BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

Claus
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la Claus » 10 nov 2011, 19:28

Naša pobjeda jeste realna opcija (i priželjkivana, naravno :mrgreen: ), al' sumnjam da ćemo istu ostvariti bez primljenog gola, iako ni to nije nemoguće. Opet, lično, ja bih sad potpis'o da bude 1:0 za nas, pobjeda bez primljenog gola je savršena opcija u ovom momentu. Sve zavisi kako bude odigrala naša odbrana i defanzivni vezni.

@Pavon, dobro Spaha veli. :mrgreen: Sramota je više da se zviždi tuđim himnama, koliko god se to doimalo kao opravdan čin. Ipak, ovo se nije događalo u posljednjih nekoliko utakmica na BP, pa se nadam da će tako i ostati u baražu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 nov 2011, 19:29

secer je napisao/la: jedino sam uspjeo uslikati coentrao-a 8-)

slika

:x
Nesudjeni igrac Bajerna :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 10 nov 2011, 19:29

harishp je napisao/la:
Dule 078 je napisao/la:igra li maletic?
Akbgd nece biti potrebe.
cuj akbgd :mrgreen: kad si vec napisao 5 slova, mogao si dodati jos tri :mrgreen:
Za zivot cijeli!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 10 nov 2011, 19:29

Moja prognoza 3-0 imam osjecaj da cemo ih pojesti,,nikad nisam ovako bio samouvijeren u pobjedu!!! Mislim da cemo se ono doslovno "istresti " na Portugalu!!! za svu nepravdu koja je nacinjena ovoj zemlji!!! a sada veliki pozdrav svima na forumu cujemo se negdije u srijedu!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 10 nov 2011, 19:30

harishp je napisao/la:Jest on na velikom ispitu,ali je problem kad ti profesori i ostala manga dosta glavnih udzbenika ispred nosa uzme.
Ono sa Zeljom mozda je bilo namjerno ucinjeno,da bude ''rupa''.Stil Cire i njegove Rijeke pred Belgiju.
Sto se tice taktike,lako je sastavljati kad imas kompletnu ekipu.Ali kad ti fali tri od cetiri skoro standardna igarca u zadnjem redu i plus sedam osam igraca vrlo lako mogu izvisiti za uzvratni mec,onda hebiga.
Jedno je sigurno,ako i jedan igrac ne bude dao 100% od sebe na obe tekme,djabe selektor,taktika ili bilo sta.
Pa dobro sad, nije da smo toliko oslabljeni. Pandza nije igrac koji ulijeva povjerenje, sigurno se za njega moze naci jednako losa zamjena :mrgreen: . Izostanak Papca je hendikep, kao i izostanak Mujdze. Al' tu je Salihovic kojeg protiv Francuza nije bilo. Dakle, ispada da smo u odnosu na mec sa Francuzima kratki za jednog igraca. Na nasu zalost, kratki smo za igraca koji je trebao cuvati Ronalda. Al' valjda i Jahic moze odigrati dobar mec. Za Maletica nisam siguran, samo kada se sjetim kako je isprepadan istrcao na travnjak u Parizu,..

Al' opet, tesko je odluciti kako poceti mec,.. Sa Rahimicem i Medjunjaninom na defanzivnim veznim ili traziti agresivniju varijantu sa Zahirovicem i Salihovicem!? Da li igrati pas igru ili pokusavati dugim loptama!? Da li igrati sa dva ili jednim napadacem!? Da li igrati napadacki ili defanzivno!? itd itd,..

Tesko je biti pametan, posebno kada sa druge strane imas Ronalda i drustvo. Ako napadas, mogu te portugalska krila ubiti iz kontre, ako se branis mozes ispusiti neki sugavi gol,.. Mnogo tesko za odluciti :mrgreen: .

Sve cemo sutra vidjeti, necu vise da se zamaram :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 10 nov 2011, 19:31

Ronalda fotoreporteri uhvatili kako šalje srednjaka dječici sa zgrada koja ga uhode sa laserima :lol: :lol: :lol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 10 nov 2011, 19:31

Možete li da stavljate svoje sastave :D -Begović,Salihović(Maletić),Spahić,Jahić,Lulić,Zahirovič,Rahimić,Medunjanin,Misimović,Pjanić,Džeko, :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 nov 2011, 19:32

Bgm, Ronaldo ce sutra biti dodatno motivisan ..

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 10 nov 2011, 19:33

vrebac86 je napisao/la:Moja prognoza 3-0 imam osjecaj da cemo ih pojesti,,nikad nisam ovako bio samouvijeren u pobjedu!!! Mislim da cemo se ono doslovno "istresti " na Portugalu!!! za svu nepravdu koja je nacinjena ovoj zemlji!!! a sada veliki pozdrav svima na forumu cujemo se negdije u srijedu!!!
Ovakvi postovi su bili tipicni pred utakmicu sa Francuskom na Kosevu :oops:

A sto je najgore,upravo ovi sto napadaju nas koji isticemo kvalitet Ronalda,Nania i ostalih,ce u slucaju neuspjeha potegnuti ka njihovoj cijeni i rejtingu kao izgovor na kritiku na nekog od njihovih miljenika.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 nov 2011, 19:34

Prvi put da vidim da Ronaldo ovako primitivno reaguje. Mozda i pomazu ove provokacije. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 10 nov 2011, 19:35

