Igrač br. 6

samoposteno
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la samoposteno » 21 nov 2018, 00:04

Treba njemu sljedecu utakmicu svih 90 minuta navijat j.ebemo ti mater cetnicku pa onda neka se kurci kome hoce

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 21 nov 2018, 00:06

Mene licno boli briga za njegovu tetovazu. Nikad mi ona nije prestavljala problem, ali nije uredu ruzno govoriti o navijacima koji navijaju za reprezentaciju. On samo tu treba da presuti, nista vise. Samo da presuti i nema vise povoda za dalje prepucavanje koje moze da steti samo reprezentaciji. Sto se tice njegove igre, pa tu mi je los. Kiks igrac, boli mene briga kako se zove ili sta podrzava. Viditi ce te da je njegovo proslo u Anderlechtu gdje se ispostavio kao promasaj. Kazu bori se u reprezentaciji, ide glavom na kopacku. Pa sta? I Vrsajevic i mnogo slicnih su se borili.

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 21 nov 2018, 00:06

Za razliku od tetovaže ja ovdje ne vidim nikakav nacionalizam
Samo Sloboda | COYG

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 21 nov 2018, 00:10

wobly92 je napisao/la:Pregaziće te nešto četaljičićuuuu
slika
Pa što ga brate ne pregazite? Evo prijete u komentarima da će ga "zubima klati" i slično, odete u Bruxelles, nađete ga, polomite i eto ga, nema potrebe pizditi po forumu i prijetiti.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 21 nov 2018, 00:11

Tristan10 je napisao/la:Mene licno boli briga za njegovu tetovazu. Nikad mi ona nije prestavljala problem, ali nije uredu ruzno govoriti o navijacima koji navijaju za reprezentaciju. On samo tu treba da presuti, nista vise. Samo da presuti i nema vise povoda za dalje prepucavanje koje moze da steti samo reprezentaciji. Sto se tice njegove igre, pa tu mi je los. Kiks igrac, boli mene briga kako se zove ili sta podrzava. Viditi ce te da je njegovo proslo u Anderlechtu gdje se ispostavio kao promasaj. Kazu bori se u reprezentaciji, ide glavom na kopacku. Pa sta? I Vrsajevic i mnogo slicnih su se borili.
U Aek-u je bio odlican.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 21 nov 2018, 00:11

wobly92 je napisao/la:Jednom četalj, uvijek četalj. niti je kvalitet koji pravi prevagu, niti ima mozga imalo..A još na to i četalj...Mrš gooovnooo jedno iz repke!
:thumbup:

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 21 nov 2018, 00:12

Navijaci Anderlechta smatraju ga retardom ..neki treneri su ga nazvali bukvalno budalom i cude se otkud on u Anderlechtu.. profesionalni nogometas provocira sopstvene navijace nije nista nego retard :bih: :bih:

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 21 nov 2018, 00:12

Kako god okreneš RS postoji i dio je BiH i vece je zlo po samu drzavu bosnjacko nastojanje neke unutarizacije i ukidanje RS-a od samog RS-a. Problem je sto telece glave koje sebe nazivaju BHF daju sebi za pravo da tjeraju saveze, selektore, igrace i koga sve ne. Ma mars na skelu.
Don't hate what you don't understand.

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 21 nov 2018, 00:14

A da nije vlada SDA vec neka treca pod palicom Jacques Chiraca, Kofi Annana i Bill Clintona, vi bi fkt bili izgradjeni ko Australija? A daj te tu suplju kad svi znamo (cast izuzetcima) da vlada velika lijenost tipa "ma nisam ti ja nocni cuvar" i "ja da budem konobar????".... jok zubar si...

Gore neki momak pise o Sunjicu. Prvi put cujem to. Odakle ti to odnosno kako se zavrsi da prica?

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 21 nov 2018, 00:14

Kako neko može na temi sa ovoliko ovakvih postova:

"Meni ne smeta dok na terenu daje 100%"

"Tetovaža predstavlja granice RS, ima na to pravo"

"Podrška Vranješu protiv SDA - dijaspore"

zaključiti da je Ognjen taj koji je nepatriota, nepismen i neinteligentan?

