Tomislavgrad, umjetna trava, 50x25

Evo još jednom glavna tribina

Čeka se taj krov

Normalno da je jeftinija celicna konstrukcija,isto je prakticnija od betonske.Signore je napisao/la:Nece se metal nesto ostetit ukoliko je gore povis lim i ne kisne. Metalnu konstrukciju sam naveo jer je ona najjeftinija, al mogu staviti i betonjaru kao u Jajcu ako im se to vise isplati, al 95% stadiona sirom svijeta za krov imaju metalnu konstrukciju i jedina razlika je u materijalu koji je pokrov.
Evo kod nas krov nije nista ostecen. Rekao bi da izgleda kao nov, al se na nosivim stubovima malo farba izlizala jer se uvijek netko naginje i slicno, al korozija il takvo neko ostecenje se ne nazire.
I sto kazes o renoviranju betona. Uopce nije toliko bitno kako on izgleda nego to sto neki stadioni ispod tribina imaju prostorije i u njima se nakupi vlaga koje se gotovo nemoguce rijesiti, a postavljanjem krova se to rijesi plus dobijas dodatni komfor na stadionu.
Ma ne moze biti kriminalan kada mu je UEFA dala zeleno svijetlno.pao je napisao/la:Samo da spomene kriminalan teren u Mostaru na tekmi Zrinjski - Maribor.Prelos teren ljudi dragi
Ma los je brate dragi, a za dozvolu jbg i gori su dobili dozvolu i zadovoljili su cisto da odigraju ako me razumijes.Da uefa hoce da trenira strogocu pola ih ne bi ni igralo evropu.Ali eto razumjeli smo se, los je teren bio uglavnom!DzoleZeljo je napisao/la:Ma ne moze biti kriminalan kada mu je UEFA dala zeleno svijetlno.pao je napisao/la:Samo da spomene kriminalan teren u Mostaru na tekmi Zrinjski - Maribor.Prelos teren ljudi dragi
Moze biti samo da nije pokosen kako Bog zapovijeda pa dobio oblik livade..
Inace kod nas ja nisam vidio niti jedan teren da je pokosen kako Bog zapovijeda. Bude nekad u Zenici samo...pao je napisao/la:Ma los je brate dragi, a za dozvolu jbg i gori su dobili dozvolu i zadovoljili su cisto da odigraju ako me razumijes.Da uefa hoce da trenira strogocu pola ih ne bi ni igralo evropu.Ali eto razumjeli smo se, los je teren bio uglavnom!DzoleZeljo je napisao/la:Ma ne moze biti kriminalan kada mu je UEFA dala zeleno svijetlno.pao je napisao/la:Samo da spomene kriminalan teren u Mostaru na tekmi Zrinjski - Maribor.Prelos teren ljudi dragi
Moze biti samo da nije pokosen kako Bog zapovijeda pa dobio oblik livade..
Onaj teren u Lukavici je bio jedan od losijih, drago mi je sto ce nesto uraditi po tom pitanju. Inace stadion Slavije uz malo veca ulaganja moze biti odlican fudbalski stadion.Pappy je napisao/la:http://www.sportbal.net/index.php/fudba ... avije.html
Ovo nekidan okacih na temi Slavije, ovdje je prikladnije ipak. Za koji dan ide novi apdejt.
Jel Slavija rjesava samo travnatu povrsinu, ili ce se raditi jos nesto?Pappy je napisao/la:http://www.sportbal.net/index.php/fudba ... avije.html
Ovo nekidan okacih na temi Slavije, ovdje je prikladnije ipak. Za koji dan ide novi apdejt.
Samo teren, oko 250 000 je izdvojeno za njega. U suštini nema potrebe da se nešto više radi, jer stadion je relativno nove gradnje, a trenutni kapaciteti su i previše s obzirom na gledanost. NFS BIH pravi problem oko tih stolica svake godine, ali broj je približan 3000 tako da se progleda kroz prste.AdiFKS je napisao/la:Jel Slavija rjesava samo travnatu povrsinu, ili ce se raditi jos nesto?Pappy je napisao/la:http://www.sportbal.net/index.php/fudba ... avije.html
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.