Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
hail ???RickBlaine je napisao/la:Neka, ta napokon nismo mi drustvo koje marginalizira homoseksualce :kava:
Nego, dodaj koji hail za Lukicu.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
jedan od rijetkih koji postaju ljepsi kako stare, e da je ta genetika
Marca predvidja skoro isti sastav kao i prosli put ,samo varane umjesto ramosa i bale umjesto jese-a
Nadam se da ce i Isco umjesto Di marie ,red bi bio da zaigra i on .
Nadam se da ce i Isco umjesto Di marie ,red bi bio da zaigra i on .
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
s kim sam se ja kladio da bale neće postići 15 golova ove sezone ? i koliko je postigao btw
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Ulazimo u dio sezone kad se sve rješava ,ne bih volio nekakav kombinovani sastav bez obzira što ni Atleti neće bit kompletan .
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
postigao je 9 golova u ligi i 2 u LPnedim93 je napisao/la:s kim sam se ja kladio da bale neće postići 15 golova ove sezone ? i koliko je postigao btw
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ono kad glupim navijacima das da biraju sastav
El once propuesto por los internautas de AS es Casillas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Modric, Isco; Jesé, Cristiano y Bale.
El once propuesto por los internautas de AS es Casillas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Modric, Isco; Jesé, Cristiano y Bale.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

ziva istina.suhi je napisao/la:![]()
![]()
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal
I rezervni golman takodje.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Atletico nema sta traziti vcrs sto se tice prolaza,ali sam siguran da ce uraditi sve da sacuvaju obraz.
Ova AS-ova formacija bi mogla donijeti posjed a i pobjedu naravno,ali isto tako bi nas atletico mogao pretrcati u sredini.Ono zujanje di marie je jako bitno,vidjet cemo kako ce ova 3 odigrat u defanzivi te kako ce varane odigrati,i nadam se da se ovi sale sa carvajalom.
Ova AS-ova formacija bi mogla donijeti posjed a i pobjedu naravno,ali isto tako bi nas atletico mogao pretrcati u sredini.Ono zujanje di marie je jako bitno,vidjet cemo kako ce ova 3 odigrat u defanzivi te kako ce varane odigrati,i nadam se da se ovi sale sa carvajalom.
Sretno zmajevi!!
Sale se oni mnogocim ovdje ,ovo je po izboru navijaca formacija 
- RickBlaine
- Kontakt:

Balet
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- tyler durden
- Kontakt:
Jel ima gdje na TV-u prenos ili opet moram preko streama?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.