Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Ne smijem ni zamisliti kako bi to izgledalo kad bi zamjenili Pirla sa Veratiem I sacuvali Pogbu
Thomas Müller - Fußballgott
Vjerovatno bi iduće godine p.o.karali koju turkinju višedon_burza je napisao/la:Ne smijem ni zamisliti kako bi to izgledalo kad bi zamjenili Pirla sa Veratiem I sacuvali Pogbu

Pa đesi burza legendo, dugo te nije bilo
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Oplakah. Vi kume sami sebe lazete.Pogba je napisao/la:Juventusov vezni red, uz potencijalni dolazak Guarina je mozda i najjaci na svijetu, nemojmo se lagati.
Najkompletnija odbrana sa talentom Leom.
Najjaci vezni red.
Najbolji napad.
Postavlja se pitanje gdje je zapelo? Jel galata ima kvalitetniji vezni red? Falio Guarin pretpostavljam.

Amar Osim selektor BiH
po toj logici onda levante ima bolji vezni red od barselone, sinoc ih pojeliBeppe je napisao/la:Oplakah. Vi kume sami sebe lazete.Pogba je napisao/la:Juventusov vezni red, uz potencijalni dolazak Guarina je mozda i najjaci na svijetu, nemojmo se lagati.
Najjaci vezni red.
Najbolji napad.
Postavlja se pitanje pa gdje je zapelo? Jel galata ima kvalitetniji vezni red? Falio Guarin pretpostavljam.
- IlCapitano
- Kontakt:
Bio sam na faksu čitav dan, evo i sad sam, slučajno uletim da vidim šta ima novo i imam šta i vidjeti. Don Marotta pravi djecu once again.
Transfer je normalno odličan, dobiješ veznog igrača sa kojim napokon više nećemo gledati Padoina, riješiš se hroničnog problema kurcobolje, ne može bolje.
Isto tako, ne bih se složio da ovo znači odlazak nekog iz veznog reda. Pirlo kako i sad vidimo neće više igrati tako bitnu ulogu, a samim dolaskom Guarina se priprema teren za njegov odlazak (ne na ljeto). Vjerujem da Marchisio sad zastalno prelazi na poziciju registe. Također, sve mi više izgleda da Asamoah postaje primarni lijevi bočni i da se tu niko neće dovoditi više, jedino neka zamjena, što mi se također jako sviđa.
Što se tiče napada, nije isključen dolazak Diamantija za neku siću, ili čak povratak Manola ili Berardija.
Eh, kad bi se još i Verratti na ljeto tu mogao ugurati, čitam da je PSG doveo Cabayea...
I na kraju, najnevjerovatnije od svega ovoga je to što ultrasstyle podržava Marchu...

Transfer je normalno odličan, dobiješ veznog igrača sa kojim napokon više nećemo gledati Padoina, riješiš se hroničnog problema kurcobolje, ne može bolje.
Isto tako, ne bih se složio da ovo znači odlazak nekog iz veznog reda. Pirlo kako i sad vidimo neće više igrati tako bitnu ulogu, a samim dolaskom Guarina se priprema teren za njegov odlazak (ne na ljeto). Vjerujem da Marchisio sad zastalno prelazi na poziciju registe. Također, sve mi više izgleda da Asamoah postaje primarni lijevi bočni i da se tu niko neće dovoditi više, jedino neka zamjena, što mi se također jako sviđa.
Što se tiče napada, nije isključen dolazak Diamantija za neku siću, ili čak povratak Manola ili Berardija.
Eh, kad bi se još i Verratti na ljeto tu mogao ugurati, čitam da je PSG doveo Cabayea...

I na kraju, najnevjerovatnije od svega ovoga je to što ultrasstyle podržava Marchu...

