FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Olić definitivno najbolji igrač Bayerna. Koja eksplozivnost, trka, brzina, konjska pluća. Bez njega je 50posto slabija momčad, što su uostalom pokazale igre Bayerna dok je bio povrijeđen.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
Nedozvoljena pozicijoOffside je napisao/la:Olić definitivno najbolji igrač Bayerna. Koja eksplozivnost, trka, brzina, konjska pluća. Bez njega je 50posto slabija momčad, što su uostalom pokazale igre Bayerna dok je bio povrijeđen.

Davno sam ja reko, otisao Haso...dobili smo novog Hasu

Vom Jäger zum Gejagten
Vjerovatno nisi upoznat sa kvalitetima izvodjenja penala Butta.Wolverine je napisao/la:Svaka cast na hrabrosti Bayerna. dati golmanu da puca penal u utakmici godine.
Sta je Bavarci? Jel vam vruce?
Raskomotite se.
Nego, gdje mi je secer?

Nego, gdje mi je secer?

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Zar mislite da Juventus može da odigra dva loša poluvremena. Grdno se varate, koliko smo šansi samo imali a nigdje gola, jeste bio jedan, ali kao da i nije, jer su i oni zabili.
Nada posljedna umire. Oliću izvini što sam sumnjao u tvoje kvalitete, ali Vukova cccccc.
Nada posljedna umire. Oliću izvini što sam sumnjao u tvoje kvalitete, ali Vukova cccccc.
Gdje gledate utakmicu, ima li kakav link? Hebem ti novu tv i njihovo zatamnjenje
Gledo sam Vukove prvo poluvrijeme, sad cu se peglat sa streamovima pa makar moro F5 pritiskat svakih 10 sekundi.

- rob do bagro
- Kontakt:
Da nema onog Legrotaljea primili bi jos par golova
Zato kad sad udje Nizozem ima da posize
@Ribery http://www.iraqgoals.net/ch1.html
Zato kad sad udje Nizozem ima da posize

@Ribery http://www.iraqgoals.net/ch1.html
Zadnja izmjena: rob do bagro, dana/u 08 dec 2009, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Dobro je da utrpase taj gol, ne smijem ni pomislit sta bi bilo u drugoj polutki sa minusom na kontu i jos ofanzivnijom igrom. Robben mora odmah uci, ja se samo nadam umijesto Pranjica.
Ljudi, imamo ih...valjda ce fortuna biti na nasoj strani.
Ljudi, imamo ih...valjda ce fortuna biti na nasoj strani.
Vom Jäger zum Gejagten
Ja preko satelita na Novoj, ali ponudio ti je rob kamaru linkova na proslim stranicama.ribery je napisao/la:Gdje gledate utakmicu, ima li kakav link? Hebem ti novu tv i njihovo zatamnjenje![]()
Gledo sam Vukove prvo poluvrijeme, sad cu se peglat sa streamovima pa makar moro F5 pritiskat svakih 10 sekundi.
Vom Jäger zum Gejagten
u kuhinjiTrasimaco je napisao/la:Nego, gdje mi je secer?

vjerujem da ce robben uci umjesto pranje, ali kogauvesti kad nam ola do 70-e ispuse ko dusica

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Pa kad budemo vodili, ulazi Lepi Breno umijesto Ole, da se igra Talijanasecer je napisao/la:u kuhinjiTrasimaco je napisao/la:Nego, gdje mi je secer?kesici
secernici
![]()
vjerujem da ce robben uci umjesto pranje, ali kogauvesti kad nam ola do 70-e ispuse ko dusica

Vom Jäger zum Gejagten
Poulsen umjesto Del Piera 

-
- Kontakt:
Ivicaaaaaaaaaaa Oliiiiiiiiiicc
e moj ferrara 1:2Madafaka je napisao/la:Poulsen umjesto Del Piera

- rob do bagro
- Kontakt:
OLaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
1:2
1:2
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
OLIĆ

OLIĆ

Sent from my Philips Smart TV.
Ja sam ateista pa ću reći Olić je BOG. Izvinite vi vjernici, ja sam svakako u haram poziciji, za mene nema spasa.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
- bistrikboy
- Kontakt:
Nece link da pokrene stream,ako neko ima neki link nek baci!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Kakav je gol pricajte mi ba, umrijecu. Ne radi ovi linkovi aaaaaaaaaaaaaaaa
Bravo Ola majstoreeee

Bravo Ola majstoreeee
samo da ne primite.. sto manje talijana u osmifinala to je bolje za nogomet
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl