Ja bi prije izabrao nekog mlađeg i perspektivnijeg,jer iz ovog stanja nas samo Bog može izvući! I želio bi nekog ko je čitao i knjige,a ne samo šutao loptu i roko slobodnjake! A ta stara garda iz Safetovog doba je sve na isti kalup,20 deka razlike ! Vaha je jedino svjetski čovjek,dijete sa asfalta,al od njega nema ništa,puno bi love tražio,a i ne znam koji ce mu klinac ovo u karijeri,da se uvaljuje i da ostaje bez živaca!Sabinho je napisao/la:@rishaa to nisu lose reference. Izuzev Vahe mi nemamo nekakvo respektabilno ime u evropskim okvirima. Mesa je vodio niskobudzetne klubove i ostvario dobre rezultate.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
To strucnjak jos uvijek nije dobio ili dao otkaz
Par godine ja i jos par momaka pisemo kako ovaj nema pojma,da je blago receno neznalica,a dobijali smo milion uvreda,na SP smo otisli zbog relativno lagane grupe i tu je vise doslo do izrazaja znanje igraca,a ne ovog nesposobnjakovica..
Cim je doveo onog svog mazluma u repki je krenulo niz brdo,igraci su se "vjerovatno" okrenuli protiv ove neznalice i zato sada imamo ovoliko bodovu i ovo stanje na tabeli..
NIJE BITNO KO CE DOCI,SIGURNO NE MOZE BITI GORI OD NEZNALICE..NEKA IZ REPKE IZBACI IGRACE AGENCIJE I ETO MIRA U REPKI..
ODLAZI NEZNALICE !

Par godine ja i jos par momaka pisemo kako ovaj nema pojma,da je blago receno neznalica,a dobijali smo milion uvreda,na SP smo otisli zbog relativno lagane grupe i tu je vise doslo do izrazaja znanje igraca,a ne ovog nesposobnjakovica..
Cim je doveo onog svog mazluma u repki je krenulo niz brdo,igraci su se "vjerovatno" okrenuli protiv ove neznalice i zato sada imamo ovoliko bodovu i ovo stanje na tabeli..
NIJE BITNO KO CE DOCI,SIGURNO NE MOZE BITI GORI OD NEZNALICE..NEKA IZ REPKE IZBACI IGRACE AGENCIJE I ETO MIRA U REPKI..
ODLAZI NEZNALICE !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Kaze klix.ba mozda Amar preuzima.
@Aco, sta reci
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
@Aco, sta reci

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
- storm_raider
- Kontakt:
"odkaz" je li?edin20 je napisao/la:
ako bog da
Sport je lijek za tijelo i duh.
FCS je napisao/la:Baš obrnuto treba zvati igrače iz naše lige
a kad se Svraka zvao prvi ste vi FCS srali kako sta ce on u reprezentaciji, bla, bla, bla...smijesni ste..
Treba što prije imenovati novog selektora, pa da se čovjek može mirno posvetiti selektovanju igrača za sljedeći meč.Istina ima do toga još 4 mjeseca, ali nije to toliko vremena s obzirom u koju količinu fekalija nas je uvalio kvazičovjek i kvazitrener.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Vidim ovaj balvan i srebrena kanta foruma (zna se ko je zlatna) @Elegant opet baca kragujevke. Eto nek' se zovu poluproizvodi iz Hajduka i Rijeke. Više volim mlade igrače iz naše Premijer lige kao što su Zakarić, Cimirot...vidjeti u reprezentaciji, nego Tinu slinu i Avdiju smotanog.
Amar Osim možda nije veliki stručnjak,ali bar ima daMu da ih zatjera sve u neku stvar,sve do jednog igrača... Sigurno bi imao bolji repspekt od strane igrača! Za razliku od Papeta on bi se znao i povući na vrijeme,tj dati otkaz nakon 2 utakmice,ako ne ide! Samo nek ovom otkaz napokon uruče,nek bude ko hoće na klupi!
Zadnja izmjena: rishaaa, dana/u 17 nov 2014, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.
Sace novinari lupati o imenu do kraja sjednice. Prvo prosinečki,osim .... da pogadamo sljedeci naslov.
Fuad Muzurović za Klix: Safet Sušić treba ostati na klupi reprezentacije
E moj dajdza, prodao si se za kilu bureka

