vaha je sam reko ja sam skup trener,bajevic je klasa,ali brate to je anti-fudbal.
moja zelja barbarez,kada je mogla ova ubleha,zasto nebi i najveca legenda bih...
strucni stab,piplica,baljic,bolic,salihamidjic

I ovakav kadar sa pravim trenerom bi bio bar drugi u ovoj grupi sa realnim sansama da iznenadi Belgiju koja jeste igracki prvi favorit grupe. A Safet je mogao u ovih pet godina dovesti i isprobati itekako jos kvalitetnih igraca. Samo je morao "skontati" da je vecina kvalitetnih pojacanja iz dijaspore i da ON treba igrace na neki nacin nagovarat a ne prepotentno i tvrdoglavo cekat da oni njemu dolaze na noge. Radilo se je o par jako kvalitetnih igraca i pojacanja. Umjesto da je iskoristio momenat SP i privukao neke igrace koji se dvoume i tako jos pojacao broj kvalitetnih igraca nebi li privukao jos neke igrace u buducnosti ( dok se ne smanji interes i patriotizam tih igraca vani ) mi smo jos izgubili neke igrace a dovodio je samo polovne igrace ( stari i losi ili mladi i jos nedokazani ).Cap17an je napisao/la: Tek kad čovjek pročita ta jadna imena nekih prosječnih ili ispodprosječnih nogometaša, shvatiš da ovaj Sušić zapravo ni nema neki kadar na koji se može osloniti u slučaju povreda najboljih igrača.
Ironija je cudoHead je napisao/la:Treba nam treci napadac.arelinho je napisao/la: Sta ce nam Djuric ?
Nek bude tu Bilbija,a kao jedan od rezervnih stopera bi stavio Dupovca.
Treci golman je bitan i nek bude Bandovic
Ne moze Bilbija jer covjek nije klasicni napadac a i nije medju najboljim u Sarajevu. Dupovac nije materijal za repku.
Ako ti kazes da je bitan treci golman i ako smatras da je to Bandovic ja to cijenim al ne vidim Dejana kao treceg golmana.
Prcic se pokazao koliko i Tin i Hadzic nista ni bolje ni gore, sansu je trebao dobiti u atmosferi kada smo harali da mu se podinge samopouzdanje a ne u potonulom brodu.damir_82 je napisao/la:Nista on ne treba... Samo sam rekao cinjenicu, da je na prva dva zrijeba bio u trecem sesiru, uprkos drugom mjestu u svom prvom kvalifikacijskom ciklusu...bhsport je napisao/la:Ma pusti Damira, do igraca bolan, do koga ce biti. Da je Safet dosao cudo bi napravili.Burundi je napisao/la:Damire, kako je Fergunson s Manchesterom osvojio ligu 2013, onda napustio, dođe Moyes koji ima iste(gotovo) igrače na raspolaganju i ne napravi ništa, tj napravi od Manchestera tim u rangu Evertona? Do koga je
Sad sto je dosao u treci sesir kada smo imali tendenciju rasta prema drugom, treba da nas iz prvog istrese u cetvrti.
Pa dosta te majmune vise, nakon Kipra se morao dati otkaz ovom nesposobnjakovicu, lazovu, dvolicnjaku, kabadahiji, neznalici, antitreneru, anticovjeku, antipatrioti.
Safet je los i kao osoba i kao trener i kao zivo bice.
Treba mu uzeti pasos i prijaviti u SIPU da ga preispita.
Sta mislis ti Damire, da su Izraelci naspanovani tek onako, postoji covjece nesto sto se zove motivacija, a Safet ne moze motivisati kokos da snese jaje a kamol igraca da izadje i preore teren.
To ti valjda govori koliko mu igraci vjeruju, sta mu je kapiten rekao nakon tekme.
A on je vodja svih njih, glavni i odgovorni.
