FK Željezničar (opšte diskusije)

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la pile87 » 02 dec 2015, 17:40

jurisicduska je napisao/la:@pile šta bulazniš ti? Kakve šifre profila ? Jesi to ti moju konto provaliti, daću ti u pp ako ti šta znači?
Ma nako ja bezveze nego koji nas klub je dovodio odbojkasa kao pojacanje zvao se Hilomo Gutic ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 02 dec 2015, 17:41

Ajzea je napisao/la:Zamisli koliko moraš propasti da bi ti prvo saigrač bio Ronaldinho a onda Dzemo ili Bojan..
Covjek je zbog ponasanja sjebao sebi karijeru, svako ima svoje razloge jbg (: Meni kao navijacu mnogo znaci sto je trenirao pored majstora Ronaldinja, bolje to nego u papucama ispred stadiona (:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 dec 2015, 17:44

Ja shvatam da je covjek dosao na probu, da mozda ostaje i stvarno mi nije smijesno ni sto nema podataka o njemu. Meni, a i vecini koja se na njegov racun sali samo nije jasno kako ga je super opisao onako? Je li ovaj super vas smatra budalama? Ja sam mislio da dolazi Mbokani jbt ili tako neki crni napadac, dokazan, odlucili istresti pare za njega da napadnu evropu, a ono dođe covjek na probu. Tresla se gora, rodio se mis, to je poenta svega.
Bahati, bahati Željkan!
1946

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 dec 2015, 17:45

Najjače je kad jufkice krenu spikati kako su oni mogli dovesti te što su u Želji al' eto nisu kvalitet za njih, a ljudi ih uzmu na derbiju :lol:

Mogli su dovesti Thiaga, Mailsona, pa čini mi se da su ljetos isto mogli dovesti Blagojevića al' nisu :rol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 02 dec 2015, 17:50

Nije sezona jedna utakmica.
Osim ako si sveo sve na to da je samo Sarajevo uzeti u derbiju.
Pozicija na tabeli mislim da govori sve.
Nije sezona jedna tekma.

Nego realno svi ste se sjebali kad je dosao ovaj igrac.
Svi ste ocekivali neku igracinu nakon opisa vaseg covjeka od povjerenja

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 dec 2015, 17:50

joker90 je napisao/la:Ja shvatam da je covjek dosao na probu, da mozda ostaje i stvarno mi nije smijesno ni sto nema podataka o njemu. Meni, a i vecini koja se na njegov racun sali samo nije jasno kako ga je super opisao onako? Je li ovaj super vas smatra budalama? Ja sam mislio da dolazi Mbokani jbt ili tako neki crni napadac, dokazan, odlucili istresti pare za njega da napadnu evropu, a ono dođe covjek na probu. Tresla se gora, rodio se mis, to je poenta svega.
A zamisli ispostavi se da je momak odličan za naše uslove, i procjena koju je Super dao bude tačna? Šta onda, hoćete li povući sve ovo što govorite zadnjih 2,3 sata i čestitati momku kako je nanjušio igrača ili ćete samo prešutiti?

Doduše ti se ni nakon zadnjeg derbija nisi udostojio čestitati boljem a kamol' nešto drugo :lol:

@Orton

Al' nije sezona ni 17 utakmica ;)

A Bgt šta ti misliš da smo mi očekivali? Obafemi Martinsa? :rol:

Pa brate moj svako normalan zna da u ovu ligu će teško zalutati neka baš dobra igračina, mi smo svjesni šta možemo očekivati. Ne kontamo da je ovaj Nigerijac Martins kao što ste vi predstavljali onog vašeg nigera što ni ne igra uopšte više, ja kontao Yaya Toure jbt :hmmmm:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 dec 2015, 17:56

FaraonTM je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ja shvatam da je covjek dosao na probu, da mozda ostaje i stvarno mi nije smijesno ni sto nema podataka o njemu. Meni, a i vecini koja se na njegov racun sali samo nije jasno kako ga je super opisao onako? Je li ovaj super vas smatra budalama? Ja sam mislio da dolazi Mbokani jbt ili tako neki crni napadac, dokazan, odlucili istresti pare za njega da napadnu evropu, a ono dođe covjek na probu. Tresla se gora, rodio se mis, to je poenta svega.
A zamisli ispostavi se da je momak odličan za naše uslove, i procjena koju je Super dao bude tačna? Šta onda, hoćete li povući sve ovo što govorite zadnjih 2,3 sata i čestitati momku kako je nanjušio igrača ili ćete samo prešutiti?

