Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Salabajzer
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Salabajzer » 20 jan 2014, 15:15

Pa ne znam na osnovu čega ti pišeš da je Romin vezni red tehnički potkovaniji od Juventusovog? Imaju jednog staklenog igrača za kojeg je Pirlo babo.

Pogba je tehnički jači od bilo kojeg igrača veznog reda Rome.

Neki tehnički vezni red u Torinu nijednu priliku nije kreirao, strašni su.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 20 jan 2014, 15:16

meho-medo je napisao/la:
Salabajzer je napisao/la:Smiješan si.
Strasan argument!
Ovako da ti kažem, Juve ima sedmi vezni red, po nekoj mojoj logici, ispred su tri engleske ekipe ( Arsenal, Chelsea, City ) te Bayern, Barca i Real.
Tvoja konstatacija, da Roma ima bolji vezni red od Juventusa, je smiješna, jer Juve ima zlatnog dečka u veznom redu zajedno sa vjerovatno najboljim BTB veznjakom ( Vidal ) kojem može konkurisati danas samo Yaya Toure uz magiju koju dodaje Pirlo, ti uopšte nisi u pravu. Sada će tu doći još Guarin ( nadam se ) sa Marchisiom koji je pokazao da može igrati na Pirlovoj poziciji itekako dobro.
Ja te volim, volim Željo..

Salabajzer
Kontakt:

Post Postao/la Salabajzer » 20 jan 2014, 15:20

Nemaju ni te ekipe ništa bolji vezni red od Juventusa koliko su napadački potentnije pa se čini da imaju, tj. njihova igra se bazira na krilnim igračima, dok je kod nas druga priča. Nijedan vezni red nema učinak kao Juventusov.
Zadnja izmjena: Salabajzer, dana/u 20 jan 2014, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 20 jan 2014, 15:21

Gdje ide Vučko?

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 20 jan 2014, 15:21

ultrasstyle_tz je napisao/la:zbog Pjanica tehnicki potkovaniji vezni red?? pa Pirlo je sad sa ovoliko godina na ledjima bolji igrac od njega, plus sto ne ide napolje nakon 2 ostrija starta..Vidal je bolji i tehnicar i igrac od De Rosija (koji je masina i strasno drag igrac ali se samo jednom radja igrac kao sto je Vidal), dok bi Strotmana htjeli prije Pogbe samo u Junajtedu i nigdje vise na svijetu :D ..Strotman takodjer nije dokazan igrac nista vise nego Guarin cak , cak nista vise dokazan nego i Pogba- vise jacih tekmi ima Pogba jbt...a Naingolan bolji od Markizija i Guarina - tesko druze bgm, jako tesko..

Roma ima strasan vezni red i kompletan vezni red, ali TRENUTNO ni jednog naseg igraca ne bi mijenjao za nekog njihovog..jedino Strotman mozda ako ode Pogba , ali samo ako ode Pogba. Ostalo nula b.
Vi imate strasan vezni red,ali Roma ima u veznom redu tri igraca od kojih svako zna podvaliti loptu(Pjanic,De Rosi,Strootman)Nainggolan je poor verzija Vidala ali i kao takav dobar je za rotacije.

Ne znam mozda sam i pogrijesio sto sam rekao da Roma ima jaci vezni red od vaseg,ali nekako cini mi se da Juve previse zavisi od Pirla i od njegovih lopti.Pa zbog toga sam to rekao ali opet kazem,tu je to u pet deka, nekako mi se ucinilo na prvu da Roma ima jaci vezni red.
I jos jednom da ponovim tu je to razlika je u pet deka.

A na dunjaluku nema te najbolji vezni red na svijetu tu si ti malo pretjerao,dosli smo do zakljucka da najvjerovatnije imate najaci vezni red u Seriji A ali bome u Evropi nemate.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 20 jan 2014, 15:24

meho-medo je napisao/la:ali nekako cini mi se da Juve previse zavisi od Pirla i od njegovih lopti.
Nisi ti gledo Juventus zadnja dva mjeseca. ;)

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 20 jan 2014, 15:25

Stranac je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:ali nekako cini mi se da Juve previse zavisi od Pirla i od njegovih lopti.
Pogotovo nije gledao zadnju utakmicu! Prvi put, da je dobro sto je bio na klupi ! :D
Max Allegri

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 20 jan 2014, 15:27

gio10 je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:
Salabajzer je napisao/la:Smiješan si.
Strasan argument!
Ovako da ti kažem, Juve ima sedmi vezni red, po nekoj mojoj logici, ispred su tri engleske ekipe ( Arsenal, Chelsea, City ) te Bayern, Barca i Real.
Tvoja konstatacija, da Roma ima bolji vezni red od Juventusa, je smiješna, jer Juve ima zlatnog dečka u veznom redu zajedno sa vjerovatno najboljim BTB veznjakom ( Vidal ) kojem može konkurisati danas samo Yaya Toure uz magiju koju dodaje Pirlo, ti uopšte nisi u pravu. Sada će tu doći još Guarin ( nadam se ) sa Marchisiom koji je pokazao da može igrati na Pirlovoj poziciji itekako dobro.
Po meni Real nema jaci vezni red od Juvea,jer Real Madrid ima strasna krila ti se mozda cini da ima jace vezne igrace.
Tako da Real slobodno mozes izbaciti.

