FK Radnički Lukavac

terabajt
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la terabajt » 23 mar 2014, 10:58

staragarda je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Placajul djevojke ulazz hvalaa
normalno da placaju..ovo je prilika decenije da se uzmu kakve pare...i malo je ulaz 5 km...cvaju je trebalo stavit...i naplacivat ulazak u lukavac :roll:
Pa i kod vas je cijelu sezonu ulaz 5 km cini mi se.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 23 mar 2014, 11:00

terabajt je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Placajul djevojke ulazz hvalaa
normalno da placaju..ovo je prilika decenije da se uzmu kakve pare...i malo je ulaz 5 km...cvaju je trebalo stavit...i naplacivat ulazak u lukavac :roll:
Pa i kod vas je cijelu sezonu ulaz 5 km cini mi se.
Ako govoris za Bratstvo kod nas djevojke ne placaju ulaz a ni djeca ispod 18 ;)
www.nkbratstvogracanica.com

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 23 mar 2014, 11:00

Ne nego za tusanj govorim posto sam procito negdje da je ulaz 5 km iako je na vecini odnosno na svim stadionima 3 km ulaz u ovoj ligi.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 23 mar 2014, 11:03

terabajt je napisao/la:Ne nego za tusanj govorim posto sam procito negdje da je ulaz 5 km iako je na vecini odnosno na svim stadionima 3 km ulaz u ovoj ligi.
pa znas li da li danas na josiku djevojke placaju ?

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 23 mar 2014, 11:05

cesc4 je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Ne nego za tusanj govorim posto sam procito negdje da je ulaz 5 km iako je na vecini odnosno na svim stadionima 3 km ulaz u ovoj ligi.
Cekaj nek ti neko iz lukavca odgovori al vjerujem da ce se naci neko da ti plati ako se bude placao :D .

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 mar 2014, 11:05

na Tusnju zene i djevojke ne placaju ulaz pa taman da barca dolazi....kod nas je zapad 5 km a sjever 3 km...sto je u odnosu na ovaj stadioncic u lukavcu teatar snova..al et...posto je sjever kod nas gotovo duplo jeftiniji nego njihov sjever a znamo kakva je razlika,iduci put kad budu dolazili stavit kartu 20 km i mirna Bosna...mada cisto sumnjam da cemo do tad bit isti rang takmicenja :roll: :roll:
doduse,nama ljudi u srebreniku za mal ne naplatise 5 km za ulaz na pripremnu utakmicu,jbt :shock: :shock:
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 23 mar 2014, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 23 mar 2014, 11:07

terabajt je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
Cekaj nek ti neko iz lukavca odgovori al vjerujem da ce se naci neko da ti plati ako se bude placao :D .
Ma brate nije to za mene nego djevojka hoce samnom pa drugarice pa tamo vamo nema ekonomske racunice :D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 mar 2014, 11:14

staragarda je napisao/la:na Tusnju zene i djevojke ne placaju ulaz
rečeno je da svi plaćaju ulaz, čak i djevojke, a protiv Mladosti je bilo besplatno za njih, zbog 8 marta :D na Fan Pageu je pisalo da je slobodan ulaz za djevojke zbog 8 marta, zašto bi inače to pisali :roll:

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 23 mar 2014, 11:15

LloriS je napisao/la:5 momaka iz Bihaca pripadnika SN-a je veceras poslije utakmice krenulo u Lukavac dati podrsku Siouxima u utakmici protiv Slobode :D
Jestel se čuli sa njima, jesul stigli u Lukavac?
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 23 mar 2014, 11:23

Iza na karti piše da se zabranjuje:

- organizovani dolazak gostujućih navijača,
-unošenje alkoholnog pića u krug stadiona,
-unošenje plastičnih flaša i ambalaže,
- unošenje i korištenje bilo kakvih pirotehničkih sredstava,
-unošenje i korištenje oružja,
-ulaz mlađoj djeci od 7 godina,

Napomena: Sva maloljetna lica starija od 7 godina moraju biti u pratnji roditelja i posjedovati kupljenu važeću ulaznicu.

Članovi navijačke skupine koji nemaju važeću člansku kartu OBAVEZNI su platiti ulaznicu za JUŽNU tribinu.

Eto tolilko što se tiče tih nekih stvari, i vrijeme se nažalost promijenilo u Lukavcu, oblačno je samo kiše da ne bude ;)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 23 mar 2014, 11:25

samolukavac je napisao/la:Iza na karti piše da se zabranjuje:

Napomena: Sva maloljetna lica starija od 7 godina moraju biti u pratnji roditelja i posjedovati kupljenu važeću ulaznicu.

