1922VFC1981 je napisao/la: ↑15 nov 2020, 14:35
mozak je napisao/la: ↑15 nov 2020, 14:03
1922VFC1981 je napisao/la: ↑15 nov 2020, 12:04
Dudicev poraz?
1. Ne moze Dudic dati gol za Osmica sa 3-4 metra dva puta kad momak suta nebo pod oblake
2. Ne moze Dudic dati gol za Cvijanovica koji promasuje 1na1 cistu situaciju.
3. Ne moze Dudic zabiti gol za Fejsala Mulica glavom sa 5metara, niti moze u drugom poluvremenu zabiti gol kad izlazi 1na1 na golmana.
4. A niti moze izbiti loptu nakon katastrofalne greske Civica retarde, koji dribla kao zadnji igrac njihovog spica.
5. 30tak suteva na gol i 10 kornera je dominacija u polju kakvu nikad nismo imali. Prica za sebe je to sto ne znamo gol dati i sto nam fali stoper za ista ozbilnije.
ps. Slavisa svaka cast za jucer dva zicera odbranjena i igra nogom odlicna
Napadac, ofanzivni vezni i stoper. Uz zdrave Hasanovica i Cesmedzieva, sa golmanima novim bez Bobica to ce biti druga prica.
Niko ne govori da je Dudic kriv oko pripreme utakmice, jer je igra bila nastavak onog sto on radi.
Jedino mu zamjeram oko odabira igraca u prvih 11.
Morali su igrati Anđusic, Cvijanovic, Radovic...
Govore, vidis gore komentare.
Statisticki i po prilikama smo bili bolji u prvom poluvremenu kad ova trojica nisu igrala. Valjda i to govori nesto.
Dudic jedino sto je mogao jos uci s klupe i zabiti golove
Samo naprijed duda majstore, jedna utakmica i poceli su zugat.
Idemo dalje jos jace
Niko "nežuga" na Dudica, malo pročitaj sta ko pise!
Moze Juve igrat koliko hoce, imat igru i sve, ali ako nema Ronalda nema ni golova.
Dudić je ostavio na klupi skoro cjelu navalu. Tu treba trazit razlog takvog pristupa. Ja mislim da se u dogovoru sa upravom odustalo od kupa, jednostavno su misljenja da se kup nemoze osvojiti.( po meni su tu upravu).
Ako je tako, onda su mogli vidjeti sa cim raspolazemo.
Mislim da je za dosta igraca ovo zadnja sezona ako se zeli iskorak. Meni licno: Osmic, Bihorac, Ovcina, Behram, Vehabovic, Mulic, Zvonic..nisu igraci za neki iskorak.
Dudic je neupitan, ekipa ima igru, ali je ocigledno da igraci nisu kvalitetni da odgovore na zacrtane ciljeve.
Treba Krpica dovest, imat ce 15 golova za polusezonu.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...