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 21 nov 2018, 00:15

ASD je napisao/la:
Tristan10 je napisao/la:Mene licno boli briga za njegovu tetovazu. Nikad mi ona nije prestavljala problem, ali nije uredu ruzno govoriti o navijacima koji navijaju za reprezentaciju. On samo tu treba da presuti, nista vise. Samo da presuti i nema vise povoda za dalje prepucavanje koje moze da steti samo reprezentaciji. Sto se tice njegove igre, pa tu mi je los. Kiks igrac, boli mene briga kako se zove ili sta podrzava. Viditi ce te da je njegovo proslo u Anderlechtu gdje se ispostavio kao promasaj. Kazu bori se u reprezentaciji, ide glavom na kopacku. Pa sta? I Vrsajevic i mnogo slicnih su se borili.
U Aek-u je bio odlican.
Gledao sam AEKa - Rijeka gdje je smijesno izgledao. Gledao sam Anderlecht - Dinamo gdje je skrivio penal i dobio crveni. Onda ona scena protiv Grcke kad ga je Samaras otresao i pretrcao. Objekivno limintiran igrac, i kao takav igrac najpametnije mu je da suti.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 21 nov 2018, 00:16

On inace skolovan lik , seljober se docepo para i qrci se javno .. klasican primjer papka kad se docepa love ;)

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 21 nov 2018, 00:23

Cuj onog i " sda dijaspore"...ima nas jako puno koji mrzimo sda sdp sbb nasu stranku i svaku drugu cetnicku organizaciju koja se lazno predstavlja kao bosnjacka..i ja da sam trener ovaj ognjen nikad vise nebi zaigrao...lik lopte ustopat nezna tj protiv okupuranog dijela irske je 5 napada upropastio tako sto je nije znao ustopat...ovo moze dovesti do podjele u svlacionici i urusavanju atmosfere tako da je najbolje da se karcinogeno tkivo tj ognjen ukloni...a za ove srbalije sto ga podrzavaju ...da se on pita vi bi bili 2 metra ispod zemlje a majke i sestre bi vam bile hiljadu puta silovane pa onda ubijene...ali nastavite ga podrzavat ....jedva cekam da vam se kolektivno pokaki na vugla kao supic svojevremeno...pitajte bilo kojeg hrvata da li bi dao nekom srbinu sa tetoviranom sao krajinom da igraju za nju...
Zadnja izmjena: gruezi, dana/u 21 nov 2018, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 nov 2018, 00:24

Marsal je napisao/la:
Kajzer10 je napisao/la:
Postujem tvoje misljenje, ali se ne slazem sa njim.
sa čim se možeš neslagati u.ovom postu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 21 nov 2018, 00:24

xaviesta je napisao/la:Kako god okreneš RS postoji i dio je BiH i vece je zlo po samu drzavu bosnjacko nastojanje neke unutarizacije i ukidanje RS-a od samog RS-a.
:rol:

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 21 nov 2018, 00:26

Fali nam Srba u repki :crazy: Do tad trpimo ovog papka

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 21 nov 2018, 00:26

:cool:

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 21 nov 2018, 00:30

COYS je napisao/la::cool:
I jos za zidovsku ekipu navijas. :salut:

Bauštelci u Zenici vam gazili zastavu...

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 21 nov 2018, 00:37

Tristan10 je napisao/la:
ASD je napisao/la:
U Aek-u je bio odlican.
Gledao sam AEKa - Rijeka gdje je smijesno izgledao. Gledao sam Anderlecht - Dinamo gdje je skrivio penal i dobio crveni. Onda ona scena protiv Grcke kad ga je Samaras otresao i pretrcao. Objekivno limintiran igrac, i kao takav igrac najpametnije mu je da suti.
To je jedna tekma, u AEK-u je odigrao odlicnu sezonu, zbog toga je i stiglo interesovanje Anderlechta.
Lik je vrhunski odigrao derbije, prvi mi pada na pamet derbi protiv Paoka.
Sad evo bas gledam statistiku, pa sve je derbije u ligi igrao, i samo jedan nisu dobili, tad su odigrali nerijeseno, a crveni karton mislim da nije dobio nijedan za sezonu.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 21 nov 2018, 00:40

@ASD, dobio je crveni u finalu Kupa protiv PAOK-a koji su izgubili.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.