NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA kviz :)
invincible1921 je napisao/la:imal negdje lita najboljih strijelaca eurolige u historiji ili zna li se uopste taj podatak
http://www.euroleague.net/main/statisti ... ccumulated" onclick="window.open(this.href);return false;
ima tema eurolige
koji aktivni igrač niži od dva metra nije postigao ni jednu trojku u karijeri a odigrao je više od 600 utakmica i ima preko 11000 odigranih minuta?
- invincible1921
- Kontakt:
ma tamo raja neaktivna , izvinjavam se al uj svakom slucaju hvalafilip13 je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:imal negdje lita najboljih strijelaca eurolige u historiji ili zna li se uopste taj podatak
http://www.euroleague.net/main/statisti ... ccumulated" onclick="window.open(this.href);return false;
ima tema eurolige

=\_1921_/=
invincible1921 je napisao/la:ma tamo raja neaktivna , izvinjavam se al uj svakom slucaju hvalafilip13 je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:imal negdje lita najboljih strijelaca eurolige u historiji ili zna li se uopste taj podatak
ima tema eurolige

filip13 je napisao/la:koji aktivni igrač niži od dva metra nije postigao ni jednu trojku u karijeri a odigrao je više od 600 utakmica i ima preko 11000 odigranih minuta?
niko?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Chuck Hayes je jedini igrač koji mi pada na pamet.
Donnie Darko je napisao/la:Chuck Hayes je jedini igrač koji mi pada na pamet.

- Donnie Darko
- Kontakt:
Koji je jedini igrač koji je imao partiju sa 35+ poena i 20+ asistencija?
Donnie Darko je napisao/la:Koji je jedini igrač koji je imao partiju sa 35+ poena i 20+ asistencija?
o.robertson?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne znam za njega bgm, mislio sam od 85. otkad oni na Basketball Reference imaju statistiku 

- Donnie Darko
- Kontakt:
kakvi 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Logično.
Tvoja pitanja su predvidljiva. Znam uvijek da je neki Sun u pitanju i pošto niste imali boljeg PGa od njega nikad bilo je logično
Imate Dragona, al ovo je ipak drugo doba košarke
Nek neko drugi pita.

Nek neko drugi pita.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kawhi je napisao/la:Tvoja pitanja su predvidljiva. Znam uvijek da je neki Sun u pitanju i pošto niste imali boljeg PGa od njega nikad bilo je logičnoImate Dragona, al ovo je ipak drugo doba košarke
![]()
Nek neko drugi pita.
nash?
jedini playmaker u istoriji nba koji je u jednoj sezoni imao više od 1500 poena i 700 skokova?
jose je napisao/la:Računa li se Magic u playmakere?
logično
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.