Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
Head, otvori ti ako bude Amar, bice zanimljivije. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
voltron30 je napisao/la:Pa možeš i sada otvoriti temu o njemu, samo ne ovdje, otiđi na ''Ljubav i sex'', jer si narajcan na njega 24h.Head je napisao/la:Samo jedna molba, ako izaberu Hadzibegica dozvolite mi da otvorim temu.
1946
- DragonGirl
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la: Ne moze, ne pokusavaj ga ubjediti u to.Ignore, i mirna si.
Ma znam, ali opet ne mogu da ne reagujem, mislim, napiši jednom, OK, stavi u opis ispod ako hoćeš, zalijepi sliku na krevet pa je gađaj ko pikado, ali ne ponavljaj se ko papagaj svaki put u postovima, jer ništa ne dobijaš osim što ispadaš smiješan.voltron30 je napisao/la: Njega inače zovu ''copy-paste''. Mislim da ti je jasno zašto.

Ova DragonGirl postala opasna. 

Čojk bio 5.na Svetu ;)Finale Afričkog kupa nacijaaleksandar_veliki je napisao/la:A taj tvoji jedini ozbiljni nikog ne vodi par godina, iako dolazi iz Srbije, koja u svijetu fudbala ima jaki menadjerki lobij, koji je jako bitan pri pronalasku posla, bilo za trenere ili igrace... Samo nek je tudje, pa makar i gov..Forlan je napisao/la:Hadžija i Meša da su cijenjeni kao treneri vodili bi makar Francuske drugoligaše a Amar može samo u Želji bit trener.Tako da koji god od ove trojice bude selektor smo na istom.Jedini ozbiljni kandidat poslije Vahe je Rajevac a ovo ostalo je igra NS BIH MANAGER 2015.

- DragonGirl
- Kontakt:
Što, šta sam to tako opasno napisala?Cartman je napisao/la:Ova DragonGirl postala opasna.

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kakve su ovo price da je vec poznato da ce Tulic biti asistent?
Budimo realni, Rajevac osim Gane nema nikakve rezultate. Tu jest bio dobar, ali zasto nema posla 3 godine? Kako se sjecam, Gana je igrala i dosta defanzivno, i onda sta Gyan, Boateng i Muntari naprave naprijed...Nisam uopste odusevljen s njim, i veliki je minus sto su ga ovi iz RS predlozili i sto je on iz Srbije. Bice u njihovom dzepu i oni ce mu predlagat igrace i svoju politiku vodit preko njega. I zasto bi se on borio za neke mlade igrace iz dijaspore? On ce gledat samo kratkorocno.
@Dragon: Vidim dijelis pljuske.

Barbarez + neko ..
za selektora.

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 dec 2014, 00:02, ukupno mijenjano 2 puta.
ČOJK BIO 5. NA DUNJALUKU
Kraj.http://www.klix.ba/sport/nogomet/predsj ... /141212143" onclick="window.open(this.href);return false;

