Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Guarin je dobar igrac ali nije stile Juve po meni...
- francobaresi
- Kontakt:
Vidal je svijetska klasa, Pogba će to jako brzo postati. Pirlo još uvijek odličan ali njega su godine stigle i prestigle, to je najbolje pokazao dvomeč protiv Bayerna kad je bio apsolutno neprimjetan. Jer je Bayern napravio takav presing da je veliki Andrea radio puno grešaka i kao da nije postojao na terenu. Marchisio odličan fudbaler, ali nažalost u zadnje vrijeme igra nešto slabije. Juventus ima odličnu sredinu, jednu od najboljih na svijetu ali ne i najbolju. I svaki objektivan simpatizer ovog kluba to zna. Ok je ponekad se zanijeti i malo nahvaliti i precijeniti svoju ekipu, ali treba biti realan.
Također ako ćemo samo o centralnim veznim,za Vidala sam rekao svoje mišljenje kao i za Pogbu i Pirla. Ali samo sam želio da napišem da ipak postoje ekipe sa jačom sredinom, odnosno ne samo da brojimo te centralne vezne tj. box-to-box igrače.
Također ako ćemo samo o centralnim veznim,za Vidala sam rekao svoje mišljenje kao i za Pogbu i Pirla. Ali samo sam želio da napišem da ipak postoje ekipe sa jačom sredinom, odnosno ne samo da brojimo te centralne vezne tj. box-to-box igrače.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Burberry46
- Kontakt:
Jos jedna bitna stvar kod ove razmjene je resale value, Vucinica za godinu dvije nece moci prodat nikome dok Guarina ima vremena se rjesit. 

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
A vidis po meni je bas taj ! Bas po mjeri za Juve, za Contea ! Igrac koji je spreman da gine za ekipu, a to Conte obozava !tuzlak1987 je napisao/la:Guarin je dobar igrac ali nije stile Juve po meni...
Max Allegri
- Salabajzer
- Kontakt:
Sutra pedala.L'allenamento sta terminando, poi la squadra partirà per Roma. Domani ci sarà ampio turn-over. In difesa spazio a Caceres e Ogbonna. Sulle fasce Isla e Peluso. In attacco Quaglia-Giovinco

- francobaresi
- Kontakt:
Bacaš im sol na ranu.Lippi je napisao/la:Jos jedna bitna stvar kod ove razmjene je resale value, Vucinica za godinu dvije nece moci prodat nikome dok Guarina ima vremena se rjesit.

-Rui Costa-
-Rui Costa-
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa dobro nikad se ne zna, ja nikako nikad nisam vjerovao u igrace Intera, doduse dosta se bunilo ljudi i prvih dana protiv Teveza koji je u Cityju ostavljao utisak igraca kojem se ne igra i koji igra za sebe ponajvise, a kada je nama dosao izgleda kao potpuno druga osoba..Mig_Mig je napisao/la:A vidis po meni je bas taj ! Bas po mjeri za Juve, za Contea ! Igrac koji je spreman da gine za ekipu, a to Conte obozava !tuzlak1987 je napisao/la:Guarin je dobar igrac ali nije stile Juve po meni...
Pogba je već sad svjetska klasa, pusti ti to bit će uskoro. On je to dokazo više puta.francobaresi je napisao/la:Vidal je svijetska klasa, Pogba će to jako brzo postati. Pirlo još uvijek odličan ali njega su godine stigle i prestigle, to je najbolje pokazao dvomeč protiv Bayerna kad je bio apsolutno neprimjetan. Jer je Bayern napravio takav presing da je veliki Andrea radio puno grešaka i kao da nije postojao na terenu. .

Bayern je to isto napravio i Barcinom veznom redu, jesu li i njih godine prestigle?
Siliš brate sam sebe bez ikakve potrebe.

Sta cu kad je takofrancobaresi je napisao/la:Bacaš im sol na ranu.Lippi je napisao/la:Jos jedna bitna stvar kod ove razmjene je resale value, Vucinica za godinu dvije nece moci prodat nikome dok Guarina ima vremena se rjesit.

