FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

samosarajvo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la samosarajvo » 06 dec 2012, 00:33

Sarajlijc@ je napisao/la:Realno nije Sesar ni mlad toliko, gazi u 24-u. Ali ipak mislim da vrijedi bar 300
Vrijedi, sa 2 godine ugovorom, jos 2-3 nastupa za repku i cjenkanje nase uprave ;)

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 06 dec 2012, 08:16

samosarajvo je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Realno nije Sesar ni mlad toliko, gazi u 24-u. Ali ipak mislim da vrijedi bar 300
Vrijedi, sa 2 godine ugovorom, jos 2-3 nastupa za repku i cjenkanje nase uprave ;)
Vidim nisi odgovorio na pitanje pa te još jednom molim da mi kažeš koliko si puta glledao Alivodića pa kažeš da bi njega najviše volio da dodje ?
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

dino94
Kontakt:

Post Postao/la dino94 » 06 dec 2012, 08:44

franklampard8 je napisao/la:
Head je napisao/la:
3r0X je napisao/la:ako je espanyol najbolji od svih klubova sto ga traze,ne znam sto je on spominjao da ce preci u neki klub iz lige petice koji igra ligu sampiona...
Malaga je u igri takodjer.
Malaga je u pitanju 100%
Sam Saviola se zauzeo a i Santa Cruz je rekao da ce pomoci samo da dovedu Saida,na kojem vi levelu zivite :lol:

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 06 dec 2012, 09:00

Ma **** to kad Svraka ode u Bayern. Hajde idi uzivaj u svojoj temi i njima pricaj lovacke koje si cuo ovdje. Cao.
1946

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 06 dec 2012, 12:28

hearts je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:
Vidim nisi odgovorio na pitanje pa te još jednom molim da mi kažeš koliko si puta glledao Alivodića pa kažeš da bi njega najviše volio da dodje ?
Nisam rekao da bi najvise volio njega.Najvise bi volio da ostane Said a dodju Dzakmic,Krunic,Kojasevic i Bilbija.
Za njega sam rekao da bi mi bilo drago da dodje jer nije lošiji igrač od Kojasevica, jest nesto stariji.

Gledao sam ga sigurno 4-5 puta direktno na tv-u ove polusezone u utakmicama novog pazara a i po njihovim pricama kako im je daleko najbolji igrac,ponekim video klipovima (koji nisu veliko mjerilo) da se zakljucit.
Ali on je svakako prevelik zalogaj za nas, Vojvodina ga je zapikala.

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 06 dec 2012, 12:48

Velika tuga me spopade kad sam cuo sa Said ide. Mislim da mu jos nije vakat da ide, ....al et...

Cisco
Kontakt:

Post Postao/la Cisco » 06 dec 2012, 12:59

powerplay je napisao/la:Krunić i Bilbija su vrlo vjerovatni, Piksi, čisto sumnjam.
Kakav crni Bilbija, u Vojvodini ima inostrane ponude teske i po milon eura a tu je i Partizan u igri, ne bi se momak vracao u BIH sta vam je, a ko bi bila i varijanta neke posudbe to sigurno ne bi bilo Sarajevo vec Borac, tako da je bespotrebna sva priča oko Bilbije.
S' ljudima ljudski , s' lopovima lopovski.

Kuruz
Kontakt:

Post Postao/la Kuruz » 06 dec 2012, 13:01

Tačno tako Bilbiju i Krunića možete otpisati to su šuplje priče.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 06 dec 2012, 13:04

Jedan kaze njih dvojica najizgledniji, drugi njih dvojica ne dolaze 100%....lud zbunjenog...
Ma mozda dodju skroz neki 3 igraci koji su kvalitetniji od gore nabrojanih...ko ce ti ga znat

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 06 dec 2012, 13:09

Cisco je napisao/la:
powerplay je napisao/la:Krunić i Bilbija su vrlo vjerovatni, Piksi, čisto sumnjam.
Kakav crni Bilbija, u Vojvodini ima inostrane ponude teske i po milon eura a tu je i Partizan u igri, ne bi se momak vracao u BIH sta vam je, a ko bi bila i varijanta neke posudbe to sigurno ne bi bilo Sarajevo vec Borac, tako da je bespotrebna sva priča oko Bilbije.
Sigurno da imaju milionske ponude za napadaca koji nije postigao ni jedan gol i jos uz to ima secer. :D
Ako si vec dosao da provaljujes i trollas losu si temu odabrao :).