Možda pomogne, a možda bude još gore ako se naljuti :D
Čelik Zenica 1945

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 10 nov 2011, 19:36

Pocelo je pocelo :mrgreen: brzo smo ga iznervirali :)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 nov 2011, 19:36

Valencia je napisao/la:
harishp je napisao/la:Jest on na velikom ispitu,ali je problem kad ti profesori i ostala manga dosta glavnih udzbenika ispred nosa uzme.
Ono sa Zeljom mozda je bilo namjerno ucinjeno,da bude ''rupa''.Stil Cire i njegove Rijeke pred Belgiju.
Sto se tice taktike,lako je sastavljati kad imas kompletnu ekipu.Ali kad ti fali tri od cetiri skoro standardna igarca u zadnjem redu i plus sedam osam igraca vrlo lako mogu izvisiti za uzvratni mec,onda hebiga.
Jedno je sigurno,ako i jedan igrac ne bude dao 100% od sebe na obe tekme,djabe selektor,taktika ili bilo sta.
Pa dobro sad, nije da smo toliko oslabljeni. Pandza nije igrac koji ulijeva povjerenje, sigurno se za njega moze naci jednako losa zamjena :mrgreen: . Izostanak Papca je hendikep, kao i izostanak Mujdze. Al' tu je Salihovic kojeg protiv Francuza nije bilo. Dakle, ispada da smo u odnosu na mec sa Francuzima kratki za jednog igraca. Na nasu zalost, kratki smo za igraca koji je trebao cuvati Ronalda. Al' valjda i Jahic moze odigrati dobar mec. Za Maletica nisam siguran, samo kada se sjetim kako je isprepadan istrcao na travnjak u Parizu,..

Al' opet, tesko je odluciti kako poceti mec,.. Sa Rahimicem i Medjunjaninom na defanzivnim veznim ili traziti agresivniju varijantu sa Zahirovicem i Salihovicem!? Da li igrati pas igru ili pokusavati dugim loptama!? Da li igrati sa dva ili jednim napadacem!? Da li igrati napadacki ili defanzivno!? itd itd,..

Tesko je biti pametan, posebno kada sa druge strane imas Ronalda i drustvo. Ako napadas, mogu te portugalska krila ubiti iz kontre, ako se branis mozes ispusiti neki sugavi gol,.. Mnogo tesko za odluciti :mrgreen: .

Sve cemo sutra vidjeti, necu vise da se zamaram :mrgreen: .
Pandza je sa Spahicem i sa dvije bekovske strane Mujdza i Papac ''schjeo''k'o kec na desetku.I to je fakat.
Itekako smo osteceni,tim sto su Mujdza i Papac usli u odlicnu formu i probleme sa te dvije bekovske strane rijesili.
sad to ni jedno nemamo u Zenici.Plus alternative su te koje mi ne ulivaju ni jedan posto povjerenja.Mozda Salihovic sa lijeve strane,ali se onda gusi njegova ofanzivna moc,plus sto bi u slucaju Lulica na desnu stranu otupilo ofanzivu skroz.Da ne pricamo da ovi imaju zute,i na tim pozicijama je gotovo sigurno da ce zijaniti jos jedan.
Zato je itekako veliki hendikep izostanak ove trojice a s tim u vezi taktika nemoguca.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 10 nov 2011, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 10 nov 2011, 19:37

ma da je njih na tekmi izprovocirat da dobiju zuti (ronaldno, nani, meireles) to je bolje nego rezultat 2:1 kuci :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 10 nov 2011, 19:38

Lik kako treba iz busa nije izašao a laserima ga već počeli da za'ebavaju... Neki likovi se kod juga popeli na drvo i celo vreme ga pratili laserima.. :D

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 10 nov 2011, 19:39

anonymousHD je napisao/la:Lik kako treba iz busa nije izašao a laserima ga već počeli da za'ebavaju... Neki likovi se kod juga popeli na drvo i celo vreme ga pratili laserima.. :D
I onda kazemo,da nismo divljaci :P :mrgreen:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 10 nov 2011, 19:40

Da mi je samo znati da se ovako ponasaju protivnicki navijaci prema nekom nasem igracu bili vam bilo toliko zabavno..
Ah da,ja zaboravio da je Ronaldo nafurana **** seljacina,naspram nasih cvjecki u reprezentaciji,on je to zasluzio,ne moze se to porediti..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 10 nov 2011, 19:41

Opet će se izgleda zviždat portugalskoj himni :?
Čelik Zenica 1945

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 10 nov 2011, 19:41

Giallorossi je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:Lik kako treba iz busa nije izašao a laserima ga već počeli da za'ebavaju... Neki likovi se kod juga popeli na drvo i celo vreme ga pratili laserima.. :D
I onda kazemo,da nismo divljaci :P :mrgreen:
A jesmo mahnit narod u p.m. :D Ali neka... Izgleda da derpe reaguje na takve provokacije ;)
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 10 nov 2011, 19:41

Dylan Dog je napisao/la:Da mi je samo znati da se ovako ponasaju protivnicki navijaci prema nekom nasem igracu bili vam bilo toliko zabavno..
Ah da,ja zaboravio da je Ronaldo nafurana **** seljacina,naspram nasih cvjecki u reprezentaciji,on je to zasluzio,ne moze se to porediti..
Momak mojne tisra, ne unosi nemir na forum... ako ti se ne svidja, cao ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.