NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NFL
ma ovi sto igraju fudbal sve idiot do idiota ocami
...ovdje mozda jedino pokoji QB normalan, kicker, i jos par ovako ko Urlacheer ima ih na drugim pozicijama... sve ostalo blentavo ne razmislja niko nista

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Jos mjesec i po 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ako bog da jos malo
..i ja jedva cekam fakat jer mislim da su Bearsi sastavili odlicnu ekipu..dugo sam cekao da vidim ovaj offense..sad samo OL treba da bude na nivou ili barem kao prosle godine ahahaa.
Juce Rogers bio gost na ComcastSportNet
..malo pricao o rivalitetu malo se pocelo lozit ljepota
...on je misljenja da je ovo sad definitivno nikad jaca divizija i ako je uvjek ova divizija sama po sebi bila zahtjevna i teska ..samo da ostanemo zdravi ebiga da nam se ne desi kao prosla sezona gdje smo izgubili sve glavne igrace Williams,Carimi dva najbolja prva picka u OL, Cutler, Forte dva najbolja igraca u ekipi i td td

Juce Rogers bio gost na ComcastSportNet

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Salt sa kime igramo pre-season utakmice? 

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
@salt
ja jedva cekam februar, kad ce Texansi biti u superbowlu
ja jedva cekam februar, kad ce Texansi biti u superbowlu

- SaltCityAttack
- Kontakt:
cutler12 je napisao/la:Salt sa kime igramo pre-season utakmice?
nemam pojma brate evo ja cu uzet ovih dana ulaznice protiv Coltsa idem definitivno sa ovim drugom sto navija za nih..on je iz Chicaga, ali je nekad malo zivjeo u Indiani odnosno na granici sa Chicagom pa njih gotivi, ali eto izvlaci ga jer je navijac Bullsa pa nekako mogu ovo progutat sto navija za Coltse

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
vidim da nije bilo riječi o ovoj temi ovdje pa da spomenem
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8 ... f-a-decade
naime, nedavno je pokrenuta rasprava o kvalitetu i izdržljivosti stadiona u NFL-u, Packersi imaju najstariji a Jetsi i Giantsi najnoviji. 49ers-i dobijaju stadion 2014. a Vikingsi 2016.
P.S. Navijam za Steelerse.
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8 ... f-a-decade
naime, nedavno je pokrenuta rasprava o kvalitetu i izdržljivosti stadiona u NFL-u, Packersi imaju najstariji a Jetsi i Giantsi najnoviji. 49ers-i dobijaju stadion 2014. a Vikingsi 2016.
P.S. Navijam za Steelerse.

Another hero - another mindless crime.
uh sva sreca da si napisao da navijas za Pit inace po avataru bi tesko ko mogao pogoditi
a niko nije spomenuo da 7 Lionsa je uhapseno do sada, a sezona nije ni pocela
....i pratim malo i ovaj skandal i odluku u college football 

a niko nije spomenuo da 7 Lionsa je uhapseno do sada, a sezona nije ni pocela

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
a to bilo radi reda
Lionsi već raskinuli ugovor sa Aaronom Berryem. dvaput' uhapšen dosad. 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bearsi bi trebali ovog CB iz Lionsa pokupit i tako rahat imat jednog kvalitetnog CB..ma kad smo Marshala primili i on ce se popravit
...ma ovi Lionsi sve draftovali idiote budale ...sto bi volio onog idiota nakautirat sto gazi ljude po glavi ccccc..ono je najveci bolesnik u ovom sportu zivotami Suh idiottttttttttt

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
nemoj tako Salt, decko trazi djevojku, nijedna ga nece kaze,a ti bi da ga gazis, sto mu na muku prisjedas 