Respect za Sanela Jahića. Sve je rekao o ovoj ublehi, a i o selektiranju igraca u reprezentaciju. Posebno ovi iz PL BiH 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Senilna budaletina!Mozambik je napisao/la:Fuad Muzurović za Klix: Safet Sušić treba ostati na klupi reprezentacije
![]()
![]()
![]()
Buraz problem je sto je potreban i veliki autoritet. U Hrvatskoj je yebena konkurencija pa igraci po automatizmu moraju igrati dobro. Budimo realni, mi i kad bi se svi pozvali koji se prizivaju opet bi imali konkurenciju samo na stoperskoj poziciji, lijevom beku i centralnom veznom. Nama treba golem mudonja na klupi.rishaaa je napisao/la:Ja bi prije izabrao nekog mlađeg i perspektivnijeg,jer iz ovog stanja nas samo Bog može izvući! I želio bi nekog ko je čitao i knjige,a ne samo šutao loptu i roko slobodnjake! A ta stara garda iz Safetovog doba je sve na isti kalup,20 deka razlike ! Vaha je jedino svjetski čovjek,dijete sa asfalta,al od njega nema ništa,puno bi love tražio,a i ne znam koji ce mu klinac ovo u karijeri,da se uvaljuje i da ostaje bez živaca!Sabinho je napisao/la:@rishaa to nisu lose reference. Izuzev Vahe mi nemamo nekakvo respektabilno ime u evropskim okvirima. Mesa je vodio niskobudzetne klubove i ostvario dobre rezultate.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
da prijateljustorm_raider je napisao/la:"odkaz" je li?edin20 je napisao/la:
ako bog da
Gdje si to pročitao?Adi_Zepce je napisao/la:Respect za Sanela Jahića. Sve je rekao o ovoj ublehi, a i o selektiranju igraca u reprezentaciju. Posebno ovi iz PL BiH
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Ne bih rekao prijatelju.edin20 je napisao/la:da prijateljustorm_raider je napisao/la:"odkaz" je li?edin20 je napisao/la:
ako bog da

@francobaresi
Eto ovaj Muzurović je dokaz onog o čemu ja pišem! Yebem i Yugoslaviju i komunizam i vašu ligu od Triglava do Gevgelije! Niko od njih ne zna da se na net konektuje u 21. vijeku i pored toga nađe vremena da sere po klixu!
Da ima obraza podnio bi sam ostavku a ne čekao odluku IO.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Slažem se. Ja Amara ne bih volio iz razloga što ga većina pitara, tuzlaka, zeničana...ne može smisliti jer zna se šta im je radio zadnjih godina, te bi se klupski rivaliteti i nepodnošljivost prenijeli na reprezentaciju, a to nam najmanje treba. A da bi im 'ebo nanu naninu ako zas.eru nešto, u to se smijem opkladit', pa zvao se igrač Edin Džeko ili Gojko Cimirot, to ne igra ulogu kod njega.rishaaa je napisao/la:Amar Osim možda nije veliki stručnjak,ali bar ima daMu da ih zatjera sve u neku stvar,sve do jednog igrača... Sigurno bi imao bolji repspekt od strane igrača! Za razliku od Papeta on bi se znao i povući na vrijeme,tj dati otkaz nakon 2 utakmice,ako ne ide! Samo nek ovom otkaz napokon uruče,nek bude ko hoće na klupi!
Onda bi imo obraz al ne bi imo i milion ili kolko vec od ugovoraSaurman je napisao/la:Da ima obraza podnio bi sam ostavku a ne čekao odluku IO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.