NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

Forlan
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la Forlan » 29 mar 2015, 21:11

Sve pohvale na novoj proljetnoj kolekciji dresova :kralj: Sedma utakmica bez poraza :bow: i nadam se abd da ćemo nastaviti taj niz u Sanskom mostu :clap:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 29 mar 2015, 21:28

Izgleda da ulazite, imate ubjedljivo najvece sanse kao i sredstva a mislim da je i vrijeme. Sretno.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 mar 2015, 22:28

SiouxLukavac je napisao/la:Izgleda da ulazite, imate ubjedljivo najvece sanse kao i sredstva a mislim da je i vrijeme. Sretno.

vi jos uvjek imate sanse ali sad izgleda puno anje nego Bratstvo..nadam se da ce neko pogurat Bratstvo sa TK ili Buducnost koji takodjer jos uvjek ne zaostaju mnogo ali ce oni izgleda odustati
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 29 mar 2015, 22:31

SaltCityAttack je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Izgleda da ulazite, imate ubjedljivo najvece sanse kao i sredstva a mislim da je i vrijeme. Sretno.

vi jos uvjek imate sanse ali sad izgleda puno anje nego Bratstvo..nadam se da ce neko pogurat Bratstvo sa TK ili Buducnost koji takodjer jos uvjek ne zaostaju mnogo ali ce oni izgleda odustati
Ma Radnicki sad treba odigrat za nas uzet bod Gorazdu i Mladosti i s nama ovde odigrat prijateljsku da ih dobijemo 1:0 i tamam. :kafa:
www.nkbratstvogracanica.com

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 mar 2015, 23:27

ma oni ako uzmu Mladost i Gorazde care ne vidim ralzoga da onda ne igraju i protiv vas jer tad bi imali svakako sanse za ulazak u PL ..ali to ako dobiju jedne i druge
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 29 mar 2015, 23:51

Svaka cast za policiju i obezbjedjenje u Gracanici,kako su ljudi kulturni prije svega, prijateljski raspolozeni,nisu nabrijani,sve normala za 10,u nas u Kaknju prema nama grozni,nmgu da zamislim kako je ljudima koji dodju na gostovanje.Pozitivno sam iznenadjen,svaka cast (Y),a sto se sudije tice ja veceg kretena vidio nadaleko nisam,svake sekunde nesto svira.
Rudar Kakanj !!!

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 30 mar 2015, 11:46

" onclick="window.open(this.href);return false;

Diablo55
Kontakt:

Post Postao/la Diablo55 » 30 mar 2015, 13:01

GK1996 je napisao/la:Svaka cast za policiju i obezbjedjenje u Gracanici,kako su ljudi kulturni prije svega, prijateljski raspolozeni,nisu nabrijani,sve normala za 10,u nas u Kaknju prema nama grozni,nmgu da zamislim kako je ljudima koji dodju na gostovanje.Pozitivno sam iznenadjen,svaka cast (Y),a sto se sudije tice ja veceg kretena vidio nadaleko nisam,svake sekunde nesto svira.
Nema tu neke velike mudrosti, budi dobar bit ćemo još bolji domaćini, budi loš pa ne da ćemo bit loši, nego nećeš više nikad doć. Prije par godina tako su došli siouxi i bukvalno nered napravili i policija morala intervenisat i na kraju ispade da su policajci krivi za ovo ili za ono. Svaka vama čast, došli ste u finom broju i baš navijali onako pošteno. Ja se samo nadam da će i Gračanica jednog dana imat navijače, a mislim da je ovo sad krajnje vrijeme, jer tribina gdje su bili nekad Marocanci je slobodna, nikog ne bude tamo, pa treba to iskoristit. :D

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 30 mar 2015, 13:41

Ma bude kako ne bude, budu ljudi vamo iz mahale i ovi ostali koji hoce da piju tamo ponesu mezu i sjednu tamo i deru, znaci ima ljudi bude ih skoro 40-50 tamo tako da nije prazno :wave:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 30 mar 2015, 13:48

GracanicaAA je napisao/la:Ma bude kako ne bude, budu ljudi vamo iz mahale i ovi ostali koji hoce da piju tamo ponesu mezu i sjednu tamo i deru, znaci ima ljudi bude ih skoro 40-50 tamo tako da nije prazno :wave:
Kakve crne meze pa zar to i dalje pustaju unosit :crazy:
www.nkbratstvogracanica.com

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 30 mar 2015, 14:47

cesc4 je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:Ma bude kako ne bude, budu ljudi vamo iz mahale i ovi ostali koji hoce da piju tamo ponesu mezu i sjednu tamo i deru, znaci ima ljudi bude ih skoro 40-50 tamo tako da nije prazno :wave:
Kakve crne meze pa zar to i dalje pustaju unosit :crazy:
Nece tamo unjet kroz glavni ulaz nego tamo kod njih unose, to je glupo po meni sto nema ni tamo strazar na vratima pa da im rekne da se nmz unjet al eto sta se moze to smo mi :)