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Evo da se i javim, kasnije cu malo sagledat sta možemo mi i Manningova ekipa ove sezone
Realno cu sve sagledat...
Cak i startne postave postavit
Evo napokon navijac Steleersa, uvijek sam se cudio kako ga nema 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Dakle, evo sta mi imamo za iducu sezonu, nadam se rusenju Newtonowih 6 pobjeda iz prosle godine, te jos nekih njegovih rekorda i vjerujem da Luck to moze uradit' (naravno nadam se wc-u, al' to nije realno
)
Offense
Sto se tice napada, krenimo od najvaznije pozicije - QB - Prvi pick na draftu, i prema prognozama mogao bih postati nasljednik Manninga, naravno ne treba nista ocekivati prve sezone (cak ni Peyton nije odveo Coltse u PO u rookie sezoni), al' uvijek se mozemo nadati, sto znaci da smo među jacim na toj poziciji, za razliku od prosle sezone... Back up Lucku je Drew Santon, koji ima iskustvo igranja u Jetsima, a tu je i zadnji pick na draftu
Harnish.
RB - Nakon odlaska Addaia u Patse, igra po zemlji ce nam znatno oslabit, za mjesto prvog RB-a borit ce se Donald Brown (prije dvije sezone se nije proslavio dok je Addai bio povrijedjen), zatim Delone Carter (izgurao kraj prosle sezone, dok je Addai takodjer bio povrijedjen), Vick Ballard ovogodisnji pick na draftu, a tu je i veteran Moore koji je proslu sezonu proveo u Steleersima, a imao je vise fumble-a nego TD-a
Ipak mislim da ce starter biti Brown jer je prosle sezone dosta napredovao...
WR - Tu smo za nijansu slabiji nego lani, jer su otisli Garcon i Gonzales, al' zato je tu Donnie Avery, koji je nekad dominirao u Ramsima, no izgubio se zadnje 2 sezone, nadam se da ce opet bljesnuti, zatim imamo velikog Reggie Waynea, kao i Colliea koji je također ostao u Coltsima i kada tu dodamo dvojicu rookiea Hiltona i LaVona dobijemo solidnu ekipu resivera koji bi trebali pomoci Lucku ove sezone... Samo je tu jedan problem, svi resiveri su niski, nemamo ni jednog visokog, najvisi resiver u timu je visok 6"0, al' zato im je brzina jaca strana... Wayne ce opet biti glavni resiver, on i Collie bi trebali biti side resiveri, dok ce slot resiver biti Avery, te jedan od rookija najvjerovatnije Hilton...
TE - Pozicija na kojoj smo mijenjali najvise, mladost zamijenjuje iskustvo, umjesto Clarka i Tammea, dolaze rookiji Fleener i Allen, sa Stanforda i Clemsona i oni bi trebali nadomijestiti ovu dvojicu, obojica odlicni blokeri, a nije im strano hvatanje lopte, pogotovo Fleeneru koji je dobro poznaje sa Luckom.
OL - Nakon odlaska mnogo vaznih igraca Saturdaya, Diema, Pollaka i jos nekih ove sezone, Luck ce imati poprilicno slabu protekciju, Centar ce biti Samson Satele, koji je zadnje 3 sezone bio starter u Raidersima, dok ce ostala 4 mjesta popuniti Castonzo, Linkenbach, Winston i mozda proslogodisnji rookie druge runde Ijalana... Linija koja ne ulijeva samopouzdanje...