City ima Silvu,Nasrija,Yaya Toure,Garcia,Fernandinho,ni oni mi ne izgledaju mnoge jace od Juventusovog veznog reda,nijanse odlucuju.

A ostale naravno ne treba ni komentarisat oni su klasa iznad.(Mislim na ove sto si nabrojao Arsenal,Chelsea,Bayern i Barcelonu.)
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 20 jan 2014, 15:28

Ima ih još koji misle da Juventus zavisi od Pirla :o , gledaj utakmice pa komentariši, ne možeš na osnovu rezultata ili priče sa drugovima donositi zaključke. Romin vezni red mora još mnogo toga pokazati da bi se mogao porediti sa Juventusovim.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 20 jan 2014, 15:29

Mig_Mig je napisao/la:
Stranac je napisao/la:
Pogotovo nije gledao zadnju utakmicu! Prvi put, da je dobro sto je bio na klupi ! :D
Gledao sam vas protv Rome,utakmica u kojoj su oni imali posjed, a vi ste nekako dobili na snagu,kontre.

A gledao sam i golove protiv Sampdorie,dobar ustvari odlican pas Pogbe je bio kod prvog ili drugog gola ne sjecam se. ;)
(İbn Qajjim)

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 20 jan 2014, 15:31

@Meho_medo
Juventino jeste pretjerao sa tim da imamo najbolji vezni na dunjaluku, ali i ti si pretjerao sa izjavom da Roma ima bolji vezni red od Juventusa.
Ja sam dao svoje mišljenje, ali iako smatram da Real i Chelsea imaju bolje vezne redove, opet se Juventus može boriti sa njima, dokaz su ti prošlosezonske i ovosezonske utakmice protiv tih timova u LP.
Bayern je već daleko ispred, a pretpostavljam i da bi nas preostale tri ekipe ( Barca, City i Arsenal ) pobjedili isključivo zbog veznog reda.
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 20 jan 2014, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te volim, volim Željo..

Salabajzer
Kontakt:

Post Postao/la Salabajzer » 20 jan 2014, 15:32

Imali posjed, nisu prilike stvorili, to ti govori koliko je njihov vezni red zapravo tehnički potkovan. :lol:

Ni Barcin vezni red nije što je nekad bio, ko god pomnije prati utakmice, zna o čemu govorim, Bayernov je sigurno bolji, drugi niti jedan, ali ne želi da idemo u off topic.

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 20 jan 2014, 15:34

Covjek je upravo rekao da Arsenal ima za klasu bolji vezni red od Juventusa. :roll:

Juventusov vezni red, uz potencijalni dolazak Guarina je mozda i najjaci na svijetu, nemojmo se lagati.
Ostali, ukljucujuci Bayern ili Barcu izgledaju bolje jer ih napadacki dio tima izvlaci.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 20 jan 2014, 15:36

Nisi ti gledo Juventus zadnja dva mjeseca. ;)[/quote]
Pogotovo nije gledao zadnju utakmicu! Prvi put, da je dobro sto je bio na klupi ! :D[/quote]
Gledao sam vas protv Rome,utakmica u kojoj su oni imali posjed, a vi ste nekako dobili na snagu,kontre.

A gledao sam i golove protiv Sampdorie,dobar ustvari odlican pas Pogbe je bio kod prvog ili drugog gola ne sjecam se. ;)[/quote]
Kaze Conte, Odlicno smo pripremili tu utakmicu! Daj im posjed 30min, a onda ih razbi ! Tako je i bilo ! Nasa sredina igra samo kako im Conte kaze !
Max Allegri

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 20 jan 2014, 15:39

meho-medo je napisao/la: Gledao sam vas protv Rome,utakmica u kojoj su oni imali posjed, a vi ste nekako dobili na snagu,kontre.
Juventus je utakmicu protiv Rome dobio taktički zrelom igrom. Duboka postavka kako bi otupio najbolje protivnikovo oružje, brze kontre iz tranzicije na sredini. I kad pogledaš tekmu vidiš jalovi posjed, i par poluprilika od kojih je možda i najbolja nastala greškom Bonuccija. Za to vrijeme im relativno lagano uvališ tri komada. Fudbalska rapsodija.

