Pa i kod vas je cijelu sezonu ulaz 5 km cini mi se.staragarda je napisao/la:normalno da placaju..ovo je prilika decenije da se uzmu kakve pare...i malo je ulaz 5 km...cvaju je trebalo stavit...i naplacivat ulazak u lukavaccesc4 je napisao/la:Placajul djevojke ulazz hvalaa
FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Ako govoris za Bratstvo kod nas djevojke ne placaju ulaz a ni djeca ispod 18terabajt je napisao/la:Pa i kod vas je cijelu sezonu ulaz 5 km cini mi se.staragarda je napisao/la:normalno da placaju..ovo je prilika decenije da se uzmu kakve pare...i malo je ulaz 5 km...cvaju je trebalo stavit...i naplacivat ulazak u lukavaccesc4 je napisao/la:Placajul djevojke ulazz hvalaa

www.nkbratstvogracanica.com
Ne nego za tusanj govorim posto sam procito negdje da je ulaz 5 km iako je na vecini odnosno na svim stadionima 3 km ulaz u ovoj ligi.
pa znas li da li danas na josiku djevojke placaju ?terabajt je napisao/la:Ne nego za tusanj govorim posto sam procito negdje da je ulaz 5 km iako je na vecini odnosno na svim stadionima 3 km ulaz u ovoj ligi.
Cekaj nek ti neko iz lukavca odgovori al vjerujem da ce se naci neko da ti plati ako se bude placaocesc4 je napisao/la:pa znas li da li danas na josiku djevojke placaju ?terabajt je napisao/la:Ne nego za tusanj govorim posto sam procito negdje da je ulaz 5 km iako je na vecini odnosno na svim stadionima 3 km ulaz u ovoj ligi.

-
- Interni moderator
- Kontakt:
na Tusnju zene i djevojke ne placaju ulaz pa taman da barca dolazi....kod nas je zapad 5 km a sjever 3 km...sto je u odnosu na ovaj stadioncic u lukavcu teatar snova..al et...posto je sjever kod nas gotovo duplo jeftiniji nego njihov sjever a znamo kakva je razlika,iduci put kad budu dolazili stavit kartu 20 km i mirna Bosna...mada cisto sumnjam da cemo do tad bit isti rang takmicenjaterabajt je napisao/la:Ne nego za tusanj govorim posto sam procito negdje da je ulaz 5 km iako je na vecini odnosno na svim stadionima 3 km ulaz u ovoj ligi.

doduse,nama ljudi u srebreniku za mal ne naplatise 5 km za ulaz na pripremnu utakmicu,jbt

Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 23 mar 2014, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ma brate nije to za mene nego djevojka hoce samnom pa drugarice pa tamo vamo nema ekonomske racuniceterabajt je napisao/la:Cekaj nek ti neko iz lukavca odgovori al vjerujem da ce se naci neko da ti plati ako se bude placaocesc4 je napisao/la:pa znas li da li danas na josiku djevojke placaju ?terabajt je napisao/la:Ne nego za tusanj govorim posto sam procito negdje da je ulaz 5 km iako je na vecini odnosno na svim stadionima 3 km ulaz u ovoj ligi..

rečeno je da svi plaćaju ulaz, čak i djevojke, a protiv Mladosti je bilo besplatno za njih, zbog 8 martastaragarda je napisao/la:na Tusnju zene i djevojke ne placaju ulaz

Jestel se čuli sa njima, jesul stigli u Lukavac?LloriS je napisao/la:5 momaka iz Bihaca pripadnika SN-a je veceras poslije utakmice krenulo u Lukavac dati podrsku Siouxima u utakmici protiv Slobode
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
-
- Kontakt:
Iza na karti piše da se zabranjuje:
- organizovani dolazak gostujućih navijača,
-unošenje alkoholnog pića u krug stadiona,
-unošenje plastičnih flaša i ambalaže,
- unošenje i korištenje bilo kakvih pirotehničkih sredstava,
-unošenje i korištenje oružja,
-ulaz mlađoj djeci od 7 godina,
Napomena: Sva maloljetna lica starija od 7 godina moraju biti u pratnji roditelja i posjedovati kupljenu važeću ulaznicu.
Članovi navijačke skupine koji nemaju važeću člansku kartu OBAVEZNI su platiti ulaznicu za JUŽNU tribinu.
Eto tolilko što se tiče tih nekih stvari, i vrijeme se nažalost promijenilo u Lukavcu, oblačno je samo kiše da ne bude
Napomena: Sva maloljetna lica starija od 7 godina moraju biti u pratnji roditelja i posjedovati kupljenu važeću ulaznicu.
Članovi navijačke skupine koji nemaju važeću člansku kartu OBAVEZNI su platiti ulaznicu za JUŽNU tribinu.
Eto tolilko što se tiče tih nekih stvari, i vrijeme se nažalost promijenilo u Lukavcu, oblačno je samo kiše da ne bude

