LarryDavid je napisao/la:
ne znam jel ovo bilo? ako je bilo izvinjavam se...

Sto se torresa tice, ja se nadam da ce sve ostati na spekulacijama, ne mogu njega nikako zamisliti u Liverpoolu poslije svega.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
LarryDavid je napisao/la:
ne znam jel ovo bilo? ako je bilo izvinjavam se...
Suso ako ovako nastavi biće samo jedan solidan igrač i propali talenatAllenLFC je napisao/la:Sterling,Suso,Yesil kakvi ce to igraci biti
Titulu EPL, LP, FA CUP, CC, EL ?Henderson je napisao/la:Samo da najavim, ako United uzme titulu moram ici sa foruma. Takva je opklada. Pa eto, druzicemo se jos koji mjesec.
Premiership naravno.BeyKopites je napisao/la:Titulu EPL, LP, FA CUP, CC, EL ?Henderson je napisao/la:Samo da najavim, ako United uzme titulu moram ici sa foruma. Takva je opklada. Pa eto, druzicemo se jos koji mjesec.
Adi_Žepče.OTNYS_YNWA je napisao/la:A ko napušta ako ne osvoji?
Ti efendija i kladiš seHenderson je napisao/la:Samo da najavim, ako United uzme titulu moram ici sa foruma. Takva je opklada. Pa eto, druzicemo se jos koji mjesec.
i wisdom bi mogao zaigratiCarlo je napisao/la:suso, pacheco, morgan i vjerovatno yesil će putovati u švajcarsku.
bolje nego da je gay. kako je bio krenuo ja sam mislio da je ce mu trece roditi neka treca treba al evo izgleda da se smirio malo hahahaMarsal je napisao/la:Congratulations to Liverpool's Raheem Sterling, 17. His girlfriend has just given birth, that's his 3rd kid from 2 different women
Čovjek je "zadovoljan", zato on igra tako dobro i zrelo.the scouser je napisao/la:http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 0346_n.jpg
Plodan u svakom pogledu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.