Culi smo za tebe,nemoj vise

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Jest k'o i za Begsona.Sheyi je napisao/la:@harishp
Culi smo za tebe,nemoj vise
Djesi Nemanja .....KusturicaMonolog je napisao/la:
Baboitata + Harishp u novom nastavku serije "Trollajmo Begovicevu temu".
1. pogresno sam se izrazio, ali za ekipe tipa Stoke, Blackburn, Swansea... poraz od 1-0 je zadovoljavajucibaboitata je napisao/la:Vecu glupost odavno nisam procitao...el-fighter je napisao/la:Stoke je imao igraca manje 65 minuta i ovaj rezultat ih moze zadovoljiti. Poraz od 1-0 na SB je dobar rezultat za skoro svaku ekipu, tako da nema potreba da odmah napadamo Begovica i da ga pljujemo. Pa ne moze ni on svaku utakmicu bez primljenog gola zavrsiti.
Hajde p........, ohani malo, kakav trol...rekao sam svoje misljenje o Begovicevoj utakmici protiv Chelzija, a ti uletio sa "nepismeni trolovi' i jos kejekvim budalstinjama. Je li se to ne moze recio kako sam ja vidio utakmicu i ono sto je Begovic pakazao na istoj. Da ponovim imao je CETIRI greske koje se ne smiju dogadjati nitijednom golmanu. Ovaj put nije bio kaznjen, a ko zna kada moze biti sa takvom odbranom. U Stokeu moze tako braniti svaki put, li u reprezentaciji takve greske ne smiju biti tolerisane. Pored tih gresaka imao je jednu odbranu koju bi skoro svaki golman bez problema imao, i jednu dobru odbranu nakon slobodnog udarca. Moze se reci da jet a odbrana bila na nivou rep[rezentativnog golmana. STA TEBI TU NIJE JASNO? IMali neko ovdje da ovoga tipa upozori, umjesto da se ponasa normalno, on je glavni i kolovodja svih negativnosti zbog kojih ovaj forum pada na niske grane. Prostak, koji ulijece ni pitan ni pomenut i ljude naziva nepismenima i trolovima. Da ne pisem druge postove, samo bi primjetio bolesnu zlobnost kod pojedinaca koji se SVJESNO sluze gadurijama trazeci neko poredjenje gdje ga nema inemoze biti. Oni bi ponovo u socijalizam...radnicki svavjet iostale gluposti. Susic je izjavio da je ODOBRIO DZEKI da ne ide u SAD i tu je kraj price. Trebo bi isto tretirati Dzeku i balonju koji jos nije ni poceo igrati za reprezentaciju BiHMonolog je napisao/la:
Baboitata + Harishp u novom nastavku serije "Trollajmo Begovicevu temu".
Zasto lazes - nisam se pretrgo ucescem na ovoj temi, bar ne u zadnje vrijeme prije ovoga bloka....Hoces li da budes sarkastican sa Fulerom i ostalim...jer ja to nisam nigdje pomenuo. Ono sto sam rekao (mozes se uvijke vratiti i pogledati) o njegovim odbranama na ovoj utakmici reci ce ti svako ko je istu gledao. Molim da se izdvoji sta nije tacno. Ovo drugo,nije za rasprave, ja totako osjecam i to je moje pravo. Svako onaj ko je ucjenjivao BiH je za mene pusaona, ljudski otpad i nikakva osoba. Ako je vrhunski sportista, ili neki drugi strucnjak i BiH moze imati koristi od njega, neka ga.Ali meni ce zauvjek biti upamcen po onome sto sam naveo, i nikada nemoze imati normalan tretman. To sam ja. a kako vec rekoh, drugim ne sporim da budu drugaciji. Imo u menie komsija koji kaze da je gledajuci sudjenje i Karadziceve argumenta u stvari shvatio da ni Karadzic nije ono "kako su nas bombardovali informacija" te da mu je slusajuci obadvije strane missljenje malo uzdrmano....Boze moj, sta mogu,nisam ga mogao ubiti, ali od toga dana apslolutno svaki kontakt je prekinut. Hocu da kazem, neka svako ima svoje misljenje, sve dok je ono receno nekakvim normalnim jezikom, za mene je OK. A ne da dodje jedan primitivac i proglasi te trosom i nepismenim zbog tvoga misljenja i opisa onoga sto si vedio. Bezobraznik.el-fighter je napisao/la:1. pogresno sam se izrazio, ali za ekipe tipa Stoke, Blackburn, Swansea... poraz od 1-0 je zadovoljavajucibaboitata je napisao/la:Vecu glupost odavno nisam procitao...el-fighter je napisao/la:Stoke je imao igraca manje 65 minuta i ovaj rezultat ih moze zadovoljiti. Poraz od 1-0 na SB je dobar rezultat za skoro svaku ekipu, tako da nema potreba da odmah napadamo Begovica i da ga pljujemo. Pa ne moze ni on svaku utakmicu bez primljenog gola zavrsiti.