Zadnja izmjena: IlCapitano, dana/u 20 jan 2014, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ja sam rekao da Real ima strasna krila ( Ronaldo,Bale,Di Maria) ali oni sami ako pogledamo AMF i CMF i DMF igrace tesko da imaju jaci vezni red od Juvea (Casemiro,Alonso,Khedira,Modric,Illarmendi i Isco) vs (Pirlo,Vidal,Pogba,Marchisio,Guarin) tesko da Real ima bolji taj vezni red od Juvea,jeste da imaju vise tih veznih igraca.neroazzurni je napisao/la:sto meho-medo baci bombu pa se jadan poce cupat![]()
nedaj se bolan pod noge, natjerase te juventini da izvalis strasnu glupost, cuj City nema bolji vezni red
neka bolan meho, znas ti dobro sta si htio reci, i upravu si, doduse nisi ovo za Romu al za ove ostale evropske ekipe jesi
cuj ovog nije ni Realov vezni cemu...![]()
![]()
pa gdje vi zivite, na kojoj televiziji vi gledate tekme, jel kod vas juve prosao Galatu ????
najbolji vezni red na dunjaluku ne moze meda Kopenhagenu ccccc
biti realan ne znaci manje voliti klub
A ja baci bombu zbog toga sto su oni spomenuli da Juve ima najaci vezni red na svijetu, pa onda sam malo i ja pretjerao, a to za cupanje ja pokusavam samo sto vise da budem realan i ne toliko tvrdoglav ako sam u krivu promijeniti cu misljenje.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Vezni red :
Bayern
Barcelona
Real
Chelsea
Juventus
Arsenal
Bayern
Barcelona
Real
Chelsea
Juventus
Arsenal
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Znas zapne nekad ! Kao sto rece Conte, da nije bilo tih nesretnih okolnosti.. snijega, promasenih prilika itd.. Sad bi pricali o najboljem Juventusu svih vremena !Beppe je napisao/la:Oplakah. Vi kume sami sebe lazete.Pogba je napisao/la:Juventusov vezni red, uz potencijalni dolazak Guarina je mozda i najjaci na svijetu, nemojmo se lagati.
Najjaci vezni red.
Najbolji napad.
Postavlja se pitanje gdje je zapelo? Jel galata ima kvalitetniji vezni red? Falio Guarin pretpostavljam.
Max Allegri
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma svima je jasno da nas je.e u evropi ona usljava formacija i da dream team 3-5-2 sastavis, opet meda neces moc protiv Bajerna, Reala itd (ekipa sa wc krilima)..i ovako momci ubise na sredini terena, a daj im ispred njih 2 prava krila da otvaraju prostor i da mogu realizovati sanse pa bilo bi im 10x lakse igrati i tek onda bi dosli do izrazaja...
ubaci Bajernov trio jbt u 3-5-2 sa Vucinicem, Kvaljarelom, Matrijem i 2 limitirana beka pa prnut nece moci. Lako je igrati sa Alabom, Milerom, Riberijem i Robenom...mozda bi profili igraca kao sto su X.Alonso, Kedira i Modric mogli nesto u 3-5-2 ovo ostalo niko nista..probao je Mancini par puta u Sitiju pa brze primi go neg sto promijeni formaciju.
ubaci Bajernov trio jbt u 3-5-2 sa Vucinicem, Kvaljarelom, Matrijem i 2 limitirana beka pa prnut nece moci. Lako je igrati sa Alabom, Milerom, Riberijem i Robenom...mozda bi profili igraca kao sto su X.Alonso, Kedira i Modric mogli nesto u 3-5-2 ovo ostalo niko nista..probao je Mancini par puta u Sitiju pa brze primi go neg sto promijeni formaciju.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ja odmah turu zvao u firmi, rekoh drug @ultrasstyle je prešao u kontranapadIlCapitano je napisao/la:Bio sam na faksu čitav dan, evo i sad sam, slučajno uletim da vidim šta ima novo i imam šta i vidjeti. Don Marotta pravi djecu once again.![]()
Eh, kad bi se još i Verratti na ljeto tu mogao ugurati, čitam da je PSG doveo Cabayea...![]()
I na kraju, najnevjerovatnije od svega ovoga je to što ultrasstyle podržava Marchu...![]()

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- francobaresi
- Kontakt:
E jbg,malo ga ti pretjera. Ispade da čim neki igrač pređe u Juventus da automatski postaje jedan od najboljih na svijetu. Guarin je vrlo dobar igrač, sa puno nedostataka, prečesto mu s e dešava da odigra fenomenalno jedan dio utakmice i onda nestane sa terena. Veliko je pitanje zbog čega je on doveden? U ovom trenutku imam samo dva logična riješenja. Prvo je ono i najrealnije i najočekivanije, znači Guarin je doveden samo da bi bio back-up, odnosno igrao samo po potrebi. Igrač za rotacije. A druga, manje očekivana varijanta je da čelnici Juventusa počinju razmišljati o prodaji najskupljih eksponata. Ali ipak zasad je puno realnije očekivati da se radi o ovoj prvoj verziji.Pogba je napisao/la:Covjek je upravo rekao da Arsenal ima za klasu bolji vezni red od Juventusa.
Juventusov vezni red, uz potencijalni dolazak Guarina je mozda i najjaci na svijetu, nemojmo se lagati.
Ostali, ukljucujuci Bayern ili Barcu izgledaju bolje jer ih napadacki dio tima izvlaci.
Što se tiče jačine vezne linije, svakako spada u samo svijetski vrh ali da je najjača eh to apsolutno nije. Barca,Real,Bayern,Chelsea,City,Arsenal pa i Dortmund u najjače sastavu ima nešto više u odnosu na Juventus.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Salabajzer
- Kontakt:
Eno sad i Dortmund.
'ebo me svak ako ima i jedan centralni vezni iz Borussije da je bolji od Pogbe i Vidala.
Zaboravili ste i Schalke 04.