Defense
DT - Ovu poziciju smo poprilicno pojacali u zadnje dvije sezone i sa strasnim DE tandemom, imat cemo finu liniju koja ce biti dobra i protiv trcanja jer su LB-ovi nesposobni, a i vrsit ce jak pritisak na protivnicke QB-ove... Iako u karijeri jos nije imao sack
starter bi trebao biti Antonio Johnson, jer do sad nasa linija je bila nezamisliva bez njeg, al' Pagano je za sobom doveo McKinnleya iz Ravensa, tako da ce i on biti kadidat za startera, no Brandon također nikad nije osjetio slast sacka
Tu su jos Fili Moala, koji je prosle godine bio standardan i pruzao dobre partije, zatim Jason Shirley koji je nedavno potpisao, a prosle godine je solidno igrao za Panterse, kao i proslogodisnji rookie Nevis Drake, te ovogodisnji Josh Champman, bas smo pokriveni na ovoj poziciji...
DE - Po meni najbolji tandem svih vremena pokriva ovu poziciju Freeney - Mathis
A backup-i su im Redding i Hugnes, Redding također dosao sa Paganom iz Ravensa i proslu sezonu bio odlican tamo, odigrao skoro sve utakmice, 4,5 sacka u sezoni i 43 tackla, odlicne brojke, tako da iako se neko umori, Redding moze uskocit...
LB - Pozicija na kojoj smo slabi dugi niz godina, protiv Coltsa se najvise trci, a za to su zasluzni LB-ovi, i ove sezone necemo bit' nista jaci, ustvari bit cemo slabiji, jer je otisao Brackett, dugogodisnji MLB Coltsa, jedan od najzasluznijih za SB 2006., ali, imamo tu par mladih igraca koji napreduju, pa bi starteri trebali bit' Pat Angerer, cini mi se proslogodisnji rekorder po tacklovima 148
Kavell Conner, koji je igrao sve tekme prosle godine i mozda Mario Addison ili A.J. Edds, tu je jos i rookie Tim Fugger koji je draftovan kao DL, ali prebacen na LB...
CB - Tu bi stareri trebali bit Thomas i Powers, dva mlada igraca od kojih se prije par sezona mnogo ocekivalo, no jos su mladi i bitno je da ne prave greske u odbrani, no mozda im racune pomrsi Justin King, koji je imao sjajnu sezonu u Ramsima, i mozda je doveden da bude starter, ne treba zaboraviti ni Terrence Johnsona...
FS - Antoine Bethea no.1 dugi niz godina, tako ce biti i ove, a back up mu ne treba, a ni nemamo nekog klasicnog FS-a u timu, zato imamo bruku SS-ova...
SS - Tu je konkurencija velika, a proslu godinu su izgurali Joe Lefeged i David Caldwell, oni su se smjenjivali cesto u odbrani, tako bi trebalo biti i ove sezone ukoliko Pagano ne progura jos jednog ex Ravensa Zbirkowskog
Special Team
U specijalnom timu nije bilo nekih izmjena od prosle sezone, kicker je idalje clutch Vinatieri, punter sve bolji i bolji McAffe, koji bi trebao biti i holder, dok je long snapper trinaestu sezonu Snow. Jos uvijek nisam siguran ko ce biti returneri...