Angel1410
Kontakt:

Post Postao/la Angel1410 » 06 dec 2012, 13:11

Cisco je napisao/la:

Iskreno, ne verujem da ce Bilbija u Partizan, sumnjam da bi bio prihvacen od strane navijaca zbog visestrukog sramotnog ponasanja na utakmicama protiv naseg kluba, a i imamo vise igraca na toj poziciji koji su bolji od njega.

Kuruz
Kontakt:

Post Postao/la Kuruz » 06 dec 2012, 13:12

Zar nije bitno što je bio par puta medju najbolji strelcima BIH lige,što je rešetao za mladu reprezentaciju..
Trenutno je bolji od svejednog napadača što ima Sarajevo pa čak i Željo.
Čovjek nema šećer,kako možete novinarima sve vjerovati.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 06 dec 2012, 13:13

Kuruz je napisao/la:Zar nije bitno što je bio par puta medju najbolji strelcima BIH lige,što je rešetao za mladu reprezentaciju..
Trenutno je bolji od svejednog napadača što ima Sarajevo pa čak i Željo.
Čovjek nema šećer,kako možete novinarima sve vjerovati.
Slazem se da je bolji napadac to niko i ne spori,ali zar ti zaista mislis da ima milionske ponude i da ga trazi Partizan?

Cisco
Kontakt:

Post Postao/la Cisco » 06 dec 2012, 13:15

soe je napisao/la:
Cisco je napisao/la:
Sigurno da imaju milionske ponude za napadaca koji nije postigao ni jedan gol i jos uz to ima secer. :D
Ako si vec dosao da provaljujes i trollas losu si temu odabrao :).
Trolam temu !? :? kao sto rekoh sve je istina i tako je kako je a ti se puši ko ćiro, zasto bi momak sa konja na magarca (mislim na ligu) standardan je igrac Vojvodine čak ako nigdje i ne ode opet ostaje u Vojvodini koja mu moze vise novca dati nego recimo Sarajevo sada kada po tvojoj priči ima secer znaci nevalja k... jer nece doci u Sarajevo zato ga popljuj a i sam znas kako igra za mladu repku, ista stvar sa Krunićem čovjek jbt ima 33.g i on kao bio bi pojačanje za Sarajevo :lol: daj molim te ba i ti i tebi slični.
S' ljudima ljudski , s' lopovima lopovski.

Kuruz
Kontakt:

Post Postao/la Kuruz » 06 dec 2012, 13:16

Nema milionske ponude al što ga ne bi mogao tražiti PARTIZAN,odlaze im Šćepović,Marković...nemaju keša za nešto bolje uostalom prije dve sezone je imao otvorene ponude iz Humske i Gelzerkirhena.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 06 dec 2012, 13:18

Ne pljujem ga i volio bih da dode u Sarajevo.
Zasto bi otiso iz Vojvodine,zato sto ne igra dovoljno i ne pruza zadovoljavajuce partije.Nije tacno da je standardan igrac ,prvo provjeri neke stvari pa dodi da valjas gluposti.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 06 dec 2012, 13:51

Cisco je napisao/la:
Gdje si vidoviti, pa si siguran da nece doci, ja ne kazem da ce doci ali takve gluposti napisati i lupati, a pritom bez ikakvih pravih informacija, stvarno nidje veze!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 dec 2012, 13:55

ma ko ne bi volio da dodje Bilbija,dobar igrac ,mlad .a ne vidim sto je toliko ne realno da dodje narocito ako odu said i sesar bilo bi neki i para .a puno je igraca FK SARAJEVO vratilo u zivot.i siguran sam da bi i od nas napravio dobar transfer mozda i bolji nego iz vojvodine.

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 06 dec 2012, 13:55

Burberry46 je napisao/la:
Cisco je napisao/la:
Gdje si vidoviti, pa si siguran da nece doci, ja ne kazem da ce doci ali takve gluposti napisati i lupati, a pritom bez ikakvih pravih informacija, stvarno nidje veze!
Covjek je u pravu,pa pored vojvodine koja je 100 godina ispred nasih klubova da se vrati u BiH.

U ostalom ima ugovor sa Vojvojdinom i ima jos ponuda.

Ako nisi upucen,bolje suti,covjek je u pravu!

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 06 dec 2012, 14:06

Čovjek pojma nema koji Bilbija i koji standardan ? Samo lupa bezveze i pominje neke milionske cifre za njega da imaju ponudu sa najmanjom šestocifrenom znamenkom dali bi ga odmah
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], boki86, bvsic, CAGarfia, Evander, itatabisine, johntravolta123, keli, MaroonBjelave, mavi, sekac, svabonja, zagorski i 123 gosta.