Prvo da vas pohvalim jer vec duze vrijeme citam postove i imate vrlo korisnih i dobrih informacija...svaka cast!
Pa eto,nadam se da cemo se slagati i slaviti nove pobjede zajedno pa i titulu iskreno se nadam!!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Dobro nam dosao prijatelju bujrum . Hajde nam se malo predstavi . Od kad volis BvB, ko ti je najdrazi igrac, jesil mozda kad bio na Westfalenu, napisi nam sve i malo nam se predstavi i jos jednom dobro nam dosao nadam se da ces bit aktivan, i hajde zamolio bih te da postavis avatar kakav crno zutismopiBVB je napisao/la:Veliki pozdrav svima od velikog navijaca BVB-a i novog clana![]()
Prvo da vas pohvalim jer vec duze vrijeme citam postove i imate vrlo korisnih i dobrih informacija...svaka cast!
Pa eto,nadam se da cemo se slagati i slaviti nove pobjede zajedno pa i titulu iskreno se nadam!!
Dobro došaosmopiBVB je napisao/la:Veliki pozdrav svima od velikog navijaca BVB-a i novog clana![]()
Semir bvb je napisao/la: Gotze je danas nakon pauze po prvi trenirao u BvB trening centru. Radio je individualni trening. Trening je trajao 1 sat. Sve je prošlo bez problema.
adnan24 je napisao/la:S Kagavom produziti pa makar morali i prodati nekog prvotimca(npr. Lewandowskog).
Gundo mi je definitivno za prvih 11 bez obzira na dosta gresaka jucer...on bar pokusava da igra lopte.Greuskreutz je zasluzio da odmori i ustupi svoje mjesto Perisicu.Kuba nek' igra do povratka Gotzea.
Pisczek zvijer...malo je boljih na toj poziciji.
Daleko od toga da je los ili katastrofa...ali ima slabu realizaciju to je glavni razlog sto ga neki ne mirisueffe_sa je napisao/la:Samo mi recite jel moguće da bi vi svi prodali Lewandowskog???![]()
![]()
Pa kod vas više pristalica za prodaju Lewata nego što je kod nas bilo kritičara na račun Gomeza ranije?![]()
Ne kažem ja da je Lewat sad neki toliko brilijantni fudbaler i da ga je toliko lijepo uvijek gledat, ali čovjek solidno barata loptom i zabija, a Nijemac ko Nijemac nikad neće takvog igrača prodat. A ne sumnjam ja da bi Lewata izviždali na našim stadionima, jer mi valjda ko elegantan narod volimo posebnu eleganciju od igrača
Pa dobro to stoji....Uvijek ima neka cijena za igrača, naravno da će te vi kod njega lakše cijenu pronać, nego kod Kagawe i Gotzea, koji su ovako na prvu neprocjenjvi.HzBvB je napisao/la: A to sto pisees zar bi ga prodali naravno da ga nebi prodali za 10 mil ali za 20 mil on bi isao s pjesmomKontas stari
![]()
nemas brige u zivotu,pocet ce on opet promasivat!!!effe_sa je napisao/la:Pa dobro to stoji....Uvijek ima neka cijena za igrača, naravno da će te vi kod njega lakše cijenu pronać, nego kod Kagawe i Gotzea, koji su ovako na prvu neprocjenjvi.HzBvB je napisao/la: A to sto pisees zar bi ga prodali naravno da ga nebi prodali za 10 mil ali za 20 mil on bi isao s pjesmomKontas stari
![]()
![]()
A Lewat stvarno jeste napredovao, pa prije par mjeseci bi ga i ja nazivao MR. Promašaj, kad se sjetim šta je tek tad znao fulat i kako je očajno znao odigrat....Sad nekako skroz drugačije zrači, drugačije se kreće, a i više zabija....
Tako je plavusane.gruezi je napisao/la:dok jos nije bilo sve rijeseno dortmundovi defanzivci i gundogan su dali 3-4 ciste lopte ,ono nonsalantno ,u noge igracima kelna,to ozbiljne ekipe kaznjavaju...
