FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Haniste
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Haniste » 15 mar 2010, 13:33

Tacno je za ovih 100.000 samo sto Vojvodina nije jos platila sve,po meni je to extra transfer i sto mi je posebno drago nije bilo daj odmah pa sta das nego ovih 40% ce jos biti premija

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 15 mar 2010, 15:20

Inace neki rezime Bilbije u Vosi,znaci 5 golova na pripremama,1 u prvenstvu,s tim da mu je u prvom kolu cist gol ponisten,i sad za vikend asistirao u pobjedi od 4:1... ;) Ako ovako nastavi,mozda i mi dobijemo milion u kasu.

Nego nesto pratim onog debelog Perica,izgleda da je usao u formu u Kozari,dao je nekoliko golova...Je l on jos nas igrac?
Treci put castimo

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 15 mar 2010, 15:36

tatamata je napisao/la:Inace neki rezime Bilbije u Vosi,znaci 5 golova na pripremama,1 u prvenstvu,s tim da mu je u prvom kolu cist gol ponisten,i sad za vikend asistirao u pobjedi od 4:1... ;) Ako ovako nastavi,mozda i mi dobijemo milion u kasu.

Nego nesto pratim onog debelog Perica,izgleda da je usao u formu u Kozari,dao je nekoliko golova...Je l on jos nas igrac?
vosa je uzela 4:0 sad mala ispravka ;) ja mislim da je Peric na posudbi 6 mj ..kakve on golove daje? :D
TREĆI PUT ČASTIMO

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 15 mar 2010, 15:42

borac_sampion je napisao/la: vosa je uzela 4:0 sad mala ispravka ;) ja mislim da je Peric na posudbi 6 mj ..kakve on golove daje? :D
Jbg moja greska,znam da su ih zlostavljali na Karadjordju! :mrgreen: Ajoj nemam pojma,ali dao je vec 2,3 gola cini mi se,a kod nas kad je bio nije mogao potrcati.Jbg nek tamo proradi,pa da ga vratimo sljedece sezone ako bude dobar... :lol:
Treci put castimo

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 15 mar 2010, 15:44

tatamata je napisao/la:
borac_sampion je napisao/la: vosa je uzela 4:0 sad mala ispravka ;) ja mislim da je Peric na posudbi 6 mj ..kakve on golove daje? :D
Jbg moja greska,znam da su ih zlostavljali na Karadjordju! :mrgreen: Ajoj nemam pojma,ali dao je vec 2,3 gola cini mi se,a kod nas kad je bio nije mogao potrcati.Jbg nek tamo proradi,pa da ga vratimo sljedece sezone ako bude dobar... :lol:

braca sve guze :D i onaj mazalica je dao par golova
TREĆI PUT ČASTIMO

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 15 mar 2010, 15:45

borac_sampion je napisao/la: braca sve guze :D i onaj mazalica je dao par golova
Jbt pa je l liga RS toliko slabija,od Premijer lige,ili su oni stvarno kao nesto se uozbiljili? :mrgreen:
Treci put castimo

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 15 mar 2010, 15:48

tatamata je napisao/la:
borac_sampion je napisao/la: braca sve guze :D i onaj mazalica je dao par golova
Jbt pa je l liga RS toliko slabija,od Premijer lige,ili su oni stvarno kao nesto se uozbiljili? :mrgreen:
prije ovo 1. :mrgreen: haha ko ce znati mazalica je po meni dobar protiv sirokog(3:2) igrao odlicno,a peric mozda je proradio il je presto jesti cokoladice :mrgreen:
TREĆI PUT ČASTIMO

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 15 mar 2010, 15:52

borac_sampion je napisao/la: prije ovo 1. :mrgreen: haha ko ce znati mazalica je po meni dobar protiv sirokog(3:2) igrao odlicno,a peric mozda je proradio il je presto jesti cokoladice :mrgreen:
Ajoj meni su oni toliki promasaji,pogotovo ovaj Peric najavljivan kao opasno pojacanje,a ustvari debelac,ne moze potrcati...Ali mozda sam ja pogrijesio,evo krenuli me demantovati. :mrgreen:
Treci put castimo

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 15 mar 2010, 15:53

Vidio sam Perića neki dan u frizerskom salonu ovdje u Novoj Varoši...nije više čak ni debeo :D ....