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 30 mar 2015, 15:16

U narednom kolu Bratstvo gostuje u Sanskom Mostu kod ekipe Podgrmeča koja u drugom dijelu sezone igra odlično pred svojim navijačima. U dvije utakmice su postigli čak 6 golova. Prema riječima trenera Bratstva, Zorana Ćurguza, ekipa će dosta oslabljena biti protiv Podgrmeča s obzirom da neće moći računati na Pantića, Salkića i Huseinbašića koji su zaradili žute kartone protiv Rudara.Inače glavni sudija Haris Kaljanac iz Sarajeva je podijelio domaćim igračima 5.žutih kartona a prekinuo je igru jedno 869 puta jer je svirao svaki kontakt sa obje strane.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 30 mar 2015, 17:27

Forlan je napisao/la:U narednom kolu Bratstvo gostuje u Sanskom Mostu kod ekipe Podgrmeča koja u drugom dijelu sezone igra odlično pred svojim navijačima. U dvije utakmice su postigli čak 6 golova. Prema riječima trenera Bratstva, Zorana Ćurguza, ekipa će dosta oslabljena biti protiv Podgrmeča s obzirom da neće moći računati na Pantića, Salkića i Huseinbašića koji su zaradili žute kartone protiv Rudara.Inače glavni sudija Haris Kaljanac iz Sarajeva je podijelio domaćim igračima 5.žutih kartona a prekinuo je igru jedno 869 puta jer je svirao svaki kontakt sa obje strane.
Nema veze ima musa zna igrat tamo desnog ili ljevog beka, imamo muju nije sve gotovo ba :nene: :nene:

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 30 mar 2015, 20:30

Forlan je napisao/la:U narednom kolu Bratstvo gostuje u Sanskom Mostu kod ekipe Podgrmeča koja u drugom dijelu sezone igra odlično pred svojim navijačima. U dvije utakmice su postigli čak 6 golova. Prema riječima trenera Bratstva, Zorana Ćurguza, ekipa će dosta oslabljena biti protiv Podgrmeča s obzirom da neće moći računati na Pantića, Salkića i Huseinbašića koji su zaradili žute kartone protiv Rudara.Inače glavni sudija Haris Kaljanac iz Sarajeva je podijelio domaćim igračima 5.žutih kartona a prekinuo je igru jedno 869 puta jer je svirao svaki kontakt sa obje strane.
samo da se nadovežem zbog ovih dežurnih,nije bitno što nemamo tri igrača u sanskom mostu.ŠTA ĆE NAM IGRAČI KAD IMAMO PARE :opaopa:

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 30 mar 2015, 20:53

7april je napisao/la:
samo da se nadovežem zbog ovih dežurnih,nije bitno što nemamo tri igrača u sanskom mostu.ŠTA ĆE NAM IGRAČI KAD IMAMO PARE :opaopa:
ON ima pare a vi imate m... orlovo,,, :lol: :lol: :lol: :lol:

Meni je stvarno zao onih ljudi koji vole Bratstvo i nemaju 5 maraka za kartu pa oblijeću oko stadiona čekaju poluvrijeme da uđu na stadion..ima i onih koji mole Seju na ulazu da uđu al čovjek ne hebe ni jedan posto,,,to je sramota za klub koji se 90% finansira iz budžeta općine ..a znam njih barem petoricu koji nisu mogli uć protiv Goška a poginuli bi za Bratstvo,,, :x :x :x

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 30 mar 2015, 23:12

Pa glisto budi frik jb ga ti, plati ljudima 5 ulaznica , ipak si ti privrednik nekakav majka mu stara :D

Imamo pare ,imamo igrace, imamo klupu,imamo rezervu ,samo jaka volja i da
se vratimo neporazeni ;)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 31 mar 2015, 01:00

Moze li neko od nadleznih odgovoriti zbog cega su obrisani moji postovi o tome da vjerovatno nece biti utakmice odigrane u Gracanici u pregledu kola??

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 31 mar 2015, 01:10

Zoom088 je napisao/la:Moze li neko od nadleznih odgovoriti zbog cega su obrisani moji postovi o tome da vjerovatno nece biti utakmice odigrane u Gracanici u pregledu kola??

Stoje komentari na temi Prva liga FBiH: 19. kolo.. mozda si mislio da si ovdje pisao.
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 31 mar 2015, 01:12

Oj koji sam ja idiot u ovaj sitni sat :D.

HVALA Sampione

Ispricavam se nadleznima ;)

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

HarisHelic
Kontakt:

Post Postao/la HarisHelic » 31 mar 2015, 12:35

ALBOX je napisao/la:Pa glisto budi frik jb ga ti, plati ljudima 5 ulaznica , ipak si ti privrednik nekakav majka mu stara :D

Imamo pare ,imamo igrace, imamo klupu,imamo rezervu ,samo jaka volja i da
se vratimo neporazeni ;)
Nisi naveo da klub ima i perspektivne juniore koji sluze kao dodavaci lopti na utakmicama. :mrgreen:

Naravno i oni imaju jaku volju ganjati loptu po terenu ispod Sirbegove zgrade, ono nekad kad im je ko fol trening. :thumbup:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.