Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
ne znam sta vi mislite ali posto imamo adekvatne zamjene za odbranu a po krilima smo slabi, ja bi bas volio da gledam johnsona na krilu!! 

pa nije to više ni stvar (ne)sreće nego ne znanja. ne zna nikoga gola zabiti. od 20 šuteva protiv sunderlanda ne znam jel 7-8 bilo u okvir gola, mora se posebno vježbati završnica, a igrači od kojih se najviše očekuje jednostavno razočaravaju svaki put sve više i više. nadam se da će se situacija popraviti.DANTES je napisao/la:Znam to... Ali i ove godine sve isto, plus neki disbalans u zadnjoj liniji...Carlo je napisao/la:18% šansi smo realizovali, najmanje u ligi. sigurno bi bili u top 4 da smo realizovali barem 35-40% šansi, ali sve je to šta bi bilo kad bi bilo. treba se vratiti u realnost i gurati dalje.DANTES je napisao/la:Može li mi neko reći koliko bi Live imao bodova prošle godine da su realizovali 60% stvorenih šansi? Jako me to zanima!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Llorente u januaru ko da gledam.. 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Meni se sve to čini kao na silu... Ono Suarez predribla par igrača i iz mrtvog ugla tuče... Doduše jedini i zna dati ponekad gol... Nije mi jasno zašto ga ne upare sa nekim normalnim napadačem. Šta mislite o npr. Kloseu?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Red Assassin
- Kontakt:
Svjetlo u tami
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sad gledam tabelu 3. lige ili Ligue One i Tranmere prvi. Volio bih kada bi oni jednog dana ušli u Premiership pa da imaju 3 ekipe iz Liverpoola u najvećem rangu.
Nego, Brendon nastavlja sa iznenađenjima.
Rodgers: Samed will certainly be fast-tracked. He will be involved in the Europa League game. I watched him play [for Germany] against England Under-19s the other week when he scored two terrific goals and set up another.
Morgan, Suso, Samed će biti priključeni timu koji putuje za Švicarsku.
Nego, Brendon nastavlja sa iznenađenjima.
Rodgers: Samed will certainly be fast-tracked. He will be involved in the Europa League game. I watched him play [for Germany] against England Under-19s the other week when he scored two terrific goals and set up another.
Morgan, Suso, Samed će biti priključeni timu koji putuje za Švicarsku.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
mi da imamo torresa umjesto suareza sada za ligu prvaka bi se borili a ne za opstanakEBSCO je napisao/la:Kakav bi to drama tandem bio Suarez i Torres,Henderson je napisao/la:Vjerovali ili ne, sa 17 golova Luis Suarez je postao 20. najbolji strijelac Liverpoola u Premiershipu svih vremena.![]()
Osim Fowlera i Owena nismo ni imali napdača u Premiershipu. Torres je bio na dobrom putu da to postane a Suarez je sada najbolja nada.

You are someone else I am still right here
http://www.guardian.co.uk/football/2012 ... opa-league" onclick="window.open(this.href);return false;
Odlično, samo nek' se klinci forsiraju u EL!
Odlično, samo nek' se klinci forsiraju u EL!
This Klopp fella, he's not bad is he?
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."
"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."
"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."
- LarryDavid
- Kontakt:

ne znam jel ovo bilo? ako je bilo izvinjavam se...
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
I ja, plač brate. Ewvo svde sduze briwsdem sa tastatywre..
____
PS: Kakve su ovo glupe špekulacije o mogućem povratku Torresa u Liverpool, nakon što je 'nezadovoljan' statusom
Dok je Drogba bio standardan navodno mu sve ok bilo, a sada kada je u prvom timu nešto ne štima. 
____
PS: Kakve su ovo glupe špekulacije o mogućem povratku Torresa u Liverpool, nakon što je 'nezadovoljan' statusom

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Meni ne bi bio loš.Jer Suarez sve uradi sam,ali nema tog egzekutora.DANTES je napisao/la:Meni se sve to čini kao na silu... Ono Suarez predribla par igrača i iz mrtvog ugla tuče... Doduše jedini i zna dati ponekad gol... Nije mi jasno zašto ga ne upare sa nekim normalnim napadačem. Šta mislite o npr. Kloseu?

You'll never walk alone.
Klose

ma đaba i egzekutor kad nam je pola tima preskrto...VolimLiverpool je napisao/la:Meni ne bi bio loš.Jer Suarez sve uradi sam,ali nema tog egzekutora.DANTES je napisao/la:Meni se sve to čini kao na silu... Ono Suarez predribla par igrača i iz mrtvog ugla tuče... Doduše jedini i zna dati ponekad gol... Nije mi jasno zašto ga ne upare sa nekim normalnim napadačem. Šta mislite o npr. Kloseu?
You are someone else I am still right here
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ferguson, na današnjoj press-konferenciji."The chant is a new chant. It only started after the Suarez situation [the Liverpool forward was found guilty of racially abusing Patrice Evra last season].
"But in the current climate and having spoken on Friday, asking our supporters to adhere to the policy that we want to adopt - that we're completely in support of Liverpool Football Club at this moment in time and we understand what those families must have felt during the week when they got that report - it was disappointing to hear that.
"It's a minority, though, and in society there's a minority who want to be heard. That's the difficultly you've got nowadays.
"As a club we're totally in support of Liverpool and the situation they're in. It's going to be a very emotional day on Sunday and we'll support them in every way we can."

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- King Kenny
- Kontakt:
Vrijeme je da se i onaj Yesil ubaci u vatru,da vidimo od kakvog je on kova
.

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
LarryDavid,
Very funny. I, btw; fino pogledaš moj avatar i upitaš se kada će Shitty imat' makar približno trofeja.
Sutra U19 momčad igra protiv Intera u Next Genu, dobra prilika za Jeromea Sinclaira i ostale klince da se dokažu. Mi smo mnogo oslabljeni, neće igrati Suso, Sterling, Yesil, vjerovatno ni Morgan. YNWA!
Very funny. I, btw; fino pogledaš moj avatar i upitaš se kada će Shitty imat' makar približno trofeja.

Sutra U19 momčad igra protiv Intera u Next Genu, dobra prilika za Jeromea Sinclaira i ostale klince da se dokažu. Mi smo mnogo oslabljeni, neće igrati Suso, Sterling, Yesil, vjerovatno ni Morgan. YNWA!
This Klopp fella, he's not bad is he?
suso, pacheco, morgan i vjerovatno yesil će putovati u švajcarsku.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Sterling,Suso,Yesil kakvi ce to igraci biti 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.