Članovi navijačke skupine koji nemaju važeću člansku kartu OBAVEZNI su platiti ulaznicu za JUŽNU tribinu.

Eto tolilko što se tiče tih nekih stvari, i vrijeme se nažalost promijenilo u Lukavcu, oblačno je samo kiše da ne bude ;)
A znas li da li placaju djevojke ulaz danas ?

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 23 mar 2014, 11:27

cesc4 je napisao/la:
samolukavac je napisao/la:Iza na karti piše da se zabranjuje:

To ti buraz stvarno ne bi znao reći, ali pošto vidiš i sam da djeca od 7 godina pa nadalje plaćaju ulaz onda vjerovatno važi isto i za cure ;)
A znas li da li placaju djevojke ulaz danas ?

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 23 mar 2014, 11:30

Hvala saznao sam evo placaju izgleda vasi iskoristili situaciju da zgrnu para

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 23 mar 2014, 11:32

Plaćaju svi ulaz, sad sam kupio karte pa sam pitao i za taj sitan detalj. Zapad je gotov pa rasprodat.
Jbm ovo vrijeme, sad se naslo naoblačit. Samo još treba da padne kiša i da sjebe sve.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 23 mar 2014, 11:35

Joj ovih komšija, opet oni oko karata. Pa jeb.em ga ja, 300 vas ušlo za 300km na Jošik prošle sezone a nas ostavljali ispred stadiona koji nismo imali za kartu i oni se opet usude pisati o kartama bez obzira što smo im izašli u susret i otvorili sjevernu tribinu.

U CJEVANICE SVE DANAS!! :twisted:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 mar 2014, 11:39

SiouxLukavac je napisao/la:Joj ovih komšija, opet oni oko karata. Pa jeb.em ga ja, 300 vas ušlo za 300km na Jošik prošle sezone a nas ostavljali ispred stadiona koji nismo imali za kartu i oni se opet usude pisati o kartama bez obzira što smo im izašli u susret i otvorili sjevjernu tribinu.

ne budi smijesan sa tih 300 maraka....niste vi nama nista izasli u susret nego ste ofirni do bola i skontali ste kako cete dobre pare klepit...mi bi svakako i dosli i usli da niste napravili ovo sa sjeverom...a zadnja tvoja recenica samo potvrdzuje neke davno ispricane stvari.....i malo se opismeni...bas si se usplahirio
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 23 mar 2014, 11:41

Opet tuzlanske p...e nešto kukaju, sve im smeta! ALi kao što se u narodu kaže "rđavom qrcu i dlake smetaju" ;)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 23 mar 2014, 11:42

SiouxLukavac je napisao/la:Joj ovih komšija, opet oni oko karata. Pa jeb.em ga ja, 300 vas ušlo za 300km na Jošik prošle sezone a nas ostavljali ispred stadiona koji nismo imali za kartu i oni se opet usude pisati o kartama bez obzira što smo im izašli u susret i otvorili sjevernu tribinu.

Smiri se, svršit ćeš od silnog uzbuđenja.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 23 mar 2014, 11:43

Zapad sav rasprodan, ulaznica za tu tribinu više nema :D

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 23 mar 2014, 11:45

SiouxLukavac je napisao/la:Joj ovih komšija, opet oni oko karata. Pa jeb.em ga ja, 300 vas ušlo za 300km na Jošik prošle sezone a nas ostavljali ispred stadiona koji nismo imali za kartu i oni se opet usude pisati o kartama bez obzira što smo im izašli u susret i otvorili sjevjernu tribinu.

ne budi smijesan sa tih 300 maraka....niste vi nama nista izasli u susret nego ste ofirni do bola i skontali ste kako cete dobre pare klepit...mi bi svakako i dosli i usli da niste napravili ovo sa sjeverom...a zadnja tvoja recenica samo potvrdzuje neke davno ispricane stvari.....i malo se opismeni...bas si se usplahirio
Šta pričaš? Ko da se opismeni? Samo kukate, te stadion, te karte, tribina, cijena, te da ćemo vas udarati i ostalo.
A za to "udaranje" je više ironično kad odma reagujete kao žene, a uostalom, vjerujem da ćete danas imati više kartona nego mi, računajući samo kartone za oštre startove.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.