Moderator/ica: GracanicaAA
SiouxLukavac je napisao/la:Izgleda da ulazite, imate ubjedljivo najvece sanse kao i sredstva a mislim da je i vrijeme. Sretno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma Radnicki sad treba odigrat za nas uzet bod Gorazdu i Mladosti i s nama ovde odigrat prijateljsku da ih dobijemo 1:0 i tamam.SaltCityAttack je napisao/la:SiouxLukavac je napisao/la:Izgleda da ulazite, imate ubjedljivo najvece sanse kao i sredstva a mislim da je i vrijeme. Sretno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
vi jos uvjek imate sanse ali sad izgleda puno anje nego Bratstvo..nadam se da ce neko pogurat Bratstvo sa TK ili Buducnost koji takodjer jos uvjek ne zaostaju mnogo ali ce oni izgleda odustati
Nema tu neke velike mudrosti, budi dobar bit ćemo još bolji domaćini, budi loš pa ne da ćemo bit loši, nego nećeš više nikad doć. Prije par godina tako su došli siouxi i bukvalno nered napravili i policija morala intervenisat i na kraju ispade da su policajci krivi za ovo ili za ono. Svaka vama čast, došli ste u finom broju i baš navijali onako pošteno. Ja se samo nadam da će i Gračanica jednog dana imat navijače, a mislim da je ovo sad krajnje vrijeme, jer tribina gdje su bili nekad Marocanci je slobodna, nikog ne bude tamo, pa treba to iskoristit.GK1996 je napisao/la:Svaka cast za policiju i obezbjedjenje u Gracanici,kako su ljudi kulturni prije svega, prijateljski raspolozeni,nisu nabrijani,sve normala za 10,u nas u Kaknju prema nama grozni,nmgu da zamislim kako je ljudima koji dodju na gostovanje.Pozitivno sam iznenadjen,svaka cast (Y),a sto se sudije tice ja veceg kretena vidio nadaleko nisam,svake sekunde nesto svira.
Kakve crne meze pa zar to i dalje pustaju unositGracanicaAA je napisao/la:Ma bude kako ne bude, budu ljudi vamo iz mahale i ovi ostali koji hoce da piju tamo ponesu mezu i sjednu tamo i deru, znaci ima ljudi bude ih skoro 40-50 tamo tako da nije prazno
Nece tamo unjet kroz glavni ulaz nego tamo kod njih unose, to je glupo po meni sto nema ni tamo strazar na vratima pa da im rekne da se nmz unjet al eto sta se moze to smo micesc4 je napisao/la:Kakve crne meze pa zar to i dalje pustaju unositGracanicaAA je napisao/la:Ma bude kako ne bude, budu ljudi vamo iz mahale i ovi ostali koji hoce da piju tamo ponesu mezu i sjednu tamo i deru, znaci ima ljudi bude ih skoro 40-50 tamo tako da nije prazno
Nema veze ima musa zna igrat tamo desnog ili ljevog beka, imamo muju nije sve gotovo baForlan je napisao/la:U narednom kolu Bratstvo gostuje u Sanskom Mostu kod ekipe Podgrmeča koja u drugom dijelu sezone igra odlično pred svojim navijačima. U dvije utakmice su postigli čak 6 golova. Prema riječima trenera Bratstva, Zorana Ćurguza, ekipa će dosta oslabljena biti protiv Podgrmeča s obzirom da neće moći računati na Pantića, Salkića i Huseinbašića koji su zaradili žute kartone protiv Rudara.Inače glavni sudija Haris Kaljanac iz Sarajeva je podijelio domaćim igračima 5.žutih kartona a prekinuo je igru jedno 869 puta jer je svirao svaki kontakt sa obje strane.
samo da se nadovežem zbog ovih dežurnih,nije bitno što nemamo tri igrača u sanskom mostu.ŠTA ĆE NAM IGRAČI KAD IMAMO PAREForlan je napisao/la:U narednom kolu Bratstvo gostuje u Sanskom Mostu kod ekipe Podgrmeča koja u drugom dijelu sezone igra odlično pred svojim navijačima. U dvije utakmice su postigli čak 6 golova. Prema riječima trenera Bratstva, Zorana Ćurguza, ekipa će dosta oslabljena biti protiv Podgrmeča s obzirom da neće moći računati na Pantića, Salkića i Huseinbašića koji su zaradili žute kartone protiv Rudara.Inače glavni sudija Haris Kaljanac iz Sarajeva je podijelio domaćim igračima 5.žutih kartona a prekinuo je igru jedno 869 puta jer je svirao svaki kontakt sa obje strane.
ON ima pare a vi imate m... orlovo,,,7april je napisao/la:samo da se nadovežem zbog ovih dežurnih,nije bitno što nemamo tri igrača u sanskom mostu.ŠTA ĆE NAM IGRAČI KAD IMAMO PAREForlan je napisao/la:U narednom kolu Bratstvo gostuje u Sanskom Mostu kod ekipe Podgrmeča koja u drugom dijelu sezone igra odlično pred svojim navijačima. U dvije utakmice su postigli čak 6 golova. Prema riječima trenera Bratstva, Zorana Ćurguza, ekipa će dosta oslabljena biti protiv Podgrmeča s obzirom da neće moći računati na Pantića, Salkića i Huseinbašića koji su zaradili žute kartone protiv Rudara.Inače glavni sudija Haris Kaljanac iz Sarajeva je podijelio domaćim igračima 5.žutih kartona a prekinuo je igru jedno 869 puta jer je svirao svaki kontakt sa obje strane.
Stoje komentari na temi Prva liga FBiH: 19. kolo.. mozda si mislio da si ovdje pisao.Zoom088 je napisao/la:Moze li neko od nadleznih odgovoriti zbog cega su obrisani moji postovi o tome da vjerovatno nece biti utakmice odigrane u Gracanici u pregledu kola??
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Nisi naveo da klub ima i perspektivne juniore koji sluze kao dodavaci lopti na utakmicama.ALBOX je napisao/la:Pa glisto budi frik jb ga ti, plati ljudima 5 ulaznica , ipak si ti privrednik nekakav majka mu stara![]()
Imamo pare ,imamo igrace, imamo klupu,imamo rezervu ,samo jaka volja i da
se vratimo neporazeni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.