Safet Sušić - Pape

wienultras
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la wienultras » 17 nov 2014, 11:31

joj kada mu savez izglasa povjerenje danas, :mrgreen: :rol: :rol:
idemo kolektivni suicid napravit :urnebes:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 17 nov 2014, 11:32

Svanuo je divan dan. :D Danas poslije 16h svi pijemo, ja častim. :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 nov 2014, 11:33

Nema sanse da dobije jos jednu priliku. :evil:

Igraci su digli ruke a zna se da su oni najvazniji u ovoj prici.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 17 nov 2014, 11:35

Ovaj savez njemu otkaz ne planira dati,a on sam neće otići! Jasno k'o dan! Ako dođe do smjene to će biti zbog nekog ko je iznad saveza,al ovi u savezu ga neće sami smijeniti!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

bilalx

Post Postao/la bilalx » 17 nov 2014, 11:37

sve nesto mislim mogo bi hadzibegic...faruk hadzibegic ;)

edin20
Kontakt:

Post Postao/la edin20 » 17 nov 2014, 11:38

rishaaa je napisao/la:Ovaj savez njemu otkaz ne planira dati,a on sam neće otići! Jasno k'o dan! Ako dođe do smjene to će biti zbog nekog ko je iznad saveza,al ovi u savezu ga neće sami smijeniti!
znaci po tebi safeta moze samo ivica osim da smijeni ?

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 17 nov 2014, 11:38

Pape do Katara :bih:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 17 nov 2014, 11:38

rishaaa je napisao/la:Ovaj savez njemu otkaz ne planira dati,a on sam neće otići! Jasno k'o dan! Ako dođe do smjene to će biti zbog nekog ko je iznad saveza,al ovi u savezu ga neće sami smijeniti!
Hoće, hoće... iz prostog razloga što oni vole pare više nego mater rođenu. Poslije SP su kontali da će nas ovaj čoban manje koštati, nego da traže novog selektora, i da je sistem takmičenja prelagan da nam plasman na EP ne bi trebao doći u pitanje. E sada vrag došao po svoje, 8 miliona razloga zašto čobanče danas leti za Pariz zauvijek.

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 17 nov 2014, 11:39

tugo moja, cuj hadzibegic novi trener :cry:

gasit sve teme za reprezentaciju slijedi propast.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 17 nov 2014, 11:40

bhsport je napisao/la:
damir_82 je napisao/la: Nista on ne treba... Samo sam rekao cinjenicu, da je na prva dva zrijeba bio u trecem sesiru, uprkos drugom mjestu u svom prvom kvalifikacijskom ciklusu...
Ne znam zaista cemu tolika mrznja prema selektoru...? Trazio si Prcica, evo dao mu je i vise nego dovoljno vremena da se pokaze... Cak i vise nego mu daju u Rennes-u... Jesi li odusevljen i je li to rjesenje koje nam je trebalo u vezi?
Dovedite nam Vahu "kazem ja" patriotu, Barbareza "tri pa jedna", Amara kad se vrati sa "odmora", kad su toliko bolji "ljudi i patriote"....
Mentalitet je cudo, a mi nemamo mentalitet za velike stvari... To pokazuju i nasi igraci koji se zadovoljavaju mrvicama i nikad ne iskoriste svoj potencijal do kraja....
To valjda govori i o igracima nesto... I to su silne patriote kojima treba Ciro (Bosna ne postoji), da ih uci patriotizmu i drzi motivacijske govore.... Treba im po neko priznanje podijeliti za taj patriotizam... Ako ga ne motivise grb na dresu, zastava pred njim, i himna........
Prcic se pokazao koliko i Tin i Hadzic nista ni bolje ni gore, sansu je trebao dobiti u atmosferi kada smo harali da mu se podinge samopouzdanje a ne u potonulom brodu.
Odakle ti tolika mrznja prema Vahi, Amaru i Sergeju?
Da li ti je palo na pamet da vise nece da igraju za Safeta? Da ih ne zna pripremiti psihicki za tekmu, da nema analizu da ne skautira protivnike, da ga briga za druge i da ce danas biti otjeran kao ker zadnji sto je i zasluzio.

Samo mu jos treba prijava SIPI da uradi svoj posao.
Dobio je sansu pred pocetak ovih kvalifikacija! Po cemu je to brod potonuo u vrijeme kad smo pocinjali kvalifikacije? A znaci sve uvrede upucene selektoru zbog nepozivanja Prcica su u stvari zamjeranje sto se ne zove igrac koji ce odigrati isto ili slicno kao vec postojeci??? Dajte jos tih koji ce odigrati isto ili slicno, vakat je da se pljuje.... :)

Nikoga ne mrzim, i vidis da nikog ne vrijedjam i ne nazivam pogrdnim imenima...
Safetu se zamjera "manjak patriotizma", i sto nije ranije htio da vodi repku... Vahi se te iste stvari ne zamjeraju!
Safetu se zamjera broj klubova koje je ranije vodio, Sergeju se ne zamjeraju!
Safetu se zamjera nonsalantnost, i nedosljednost u izjavama, a Amaru koji je prodavao Svraku za milione, pa isao na "odmor" se to ne zamjera...
Da li su to dvostruki arsini..?

