veceras igramo bez : Starkea,Alabe,Badstubera,Boatenga,Müllera,Ribérya,Robbena i Lewandowskog, a u prvi tim su pozvani Lukas Görtler & Rico Strieder iz drugog sastava
veceras lagano i bez zivciranja ,a onda sva koncentracija prema kataloniji...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
don_burza je napisao/la:Još uvijek forumom odzvanja antologijska recenica "Hegemonija je čučnula"
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imal' Breno klub, mogao bi on umjesto Dantea?R32 je napisao/la:A ne, a vi ste tada bili jos gori nego sada, bili ste ubijedjeni u prolaz.
Nego gledam Ottl nema kluba, mogli bi ga vratiti![]()
A evo izgleda ni Lell
ma pise navodno da je sve dogovorio sa Bayernom i da transfer moze propasti samo ako se dva kluba ne budu mogli dogovoriti oko obestecenja..cak sta vise tz je uzeo kao izvor neke kosovarske novine..tako da mislim da nema od tog nistaNerminovic je napisao/la:čitam i ne vjerujem, tz piše da je xhaka iz borusije potpisao sa bayernom
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma Messi je Messi, ono unikat. Al' najgladniji će bit' Suarez. Igračina koja ima mizeran broj trofeja u odnosu na svoju klasu, nešto k'o Marco Reus, te će da grize sve redom kako bi savlad'o Noera. Naši štoperi moraju bit' pametni te ga probat' isprovocirat' da napravi neku glupost.FranckRibery je napisao/la:evo i ja citam ovo za slezenu i ne vjerujem hahahaa sto se tice leverkusena nek bude kako bude, samo nek se dobro spreme za barcu
evo gledam ih protiv cordobe pola sata pate se s njihovim kontrama, nesto slicno smo i mi imali problem prosle sezone, tanki su u odbrani skroz... ljudi im igraju duboko odbranu i tesko im je probit... malo messija zatvorili i nigdje ih zasad nema ... po meni i sa ovakvom ekipom ih mozemo proci
Samo da Riki ostane zdravorionFCB je napisao/la:Vratio se Rikiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
Igraju još, 78, minut, 5:0 vode xDBayern@heart je napisao/la:Kako je Barsa danas igrala nisam gledao ili još igra
Znači ispucali su seorionFCB je napisao/la:Igraju još, 78, minut, 5:0 vode xDBayern@heart je napisao/la:Kako je Barsa danas igrala nisam gledao ili još igra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.