2. odavno nisam vidio veceg negativca na ovoj temi, po tebi je Begovic kriv sto je Fuller dobio crveni, sto su jucer izgubili, sto su ispali iz EL i sto Stoke nece osvojiti titulu ni ove godine...
Ohladi malo.
Ti ces se usrati od tih kokica.storm_raider je napisao/la:
Bujrum, uzmi i ti malo i uzivaj u predstavi.harishp je napisao/la:Ti ces se usrati od tih kokica.storm_raider je napisao/la:
Upravo tako.Borg je napisao/la:Asmir Begović je najbolji golman iz BiH nakon Envera Marića
Tačka.
Isto,kao i kod deminera, greska je sastavni dio tog zanimanja.el-fighter je napisao/la:Al ebiga, on je imao 4 greske na utakmici protiv Celzija, koje se ne smiju desavati reprezentativnom golmanu. Svi igraci grijese, Beg je mozda imao par gresaka protiv Celzija, ali to je sastavni dio sporta.Borg je napisao/la:Asmir Begović je najbolji golman iz BiH nakon Envera Marića
Tačka.
harishp je napisao/la:Isto,kao i kod deminera, greska je sastavni dio tog zanimanja.el-fighter je napisao/la:Al ebiga, on je imao 4 greske na utakmici protiv Celzija, koje se ne smiju desavati reprezentativnom golmanu. Svi igraci grijese, Beg je mozda imao par gresaka protiv Celzija, ali to je sastavni dio sporta.Borg je napisao/la:Asmir Begović je najbolji golman iz BiH nakon Envera Marića
Tačka.
Sa ionako nam tankom odbranom,daleko smo mi od tog luksuza zvana greska golmana.
Kod nas je sve ''eksplozivno'' to jest minirano u repci,zato i poredim.AÐ_Official je napisao/la:harishp je napisao/la:Isto,kao i kod deminera, greska je sastavni dio tog zanimanja.el-fighter je napisao/la:
Al ebiga, on je imao 4 greske na utakmici protiv Celzija, koje se ne smiju desavati reprezentativnom golmanu. Svi igraci grijese, Beg je mozda imao par gresaka protiv Celzija, ali to je sastavni dio sporta.
Sa ionako nam tankom odbranom,daleko smo mi od tog luksuza zvana greska golmana.![]()
Bolan nebio, jesi li ti svjestan sta poredis? Golmana(fudbal) i deminera sto radi sa eksplozivima
![]()
To je Asmir kriv sto nam je odbrana tanka? I to nije ljudsko nikako da jedan sportista napravi gresku. A ja, ako me sjecanje sluzi, sigurno tvrdim da Asmir u dosadasnjoj reprezentativnoj karijeri je napravio dvije greske.
1. Protiv Gane kad je lopta odskocila ispred njega.
2. U zadnjim kvalifikacijama nesporazum sa Spahicem.
On je golman sjajnih kvaliteta i kad on brani ja nemam straha za njega, samo se brinem hoce li ga odbrana izdat(kao protiv Portugala). Konacno imamo golmana kojem osnovna stvar nije pravit finte protiv protivnickih napadaca, i lagat da je zdrav kad ustvari nemoze da se krene kako treba.
Dugo nam ziv i zdrav bio, Asmire. Golman i covjek bez mrlje.
Ruku na srce sa Hasagicem bi kud ikamo imao vece sanse da odbrani taj penal.Uostalom k'o je deset godina skidao lopte.Tada niko se nije zalio na Kenanagrgr je napisao/la:Alaj vi pricate gluposti , boljeg golmana necemo nit mozemo imati Asmir je odlican . Jedete **** ,o Spahicu ne bi ni pricali da je napravio penal koji nas je eliminiso da Begovic nije skino 2 cista gola. Pricam o slobodnim udarcima od kojih je pri jednom udarcu loptu skrenuo u precku , ruku na srce kolko god ga volim Hasagic se ne bi pomaknuo sa linije pri onom sutu a da ne pricam o Sehicu il nekim slicnim. Mante gluposti i suplje price o tome ko je htio i ko nije htio igrat reprezentacija BiH bez obzira kolko smijesno i neprofesionalno zvucalo makar trenutno ne moze sebi priustit luksuz da otjera Begovica radi toga sto se on ponjeo neprofesionalno , jos je mlad.
Trenutno korisnika/ca: 231983, CAGarfia, Sheyi, zastitaIdentiteta i 25 gostiju.