Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ne sluti momčilukoHead je napisao/la:K'o da gledam da cemo sutra kiksati.
+7 u odnosu na konkurente....solidna zaliha pred "oluju".....mislim da će Oezil i društvo sutra bit nabrijani k'o nikad...pobjeda nebi smjela doći u pitanje
A.F.C. Bournemouth!
Uz sutrasnju pobjedu, ovo kolo bilo bi perfektno!
Mislim da je Arsenal ove sezone dovoljno zreo da uzima bodove i jacim ekipama od Evertona, tako da sutra ocekujem 3 boda, ali i nerijeseno ne bi bio los rezultat jer Everton iako nije vrhunska, to je iznadprosjecna ekipa u engleskoj premier ligi koja moze svakom top klubu u engleskoj zakomplikovat situaciju tako da u slucaju nekog kiksa ne treba dizat neku veliku frku oko toga. Arsenal ove godine za razliku od prethodnih igra pametno, iskusno a dolaskom Ozila koji i kad se ne vidi moze dati vrhunsku asistenciju smo opasni za bilo kojeg protivnika. Da je situacija kao prethodnih sezona rekao bih da je uspjeh sljedece tri utakmice i 3 boda, ali kako igramo ove sezone, ocekujem da mozemo izvuci 5-6 a zasto ne i 7 bodova.
Idemo aBd profitirati iz ovog kola. Everton je sigurno dosta vise potrosen od ovosedmicna 2 kola nego mi jer smo uspjesno rotirali sredinom sedmice. Motiv nece nedostajati tako da ocekujem sutra i maksimalno zalaganje.
Mislim da je ova utakmica kljucna za polusezonu. O mojim kalkulacijama cemo nadam se sutra nakon trijumfa.
Mislim da je ova utakmica kljucna za polusezonu. O mojim kalkulacijama cemo nadam se sutra nakon trijumfa.
poldi_official
Back with the team!!! #afc #coyg #arsenal #london #comeback #team #per #özil #workhard #lukaspodolski #podolski #poldi #aha

Back with the team!!! #afc #coyg #arsenal #london #comeback #team #per #özil #workhard #lukaspodolski #podolski #poldi #aha

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- frankqqqqq
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; Bellerinova asistencija jučer za Watford, koja brzina 

-
- Kontakt:
Bellerin ce vrlo brzo biti nas prvi izbor na desnom beku.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jaoooooo, strašnoofrankqqqqq je napisao/la: Bellerinova asistencija jučer za Watford, koja brzina

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Arsenal: Szczesny, Jenkinson, Koscielny, Mertesacker, Gibbs, Arteta, Wilshere, Ramsey, Ozil, Cazorla, Giroud.
Subs: Fabianski, Vermaelen, Rosicky, Bendtner, Flamini. Monreal, Theo.
COYG !
Subs: Fabianski, Vermaelen, Rosicky, Bendtner, Flamini. Monreal, Theo.
COYG !
Arsenal: Szczesny, Jenkinson, Koscielny, Mertesacker, Gibbs, Arteta, Wilshere, Ramsey, Ozil, Cazorla, Giroud
Arsenal subs: Fabianski, Vermaelen, Monreal, Rosicky, Flamini, Walcott, Bendtner
Everton team (to face Arsenal): Howard, Coleman, Oviedo, Distin, Jagielka, Barry, Barkley, Pienaar, McCarthy, Mirallas, Lukaku.
Everton subs: Robles, Heitinga, Jelavic, Deulofeu, Naismith, Osman, Stones.
Arsenal subs: Fabianski, Vermaelen, Monreal, Rosicky, Flamini, Walcott, Bendtner
Everton team (to face Arsenal): Howard, Coleman, Oviedo, Distin, Jagielka, Barry, Barkley, Pienaar, McCarthy, Mirallas, Lukaku.
Everton subs: Robles, Heitinga, Jelavic, Deulofeu, Naismith, Osman, Stones.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ocekujem dobru utakmicu. Sastav Arsenala bas mjera, doduse Arteta nije najsretnije rjesenje po meni, al nema veze. Nadam se 3 boda koja su prevazna u ovom trenutku. 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Očekujem dosta tvrdu utakmicu i pobjedu Arsenala...
2:0 (Jack,Giroud)
COYG!
2:0 (Jack,Giroud)
COYG!
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
yebo ti arteta naninu nanu arsene
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ne kontam što izbacuje Flaminija kad je čovjek bolji od njega za klasu
QUARTERBACK je napisao/la:yebo ti arteta naninu nanu arsene

Nekako sam uvjeren u tricu danas i povecanje prednosti u odnosu na pratioce. Nadam se samo jednom brzom pogotku koji ce sprijecit Everton da se brani 90 min.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ne gledaj ondaHead je napisao/la:K'o da gledam da cemo sutra kiksati.

Go Gunners! Go Arsenal! North London is red!.... et' dosta navijanja ovde sa vama. Uzivajte.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
uuuhhh kako bih ovog Wilshire-a kresnuo, tamam imam i ja jednu 19-tku za njuGorki je napisao/la:![]()

Gunner4ever
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.