idemo kolektivni suicid napravit

znaci po tebi safeta moze samo ivica osim da smijeni ?rishaaa je napisao/la:Ovaj savez njemu otkaz ne planira dati,a on sam neće otići! Jasno k'o dan! Ako dođe do smjene to će biti zbog nekog ko je iznad saveza,al ovi u savezu ga neće sami smijeniti!
Hoće, hoće... iz prostog razloga što oni vole pare više nego mater rođenu. Poslije SP su kontali da će nas ovaj čoban manje koštati, nego da traže novog selektora, i da je sistem takmičenja prelagan da nam plasman na EP ne bi trebao doći u pitanje. E sada vrag došao po svoje, 8 miliona razloga zašto čobanče danas leti za Pariz zauvijek.rishaaa je napisao/la:Ovaj savez njemu otkaz ne planira dati,a on sam neće otići! Jasno k'o dan! Ako dođe do smjene to će biti zbog nekog ko je iznad saveza,al ovi u savezu ga neće sami smijeniti!
Dobio je sansu pred pocetak ovih kvalifikacija! Po cemu je to brod potonuo u vrijeme kad smo pocinjali kvalifikacije? A znaci sve uvrede upucene selektoru zbog nepozivanja Prcica su u stvari zamjeranje sto se ne zove igrac koji ce odigrati isto ili slicno kao vec postojeci??? Dajte jos tih koji ce odigrati isto ili slicno, vakat je da se pljuje....bhsport je napisao/la:Prcic se pokazao koliko i Tin i Hadzic nista ni bolje ni gore, sansu je trebao dobiti u atmosferi kada smo harali da mu se podinge samopouzdanje a ne u potonulom brodu.damir_82 je napisao/la: Nista on ne treba... Samo sam rekao cinjenicu, da je na prva dva zrijeba bio u trecem sesiru, uprkos drugom mjestu u svom prvom kvalifikacijskom ciklusu...
Ne znam zaista cemu tolika mrznja prema selektoru...? Trazio si Prcica, evo dao mu je i vise nego dovoljno vremena da se pokaze... Cak i vise nego mu daju u Rennes-u... Jesi li odusevljen i je li to rjesenje koje nam je trebalo u vezi?
Dovedite nam Vahu "kazem ja" patriotu, Barbareza "tri pa jedna", Amara kad se vrati sa "odmora", kad su toliko bolji "ljudi i patriote"....
Mentalitet je cudo, a mi nemamo mentalitet za velike stvari... To pokazuju i nasi igraci koji se zadovoljavaju mrvicama i nikad ne iskoriste svoj potencijal do kraja....
To valjda govori i o igracima nesto... I to su silne patriote kojima treba Ciro (Bosna ne postoji), da ih uci patriotizmu i drzi motivacijske govore.... Treba im po neko priznanje podijeliti za taj patriotizam... Ako ga ne motivise grb na dresu, zastava pred njim, i himna........
Odakle ti tolika mrznja prema Vahi, Amaru i Sergeju?
Da li ti je palo na pamet da vise nece da igraju za Safeta? Da ih ne zna pripremiti psihicki za tekmu, da nema analizu da ne skautira protivnike, da ga briga za druge i da ce danas biti otjeran kao ker zadnji sto je i zasluzio.
Samo mu jos treba prijava SIPI da uradi svoj posao.
nit sam ga izmislio nit doveo...ado19211 je napisao/la:tugo moja, cuj hadzibegic novi trener![]()
gasit sve teme za reprezentaciju slijedi propast.
Head je napisao/la:Samo se nadam da ce Susic povesti i Begovica, Pilava i ostale mesetare.
Bazdarevic neuspjesan trener??rishaaa je napisao/la:Ja se nadam da će ga smijeniti upravo onaj ko ga je i doveo i dao mu podršku za 3 mandat!
Nadam se samo da neće doći Hadžibegić i Baždarević na klupu,jer to su sve uspješni treneri ko i Pape!
NoName je napisao/la:Head je napisao/la:Samo se nadam da ce Susic povesti i Begovica, Pilava i ostale mesetare.Može eventualno Begića ali Begovića nikako...
Gdje ti vidiš ovdje uspješnog trenera u okvirima vrhunskog europskog fudbala??? Dosta mi je francuske 2 lige i ispadanje iz prve i otkaza Baždarevića! A Safet mi je Francusku zgadio za naredna 2 života!NEZALAGANJE je napisao/la:
Bazdarevic neuspjesan trener??![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.