Ne znam zaista cemu tolika mrznja prema selektoru...? Trazio si Prcica, evo dao mu je i vise nego dovoljno vremena da se pokaze... Cak i vise nego mu daju u Rennes-u... Jesi li odusevljen i je li to rjesenje koje nam je trebalo u vezi?
Dovedite nam Vahu "kazem ja" patriotu, Barbareza "tri pa jedna", Amara kad se vrati sa "odmora", kad su toliko bolji "ljudi i patriote"....
Mentalitet je cudo, a mi nemamo mentalitet za velike stvari... To pokazuju i nasi igraci koji se zadovoljavaju mrvicama i nikad ne iskoriste svoj potencijal do kraja....
To valjda govori i o igracima nesto... I to su silne patriote kojima treba Ciro (Bosna ne postoji), da ih uci patriotizmu i drzi motivacijske govore.... Treba im po neko priznanje podijeliti za taj patriotizam... Ako ga ne motivise grb na dresu, zastava pred njim, i himna........
arelinho je napisao/la:Ironija je cudoHead je napisao/la:Treba nam treci napadac.arelinho je napisao/la: Sta ce nam Djuric ?
Nek bude tu Bilbija,a kao jedan od rezervnih stopera bi stavio Dupovca.
Treci golman je bitan i nek bude Bandovic
Ne moze Bilbija jer covjek nije klasicni napadac a i nije medju najboljim u Sarajevu. Dupovac nije materijal za repku.
Ako ti kazes da je bitan treci golman i ako smatras da je to Bandovic ja to cijenim al ne vidim Dejana kao treceg golmana.
Slažem se. Prije par mjeseci su pilili kako je sve ok, kako je nastup na SP bio dobar, kako je Kipar samo loš dan, a sada će sve svaliti na Sušića a sa sebe sprati svu krivnju. Ako je Sušić odgovoran za izbor igrača i taktike, IO je odgovoran za izbor selektora, a sa Safetom su nakon SP-a totalno promašili. Ko će zbog toga snositi posljedice? Oni se prave kao da su neke moralne veličine i očitat će danas "bukvicu" Sušiću, a zapravo cijeli IO, kao i predsjednik Saveza, zaslužuju istu sudbinu kao i Sušić.amko27 je napisao/la:Zamolio bih novinare ovog portala da pitaju clanovi IO NSBiH hoce li dati ostavke (cini mi se da oni odlucuju o selektoru), ipak su mu oni pri mjesec dali puno povjerenje. Ako nista iz moralnih razloga???
ovo je najbolje sto imamo u ovom trenutku.mohz87 je napisao/la:golmani:
1 Asmir Begović
12 Jasmin Fejzić
22 Jasmin Burić
odbrana:
21 Ervin Zukanović
3 Ermin Bičakčić
4 Dino Arslanagić
25 Anel Hadžić
5 Sead Kolasinac
13 Mensur Mujdža
15 Sejad Salihović
2 Mateo Sušić
vezni red:
7 Muhamed Bešić
8 Haris Medunjanin
6 Mario Vrančić
10 Miralem Pjanić
6 Semir Štilić
16 Senad Lulić
14 Izet Hajrović
18 Sanjin Prcić
23 Eldin Hadžić
napad:
11 Edin Džeko
9 Vedad Ibišević
19 Aidin Mahmutovic
20 Milan Đurić
Uziva u Izraelu.babuka1 je napisao/la:gdje je onaj emir,jedva cekam njegov osvrt na sve ovo
rishaaa je napisao/la:Hoćemo Meha Kodra! Nek vodi paralelno i Sarajevo i repku...
Staviti klauzulu 2 igrača iz naše lige zarad budućnosti, po meni duljević i kvesićmohz87 je napisao/la:golmani:
1 Asmir Begović
12 Jasmin Fejzić
22 Jasmin Burić
odbrana:
21 Ervin Zukanović
3 Ermin Bičakčić
4 Dino Arslanagić
25 Anel Hadžić
5 Sead Kolasinac
13 Mensur Mujdža
15 Sejad Salihović
2 Mateo Sušić