Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Veliki trener, ni SAF mu nije ravan.Zukanovic je napisao/la:
što ti za Federrera navijaš ako frajer nije bosanacdelinjo je napisao/la:ja ne znam zasto ti iz dijaspore pises na portaliha iz BiH ...ovo nije tvoje buraz....ovdje dodjes na odmor potrosis 100 KM i odes....navijaj simpatisi zemlju u kojoj zivis...najgrlatiji u blacenju Amara ste bas vi dijasporci,i svega sto dolazi iz ove drzave....ok pitare i zukanovica ne racunam ...oni su ugrozena vrsta
Kao i sta su radili Ibisevic, Medunjanin, Misimovic ....Vucevich je napisao/la:Opet ovaj delinjo napada dijasporu
A sta to Pjanic, Begovic, Kolasinac, Besic, Kodro, Bicakcic, Djumic, Lulic, Salihovic rade u reprezentaciji?![]()
Zeljo igrao trece pretkolo LS i trece pretkolo EL Amar je bio dvije sezone u Kataru prvu sezonu je dosao i izvukao klub od ispadanja drugu sezonu je jedva ostao mislim na gol razliku trecu sezonu nakon tri ili cetri kola dobio je otkaz, prica se da je za te dvije godine zaradio dobre pare al vi u dijaspori mozda znate bolje a mozda i ne jer ovo je Katar a ne Svedska Danska Novi Zelend itd.mire96 je napisao/la:Ovima koji kazu da dijaspora nije nista napravila u reprezentaciji, samo bih htio pitati na koliko takmicenja su se plasirali ovi premijerligasi sa svojim klubovima? Hvala unaprijed! Ako mozete reci i ko je vodio repku zadnjih 7 godina, neki tamo rvat ili domaci strucnjaci, bio bih zahvalan
I na kojem mjestu je Amarov klub zavrsio u zadnjoj sezoni koju je on vodio? Opet hvala
Ok je primiti 4 od Irske, ali nije ok izgubiti od Plzena. Irska jeste jaca od Azerbejdzana, ali opet nije tolika razlika. Isto je i sa danasnjom Norveskom i Ceskom. Pa se opet Amar pljuje, a Robi uzdize.JavierBosnia je napisao/la:Razlika je to sto je Robi vodio jedan Azerbejdzan i opet pravio sasvim solidne rezulzate po evropi, norveska, ceska, sjeverna irska, sve su to jace reprezentacije od azerbejdzana i opet se borio sa njima.
Sa druge strane i ovaj se u kataru borio da ga svi nabijaju nogom, a u zelji je napravio nesto jer je tada zeljo svakako bio najjaci klub u drzavi, sa par konkurenata. Da je GOSK vodio pa osvajao tih 11 titula koliko vec pa hajd, ali voditi uvijek slavnog i jakog zelju..
