da imamo državu sa preko 83% stanovništva jedne nacionalnosti pa da možemo nametati nešto. Dok god ne ostvarimo apsolutnu većinu u državi nama je da prihvatimo ono što imamo. To dobro zapamtite.
Upravo je tvoj post ono što bi napisao glupi, stereotipni Bošnjo kojeg prozivaš.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 21 nov 2018, 01:45

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Glupo je diskutovati o ovim stvarima. Momak odrađuje posao jako dobro u reprezentaciji. Ne znam čemu konstantno potenciranje tetovaže i slično... Bezveze mi je sve to. Imamo sad lijepu atmosferu, ali šta bi Bošnjo drugo nego palamudio o nečemu... Mi nismo Srbija da imamo državu sa preko 83% stanovništva jedne nacionalnosti pa da možemo nametati nešto. Dok god ne ostvarimo apsolutnu većinu u državi nama je da prihvatimo ono što imamo. To dobro zapamtite.
Dok je takvih Bosnja pisace nas razni Vranjesi :thumbup:

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 21 nov 2018, 01:48

TMmanija2012 je napisao/la:
Dok je takvih Bosnja pisace nas razni Vranjesi :thumbup:
Ja bih najsretniji bio da je ovo Republika BiH, država kakvu smo uvijek htjeli i za koju mi je mnogo članova porodice na Ahiret u drugoj deceniji života preselilo.

Vi ne želite prihvatiti opšte činjenice. A činjenice su da smo prisiljeni živjeti u ovakvoj državi, državi gdje je većina manja od makovog zrna.

Nemam volje pisati uvijek o istim stvarima. Dok god ne budemo imali bošnjačku nacionalnu državu ovako će biti. Ne možemo mi diktirati nekome koga će zvati sve dok taj isti odrađuje posao na terenu kako treba.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 nov 2018, 01:48

O Bože :facepalm:
Nista onda....kad slucajno nekad zabije gol taj tvoj Ogi nek obuce majicu nekog ratnog zločinca ispod dresa....valja nam prihvatiti jbg :facepalm: :rol: ....i vidim,na kraju opet neke "bosnje krive" :tokralju:

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.