Doduše ti se ni nakon zadnjeg derbija nisi udostojio čestitati boljem a kamol' nešto drugo :lol:
Sto si ti zapeo toliko da ti cestitam, koji si ti faktor u mom zivotu da sam ti obavezan cestitati? Ili bilo kome na forumu? Cestitam svojoj raji koju znam, s kojima se prepucavam svaki dan, a ne pada mi napamet cestitati ovdje nekim forumskim anonimusima iz Orasca, Goduse i sl.

Sto se tice kanibala, mogao si gore procitati sta mislim. Znaci dosao je na probu covjek, jer nije dokazan igrac, moze biti igracina, a moze biti qrcina. To i jeste poenta. Najavljen je kao Drogba, a ne kao neko ko dolazi na probu.
Bahati, bahati Željkan!
1946

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 dec 2015, 18:02

joker90 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:

Sto si ti zapeo toliko da ti cestitam, koji si ti faktor u mom zivotu da sam ti obavezan cestitati? Ili bilo kome na forumu? Cestitam svojoj raji koju znam, s kojima se prepucavam svaki dan, a ne pada mi napamet cestitati ovdje nekim forumskim anonimusima iz Orasca, Goduse i sl.

Sto se tice kanibala, mogao si gore procitati sta mislim. Znaci dosao je na probu covjek, jer nije dokazan igrac, moze biti igracina, a moze biti qrcina. To i jeste poenta. Najavljen je kao Drogba, a ne kao neko ko dolazi na probu.
Ne meni nego svima nama, kaže parafraziram "Šta ja imam vama čestitati, niste vi bili bolji ništa od nas, samo ste se udarili..." koji mozak :lol:

Pa bolan neki se nisu javljali barem, većina je fer i sportski čestitala (tim više što ste svi najavljivali 2,3 razlike) samo se ti opirao :rol: Doduše to više govori o tebi.

Koga je najavio kao Drogbu? De mi nađi neki relevantan izvor, medij, članak, tekst, status nekog bitnog k'o se razumije u fudbalske kvalitete nekog igrača gdje je napisao da Željo dobija ogromno pojačanje? To što vi @Super smatrate nekim aman relevantnim izvorom to je vaša stvar, čovjek došao i napisao nešto u fazonu "Dolazi zvijer, kanibal" i onda smo se svi zayebavali dolazi Martins, Kanu... Jesi vidio jesmo zayebali, mi kontali doći će nam Martins :urnebes:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 02 dec 2015, 18:04

FaraonTM je napisao/la: Pa brate moj svako normalan zna da u ovu ligu će teško zalutati neka baš dobra igračina, mi smo svjesni šta možemo očekivati. Ne kontamo da je ovaj Nigerijac Martins kao što ste vi predstavljali onog vašeg nigera što ni ne igra uopšte više, ja kontao Yaya Toure jbt :hmmmm:
Normalno da se moze kad se ima, Jajalo, Delac i Benko... Vi to trenutno ne mozete, pa ste skontali hajmo pokusati sa imigrantima :urnebes:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 dec 2015, 18:07

FaraonTM je napisao/la:
Koga je najavio kao Drogbu? De mi nađi neki relevantan izvor, medij, članak, tekst, status nekog bitnog k'o se razumije u fudbalske kvalitete nekog igrača gdje je napisao da Željo dobija ogromno pojačanje? To što vi @Super smatrate nekim aman relevantnim izvorom to je vaša stvar, čovjek došao i napisao nešto u fazonu "Dolazi zvijer, kanibal" i onda smo se svi zayebavali dolazi Martins, Kanu... Jesi vidio jesmo zayebali, mi kontali doći će nam Martins :urnebes:
Kakav cu ti clanak naci i misljenje nekog relevantnog, pa od ovog crnca majka ne zna da joj se dijete fudbalom bavi. Toliko se o njegovoj karijeri zna.
Bahati, bahati Željkan!
1946