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 15 mar 2010, 15:54

Schlager je napisao/la:Vidio sam Perića neki dan u frizerskom salonu ovdje u Novoj Varoši...nije više čak ni debeo....
Sto ga nisi pitao,sto za nas nije davao golove?Ebala ga Kozara. :mrgreen:
Treci put castimo

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 15 mar 2010, 16:00

:D

nisam ni znao da daje tamo neke golove...

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 15 mar 2010, 18:18

Odem svaki dan na ovaj poslovni portal o investiranju,i nadjoh jedan jako zanimljiv clanak za ovu nasu temu...nisam mogao ni sanjati da se toliko gamadi nakotilo ,tj nekakvih bezveznih,izmisljenih klubova kojima je jedini cilj dobiti godisnju apanazu iz gradskog budzeta....

http://www.capital.ba/sta-ce-banjaluci-200-klubova-2/

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 16 mar 2010, 10:06

Schlager je napisao/la:Odem svaki dan na ovaj poslovni portal o investiranju,i nadjoh jedan jako zanimljiv clanak za ovu nasu temu...nisam mogao ni sanjati da se toliko gamadi nakotilo ,tj nekakvih bezveznih,izmisljenih klubova kojima je jedini cilj dobiti godisnju apanazu iz gradskog budzeta....

http://www.capital.ba/sta-ce-banjaluci-200-klubova-2/
& & " је то $ нас :(

$ $ пара ? стрпају " у џеп, $ $ пара $ на ове & ?, $ $ пара " " управе ? ' "... $ је $ & % " "
"" ПУТ ""

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 16 mar 2010, 13:45

Teren izgleda dosta dobro, mogla bi sutra biti dobra utakmica, nadam se da se vrijeme neće pokvariti...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 16 mar 2010, 13:52

Pozdrav momci!!!!

Ocekujem sutra jednu fer i sportsku utakmicu sa jedne a i sa druge strane. Dva stara rivala koji ce privuc ja se nadam dobar broj gledatelja na gradskom stadionu koji ce nadam se uzivat na sutrasnjoj utakmici. Mislim da ce tekma biti tvrda jer su bodovi neophodni i nama a i vama( vama za ostanak na celu lige prijekopotrebni, nama za opstanak u drustvu najboljih). U svakom slucaju radujem se gostovanju sutrasnjem, nadam se da nece biti nikakvih nereda i da ce navijanje biti fer i korektno.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 16 mar 2010, 14:31

nereda nece biti sigurno,a sve mi se čini da neće biti ni tvrda utakmica,na radost svih...celik je na grbavici pokazao da igra u gostima otvoreno,a za borac se to podrazumijeva jer smo domaćini....

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 16 mar 2010, 15:02

imam jednu molbu,,recite igracima il treneru da fino igraju i da ne bude prava prvenstvena tekma,,mrzim prave prvenstvene tekme :mrgreen: :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 16 mar 2010, 15:05

Phill Jackson je napisao/la:imam jednu molbu,,recite igracima il treneru da fino igraju i da ne bude prava prvenstvena tekma,,mrzim prave prvenstvene tekme :mrgreen: :D
Ma kakva prvenstvena covjece.Ovo ce ti biti kao osmina finala Lige sampiona! :lol:
Treci put castimo

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 16 mar 2010, 15:06

VB 1987 je napisao/la:Teren izgleda dosta dobro, mogla bi sutra biti dobra utakmica, nadam se da se vrijeme neće pokvariti...
¥ " & ? сунце " $ " ? $, ја се $ $ - & " " $ $, ? ", ево % се ?

$ ' $ & прогнозу, за ¥ / ? са % ' ", а сутра ¥ " $ ? & $
"" ПУТ ""

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 16 mar 2010, 15:08

tatamata je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:imam jednu molbu,,recite igracima il treneru da fino igraju i da ne bude prava prvenstvena tekma,,mrzim prave prvenstvene tekme :mrgreen: :D
Ma kakva prvenstvena covjece.Ovo ce ti biti kao osmina finala Lige sampiona! :lol:
to se trazi :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.