Oni ne igraju za trenera vec za reprezentaciju, i kao takvi treba da daju maksimum ko god da je trener...
Vec sam ti i ranije rekao da je najveca greska Safeta Susica sto je popustio reprezentativcima, dao im svojevrsnu nagradu za dobre partije racunajuci na njihov profesionalizam... Profesionalci su mu to lijepo vratili, a opet to je mentalitet koji ni rodjenje ni zivot u dijaspori ne iskorijene tako lako....

Sto puta sam ti rekao, da bih i sam mnoge stvari drugacije uradio, da mu zamjeram mnogo toga u pristupu i vodjenju utakmica, ali ovoliko pljuvanje nije zasluzio!!!
Jedini istiniti argument je da vise nema rezultate i zbog toga ce da ide!!!

bilalx

Post Postao/la bilalx » 17 nov 2014, 11:41

ado19211 je napisao/la:tugo moja, cuj hadzibegic novi trener :cry:

gasit sve teme za reprezentaciju slijedi propast.
nit sam ga izmislio nit doveo... ;)

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 17 nov 2014, 11:42

Ja se nadam da će ga smijeniti upravo onaj ko ga je i doveo i dao mu podršku za 3 mandat!
Nadam se samo da neće doći Hadžibegić i Baždarević na klupu,jer to su sve uspješni treneri ko i Pape!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 17 nov 2014, 11:42

Head je napisao/la:Samo se nadam da ce Susic povesti i Begovica, Pilava i ostale mesetare.
:nene: Može eventualno Begića ali Begovića nikako... :D
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 nov 2014, 11:42

Susic je unistio reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Oni koji su ga podrzavali na ovom forumu, treba da budu svjesni da su velicali unistenje jedine svijetle tacke u ovoj napacenoj drzavi.

Safet Susic je monstrum koji nas je zavio u crno i bacio u hendek iz kojeg cemo tesko izaci.

Ova generacija igarca je izgubila sansu da zareda nekoliko velikih takmicenja. Na ovo EP po svemu sudeci necemo otici, na rang listi smo srozani i sanse da odemo na SP su minimalne, jer vise necemo imati srece da nam dodje Grcka.

Najboilji igraci ove ekipe gaze u tridesete, do SP18 Dzeko ce imati 32, Ibisevic 33, Medunjanin 33, Lulic 34 itd...

Propustena je velika prilika, unistena je najbolja generacija ove drzave, a vi ste to podrzavali. Sad preostaje da se valjamo u blatu BHT premier lige.

Nadam se da ste sad sretni virtu4l, calcio, emir, sabinho i ostali.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 nov 2014, 11:43

rishaaa je napisao/la:Ja se nadam da će ga smijeniti upravo onaj ko ga je i doveo i dao mu podršku za 3 mandat!
Nadam se samo da neće doći Hadžibegić i Baždarević na klupu,jer to su sve uspješni treneri ko i Pape!
Bazdarevic neuspjesan trener?? :oops: :oops:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 17 nov 2014, 11:43

NoName je napisao/la:
Head je napisao/la:Samo se nadam da ce Susic povesti i Begovica, Pilava i ostale mesetare.
:nene: Može eventualno Begića ali Begovića nikako... :D
:lol:

Mislio sam na Begica, a slusam i Ciro osuo paljbu na Elvedina Begica.
1946

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 17 nov 2014, 11:43

Tako je damire, pape je neshvaceni genije i tri miliona ljudi ga pljuje na avakom koraku jer mrze svoju drzavu!!

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 17 nov 2014, 11:43

Kad se sjetim "eminentnih" strucnjaka na klupi reprezentecije i gluposti koje smo sa njima dozivljavali nemam razloga da puno kritikujem Safeta,ostali smo bez dobrog rezultata na SP i nakon njeg je trebao otici .
Jestel svi zaboravili "daidzu",misu-dragu i slicnan trenerski otpad koji se igrao na klupi reprezentacije...
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 17 nov 2014, 11:45

Odavno vec Susic nema povjerenje igraca i navijaca, danas ce mu biti predoceno da nema povjerenje i krimo saveza!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 17 nov 2014, 11:47

NEZALAGANJE je napisao/la:
Bazdarevic neuspjesan trener?? :oops: :oops:
Gdje ti vidiš ovdje uspješnog trenera u okvirima vrhunskog europskog fudbala??? Dosta mi je francuske 2 lige i ispadanje iz prve i otkaza Baždarevića! A Safet mi je Francusku zgadio za naredna 2 života!

2003/04 - ušao iz 2. u 1. Francusku ligu sa FC Istres
2004 - Najbolji trener Francuske 2. lige
2005 - Vice-prvak Afričke Lige prvaka sa Étoile du Sahel
2007/08 - ušao iz 2. u 1. Francusku ligu sa Grenoble Foot 38

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.