A vidim ono za Borac sam baš pogodio

Tooooooop
Dobro sam ja ipak, samo sam pomiješao Priganicu i Emira Delića
Jeste
Arena sport BiHtatastrumf je napisao/la: ↑09 nov 2019, 16:15Ima li neko link za Zrinjski TC da vidimo taj vaterpol
To za svaki prijenos nekad u budućnosti
Hajd bolje ista nego nista
Jeste bio derbi u BHRT HD prijenosu, a ovo je pravi HD prijenos. Razlika postojiRadmilo87 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 08:12Uvijek je derbi bio u HD-u sto se tice Moje TV, prije utakmice posebna uvodna emisija, poslije prijenos press konferencije
Gledam sad kvalitet slike i opste kvalitetu prijenosa, na zavidnom i vrhunskom nivou, ovako kada budu sve utakmice od naredne sezone imacemo najbolje popracenu ligu u ovom dijelu Evrope, sve utakmice u live hd. prenosu![]()
Samo komentator Priganica prica za sebe, ako je vec navijac Sarajeva onakvo komentarisanje i siljenje Slobodi je nepotrebno, iritantan i odvratan lik u svakom smislu, a tek onaj balavac sa terena, isprovocira Amara prvenstveno zato sto je kao novinar nepismen i ne zna se izraziti, ispade Amar provocira domace navijace svojim postojanjem![]()
Trenutno korisnika/ca: Argentina, dark44, Direktorcic, Hrammm1921, Mostarska, N3R3D, Noke995 i 50 gostiju.