Samo amateri poput tebe mogu trenera amatera dizati u nebesa. Kolko ono nastupa ima tvoj amaterski klub u ligi sampiona pod vodstvom amatera amara?delinjo je napisao/la:ja ne znam zasto ti iz dijaspore pises na portaliha iz BiH ...ovo nije tvoje buraz....ovdje dodjes na odmor potrosis 100 KM i odes....navijaj simpatisi zemlju u kojoj zivis...najgrlatiji u blacenju Amara ste bas vi dijasporci,i svega sto dolazi iz ove drzave....ok pitare i zukanovica ne racunam ...oni su ugrozena vrsta
Aha, aha, znaci pretkola su u pitanju, a ne ono pravo takmicenje sa grupama znaci? Ako cemo racunati pretkola, onda izgleda da je Tre Penne cesci ucesnik Lige Prvaka od jednog Schalkeasvrakino1921 je napisao/la:Zeljo igrao trece pretkolo LS i trece pretkolo EL Amar je bio dvije sezone u Kataru prvu sezonu je dosao i izvukao klub od ispadanja drugu sezonu je jedva ostao mislim na gol razliku trecu sezonu nakon tri ili cetri kola dobio je otkaz, prica se da je za te dvije godine zaradio dobre pare al vi u dijaspori mozda znate bolje a mozda i ne jer ovo je Katar a ne Svedska Danska Novi Zelend itd.mire96 je napisao/la:Ovima koji kazu da dijaspora nije nista napravila u reprezentaciji, samo bih htio pitati na koliko takmicenja su se plasirali ovi premijerligasi sa svojim klubovima? Hvala unaprijed! Ako mozete reci i ko je vodio repku zadnjih 7 godina, neki tamo rvat ili domaci strucnjaci, bio bih zahvalan
I na kojem mjestu je Amarov klub zavrsio u zadnjoj sezoni koju je on vodio? Opet hvala
i jos Zeljo je napravio dva transfera od po 500 000eura bez da su ti igraci vidjeli reprezentaciju BiH ili vasu Dijasporsku reprezentaciju
Zukanovic je napisao/la:Nismo mi krivi sto nema nista iz 2017
jedan iz Dubrovnika pita se za sve kazu da i novinare zna nabit nogom u zadnjicu kad mu dode ona znas dijasporskamire96 je napisao/la:Aha, aha, znaci pretkola su u pitanju, a ne ono pravo takmicenje sa grupama znaci? Ako cemo racunati pretkola, onda izgleda da je Tre Penne cesci ucesnik Lige Prvaka od jednog Schalkeasvrakino1921 je napisao/la:Zeljo igrao trece pretkolo LS i trece pretkolo EL Amar je bio dvije sezone u Kataru prvu sezonu je dosao i izvukao klub od ispadanja drugu sezonu je jedva ostao mislim na gol razliku trecu sezonu nakon tri ili cetri kola dobio je otkaz, prica se da je za te dvije godine zaradio dobre pare al vi u dijaspori mozda znate bolje a mozda i ne jer ovo je Katar a ne Svedska Danska Novi Zelend itd.mire96 je napisao/la:Ovima koji kazu da dijaspora nije nista napravila u reprezentaciji, samo bih htio pitati na koliko takmicenja su se plasirali ovi premijerligasi sa svojim klubovima? Hvala unaprijed! Ako mozete reci i ko je vodio repku zadnjih 7 godina, neki tamo rvat ili domaci strucnjaci, bio bih zahvalan
i jos Zeljo je napravio dva transfera od po 500 000eura bez da su ti igraci vidjeli reprezentaciju BiH ili vasu Dijasporsku reprezentacijuNego, jel to znaci da nisu nijedno takmicenje igrali? Koje iznenadjenje :O
Hvala na informaciji, ali ne zanima,me bas koliko je Amar zaradio para. To je njegova privatna stvar, mene su samo rezultati zanimali. Opstao na gol razliku znaci i nedugo kasnije dobio otkaz. Tako sam i mislio
Sto ne rece da imaju dvije reprezentacije jbt, mogli su kakvu prijateljsku igratiKo vodi ovu dijasporsku?
Bravo!hz1987 je napisao/la:AMAR OSIM
Teams managed
2001–2003...Željezničar
2006–2007...JEF United Chiba (Japan)
2009–2013...Željezničar
2014–2016...Al Kharaitiyat (Qatar)
ROBERT PROSINECKI
Teams managed
2004–2005 Zagreb
2006–2010 Croatia (assistant)
2010–2012 Red Star Belgrade (Serbia)
2012–2013 Kayserispor (Turkey)
2014–2017 Azerbaijan
Robi bio asistent selektora u Hrvatskoj, bio selektor Azerbejdzana, vodio 2 ozbiljna kluba u karijeri.
Amaru jedina referenca Zeljeznicar i to do prije 5 godina.
Pametnom dosta.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], General505 i 15 gostiju.