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 02 dec 2015, 18:08

joj ovih pitara mati mila, oni pricaju o transferima
kako ste vi najavljivali dzemicu vaseg ?? kao da dolazi cafu licno, i sta onda ? tjerate ga pljujete, nazivate najvecom gnjidom kluba..
i tiago je dosao naprobu, nepoznanica pa vas skara na derbiju, uvali ga zrinjskom, sirokom al ponistise...
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 dec 2015, 18:09

MCMXLVI je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la: Pa brate moj svako normalan zna da u ovu ligu će teško zalutati neka baš dobra igračina, mi smo svjesni šta možemo očekivati. Ne kontamo da je ovaj Nigerijac Martins kao što ste vi predstavljali onog vašeg nigera što ni ne igra uopšte više, ja kontao Yaya Toure jbt :hmmmm:
Normalno da se moze kad se ima, Jajalo, Delac i Benko... Vi to trenutno ne mozete, pa ste skontali hajmo pokusati sa imigrantima :urnebes:
Jajalo je tu jedina klasa, a i on se zadržao samo dok je povratio formu i uhvatio se noge nakon pola godine. Što se tiče ostale dvojice, prvi vječni talenat a drugi doživio peak u 30-oj godini igrajući za Rijeku i kasnije otišao za parama u Kinu. Ako ti je to dovoljno da proglasiš igrača klasom onda ok, i Benko je klasa.

@joker90

I sa obzirom na to sve što si sad rekao, kako misliš da je neko očekivao da ćemo ugledati na Grbavici neku zvijer?

Sam sebi postavljaš pitanje i daješ odgovor u svojim postovima a ne možeš da skontaš.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 02 dec 2015, 18:17

FaraonTM je napisao/la:
Jajalo je tu jedina klasa, a i on se zadržao samo dok je povratio formu i uhvatio se noge nakon pola godine. Što se tiče ostale dvojice, prvi vječni talenat a drugi doživio peak u 30-oj godini igrajući za Rijeku i kasnije otišao za parama u Kinu. Ako ti je to dovoljno da proglasiš igrača klasom onda ok, i Benko je klasa.
Zamisli klub ti pregovara sa Chealsea o posudbi golmana, a ti meni pricas da nije tako nesto moguce u ovoj ligi, pa naravno da nije ako navijas za NKZ :urnebes:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 02 dec 2015, 18:24

@Super, jedva cekamo da najavis novog nekog igraca. :D

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 02 dec 2015, 18:26

Stvarno si pretjerao za Benku, najboljeg strijelca lige, igrača koji je igrao u njemačkoj, za repku Hrvatske, najboljeg strijelca hnla, igrača koji je zabijao u Europa ligi.
Jajalo si dobro rekao. A Delač je klasa nad klasama.

A **** pile dovodili smo i mi Juninha Botelha, ja ne bježim od tog, vi sad dovodite. To je razlika, Hilmo Gutić je naša prošlost a vaša sadašnjost.

Faraon jel to nisi upoznat da je thiago bio na probi u Sarajevu pa nije zadovoljio ili?

Ako ovaj Nigerijac uopšte potpiše za željezničar i da jedan gol ja častim supera ručkom. Pošteno?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 dec 2015, 18:30

Moramo i ove vase iz Mijanmarske lige da vidimo na djelu. ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 02 dec 2015, 18:31

Elegant je napisao/la:Moramo i ove vase iz Mijanmarske lige da vidimo na djelu. ;)
Evo opklada ja i ti da će César dati 3 puta više golova od ovog razvijenog? Eto da ne bude neće niko, nismo sigurni?

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 02 dec 2015, 18:33

briga nas ba pasa dao nas 10 il vas 20, u svoju avliju
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 02 dec 2015, 18:33

Ja se kladim da ce Cezar na kraju sezone dati vise golova od ribara, jel moze?
@brile? :mrgreen:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 02 dec 2015, 18:34

Vi odredite uslove opklade...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, laszlo i 21 gost.