Offense
Sto se tice napada, krenimo od najvaznije pozicije - QB - Prvi pick na draftu, i prema prognozama mogao bih postati nasljednik Manninga, naravno ne treba nista ocekivati prve sezone (cak ni Peyton nije odveo Coltse u PO u rookie sezoni), al' uvijek se mozemo nadati, sto znaci da smo među jacim na toj poziciji, za razliku od prosle sezone... Back up Lucku je Drew Santon, koji ima iskustvo igranja u Jetsima, a tu je i zadnji pick na draftu

RB - Nakon odlaska Addaia u Patse, igra po zemlji ce nam znatno oslabit, za mjesto prvog RB-a borit ce se Donald Brown (prije dvije sezone se nije proslavio dok je Addai bio povrijedjen), zatim Delone Carter (izgurao kraj prosle sezone, dok je Addai takodjer bio povrijedjen), Vick Ballard ovogodisnji pick na draftu, a tu je i veteran Moore koji je proslu sezonu proveo u Steleersima, a imao je vise fumble-a nego TD-a

WR - Tu smo za nijansu slabiji nego lani, jer su otisli Garcon i Gonzales, al' zato je tu Donnie Avery, koji je nekad dominirao u Ramsima, no izgubio se zadnje 2 sezone, nadam se da ce opet bljesnuti, zatim imamo velikog Reggie Waynea, kao i Colliea koji je također ostao u Coltsima i kada tu dodamo dvojicu rookiea Hiltona i LaVona dobijemo solidnu ekipu resivera koji bi trebali pomoci Lucku ove sezone... Samo je tu jedan problem, svi resiveri su niski, nemamo ni jednog visokog, najvisi resiver u timu je visok 6"0, al' zato im je brzina jaca strana... Wayne ce opet biti glavni resiver, on i Collie bi trebali biti side resiveri, dok ce slot resiver biti Avery, te jedan od rookija najvjerovatnije Hilton...
TE - Pozicija na kojoj smo mijenjali najvise, mladost zamijenjuje iskustvo, umjesto Clarka i Tammea, dolaze rookiji Fleener i Allen, sa Stanforda i Clemsona i oni bi trebali nadomijestiti ovu dvojicu, obojica odlicni blokeri, a nije im strano hvatanje lopte, pogotovo Fleeneru koji je dobro poznaje sa Luckom.
OL - Nakon odlaska mnogo vaznih igraca Saturdaya, Diema, Pollaka i jos nekih ove sezone, Luck ce imati poprilicno slabu protekciju, Centar ce biti Samson Satele, koji je zadnje 3 sezone bio starter u Raidersima, dok ce ostala 4 mjesta popuniti Castonzo, Linkenbach, Winston i mozda proslogodisnji rookie druge runde Ijalana... Linija koja ne ulijeva samopouzdanje...
Defense
DT - Ovu poziciju smo poprilicno pojacali u zadnje dvije sezone i sa strasnim DE tandemom, imat cemo finu liniju koja ce biti dobra i protiv trcanja jer su LB-ovi nesposobni, a i vrsit ce jak pritisak na protivnicke QB-ove... Iako u karijeri jos nije imao sack

DE - Po meni najbolji tandem svih vremena pokriva ovu poziciju Freeney - Mathis

LB - Pozicija na kojoj smo slabi dugi niz godina, protiv Coltsa se najvise trci, a za to su zasluzni LB-ovi, i ove sezone necemo bit' nista jaci, ustvari bit cemo slabiji, jer je otisao Brackett, dugogodisnji MLB Coltsa, jedan od najzasluznijih za SB 2006., ali, imamo tu par mladih igraca koji napreduju, pa bi starteri trebali bit' Pat Angerer, cini mi se proslogodisnji rekorder po tacklovima 148

CB - Tu bi stareri trebali bit Thomas i Powers, dva mlada igraca od kojih se prije par sezona mnogo ocekivalo, no jos su mladi i bitno je da ne prave greske u odbrani, no mozda im racune pomrsi Justin King, koji je imao sjajnu sezonu u Ramsima, i mozda je doveden da bude starter, ne treba zaboraviti ni Terrence Johnsona...
FS - Antoine Bethea no.1 dugi niz godina, tako ce biti i ove, a back up mu ne treba, a ni nemamo nekog klasicnog FS-a u timu, zato imamo bruku SS-ova...
SS - Tu je konkurencija velika, a proslu godinu su izgurali Joe Lefeged i David Caldwell, oni su se smjenjivali cesto u odbrani, tako bi trebalo biti i ove sezone ukoliko Pagano ne progura jos jednog ex Ravensa Zbirkowskog
Special Team
U specijalnom timu nije bilo nekih izmjena od prosle sezone, kicker je idalje clutch Vinatieri, punter sve bolji i bolji McAffe, koji bi trebao biti i holder, dok je long snapper trinaestu sezonu Snow. Jos uvijek nisam siguran ko ce biti returneri...
- randy_moss
- Kontakt:
Edin TM87 je napisao/la:
RB - Nakon odlaska Addaia u Patse, igra po zemlji ce nam znatno oslabit, za mjesto prvog RB-a borit ce se Donald Brown (prije dvije sezone se nije proslavio dok je Addai bio povrijedjen), zatim Delone Carter (izgurao kraj prosle sezone, dok je Addai takodjer bio povrijedjen), Vick Ballard ovogodisnji pick na draftu, a tu je i veteran Moore koji je proslu sezonu proveo u Steleersima, a imao je vise fumble-a nego TD-aIpak mislim da ce starter biti Brown jer je prosle sezone dosta napredovao...
Eto vam ga nazad, ne treba nam vise.

SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Sve si Edine rekao, ali nisi rekao kakva su ti ocekivanja u prvoj sedmici
... ja ti brate ako bog da idem na tu utakmicu
...ja ti moram ovog QB barem 2-3 puta vidjet na zemlji pa ti kako god hoces...ipak treba da osjeti zemlju NFL-a odmah na pocetku

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Polahko, da uradim ovo i sa Broncosima, pa cu se onda bacit na rasporedSaltCityAttack je napisao/la:Sve si Edine rekao, ali nisi rekao kakva su ti ocekivanja u prvoj sedmici... ja ti brate ako bog da idem na tu utakmicu
...ja ti moram ovog QB barem 2-3 puta vidjet na zemlji pa ti kako god hoces...ipak treba da osjeti zemlju NFL-a odmah na pocetku

Bit ce Luck na zemlji mozda i vise, nemamo nikakvu OL, a bit ce vala i Cutler, poznata je vasa OL, kao i nasa DL

Ustvari necu pisat o Denveru, nego o protivnicima Coltsa i malo poredit da vidim sta mozemo i tako

Vec 8. augusta pocinje preseason, a mi prvu tekmu igramo sa Ramsima kuci, mislim da ce to biti dobra prilika pobjedom otvorimo novu sezonu u NFL-u...
Mada mene vise interesuje ono sto dolazi poslije preseason, a to je takmicarski dio ili regular season, vec sam rekao da je cilj nekih 6+ pobjeda, te rusenja rekorda Cama Newtona iz prosle sezone.
Pa evo nekih informacija, sta mozemo ocekivati od nasih protivnika... Iako smo mi velika nepoznanica (sve zavisi od jednog covjeka, koju moze bljesnuti, a moze i da se ne adaptira, pa da pruza lose partije), manje vise se zna o nasim protivnicima, pa krenimo redom:
Chicago Bears
- Izuzetno jaka ekipa, koju su povrede sprijecile da dodju do playoffa prosle sezone, na papitu imaju odlican tim i u napadu i u odbrani, najslabija karika u timu im je OL i protekcija njihovog QB-a, koju je cesto na podu tokom utakmice, te se to odrazava i na njegovu igru. Cutler je vec dokazan QB, i na njega se moze osloniti, prije svega jer ima odlican napad, tu je sjajni Matt Forte, kojem je prosle sezone falilo 3 yarda da dodje do brojke 1000 za 12 utakmica, zadnje 4 nije igrao zbog povrede, i po nosenju je imao skoro 5 yardi! Njegovu statistiku u sjenu baca mali broj TD-a, samo 3. Tu je zatim i FB, Michael Bush, koji je prosle sezone sa McFaddenom nosio igru Raidersa, ove sezone ce to raditi sa Forteom, strasan tandem RB-ova... Sto se tice resivera, i tu su Bearsi itekako jaki, uz nevjerovatno brze Knoxa i Hestera, po skillu do sad najboljeg Benneta, timu se prikljucio TOP5 resiver u citavom NFL-u, Brandon Marshall, kao i pick 2. runde drafta Alshon Jeffery. Ubitacan napad kvari offense line, najslabiji dio ekipe. Sto se tice odbrane Bearsa, front line im je izuzetno jak dugi niz godina, dok je secondary poprilicno iza, pa tako Peppers i Idonije cine odlican DE tandem, dok su na poziciji LB-a najjaca Briggs i Urlacher. Sto se tice secondarya, na Cornerima su Tilman i ex-Colts Hayden, koji su vec u godinama, a trebamo istaci na SS-u D.J Moorea, koji je imao 4 presjecene prosle sezone. Sto se tice ST-a, kicker Gould je jedan od sigurnijih u NFL-u, imaju mozda najboljeg returnera Hestera. Protiv ove ekipe je tesko ocekivati pobjedu, pogotovo u gostima, tako ce to biti 0-1 nakon prve utakmice.
Mada mene vise interesuje ono sto dolazi poslije preseason, a to je takmicarski dio ili regular season, vec sam rekao da je cilj nekih 6+ pobjeda, te rusenja rekorda Cama Newtona iz prosle sezone.
Pa evo nekih informacija, sta mozemo ocekivati od nasih protivnika... Iako smo mi velika nepoznanica (sve zavisi od jednog covjeka, koju moze bljesnuti, a moze i da se ne adaptira, pa da pruza lose partije), manje vise se zna o nasim protivnicima, pa krenimo redom:
Chicago Bears
- Izuzetno jaka ekipa, koju su povrede sprijecile da dodju do playoffa prosle sezone, na papitu imaju odlican tim i u napadu i u odbrani, najslabija karika u timu im je OL i protekcija njihovog QB-a, koju je cesto na podu tokom utakmice, te se to odrazava i na njegovu igru. Cutler je vec dokazan QB, i na njega se moze osloniti, prije svega jer ima odlican napad, tu je sjajni Matt Forte, kojem je prosle sezone falilo 3 yarda da dodje do brojke 1000 za 12 utakmica, zadnje 4 nije igrao zbog povrede, i po nosenju je imao skoro 5 yardi! Njegovu statistiku u sjenu baca mali broj TD-a, samo 3. Tu je zatim i FB, Michael Bush, koji je prosle sezone sa McFaddenom nosio igru Raidersa, ove sezone ce to raditi sa Forteom, strasan tandem RB-ova... Sto se tice resivera, i tu su Bearsi itekako jaki, uz nevjerovatno brze Knoxa i Hestera, po skillu do sad najboljeg Benneta, timu se prikljucio TOP5 resiver u citavom NFL-u, Brandon Marshall, kao i pick 2. runde drafta Alshon Jeffery. Ubitacan napad kvari offense line, najslabiji dio ekipe. Sto se tice odbrane Bearsa, front line im je izuzetno jak dugi niz godina, dok je secondary poprilicno iza, pa tako Peppers i Idonije cine odlican DE tandem, dok su na poziciji LB-a najjaca Briggs i Urlacher. Sto se tice secondarya, na Cornerima su Tilman i ex-Colts Hayden, koji su vec u godinama, a trebamo istaci na SS-u D.J Moorea, koji je imao 4 presjecene prosle sezone. Sto se tice ST-a, kicker Gould je jedan od sigurnijih u NFL-u, imaju mozda najboljeg returnera Hestera. Protiv ove ekipe je tesko ocekivati pobjedu, pogotovo u gostima, tako ce to biti 0-1 nakon prve utakmice.
Steelersi prvu igraju sa Eaglesima, 9.8. biće guuuusto
i još su neke potpisali ali ova dvojica su im, po svemu sudeći. najvažniji.