Tisucu mu skalpova, zloslutniče.geronimo je napisao/la:Evo i ja cu ostaviti 3 tacke...
Za Kagawin odlazak.
ObiĆnoanton 1983 je napisao/la:A inaće svaka ćast...No ja tak i onak ćekam "onaj" raspored koji uskoro za BvB počinje, tak da to što su jučer dobili Kolna me nije preveč iznenadilo niti potreslo..
Ne sumjnam u kvalitet tog Japanera, ali volio bih da se i Kochu ukaze prilika. Ako prodje kroz cijele pripreme za narednu sezonu, mozda bi se i moglo na malca racunati. U svakom slucaju, s Japancem se ne mozemo zayebati.Damir_BvB je napisao/la:Izgleda da dovodimo novog desnog beka rijec je o Hiroki Sakaiu. Mlad je momak 21 god, igra za prvaka Japana , clan je Japanske repke do 23 god, visok je 183, po mogucnosti moze igrat i stopera i lijevog beka, tehnicki poprilicno potkovan . Odsteta je 1 mio eura !
Samo fudbalske neznalice, ali ti i slicniHzBvB je napisao/la:Izadje ti druze na pravi put ....![]()
Svaka cast pozitivno si me iznenadio, nadam se da ce i ostali slijedit ovaj primjer.....Klopp(
,Lewat), Monolog,Hare....ajmo ajmo momci mozete nije jos kasno !
Nein.effe_sa je napisao/la:Samo mi recite jel moguće da bi vi svi prodali Lewandowskog???![]()
![]()
Hare_BvB je napisao/la:Salu na stranu, prelomli smo ih zahvaljujuci carobnom samuraju. Dajte momcini i 5 milki ako trazi, samo rjesavajte taj ugovor vise.
Bravo Antone...i od tebe jedna pametnaHare_BvB je napisao/la:PiszcsezcscSEX je yebeni SEX.
Hare_BvB je napisao/la:Turko se mora uozbiljiti, u suprotnom nece startati u derbijima, a bas bih ga volio vidjeti protiv Baye u akciji od pocetka, da vidim kakav je pod zestokim pritiskom i ima li fajde od njega na "sestici".
HzBvB je napisao/la:Izadje ti druze na pravi put ....![]()
Svaka cast pozitivno si me iznenadio, nadam se da ce i ostali slijedit ovaj primjer.....Klopp(
,Lewat), Monolog,Hare....ajmo ajmo momci mozete nije jos kasno !
Hare_BvB je napisao/la:Nas najjaci segment igre, presing je zasnovan na ovoj trojici igraca. Bez njih, ni ostali ne bi izgledali ovako dobro, u to budite sigurni.
Hare_BvB je napisao/la:Na jesen stize i Reus, pa cemo vidjeti Marcela u akciji s jednim ofanzivno superkvalitetnim krilom.
Hare_BvB je napisao/la:Razloga za kritiku uvijek ima, ali ne mogu stalno jedni te isti biti na tapeti. 21 mec poraza ide tome u prilog, valjda su i oni zasluzni za to. BVB ima sansu da uzme duplu krunu po prvi put u historiji (doduse drugi- titula i finale kupa 1963.), moramo biti svjestni toga.
Savrsen balans nemamo !!!pa cak i Bender tehnicki inferiorni igraci, ali bez njih u ekipi mi ne bi imali savrsen balans kakav imamo.
Nije bio budala ni kad su igrali Bender-Kehl ( donijeli nekoliko pobjeda u nizu recimo cetiri ) pa je sad uvidio da nije to to ....da treba igrat jedan igrac na 6-tici koji je kreativniji !Sta vi mislite da je Klopp budala??
smopiBVB je napisao/la:Veliki pozdrav svima od velikog navijaca BVB-a i novog clana![]()
HzBvB je napisao/la:[
Cuuj cuuuj AdeProdao bi Lewandowskog
AFERIM
Gundogan jedini pokusava igrat lopte
AFERIM, Groskonj na klupu
![]()
![]()
![]()
,neki dan bi Smellu na klupu ...eej nije zajebancija da ti nije ko hako profil ?
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.