A znas li da li placaju djevojke ulaz danas ?samolukavac je napisao/la:Iza na karti piše da se zabranjuje:
-
- Kontakt:
cesc4 je napisao/la:To ti buraz stvarno ne bi znao reći, ali pošto vidiš i sam da djeca od 7 godina pa nadalje plaćaju ulaz onda vjerovatno važi isto i za curesamolukavac je napisao/la:Iza na karti piše da se zabranjuje:
A znas li da li placaju djevojke ulaz danas ?
Hvala saznao sam evo placaju izgleda vasi iskoristili situaciju da zgrnu para
Plaćaju svi ulaz, sad sam kupio karte pa sam pitao i za taj sitan detalj. Zapad je gotov pa rasprodat.
Jbm ovo vrijeme, sad se naslo naoblačit. Samo još treba da padne kiša i da sjebe sve.
Jbm ovo vrijeme, sad se naslo naoblačit. Samo još treba da padne kiša i da sjebe sve.
-
- Kontakt:
Joj ovih komšija, opet oni oko karata. Pa jeb.em ga ja, 300 vas ušlo za 300km na Jošik prošle sezone a nas ostavljali ispred stadiona koji nismo imali za kartu i oni se opet usude pisati o kartama bez obzira što smo im izašli u susret i otvorili sjevernu tribinu.
U CJEVANICE SVE DANAS!!
U CJEVANICE SVE DANAS!!

-
- Interni moderator
- Kontakt:
ne budi smijesan sa tih 300 maraka....niste vi nama nista izasli u susret nego ste ofirni do bola i skontali ste kako cete dobre pare klepit...mi bi svakako i dosli i usli da niste napravili ovo sa sjeverom...a zadnja tvoja recenica samo potvrdzuje neke davno ispricane stvari.....i malo se opismeni...bas si se usplahirioSiouxLukavac je napisao/la:Joj ovih komšija, opet oni oko karata. Pa jeb.em ga ja, 300 vas ušlo za 300km na Jošik prošle sezone a nas ostavljali ispred stadiona koji nismo imali za kartu i oni se opet usude pisati o kartama bez obzira što smo im izašli u susret i otvorili sjevjernu tribinu.
U CJEVANICE SVE DANAS!!
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Opet tuzlanske p...e nešto kukaju, sve im smeta! ALi kao što se u narodu kaže "rđavom qrcu i dlake smetaju" 

Smiri se, svršit ćeš od silnog uzbuđenja.SiouxLukavac je napisao/la:Joj ovih komšija, opet oni oko karata. Pa jeb.em ga ja, 300 vas ušlo za 300km na Jošik prošle sezone a nas ostavljali ispred stadiona koji nismo imali za kartu i oni se opet usude pisati o kartama bez obzira što smo im izašli u susret i otvorili sjevernu tribinu.
U CJEVANICE SVE DANAS!!
-
- Kontakt:
Zapad sav rasprodan, ulaznica za tu tribinu više nema 

-
- Kontakt:
Šta pričaš? Ko da se opismeni? Samo kukate, te stadion, te karte, tribina, cijena, te da ćemo vas udarati i ostalo.staragarda je napisao/la:ne budi smijesan sa tih 300 maraka....niste vi nama nista izasli u susret nego ste ofirni do bola i skontali ste kako cete dobre pare klepit...mi bi svakako i dosli i usli da niste napravili ovo sa sjeverom...a zadnja tvoja recenica samo potvrdzuje neke davno ispricane stvari.....i malo se opismeni...bas si se usplahirioSiouxLukavac je napisao/la:Joj ovih komšija, opet oni oko karata. Pa jeb.em ga ja, 300 vas ušlo za 300km na Jošik prošle sezone a nas ostavljali ispred stadiona koji nismo imali za kartu i oni se opet usude pisati o kartama bez obzira što smo im izašli u susret i otvorili sjevjernu tribinu.
U CJEVANICE SVE DANAS!!
A za to "udaranje" je više ironično kad odma reagujete kao žene, a uostalom, vjerujem da ćete danas imati više kartona nego mi, računajući samo kartone za oštre startove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.