@Pavon, dobro Spaha veli.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
cuj akbgdharishp je napisao/la:Akbgd nece biti potrebe.Dule 078 je napisao/la:igra li maletic?
Pa dobro sad, nije da smo toliko oslabljeni. Pandza nije igrac koji ulijeva povjerenje, sigurno se za njega moze naci jednako losa zamjenaharishp je napisao/la:Jest on na velikom ispitu,ali je problem kad ti profesori i ostala manga dosta glavnih udzbenika ispred nosa uzme.
Ono sa Zeljom mozda je bilo namjerno ucinjeno,da bude ''rupa''.Stil Cire i njegove Rijeke pred Belgiju.
Sto se tice taktike,lako je sastavljati kad imas kompletnu ekipu.Ali kad ti fali tri od cetiri skoro standardna igarca u zadnjem redu i plus sedam osam igraca vrlo lako mogu izvisiti za uzvratni mec,onda hebiga.
Jedno je sigurno,ako i jedan igrac ne bude dao 100% od sebe na obe tekme,djabe selektor,taktika ili bilo sta.
Ovakvi postovi su bili tipicni pred utakmicu sa Francuskom na Kosevuvrebac86 je napisao/la:Moja prognoza 3-0 imam osjecaj da cemo ih pojesti,,nikad nisam ovako bio samouvijeren u pobjedu!!! Mislim da cemo se ono doslovno "istresti " na Portugalu!!! za svu nepravdu koja je nacinjena ovoj zemlji!!! a sada veliki pozdrav svima na forumu cujemo se negdije u srijedu!!!
Pandza je sa Spahicem i sa dvije bekovske strane Mujdza i Papac ''schjeo''k'o kec na desetku.I to je fakat.Valencia je napisao/la:Pa dobro sad, nije da smo toliko oslabljeni. Pandza nije igrac koji ulijeva povjerenje, sigurno se za njega moze naci jednako losa zamjenaharishp je napisao/la:Jest on na velikom ispitu,ali je problem kad ti profesori i ostala manga dosta glavnih udzbenika ispred nosa uzme.
Ono sa Zeljom mozda je bilo namjerno ucinjeno,da bude ''rupa''.Stil Cire i njegove Rijeke pred Belgiju.
Sto se tice taktike,lako je sastavljati kad imas kompletnu ekipu.Ali kad ti fali tri od cetiri skoro standardna igarca u zadnjem redu i plus sedam osam igraca vrlo lako mogu izvisiti za uzvratni mec,onda hebiga.
Jedno je sigurno,ako i jedan igrac ne bude dao 100% od sebe na obe tekme,djabe selektor,taktika ili bilo sta.. Izostanak Papca je hendikep, kao i izostanak Mujdze. Al' tu je Salihovic kojeg protiv Francuza nije bilo. Dakle, ispada da smo u odnosu na mec sa Francuzima kratki za jednog igraca. Na nasu zalost, kratki smo za igraca koji je trebao cuvati Ronalda. Al' valjda i Jahic moze odigrati dobar mec. Za Maletica nisam siguran, samo kada se sjetim kako je isprepadan istrcao na travnjak u Parizu,..
Al' opet, tesko je odluciti kako poceti mec,.. Sa Rahimicem i Medjunjaninom na defanzivnim veznim ili traziti agresivniju varijantu sa Zahirovicem i Salihovicem!? Da li igrati pas igru ili pokusavati dugim loptama!? Da li igrati sa dva ili jednim napadacem!? Da li igrati napadacki ili defanzivno!? itd itd,..
Tesko je biti pametan, posebno kada sa druge strane imas Ronalda i drustvo. Ako napadas, mogu te portugalska krila ubiti iz kontre, ako se branis mozes ispusiti neki sugavi gol,.. Mnogo tesko za odluciti.
Sve cemo sutra vidjeti, necu vise da se zamaram.
I onda kazemo,da nismo divljacianonymousHD je napisao/la:Lik kako treba iz busa nije izašao a laserima ga već počeli da za'ebavaju... Neki likovi se kod juga popeli na drvo i celo vreme ga pratili laserima..
A jesmo mahnit narod u p.m.Giallorossi je napisao/la:I onda kazemo,da nismo divljacianonymousHD je napisao/la:Lik kako treba iz busa nije izašao a laserima ga već počeli da za'ebavaju... Neki likovi se kod juga popeli na drvo i celo vreme ga pratili laserima..![]()
Momak mojne tisra, ne unosi nemir na forum... ako ti se ne svidja, caoDylan Dog je napisao/la:Da mi je samo znati da se ovako ponasaju protivnicki navijaci prema nekom nasem igracu bili vam bilo toliko zabavno..
Ah da,ja zaboravio da je Ronaldo nafurana **** seljacina,naspram nasih cvjecki u reprezentaciji,on je to zasluzio,ne moze se to porediti..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.