Vrijedi, sa 2 godine ugovorom, jos 2-3 nastupa za repku i cjenkanje nase upraveSarajlijc@ je napisao/la:Realno nije Sesar ni mlad toliko, gazi u 24-u. Ali ipak mislim da vrijedi bar 300

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vrijedi, sa 2 godine ugovorom, jos 2-3 nastupa za repku i cjenkanje nase upraveSarajlijc@ je napisao/la:Realno nije Sesar ni mlad toliko, gazi u 24-u. Ali ipak mislim da vrijedi bar 300
Vidim nisi odgovorio na pitanje pa te još jednom molim da mi kažeš koliko si puta glledao Alivodića pa kažeš da bi njega najviše volio da dodje ?samosarajvo je napisao/la:Vrijedi, sa 2 godine ugovorom, jos 2-3 nastupa za repku i cjenkanje nase upraveSarajlijc@ je napisao/la:Realno nije Sesar ni mlad toliko, gazi u 24-u. Ali ipak mislim da vrijedi bar 300
Sam Saviola se zauzeo a i Santa Cruz je rekao da ce pomoci samo da dovedu Saida,na kojem vi levelu zivitefranklampard8 je napisao/la:Malaga je u pitanju 100%Head je napisao/la:Malaga je u igri takodjer.3r0X je napisao/la:ako je espanyol najbolji od svih klubova sto ga traze,ne znam sto je on spominjao da ce preci u neki klub iz lige petice koji igra ligu sampiona...
Nisam rekao da bi najvise volio njega.Najvise bi volio da ostane Said a dodju Dzakmic,Krunic,Kojasevic i Bilbija.hearts je napisao/la:Vidim nisi odgovorio na pitanje pa te još jednom molim da mi kažeš koliko si puta glledao Alivodića pa kažeš da bi njega najviše volio da dodje ?samosarajvo je napisao/la:Vrijedi, sa 2 godine ugovorom, jos 2-3 nastupa za repku i cjenkanje nase upraveSarajlijc@ je napisao/la:Realno nije Sesar ni mlad toliko, gazi u 24-u. Ali ipak mislim da vrijedi bar 300
Kakav crni Bilbija, u Vojvodini ima inostrane ponude teske i po milon eura a tu je i Partizan u igri, ne bi se momak vracao u BIH sta vam je, a ko bi bila i varijanta neke posudbe to sigurno ne bi bilo Sarajevo vec Borac, tako da je bespotrebna sva priča oko Bilbije.powerplay je napisao/la:Krunić i Bilbija su vrlo vjerovatni, Piksi, čisto sumnjam.
Sigurno da imaju milionske ponude za napadaca koji nije postigao ni jedan gol i jos uz to ima secer.Cisco je napisao/la:Kakav crni Bilbija, u Vojvodini ima inostrane ponude teske i po milon eura a tu je i Partizan u igri, ne bi se momak vracao u BIH sta vam je, a ko bi bila i varijanta neke posudbe to sigurno ne bi bilo Sarajevo vec Borac, tako da je bespotrebna sva priča oko Bilbije.powerplay je napisao/la:Krunić i Bilbija su vrlo vjerovatni, Piksi, čisto sumnjam.
Cisco je napisao/la:Kakav crni Bilbija, u Vojvodini ima inostrane ponude teske i po milon eura a tu je i Partizan u igri, ne bi se momak vracao u BIH sta vam je, a ko bi bila i varijanta neke posudbe to sigurno ne bi bilo Sarajevo vec Borac, tako da je bespotrebna sva priča oko Bilbije.powerplay je napisao/la:Krunić i Bilbija su vrlo vjerovatni, Piksi, čisto sumnjam.
Slazem se da je bolji napadac to niko i ne spori,ali zar ti zaista mislis da ima milionske ponude i da ga trazi Partizan?Kuruz je napisao/la:Zar nije bitno što je bio par puta medju najbolji strelcima BIH lige,što je rešetao za mladu reprezentaciju..
Trenutno je bolji od svejednog napadača što ima Sarajevo pa čak i Željo.
Čovjek nema šećer,kako možete novinarima sve vjerovati.
Trolam temu !?soe je napisao/la:Sigurno da imaju milionske ponude za napadaca koji nije postigao ni jedan gol i jos uz to ima secer.Cisco je napisao/la:Kakav crni Bilbija, u Vojvodini ima inostrane ponude teske i po milon eura a tu je i Partizan u igri, ne bi se momak vracao u BIH sta vam je, a ko bi bila i varijanta neke posudbe to sigurno ne bi bilo Sarajevo vec Borac, tako da je bespotrebna sva priča oko Bilbije.powerplay je napisao/la:Krunić i Bilbija su vrlo vjerovatni, Piksi, čisto sumnjam.![]()
Ako si vec dosao da provaljujes i trollas losu si temu odabrao.
Gdje si vidoviti, pa si siguran da nece doci, ja ne kazem da ce doci ali takve gluposti napisati i lupati, a pritom bez ikakvih pravih informacija, stvarno nidje veze!Cisco je napisao/la:Kakav crni Bilbija, u Vojvodini ima inostrane ponude teske i po milon eura a tu je i Partizan u igri, ne bi se momak vracao u BIH sta vam je, a ko bi bila i varijanta neke posudbe to sigurno ne bi bilo Sarajevo vec Borac, tako da je bespotrebna sva priča oko Bilbije.powerplay je napisao/la:Krunić i Bilbija su vrlo vjerovatni, Piksi, čisto sumnjam.
Covjek je u pravu,pa pored vojvodine koja je 100 godina ispred nasih klubova da se vrati u BiH.Burberry46 je napisao/la:Gdje si vidoviti, pa si siguran da nece doci, ja ne kazem da ce doci ali takve gluposti napisati i lupati, a pritom bez ikakvih pravih informacija, stvarno nidje veze!Cisco je napisao/la:Kakav crni Bilbija, u Vojvodini ima inostrane ponude teske i po milon eura a tu je i Partizan u igri, ne bi se momak vracao u BIH sta vam je, a ko bi bila i varijanta neke posudbe to sigurno ne bi bilo Sarajevo vec Borac, tako da je bespotrebna sva priča oko Bilbije.powerplay je napisao/la:Krunić i Bilbija su vrlo vjerovatni, Piksi, čisto sumnjam.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], boki86, bvsic, CAGarfia, Evander, itatabisine, johntravolta123, keli, MaroonBjelave, mavi, sekac, svabonja, zagorski i 123 gosta.