'ebo me svak ako ima i jedan centralni vezni iz Borussije da je bolji od Pogbe i Vidala.

Zaboravili ste i Schalke 04.

- francobaresi
- Kontakt:
Ne sastoji se vezni red samo od 2-3 igrača, Dortmund ih ima 5, jer Reus i onaj Armenac su na krilima ali su itekako sastavni dio te petorke. Malo razmišljanja i logike nije na odmet. Vidjeli smo šta njihov vezni red može, i apsolutno nije za podcijeniti. A ovdje to pokušavaš da uradiš.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Real Madrid nema veznog igrača koji može igrati u prvoj postavi Juventusa, sve ti je jasno ovim, nema.francobaresi je napisao/la: Što se tiče jačine vezne linije, svakako spada u samo svijetski vrh ali da je najjača eh to apsolutno nije. Barca,Real,Bayern,Chelsea,City,Arsenal pa i Dortmund u najjače sastavu ima nešto više u odnosu na Juventus.
Ovo ne govorim zbog dolaska Guarina, zna se šta sam ja mislio i prije o našem veznom redu i tu nema sumnje, Pirlo je i danas vrh što se tiče registe, Vidal je najbolji na svijetu, a Pogba na putu da to brzo postane, Marchisio najslabije kotira, ali je klasa u onome što radi.
Još se ibretim da Arsenal ima bolji vezni red, ne vjerujem.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Tacno tako, neki dan Marchisio i Pogba pokazase da znaju oni to uradit kao Pirlo u nekim situacijama, za Vidala vec znamo da je imao asistencija "kamaru".Stranac je napisao/la:Nisi ti gledo Juventus zadnja dva mjeseca.meho-medo je napisao/la:ali nekako cini mi se da Juve previse zavisi od Pirla i od njegovih lopti.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
@baresi...upravo si nas tu izgubio, mi bas pricamo o pozicijama centralnog veznog i defanzivnog veznog, ne timu u globalu..
vjetovatno bi nas sa ovom postavkom dobio svaki od tih navedenih timova osim Barce kojoj ne godi 3-5-2 i Dortmunda koji je u velikoj krizi, ali ne pricamo o snazi Juventusa kao tima koja sigurno u ovom momentu nije medju 6 nego bas o tim veznim igracima.
vjetovatno bi nas sa ovom postavkom dobio svaki od tih navedenih timova osim Barce kojoj ne godi 3-5-2 i Dortmunda koji je u velikoj krizi, ali ne pricamo o snazi Juventusa kao tima koja sigurno u ovom momentu nije medju 6 nego bas o tim veznim igracima.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
gio10 je napisao/la:Burberry46 je napisao/la:Bravo Marotta!
Dobar posao Marotte, rjesili se igraca u 30-im doveli mladjeg.Plus sumnjam da ce Guarin imati vecu platu nego Vucko.
Jedina mana ove zamjene je to sto nam veznjaci i ne trebaju i sto ovo mozda znaci prodaju na ljeto nekog "zvucnijeg" mada Guarin sad za sad mjenja Padoina.

Zadnja izmjena: Lippi, dana/u 20 jan 2014, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Salabajzer
- Kontakt:
Pa upravo ti o tome govorim, o razmišljanju i logici, pašice. Pod veznjakom se podrazumjevaju igrači koji igraju na sredini igrališta, a ne po strani. Armenac je seconda punta, a Reus alla.francobaresi je napisao/la:Ne sastoji se vezni red samo od 2-3 igrača, Dortmund ih ima 5, jer Reus i onaj Armenac su na krilima ali su itekako sastavni dio te petorke. Malo razmišljanja i logike nije na odmet. Vidjeli smo šta njihov vezni red može, i apsolutno nije za podcijeniti. A ovdje to pokušavaš da uradiš.
- Contentissimo
- Kontakt:
hvala Grande Mirku za sve, bio je KLJUCAN u ova 2 prethodna scudetta...mogu reci da mi je izuzetno zao sto odlazi, ali jbg on je takav karakter da ne moze podnijeti ulogu rezerve, a ide tamo gdje ce biti glavni igrac...sta reci nego
Grazie Zorro

ps
uvijek sam ga gotivio
Grazie Zorro
ps
uvijek sam ga gotivio
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Jel moguce da vas je Inter ovako pojacao????
E svaka cast Marotti,kapa dolje majstoru,samo valjda nije u pozadini prodaja nekog Vidala ili Pogbe,ali evo koliko vidjeh PSG je odustao uzese Cabaye-a.

E svaka cast Marotti,kapa dolje majstoru,samo valjda nije u pozadini prodaja nekog Vidala ili Pogbe,ali evo koliko vidjeh PSG je odustao uzese Cabaye-a.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.