Mada ovo nama sve moze prisjest kad na ljeto Pogba ode, tad ce nam bit jasno.

- francobaresi
- Kontakt:
Sudeći po nekima, danas je svaki igrač svijetska klasa. Ustvari dovoljno je da odigra sezonu-dvije i odmah je među najboljima. Pusti tu pubertetsku priču, Pogba još treba dosta toga da nauči i odigra pa da bi ga smatrali igračem najviše moguće klase. Opet ponavljam, na dobrom je putu ali još to nije onaj sami vrh.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Spinuješ bezveze, nisam pričao o ''svakom igraču'' nego o Pogbi. I dakako da je među najboljima već sad, je l' ti misliš drugačije? Ili da bi neko bio svjetksa klasa, po tebi mora imati osvojeno sv. prvenstvo i 2 puta ligu prvaka?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako ovo znaci prodaju nekog iz veznog reda onda bi po nas najbezbolnije bilo da na ljeto ode Marchisio za dobru svotu. Zalio sam se prije jedno godinu dvije na veliki broj Italijana u ekipi, sada kako je krenulo nece ih ni biti do ljeta.
Sreca pa imaju Berardi, Gabbiadini, Zaza i Leali. Moglo bi se od njih nesto u buducnosti napraviti. Mada od ovih sada sto imamo evidentno je da Giovinco radi svoje karijere treba da ode, kao i Q i Pepe.
Sreca pa imaju Berardi, Gabbiadini, Zaza i Leali. Moglo bi se od njih nesto u buducnosti napraviti. Mada od ovih sada sto imamo evidentno je da Giovinco radi svoje karijere treba da ode, kao i Q i Pepe.
Ovim se definitivno Pogbi otvaraju vrata transfera na ljeto, uvjeren sam. Bio sam mišljenja da će ga Marotta uspjeti zadržati bar još jednu sezonu, ali kako sada stvari stoje od toga neće biti ništa...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
- IlCapitano
- Kontakt:
Pogba i ako ode doci ce neko tipa Verrattia, nije Guarin zamjena za njega, on je samo za rotaciju.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Da, mi kad Pogbu budemo prodavali to ce ici preko 50 miliona za te pare se moze kupit postena zamjena iako mi svi znamo da je Pogba najveci talent na svojoj poziciji i da ce vjerovatno jednog dana bit medju prva 3 veznjaka svijeta.Jbga stvari se mjenjaju.IlCapitano je napisao/la:Pogba i ako ode doci ce neko tipa Verrattia, nije Guarin zamjena za njega, on je samo za rotaciju.
p.s. i naravno da Guarin nije zamjena za Pogbu, pa Marotta nije toliki debil a radi tako super stvari u zadnje vrijeme.
- Contentissimo
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Bonucci na instagramu
Bonucci na instagramu
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Ili 'pak ovako
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
Sad ste me zbunili. Ja sam mislio da znam sta je vezni igrac a sad sam u dilemi 
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
Konacno
Hvala mu na svemu ali drago mi je sto je otisao Mirko. Da se samo malo vise trudio mogao je biti fantastican igrac. Ovako sam mu jeb.ao sve po spisku skoro svaku utakmicu.
Guarina necu da komentarisem dok ne bude nista zvanicno.
Za sutra Tuttosport najavljuje ovo

Bonucci jos upitan. Ogbonna spreman da uskoci.
Tagliavento ce suditi ovu utakmicu.
btw posljednje informacije

Hvala mu na svemu ali drago mi je sto je otisao Mirko. Da se samo malo vise trudio mogao je biti fantastican igrac. Ovako sam mu jeb.ao sve po spisku skoro svaku utakmicu.
Guarina necu da komentarisem dok ne bude nista zvanicno.
Za sutra Tuttosport najavljuje ovo

Bonucci jos upitan. Ogbonna spreman da uskoci.
Tagliavento ce suditi ovu utakmicu.
btw posljednje informacije
Guarin to sign with Juve until 2108, Vucinic with Inter until 2017. Marotta pushing for a straight swap - meeting ongoing
Zadnja izmjena: macak88, dana/u 20 jan 2014, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.