do 2016., financijski detalji nisu otkriveni.Steelers Sign Mike Tomlin to Contract Extension
jednogodišnji ugovor, također nisu otkriveni detalji oko novca.Steelers Sign Veteran Offensive Tackle Max Starks
i još su neke potpisali ali ova dvojica su im, po svemu sudeći. najvažniji.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Brian Price iz DT iz Tampe u Bearse za jos uvjek nepoznat pick prepostavlja se 5 pick...nije lose i ako mislim da nece on mozi skinuti Meltona na toj poziciji, ali nam treba neko solidan iza njega... mozda i uleti na neku drugu poziciju..dobar je nije los samo se potuko na treningu pa su ovi htijeli smiriti te malo strasti..mlad je 3 pick druge runde 2010 sto znaci da je jos mlad da bi mogao stasati u boljeg igraca sto nam i treba sad
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pocela borba za pozicije u timovima
...Bearsi se ubise izmedju sebe nisu normalni
...ovaj Major Wright ih sve pobi
...Hestera je nakautirao juce , ali dobro je pridigao se ...borba za poziciju CB je pocela Tillman siguran samo jos Jannings ili ovaj Hayden..inace su se svojevremeno borili i u Coltsima za poziciju, a evo sad i u Bearsima ...mislim da Jennings to ce sacuvati jer imao je dosta dobru proslu sezonu

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.