- DonCorleone
- Kontakt:
Malo o Rajevcu:
Coaching career
Rajevac coached a number of club sides in his native Serbia, including Sloboda Užice, Red Star Belgrade, Vojvodina and Borac Čačak.
Ghana national team
He became Ghana manager in August 2008.[4][5] During the 2010 African Cup of Nations, he led Ghana to the finals, there they were defeated by Egypt 1–0. He then coached Ghana all the way to the quarterfinals of the 2010 FIFA World Cup, eventually losing to Uruguay 4–2 in a penalty shootout.
Ovo su referense naspram nula iskustva i dva kluba u zivotu i dijagnozom da je pozitivno lud kao sto kolega sa foruma juce konstatira.
Coaching career
Rajevac coached a number of club sides in his native Serbia, including Sloboda Užice, Red Star Belgrade, Vojvodina and Borac Čačak.
Ghana national team
He became Ghana manager in August 2008.[4][5] During the 2010 African Cup of Nations, he led Ghana to the finals, there they were defeated by Egypt 1–0. He then coached Ghana all the way to the quarterfinals of the 2010 FIFA World Cup, eventually losing to Uruguay 4–2 in a penalty shootout.
Ovo su referense naspram nula iskustva i dva kluba u zivotu i dijagnozom da je pozitivno lud kao sto kolega sa foruma juce konstatira.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Branimir Tulić - Sve je isto kao kada dođete u naš Partizan ili Zvezdu ?!
Gostujući kao gost - komentator na RTRS -u bivši selektor mlade reprezentacije BiH na osvrt o dolasku Ballotelija, Markovića, Lalale u Liverpool kaže da je to slično kao kod "nas" kada dođete u Partizan ili Zvezdu ?! Ovaj izmišljeni komentator i stručnjak već godinama muči gledaoce sa svojim sterilnim komentarima. Prvo je to godinama radio na BH televiziji gdje je očigledno nekome to odgovaralo.
Zadnje 2, 3 sezone "pamet" prosipa na RTRS -u gdje o igračima iz zemlje u kojoj živi govori kao o strancima uz dosadne statističke podatke koje ne mogu biti zanimljive nikome. Nevjerovatno je i to da se spominjao kao mogući selektor mlade reprezentacije po drugi put iako kada govori o Bosni i Hercegovini to izgovara sa dozom ironije i podsmijeha.
Sramota za čovjeka koji je dobio šansu da vodi mladu reprezentaciju naše zemlje a sada kada ga nema o njoj govori kao o tuđoj zemlji.
Ovaj **** da na treningu nešto pametuje Vedi, Seji, Asmiru koji su zbog onakvih kao on napuastili svoju zemlju, tele cvikeraško
U situaciji Faruk ili Meša bolje je da dođe Meša jer Faruk je tanak iako ima sigurno vecu podrsku i lobi u IO jer je vec ukljucen unazad 4g u NSBIH i puno bi lakse bilo snjim radit..Bazdarevic je dobro vodio Grenoble uveo ih u prvu ligu i skoro 3g bio trener tu tako da mislim najbolje rjesenje u ovom trenutku od ponudjenih kandidata..
- DragonGirl
- Kontakt:
Hahaha, ma nek to shvati kako ko hoće, ja samo kažem šta mislim...Cartman je napisao/la:

Branimir Tulić,selektor U-23 reprezentacije Republike Srpske bio je zadovoljan prikazanim od strane njegovih izabranika:
„Mislim da je ovo realan rezultat, domaćinu je pripalo prvo, a nama drugo poluvreme. Imali smo nekoliko prilika i polu prilika iz kojih smo mogli da postignemo pogodak. Isto tako i domaćin je mogao da dođe do ponbedničkog gola, ali kada se sve sabere na kraju je 1:1 realan rezultat. Ovo je za nas veliko iskustvo protiv ekipe koja je odlična u Primaveri i ojačana s nekoliko igrača iz prve ekipe italijanskog prvoligaša. U jednoj od zemalja petice smo pokazali da Republika Srpska ima fudbalski potencijal.“-izjavio je Tulić za **********.ba,a prenosi ********.net
- Goalgetter
- Kontakt:
Samo samaraj, ne smije ti niko nista...DragonGirl je napisao/la:Hahaha, ma nek to shvati kako ko hoće, ja samo kažem šta mislim...Cartman je napisao/la:
@Dragon: Vidim dijelis pljuske.![]()

a, zbog čega bi nas Meša, Hadžija ili Amar odveli na EP, a Sergej ne bi? ne kontam te/vasaleksandar_veliki je napisao/la:A, zbnog cega bi nas Rajevac odveo na EP, a Mesa, Hadzija ili Amar ne bi. Ne kontam te.
- DragonGirl
- Kontakt:
Znači pod punom sam zaštitom...Goalgetter je napisao/la:Samo samaraj, ne smije ti niko nista...DragonGirl je napisao/la:Hahaha, ma nek to shvati kako ko hoće, ja samo kažem šta mislim...Cartman je napisao/la:
@Dragon: Vidim dijelis pljuske.![]()

Trenutno korisnika/ca: tutankamon1905 i 39 gostiju.