Prepoznati mane i vrline protivnika i prilagoditi se tome je genijanost, nikako inferiornost. Pogledaj kako su prošli oni koji su puštali brzu tranziciju igrajući soju igru? ;)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 jan 2014, 15:40

ma vezni red kao vezni red je ubjedljivo najjaci ali nemamo krila da to kapitaliziramo na pravi nacin...najjaci dio svih velikih i trenutno najjacih ekipa na svijetu su dobra krila.

Juventus ima 8 strasnih igraca ali fale to desno krilo, lijevi bek i mozda jedan brzi stoper za 4 pozadi..taj stoper mozda i ne treba ali zbog nedostatka ta dva igraca po stranama i jesmo umjesto borbe za trofej LP sad tu gdje smo..u evropi moras imati 11 dobrih igraca a ne krpiti se na 2 jako bitna mjesta i to nas je i kostalo...dodaj ovom timu eto Di Mariju i Koentraa i odmah lansiras Juventus iza Bajerna i uz Real kao najbolje timove u evropi...ali eto to "malo" sto nam fali da bi bili tip-top ekipa se na kraju pokazalo kao previse...

a tog LB-a cemo najteze rijesiti...Koentrao ima preveliku platu za nas, Kolarova nema sanse da puste kako sad igra, a od ostalih dostupnih igraca rijetko ko je na nivou..kako god imamo 6 mjeseci da probamo naci beka i testirati ga relativno bezbolno...ja bih mozda probao Zilberta iz Udina, dat im pola Isle (od njeg haman nema nista) i testirat lika u ovoj polusezoni. Obecava, mozda se i pokaze.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 20 jan 2014, 15:41

Pa eto ispravio sam se,mozda sam bio preostar i ja.

Uglavnom u Seriji A ovakva je situacija sto se tice veze:
1.Juve
2.Roma
3.Napoli
4.Milan
5.Fiorentina
6.Lazio
7.Inter itd..

Pogba
Arsenal i ima strasan vezni red( ko god ima Ozila u ekipi on im izvlaci prosjek :D)
Arteta,Ramsey(koji je bio strasan u pocetku sezone)Wilshere,Santi Cazorla,Ozil i Rosicky.

A Mig_mig i Stranac to su te takticke instrunkcije trenera i on ima puno pravo na to ;)
Zadnja izmjena: meho-medo, dana/u 20 jan 2014, 15:46, ukupno mijenjano 2 puta.
(İbn Qajjim)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 jan 2014, 15:42

Pogba je napisao/la:Covjek je upravo rekao da Arsenal ima za klasu bolji vezni red od Juventusa. :roll:

Juventusov vezni red, uz potencijalni dolazak Guarina je mozda i najjaci na svijetu, nemojmo se lagati.
Ostali, ukljucujuci Bayern ili Barcu izgledaju bolje jer ih napadacki dio tima izvlaci.
Odvadi malo. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 20 jan 2014, 15:43

gio10 je napisao/la:@Meho_medo
Juventino jeste pretjerao sa tim da imamo najbolji vezni na dunjaluku, ali i ti si pretjerao sa izjavom da Roma ima bolji vezni red od Juventusa.
Ja sam dao svoje mišljenje, ali iako smatram da Real i Chelsea imaju bolje vezne redove, opet se Juventus može boriti sa njima, dokaz su ti prošlosezonske i ovosezonske utakmice protiv tih timova u LP.
Bayern je već daleko ispred, a pretpostavljam i da bi nas preostale tri ekipe ( Barca, City i Arsenal ) pobjedili isključivo zbog veznog reda.
Chelesa da ima bolji vezni red od Juventusa :lol: nemoj zajebavat ,ljudi do skoro nisu imali zadnjeg veznog kako treba pa su doveli Matica koji je dobar igrac ali slabiji od veznjaka Juventusa.

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 20 jan 2014, 15:43

sto meho-medo baci bombu pa se jadan poce cupat :lol:
nedaj se bolan pod noge, natjerase te juventini da izvalis strasnu glupost, cuj City nema bolji vezni red
neka bolan meho, znas ti dobro sta si htio reci, i upravu si, doduse nisi ovo za Romu al za ove ostale evropske ekipe jesi
cuj ovog nije ni Realov vezni cemu... :lol: :lol:
pa gdje vi zivite, na kojoj televiziji vi gledate tekme, jel kod vas juve prosao Galatu ????
najbolji vezni red na dunjaluku ne moze meda Kopenhagenu ccccc
biti realan ne znaci manje voliti klub
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.